{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
648 visninger | Oprettet:

Hjælp til forsøg {{forumTopicSubject}}

Hej HG smiley

Vi er fire universitetsstuderende fra Københavns Universitet, som er ved at tage kurset Etologi (dyrs adfærd). I den forbindelse skal vi lavet et projekt på baggrund af et eksperiment. Vi har valgt at kigge på hundes forskellige måder at logre på. Der er en diskussion omkring forskelle på højre og venstre hjernehalvdel. Man mener, at den ene halvdel er mere involveret når hunden møder potentiel farlig stimuli. I den forbindelse vil vi undersøge, om hunden vil logre til den ene eller den anden side alt efter om den møder en kendt eller ukendt person, eller om den overhovedet logrer.
Vi har derfor brug for hjælp. Vi søger hunde som har mulighed for at møde op på Københavns Universitet på Frederiksberg på tirsdag d. 11/10-16 mellem 13-16. Nærmere adresse og tidspunkt for fremmøde vil blive sendt til interesserede.
Vi har følgende krav til hunden:
• Ældre end 5 måneder
• Størrelse min. 15 kg
• Lange haler, ingen amputerede haler eller haler der er krøllet op på ryggen (ex. chow chow), da vi tydeligt skal kunne se hvordan hunden logrer.
• Skal kunne stå alene med en af os i et rum i et kort øjeblik, så vi kan filme hunden reaktion på sin ejer.

Forsøget kommer til at foregå i et rum med opsatte kameraer. Hunden kommer til at befinde sig i rummet med sin ejer. En fremmede person vil komme ind i rummet, og vi vil filme hundens reaktion på den fremmede. Herefter vil en af os overtage hunden. Ejeren forlader rummet, og for at vende tilbage igen kort efter.

-----------------

I er jo så kloge herinde, så hvis I skulle have forslag til ændringer eller lignende, så endelig kom med dem smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp til forsøg
Kommentér på:
Hjælp til forsøg

Annonce