{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
375 visninger | Oprettet:

Ang.Amning igen. {{forumTopicSubject}}

Ang. amning.
Har lige siddet og læst den tråd igennem Ang. amning,
Og i men tid som tjener er jeg glad for at det altid har været en privat sag for mig.
For i skulle lige vide hvordan folks kommentarer Kan være.
Pigernes kommentar.
Bare fordi hun har så store nødder behøver hun da ikke at sidde og viser dem frem.
Eller nej hvor er det klamt osv.
Det handler selvfølgelig om jalousi for kvinder siden synes jeg.
Men mændenes kommentar,
Hun må da godt komme herover Helle mælk i min kaffe så men Kan se ordentligt på varerne.
Hvorfor tager hun ikke dem begge ud så men Kan se om de er lige lange.
Hun må da godt sætte sig herover så Kan jeg tage den anden.
Nej hvor er det barn heldig bare det var mig.
Gid viden om de ikke skal have massage når hun er færdig.
Men for sgu helt lyst til at spørge om hun skal have hjælp.
Neeeeej skal vi ikke sætte os derover det sgu da porno at se på.
Det er bare lidt af de kommentarer jeg Kan huske og jeg har tit tænkt de kvinder skulle bare vide hvad mændene siger så var de nok gået eller givet dem en flad.
Men skal høre på meget som tjener og men lære meget om mennesker synes bare lige at jeg ville give videre af min erfaring med amningen offentlige.
jeg villig selv føler mig nedværdige som kvinder hvis det var mig men vi er jo så forskellige.
Det var bare lidt om min hverdag som tjener og jeg skal lige hilsen sige at jeg altid bedre folk om at opføre sig ordentligt det er bare ikke altid det hjælper, men så for de at vide at de skal gå og det er der også forskellige resultater på.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ang.Amning igen.
  • #1   18. mar 2007 Måske synes nogle af de piger rent faktisk at bryster og kaffe ikke hører sammen... Jeg synes at misundelse er en lidt slidt grund til at folkj skulle være imod noget.

  • #2   18. mar 2007 Det Kan du da nok have ret i, men det er mer måde det siger det på der for mig til at skrive det. Det var ikke for at ond på nogen måde syntes bare lige ville forklare det for en anden side .....ss

  • #3   18. mar 2007 det der drejer sig sgu da om dårlig opdragelse - helt ærlig - og det skulle være voksne mennesker

  • #4   18. mar 2007 Tror ikke det ville genere mig at andre ammede offentligt, men jeg ville nok sjældent gøre det selv når det kommer engang smiley

  • #6   18. mar 2007 Kira & Boss (*ordblind*)

    Jeg synte det er ulækkert at kigge på bryster når jeg spiser, og det har INTET med misundelse at gøre, jeg har selv et par C80, som desværre er vokset lidt siden jul, jeg siger desværre, for jo større bryster= jo mere ondt får jeg i ryggen..

    >>¤ IRINA ¤<< (*uden hund*) - små børn kan godt drikke fra en flaske.. Jeg gjorde da jeg var lille, min lillesøster gjorde det og min nevø gjorde og gør det stadig, og tvivler på det kun er i min familie man kan det..


  • #7   18. mar 2007 Ratster: hvis du har et ammebarn, så skal den da ikke have flaske - den skal ammes. At blive ammet og at drikke af flaske kræver to forskellige tekniker og hvis du begynder på at give ammebarnet flaske, så risiker du at den ikke vil ammes, for flaske er nemmer - plus det laver kuk i mælkeproduktionen, hvid du amme fuldt nogle dag og andre dage suplere med flaske. Hvis du hver dag giver flaske på et bestemt tidspunkt, så er det ok - men et veksle er ikke godt

  • #8   18. mar 2007
    jeg er desværre ked af sige det men der ikke mange mænd der er voksne når de er i byen


  • #9   18. mar 2007 Til Susanne - TJa jeg taler kun af erfaringer smiley Min nevø fik skam ikke kuk i noget.. Man kan sagtens malke bryst mælk ud og bruge det i en flaske istedet..

  • #10   18. mar 2007 Ratster: det troede jeg også og derfor troede jeg også at jeg kunne amme mit første barn, selv om jeg gik i skole - hun ville hverken eje eller have mit udmalkede mælk - så det endte med at jeg måte gå over på erstatning.
    Synes du skal lade være med at genearalisere - desuden, så er dt jo også et fornuftigt valg, udelukkenden at amme sit barn og den ret skal man vel have


Kommentér på:
Ang.Amning igen.

Annonce