{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
802 visninger | Oprettet:

Hvalpe træf / leg /socialisering {{forumTopicSubject}}

Hejsa allesammen,

D.1 juli, bliver vi de stolte ejere af en lille Siberian Husky på 8 uger, og vil derfor rigtig gerne finde nogle andre hundeejere m. hvalpe / unghunde / ældre (velopdragne) hunde, som er interesserede i at mødes, så den lille nye kan blive socialiseret rigtig godt smiley

Hvis vi kan finde nogle andre som har lyst til at mødes fast en gang om ugen eller lignende ville det blot være endnu bedre. Men først og fremmest er vi bare interesserede i at han skal komme ud og få en på opleveren!

Så hvis det har nogen interesse for nogen af jer som har hvalp/hund, så giv endelig besked. Det kan være når som helst efter d. 1 juli.

tlf er: 26174204 Og ellers så bare giv svar i tråden smiley

Mvh!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvalpe træf / leg /socialisering
  • #1   11. jun 2013 Det ville være nemmere hvis du skrev hvor henne i landet smiley


  • #2   11. jun 2013 Meld jer til hvalpesocialisering i den lokale træningsklub. Det er grundlaget for et godt samarbejde.
    I vil få mange udfordringer med jeres hvalp/hund, så det er bare med at hænge i. Sørg for kontrolleret leg og planlagte hundemøder - ikke noget med hundeskov. Tag unghundehold efter hvalpeholdet. Gå til rally-o derefter. De første år med slædehund er hårde, og det er bare med at være tålmodighed og vedholdende med træningen.
    Når hunden er et år kan I begynde at trække med den.


  • #3   11. jun 2013 Enig med Malene - Afsted til træning med jer, efter bløde positive metoder.

    Det er den bedste mulighed for at komme i gang med et godt og langt samliv med en husky smiley


  • #4   11. jun 2013 ej, glemte jeg virkelig at skrive hvor henne i landet det er. Vi er i Herning, og kunne godt tænke os at mødes med nogle i denne omegn. vi har dog bil, og vil gerne køre lidt efter det hvis det er nødvendigt.

  • #5   11. jun 2013 Det er lige langt nok væk. Jeg får ellers en labrador hvalp i august. Og har en meget socialiseret tæve på 1 1/2 år som elsker at lege.
    Rigtig god fornøjelse med din nye bedste ven smiley


  • #6   11. jun 2013 Hvis du vil opleve hvad man kan lave med sin voksne husky, så er du velkommen forbi os. Vi bor i Viborg.
    Vi går til rally-lydighed om sommeren og til træk om vinteren.
    Du bør sætte sig grundigt ind i hundesprog, da huskierne har et meget specielt legemønster. De har lyd på, og kommer med tænder og poter først. Det er meget voldsomt for mange andre racer. Så man bruger meget energi på at forklare adfærden overfor andre.


  • #7   11. jun 2013 Det lyder rigtig fint smiley Det vil vi helt sikkert gerne. Du kan bare give os et tidspunkt efter d.1 så kommer vi forbi med den lille smiley

    Vi vil også rigtig gerne lære ham at løbe og trække på et tidspunkt,- det er til gengæld et felt vi ikke ved noget om!


  • #8   11. jun 2013 I er meget velkomne. Vi kan tage en snak indenfor først, hvor hundene er lukket ude - de kan godt virke meget voldsomme for sådan en lille fis smiley
    Med lad os bare lige skrives ved. Vi har et rigtigt godt netværk af huskyfolk i det midtjyske, så I får masser af hundefolk at ses med når banditten er blevet større.


  • #10   11. jun 2013 Jeg bor i Skjern og har en hvalp på knap et halvt år, ved ikke om det er for langt væk. Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte mig, når du får din lille hvalp smiley

Kommentér på:
Hvalpe træf / leg /socialisering

Annonce