{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
694 visninger | Oprettet:

Foredrag om Ledmanipulation 30 maj 2018 {{forumTopicSubject}}

Hej alle. Dette er åbent for alle og tænkte måske der var nogen herinde der var interesserede;

LEDMANIPULATION - INVITATION

Lone Fabricius Jørgensen, massør, adfærdsbehandler, træner og udfører af ledmanipulation, vil fortælle, hvordan man kan lære at holde øje med hundens bevægeapparat. Her er mere om Lone; www.thetouch.dk

Mange hunde går rundt med trykkede ribben, forskubbede nakkehvirvler, skævt hofteparti osv., så efter foredraget kan vi lære at holde øje med disse skavanker, så hunden undgår at få kroniske skader eller ændrer adfærd på grund af smerter. Hurtig iagttagelse giver hurtig hjælp til hunden. Ofte ses der hurtigt en ændring på hunden, når Lone har rettet den, specielt hvis det er mindre skævheder, der kan manipuleres med.

Hundene kan ikke fortælle os, hvorfor de ikke altid er på mærkerne, men Lone kan ofte finde forklaringen ved at studere hundens gang og bevægelighed og derefter manipulere evt. skævheder på plads.

Onsdag den 30. Maj 2018 kl. 19 - kl. 22.00

Trongårdsskolen, Trongårdsvej 50, 2800 Lyngby

Tilmelding kan ske på jes2asko@gmail.com

Pris 200,- kr. pr. person inkl. kaffe/the, vand og kage. Sidste frist for betaling er 8 dage før arrangementets start. Beløbet indbetales ved tilmelding på vores konto 1551-3347336939 i Danske Bank.

Foredraget med Lone varer ca. 1,5 time. Efter foredraget er der en pause, hvorefter vi får en demohund ind, som man kan røre ved før og efter, Lone retter dem. Man vælger selv, om man vil blive og se alle de andre tilmeldte hunde blive rettet, eller man vil nøjes med at høre Lones foredrag og evt. se demohund blive rettet.

Hvis der er behov eller bare lyst til at få tjekket sin egen hund, kan Lone behandle ca 6 hunde sådan en aften. Ved tilmelding oplyser man, at man gerne vil have sin hund behandlet så vi ved hvor mange der ønskes behandlet. Og det er først til mølle så husk at send mail med info til ovenstående mail.

Hundene bliver løbende hentet ind fra bilerne, så der kun er én hund i behandling af gangen, mens vi andre kigger på, og dermed lærer at studere bevægeapparatet på hunden.

Mere info kan findes på nedenstående side;

Bestyrelsen fra
www.softagilityklubben.dk


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Foredrag om Ledmanipulation 30 maj 2018
Kommentér på:
Foredrag om Ledmanipulation 30 maj 2018

Annonce