{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
723 visninger | Oprettet:

nala, gør ad fremmede :/ {{forumTopicSubject}}

hej.

jeg har nu en mastiff på 65 kg, huhn er ca. 1 og halvt år, hun gør og farrer op lige så snart hun ser/høre, eller vi går lidt anderledens end vi plejer, Hun gør og knurere af fremmed, og af alle små børn, vi ah prøvet at skælde henddde ud, men det hjælper ikke, vi har prøvtet at være sød og gå over til personen osv, men det hjalp ikke, så nu har vi virkelig brug for hjælp...

hvad skla vi dog gøre?
.. det bliver slemmere og slemmere, vi er bange for hun en dag bider smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  nala, gør ad fremmede :/
  • #1   25. okt 2007 når vi er hjemme, og når vi går tur, bvil hun ikke sige hej til fremmede, eller trækker halen mellem benene, også løber afsted ..

    Med få mennesker kan hun komme over og snuse til..


  • #2   25. okt 2007 JEG ville nok kontakte en adfærdsterapeut. INDEN det går galt..

  • #3   25. okt 2007 Enig med Mette - kontakt fx Kisser C (søg bruger)

  • #4   25. okt 2007 ville også kontakte profesionelt hjælp - hun er usikker overfor fremmed og ved nogen hunde ender det med at de bider - ikke fordi de er agressive, men fordí de er usikre og bange og pludselig bliver trængt op og ikke kan slippe væk og så er et bid eneste forsvar - det kan være ganske uskyldigt at en person kommer til at overskride hendes grænser hvor hun ikke har mulighed fro at slippe væk.
    så hun gøer for at fortælle folk at de skal blive væk, fordi hun ikke er tryk ved dem. er hun blevet socialiseret som hvalp - kommer hun fra en opdrætter hvor hun har oplevet mange til og mødt mange mennesker - har hun haft en eller flere dårlige olevelser med mennesker ?


  • #5   2. nov 2007 Mine forældres hund gjorde det sammen, men efter jeg har hjulpet mine forædre i at træne, så har der ikke været noget siden.

    Min træner er uddannet i hundeadfærd, jeg mener min hundetræner, og han sagde at man bare skulle gå stillie fremad, dvs.

    Stil dig ud til en vej, du starter med en 100 meters afstand mellem din hund og den fremmed, når der så kommer et menneske begynder du at give hende godbidder og siger dygtig samtidig, hvis hun så gør, vender du dig om og siger kom, og går den anden retning af hvad mennnesket gør, så hunden kan mærke når jeg gør er det ikke i orden for mit menneske, når hun så er stille og ikke siger noget går du ud til vejen igen hvis hun gør, gør du bare det sammen som du gjorde før.

    Hvis det ikke hjælper, så syntes jeg du skal kontakte profesionelt hjælp, som de andre siger.

    Jeg siger ikke at denne øvelse virker men det gjorde den på mine forældres hund.

    Mvh

    Kristina


Kommentér på:
nala, gør ad fremmede :/

Annonce