{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
719 visninger | Oprettet:

Hvorfor dette had ? {{forumTopicSubject}}

Jeg har intet imod de der tråde, hverken kedetråde, hundhandlertråde, stemmerunder eller hjælp-jeg-taber-tråde og hvad der ellers har sine trådspecifikke modstandere ;
Jeg kan ikke for min død begribe, hvad der gør, at nogle bare må skælde ud over andres måde, at bruge HG på !
Derudover begriber jeg så heller ikke, at folk der har et kontraversielt budskab, absolut skal slagtes nådesløst, hvor er tolerance og simpel medmenneskelighed henne ?
Kunne man ikke bare agumentere sagligt for hvorfor man ikke er enig ?!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvorfor dette had ?
  • #1   4. sep 2006 HØRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • #2   4. sep 2006 I'm in smiley

  • #3   4. sep 2006 Jeg kan sagtens følge dig langt hen ad vejen.....meeen....når jeg har oprettet et emne (en tråd) om noget jeg anser for at være aktuelt og seriøst, bliver jeg altså træt af, at der et øjeblik efter bliver oprettet en tråd hvor en eller anden skriver :"hvor er I kedelige.....hvor er HG kedeligt" osv.
    Det kan ikke undgås at man føler sig stødt .....det gør jeg i al fald!
    Hilsen Lise


  • #4   4. sep 2006 Tænk engang Birthe jeg tror jeg er en af de få som har fanget dit budskab inden du skar det ud i pap!

    / Trine


  • #5   4. sep 2006 Birthe B
    Jeg ved godt at du ikke gør det mere og al respekt for det.......jeg nævner det blot fordi at "kedetrådene" var nævnt i oplæget....
    Har intet imod dig og har aldrig klaget over dig......*smil*


  • #6   4. sep 2006 ViviPooh.....du skal ha et knus herfra.....!

  • #7   4. sep 2006 Birthe B


    Skrevet: 04-09-2006 20:30:06 Slet indlæg

    Jeg kan sagtens følge dig langt hen ad vejen.....meeen....når jeg har oprettet et emne (en tråd) om noget jeg anser for at være aktuelt og seriøst, bliver jeg altså træt af, at der et øjeblik efter bliver oprettet en tråd hvor en eller anden skriver :"hvor er I kedelige.....hvor er HG kedeligt" osv.
    Det kan ikke undgås at man føler sig stødt .....det gør jeg i al fald!
    Hilsen Lise

    Dette var skrevet til vinni......det kunne misforstås


  • #8   4. sep 2006 Men er det nu ikke som regel således at når man selv er optaget af et vigtigt emne og gerne vil udbrede det til så mange som muligt så bliver man måske en smule blind og læser ikke det skrevne, men føler sig derimod anklaget fordi man er ude i et vigtigt ærinde. Og jo jeg synes også at hundehandler og hvalpefabrikker skal stoppes og jeg mener ikke der kan være nok tråde om det emne, men jeg tror nu først det hjælper på alle de førstegangskøber i det øjeblik de står med håret i postkassen og er blevet taget ved næsen af disse usympatiske hundehandler. Jeg tror desværre ikke at informationen hjælper da det i sidste ende er et spørgsmål om hvor meget jeg kan spare ved at købe en hund der er "raceren" fra disse steder - akurrat som når man vælger hvilken fagforening man vil stå i.

    Men når det er sagt så skal hverken jeg eller andre afgøre hvilke emner andre bruger finder for interessante eller underholdende. Der skal være plads til os alle!
    Og reglerne på HG skal være gældende for alle må man ikke genposte så må man ikke genposte om det så er kedetråde, DKs smukkeste hvalp eller hundefabrikkertråde sådan skal det være og det er det som vi efterhånden er flere der der forsøger at gøre opmærksomme på, uden vi siger noget om vigtigheden i disse tråde!

    / Trine


  • #9   4. sep 2006 Jeg er heller ikke en af dem der klager over hvad andre skriver.....det må de selv om.....jeg hopper bare over de tråde der ikke interesserer mig.....men jeg må indrømme at jeg blev ked af det, engang jeg lige havde skrevet et indlæg som lå mig meget på sinde, og et par tråde efter læste at du syntes det var såååå kedeligt på HG.....

  • #10   4. sep 2006 Ja men det er jo en helt anden synsvinkel kære Lise, du begynder jo ikke at køre på Birthe i de tråde hun opretter pga du har følt dig såret. Og i øvrigt skriver du altid din mening i et sobert sprog.

    / Trine


  • #11   4. sep 2006 Jeg havde da prøvet at gøre HG lidt mere spændende.....efter hvad jeg selv mener.....*GGG*

  • #12   4. sep 2006 Tak Trine......jeg forsøger da i hvert tilfælde...he he

  • #13   4. sep 2006 Birthe pigen - har skrevet i din tråd - vil du ikke svare =)

  • #14   4. sep 2006 Jeg kiggede også ind i dem Birthe....men jeg var ikke rigtig i humør til at deltage da jeg følte at du syntes jeg var kedelig.....

  • #15   4. sep 2006 Nu er det sådan at jeg er af den overbevisning at de fleste i HG gerne vil undvære en stemmerunde for at gøre plads til et emne om hundehandlere... Jeg kan slet ikke se hvordan sådan en vigtig sag kan være til gene for folk ( udover hundehandlere ) ...


    Det ville jo svare til at at folk brokker sig over at der er for mange "stop børneporno" kampagner på nettet......



    Og at sidde og sammenligne stemmerunder med hundehandler emner kan jeg heller ikke forstå...
    ja, jeg har oprettet emner om stemmerunder hvor jeg kom med konstruktive ideér til hvordan i kunne beholde jeres stemmerunder på en måde så vi andre slap for dem, men nu er stemmerunder heller ikke noget der SKAL nå ud til alle... det er viden om hundehandlere..
    Desuden er der ca. 35-40 stemmerunder på HG pr. dag og 3-6 emner som omhandler hundehandlere, så forskellen ( udover deres betydning ) er jo enorm.
    Hvis man har et problem med disse 3-6 tråde om dagen som omhandler et vigtigt emne, burde man måske komme med en idé til hvordan man kan løse sit problem og stadig give budskabet til de andre som har brug for det, i stedet for at bare smide kritik ud.



  • #16   4. sep 2006 Heidi det er jo ikke debatten som jeg ikke ønsker men decideret der hvor man går efter mande og ikke bolden. Jeg elsker at debattere da jeg meget ofte er af en anden opfattelse og derved får nogle nye synsvinkler på mit eget forstokket syn og til tider bliver jeg overbevist om at min holdning ikke holder, men det bliver jeg at argumenter og en saglig tone.


    / Trine


  • #17   4. sep 2006 Birthe pigen - tråden om hundehandlere du oprettede - den hvor helvede bråd løs

  • #18   4. sep 2006 Nogle vil sikkert tro at det er løvn, men blev trukket væk fra min lille putter af naboens syge kat ; ))
    Skal lige læse indlæggene igennem ; ))


  • #19   4. sep 2006 Sabina citat... :"jeg har oprettet emner om stemmerunder hvor jeg kom med konstruktive ideér til hvordan i kunne beholde jeres stemmerunder på en måde så vi andre slap for dem, men nu er stemmerunder heller ikke noget der SKAL nå ud til alle... det er viden om hundehandlere.. "

    Nu er det altså stadig ikke forbudt med stemmerunder i HG, og når det er sagt hvem er det så der skal bestemme hvilke emner der skal ud til et flertal? Der er stadig mange børn der benytter denne side til at vise deres hunde frem og deltage i stemmerunder men de skal partu tvinges til at læse om hundehandler fordi jeg finder det er et vigtigt enme. Come on... Hvorfor ikke bare glæde sig over den mangfoldighed der hersker her på siden.?

    / Trine


  • #20   4. sep 2006 Jeg vil ikke nødvendigvis give dig ret i at køberen af disse hunde er ligeså skyldige som sælgeren. Som jeg nævnte i den anden tråd så køber mange mennesker hunde ved hundehandlere i god tro... Førstegangskøbere ved ikke bedre - og det er det man kan ændre med disse hundehandler tråde....
    Desuden laves disse tråde for at indsamle viden for at kunne klukke disse hundehandlere da det jo i bund og grund er til kilden man skal gå for at få noget gjort.


  • #21   4. sep 2006 Sabina jeg er af den overbevisning at de ved godt at man ikke kan gå hen og købe en "raceren" modehund til langt under dens pris blot for sine blå øjnes skyld. Der er kun en ting der tæller i første omgang og det er cool cash det er så muligt at når man først ser hvalpen at det er andre tanker der optager sindet, og i mange tilfælde er der jo heller ikke sparet særligt meget ved køb disse steder da man skal ofre en hel del på dyrlæge regninger hvis havlpen er taget for tidligt fra sin mor, er syg eller under- / fejlernærret.


  • #22   4. sep 2006 Er desværre nødsaget til at forlade jer nu jeg har også et job jeg skal passe. God aften til jer alle!

  • #23   4. sep 2006 Trine : Har jeg sagt at stemmerunder er forbudt ?? Jeg skrev som svar til birthe´s undren over at os der "brokkede" sig over stemmerunderne ikke kunne holde med hende ang. hundehandler trådene, AT jeg havde kommet med konstruktive ideér til hvordan man stadig kunne beholde stemmerunderne og også behage de folk som var ved at være trætte af dem, desværre gjorde Admin ikke noget ved disse forslag selvom de var bakket op af både stemmerunde"hadere" og dem som var i enhver stemmerunde.
    At du fordrejer mine ord på denne måde kan jeg ikke forholde mig til.
    Selvfølgelig skal der være plads til mangfoldigheden MEN det er jo lige netop det i ikke giver plads til!
    At der er 3-6 emner om hundehandlere ( lige for tiden, for det er da kun indtil der er samlet nok viden til operation X ) er åbenbart vildt og aaaalt for meget og ligepludselig tvinger man børn og alle til at læse disse indlæg ( ? )
    Men 35-40 stemmerunder om dagen og 15 emner om nye billeder osv. osv. er helt okay ??

    .......længe leve mangfoldigheden...


  • #24   4. sep 2006 Birthe : Selvfølgelig tør du ; og ja du har ret i at der er et modsætnings forhold mellem hvilke gentagelser der fører til brok..men din pointe fik desv. en anden mening i overgangen mellem tråd og nogles opfattelse. Det var synd.

  • #25   4. sep 2006 Slet dine stemmerunde når de er færdige, tak!! : Birthes tråd handlede om skævheder på HG, ikke om hendes holdning til hundehandlere ; ))

  • #26   4. sep 2006 Maxie og Silche : Tak, knuser lige igen ; ))

  • #27   4. sep 2006 Lise : Kedetråde handler jo bare om :"kom og snak med mig"
    Du har nu da altid en fin måde at sige din mening på ; ))


  • #28   4. sep 2006 Trine : Det undre mig ikke, at du fangede den ; )) Og ja sommetider forsvinder gode tråde ud af synsvide lidt for hurtigt, så en gruppe til sremmerunder og den slags, med mulighed for at fravælge at se dem, kunne bruges ; ))

  • #29   4. sep 2006 Hov hov Sabina bliver nød til lige at kommentare dit indlæg inden jeg smutter i bad.
    Jeg fordrejer sandelig ikke nogen virkelighed jeg referere til dine konstruktive forslag og sætter på intet tidspunkt navn på men læs gerne mit indslag igen for jeg spørger hvem der skal afgøre det? altså et spørgsmål, og jeg sige ikke at der ikke skal være palds til mangfoldigheden for jeg har på intet tidspunkt phaft ondt bagi fordi andre har lave indslag der ikke faldt i min smag eller fordi nogle oprettede tyve indslag om danmarks sødeste hund etc JEG SIGER DER SKAL VÆRE PLADS TIL DET HELE OG OS ALLE. men læs venligst igen:

    Sabina citat... :"jeg har oprettet emner om stemmerunder hvor jeg kom med konstruktive ideér til hvordan i kunne beholde jeres stemmerunder på en måde så vi andre slap for dem, men nu er stemmerunder heller ikke noget der SKAL nå ud til alle... det er viden om hundehandlere.. "

    Nu er det altså stadig ikke forbudt med stemmerunder i HG, og når det er sagt hvem er det så der skal bestemme hvilke emner der skal ud til et flertal? Der er stadig mange børn der benytter denne side til at vise deres hunde frem og deltage i stemmerunder men de skal partu tvinges til at læse om hundehandler fordi jeg finder det er et vigtigt enme. Come on... Hvorfor ikke bare glæde sig over den mangfoldighed der hersker her på siden.?

    / Trine


  • #30   4. sep 2006 Birthe : jeg er IKKE af den mening at folk SKAL interessere sig for hundehandler emnet, men jeg mener bestemt at alle folk skal vide at de findes så man på den måde kan forhindre folk i at lave grumme fejltagelser. Jeg mener heller ikke at folk SKAL læse et hvert indlæg, men ser gerne at de læser bare 1 enkelt så de ikke bliver ligeså skyldige som selve hundehandleren ( for det mener du at hundekøberne er ).

    Trine : vil give dig ret i at nogle køber racerene hunde uden tavle for at spare penge, men andre gør det af uvidenhed :
    Min hund er uden tavle og trods min 3 års søgen af viden om racen, snakken med div. kenneler, snakken med andre hundeejer blev jeg ikke 1 eneste gang oplyst om at en tavle ville være en god ide og hvorfor det ville være en god ide. ( han er så ikke købt ved en hundehandler )
    Mange mener at en tavle er overvuderet og kun til dem der vil avle eller bruge hunden til udstilling ( endnu en myte vi skal have slået ihjel )
    Andre ved ikke bedre end at det er normalt for en kennel at have 30 hunde gående i en stald. ( der kan viden gøre underværker )
    Og så er der dem som bare falder for den søde hvalp når de kommer derud og MÅ redde den fra stedet, uden at tænke på at de på den måde støtter forretningen.


    Vil give Birthe ret i at der findes nogle førstegangshundeejere som bare ikke gør deres research godt nok og bare køber det første og det bedste, men af disse mennesker jeg har snakket med som har købt en hundehandler-hvalp er størstedelen simpelhen total uvidende om hvad der forgår. At de er ligeså skyldige som selve handleren kan vi ikke blive enige om men at de mangler viden indenfor feltet og burde tænke sig om en extra gang kan vi sagtens blive enige om.

    og nej, denne tråd skulle handle om hvorfor vi ikke kan snakke ordentligt, så vil gerne sige undskyld til Vinni for at "spamme" din tråd *ss *

    Jeg vil smutte ud med den lille hund inden han begynder at bære nag over min tid på HG *gg*

    I må hygge

    //sabina



  • #31   4. sep 2006 Heidi : ja nogle er sarte og ja man må forvente modstand, det har du ganske ret i, men heksejagt det er bare for meget til min mave ; )) Generelt er jeg meget enig med dig ; )) det havde dog været hurtigere at besvarer alle jeres indlæg hvis i alle bare havde skrevet : HØRT ! *GGGG*

  • #32   4. sep 2006 Men Sabina det er jo slet ikke det som er spørgsmålet vi er jo alle totalt enige om at det er et vigtigt emne og der skal oplyses omkring det, men det skal ikke være på bekostning af noget som andre bruger herinde sætter pris på. Det er endnu ikke ulovigt at oprette en stemmerunde elle des lign. så lad os dea istedet hygge os med hinanden de som ønsker at deltage i stemmerunder lad dem deltage uden de skal sidde og føle skyld over at de opretter en tråd om så ligegyldigt et emne, og de som vil diskutere lad dem gøre det på en god orordentlig måde!
    Jeg skal ihverttilfælde ikke gøre mig til dommer over hvilke ting der bør være vigtige for folk, men jeg nyde al det samvær jeg har her trods forskelligheder!

    / Trine


  • #33   4. sep 2006 Birthe B : dengang hvor brokkeriet om stemmerunderne var oppe sad jeg en dag og talte den igennem og den dag var der allerede kl 13 om dagen 28 stemmerunder oprettet, da jeg tjekkede igen ved aftensmad tid, var vi oppe på 47, så hvad den ville have ramt når dagen var forbi vil jeg ikke tænke på......
    Denne tælling var vi faktisk flere som lavede i en periode og de endte for det meste imellem 30 - 40 stemmerunder om dagen.
    Så jeg forholder mig skam til kendsgerningerne *ss*

    nå... jeg var altså på vej ud *ggg*

    hygge ( igen )

    //sabina



  • #34   4. sep 2006 Birthe >> Jeg er ked af at have trådt på dig, hvis du føler det sådan, men du rørte ved et emne som virkelig står mig nært, så jeg så det som et angreb.
    Jeg forstår (nu) dit budskab og kan et sted godt forstå dig.
    Hver mand, sin iver!
    Jeg skulle nok have udtrykt mig på en anden måde, det kan jeg godt se nu hvor blodet ikke presser på i panden længere. :o/


  • #35   4. sep 2006 Birthe : visse misforståelser kan være næsten uoprettelige ; )) men jeg fik et godt indput fra jer alle.
    Sabina : ser ikke dine indlæg som spam, da der var undertråde fra mit indlæg til Birthes ; )) Det giver liv og mangfoldighed ; ))


  • #36   4. sep 2006 Vil blot fortælle, at jeg osse har læst ovenstående - kan vist ikk komme med noget, der ikke allerede er blevet nævnt, smil

  • #37   4. sep 2006 Helle Det er sgu stort!

  • #38   4. sep 2006 Polski >> Tak, men jeg vil helst gerne undlade ros. Jeg mener stadig meget af det jeg sagde, men burde nok ha' holdt tand for tunge. Det er ikke det rigtige tidspunkt til rygklapperi, hvis du forstår hvad jeg mener. :o)

  • #39   4. sep 2006 Trine : osse lige på en studs ; ))
    Helle : Mit kompliment ; )) ophidselse kommer til os alle sammen, når der er noget vi brænder for ; ))


  • #40   4. sep 2006 Helle : for at forgribe begivenhedernes gang, så er jeg ikke rygklapper, men sætter bare pris på at du gør rent bord.

  • #41   4. sep 2006 VinniPooh >> :o) Det er bedst at erkende sine fejl, så sover man meget bedre om natten.....tilgivet eller ej.

  • #42   4. sep 2006 Birthe >> Jeg mener det helt oprigtigt, men jeg står stadig ved det med de negative indslag. Jeg har intet positivt set fra dig i den sidste uge, og det er du heller ikke forpligtet til, men du må også bare forstå at folk reagerer på det. Jeg reagerede ikke med det samme, men efter et par tråde med de samme slags kommentarer, så havde det altså hobet sig op, og så ramte du lige sømmet midt på hovedet med dagens tråd, og jeg gik i selvsving. Det er jeg altså ked af, for selvfølgelig skal du have lov til dine meninger ligesom jeg med mine.

  • #43   4. sep 2006 kan der ikk bare være plads til alt på HG? smiley
    vi kan ikk gå med hinanden i hånden, men ja, hvorfor ikk bare holde sin kæ...når noget ikk passer ind? jeg deltog selv i mange stemmerunder, men de er blevet kedelige nu smiley men stadig skal der være plads til dem. og udfordringer...og hundehandlere...og kedetråde...
    luk øjene og spring de indlæg over der ikk falder i smag smiley
    (lol lidt lyserødt sagt?)


  • #44   4. sep 2006 Gad vide om Hg er en gyldig grund til at komme for sent på job.... god aften alle sammen.

    / Trine


  • #45   4. sep 2006 *G* du ku la' det komme an på en prøve, Polski (Trine?)

  • #46   4. sep 2006 *LOL* jeg pudser lige briller, det var trine med de fine hunde smiley

  • #47   4. sep 2006 Pia : Lidt lyserødt mildner det sorte ; )) og som du kan regne ud er jeg enig ; ))
    Trine : Måske hvis din bos er HG-fan ; ))


  • #48   4. sep 2006 Håber at jeg har svaret alle lidt, for det gik godt nok stærkt ; ))
    Tonen her er bare fin, også selv om alle ikke er helt enige, så kan man osse snakke sammen i morgen og måske være enig om noget andet ; ))


  • #49   4. sep 2006 LOL ja total lyserødt....Men min mor har opdraget mig godt....kan sagtens være MEGET uenige med folk, men ja....kan ikk få mig selv til at svine nogen til offentligt....tænk hvis min egen mor sku se det *G* Eller Joannse, hun ville da få et forkert indtryk af mig, eftersom hun er min nye "mor" (mener hun selv hæhæhæ, men hun kan tro om) smiley


  • #50   4. sep 2006 Hej hej og godaften! Bare en lille ligegyldig bemærkning for at hilse på!!

  • #51   4. sep 2006 Hej Birthe! Lang tid siden sidst!!

  • #52   4. sep 2006 Jamen hej Teddymor ; ))

  • #53   4. sep 2006 Hej vinni pooh, hva´så hygger i jer!!

  • #54   4. sep 2006 Pia : Næh man får jo ikke mere ret, bare fordi man taler grimt eller "råber" *G* snare tværtimod ; ))

  • #55   4. sep 2006 Har jo næsten ikke været på de sidste par dage!!

  • #56   4. sep 2006 jeps her i denne tråd gør vi vist alle ; )))

  • #57   4. sep 2006 Teddy : Jeg har heller ikke været her så meget, men dog en del i dag ; )) har fri.

  • #58   4. sep 2006 Ja i denne tråd!

    Har været inde og læse nogle andre tråde og wau det danske venlige sprog er da vist gået rabundus!!



  • #59   4. sep 2006 Har kun en enkelt udf. kørende, ku ikke nænne at afvise den, selvom jeg ikke gider mere, er nok blevet mæt, for nu ; ))

  • #60   4. sep 2006 Teddy : ja der har været nogle "nedern" nogen hist og her ; ))

  • #61   4. sep 2006 Har kun tre kørende! Men tør jo næsten hverken at lave tråd om uddeling eller stemmerunde.

    Har vist ligsom mistet lysten!!


  • #62   4. sep 2006 Læste en af Birthes tråde, om må indrømme at jeg syntes den var lige en tand for grov.

    Hvor er det dog godt at man kan gemme sig bag en pcskærm, for hvor mange ville snakke såden i det virkelige liv!!


  • #63   4. sep 2006 Ikke mange, så kan de jo ses ; ))

  • #64   4. sep 2006 Birthe : Selv jeg ville nok blive grov, hvis jeg møder sådan en spand meningsløsgylle !

  • #65   5. sep 2006 Det var grove og meget nedladende bemærkninger der var!

    Og jeg personligt kan slet ikke forstå hvorfor det skal være nødvendigt at "træde" sådan på folk!


    Min mening om hundehandlere er ikke anderledes end jer andres! De er afskum! Men jeg ser også sådan på det, at der er dem som stiltiende hjælper mod hundehandlere og så er der dem som skal fortælle ved hver lille hjælp der ydes!

    Har læst i nogle af disse hundehandler-tråde! Og når man ikke må advare med navn på de pågældende, hvordan hjælper de så! Hvor skal man gå hen for at blive informeret om hundehandlerne?? Ikke på Hg!


  • #66   5. sep 2006 Verden er fuld af folk der gerne vil gøre en forskel, færre der gør andet end at snakke ; ))

  • #67   5. sep 2006 Ja Vinnipooh, fuldstændig rigtigt!!!

  • #68   5. sep 2006 Men håber da at Birthe B har brede skuldre for hun er en af dem jeg nu godt kan lide at chatte med.

  • #69   5. sep 2006 Teddy : det har hun, ukrudt forgår ikke så let *GG*

  • #70   5. sep 2006 Nej det håber jeg da ikke!!

  • #71   5. sep 2006 Hun har lige lavet en "ligegyldig"tråd ; )))

  • #72   5. sep 2006 Ja har jeg set var lige inde og sige godnat til hende!!!

Kommentér på:
Hvorfor dette had ?

Annonce