{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.887 visninger | Oprettet:

ferie til ny hvalp {{forumTopicSubject}}

har llæst et andet debat indlæg herinde og kunne godt tænke mig og høre hvor meget i andre har taget fri til den nye hvalp.
Tænker at der hvor hvalpen kommer fra er den jo også vandt til at være alene hjemme.. dog med andre hunde. Så hvorfor er det at nogen mener der skal bruges 4-6 ugers ferie på det?

Hvor meget ferie tog i da i fik hvalp??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ferie til ny hvalp
  • #2   23. jan 2011 Jeg har været så (u)heldig ikke at være i arbejde når jeg har fået ny hhalp hjem, men synes alligevel at jeg de første 3-4 uger brugte meget tid på at lære hvalpen renlighed, alene hjemme og socialisering, så kan da kun anbefale at man tager i hvert fald 14 dage fri.

    Det er nu heller ikke hos alle opdrættere at de har været alene, for mange tager fri, når tæven skal have hvalpe. Andre går hjemme helt eller delvis og som Iben skriver, så har hvalpen jo været vant til at have sin mor og søskende omkring sig, så det er en stor omvæltning at flytte hjemmefra for sådan en lille vaps.


  • #3   23. jan 2011 Vi tog 2 ugers ferie

  • #4   23. jan 2011 Vi hentede hunden en torsdag (hvor tre børn tog til deres far dagen efter for weekenden, for at hun ikke skulle forholde sig til nyt hjem OG 3 forholdsvis små børn på én gang)
    Kæresten arbejdede hjemmefra fredag. Weekend var vi begge hjemme og fik trænet noget alene hjemme. Den efterfølgende uge, tog vi alle afsted om morgenen, kæresten tog så hjem ved middagstid og arbejdede hjemmefra - det er forløbet uden problemer smiley
    På mandag trækker vi nok tiden lidt så hun er alene lidt længere... Eller alternativt at jeg suser hjem i løbet af dagen og lufter hende.

    Vi har altså ikke taget decideret fri/ferie, men fået det til at gå op ved at han har arbejdet hjemmefra en stor del af tiden.

    (Mon det er sådan et indlæg her, man får stryg for ???)


  • #5   23. jan 2011 Katja S

    Det er jeg da glad for at læse smiley

    Ingen af os, kan under nogle omstændigheder tage flere uger fri, det harmonerer ikke med vore jobs smiley

    Og vi er begge af den mening at vi hellere vil bruge vores ferie sammen med børnene (og kan IKKE forestille mig alene hjemme træning med hvalp mens der er 3 børn hjemme smiley

    Så er det jo dejligt vi har de her jobs, hvor vi begge selv tilrettelægger dagen i stor stil så det alligevel kan lade sig gøre at få en hund smiley


  • #7   23. jan 2011 Jeg tog 2 ugers ferie. Kæresten arbejdede på daværende tidspunkt på nathold. Så vi tog alene hjemme træningen stille og roligt. Det fungerede rigtig godt smiley

  • #8   23. jan 2011 Hvis du prøver at skrive "alene hjemmeproblemer" i søgefeltet vil du nok forstå hvorfor det er så vigtigt at få trænet og indlært det at være alene hjemme fra starten. Det er virkelig noget der kan betale sig at bruge noget krudt på!

    Og der er så vidt jeg ved kun en måde at få indlært et ordentligt mønster og det er ved at starte med få minutter og derefter øge tiden meget gradvist over tid...

    Jeg har altid haft mine hvalpe med mig på arbejde i den første tid og så har de først været helt alene hjemme når jeg har været sikker på at de var helt trygge ved det.
    Jeg er så heller ikke en af dem der har været bange for at komme hjem til et splittet hjem og en utryg hund!


  • #11   23. jan 2011 da diesel var salgsklar havde jeg 1uges ferie tilbage og min søn og hans far havde 3 uger, så 4 uger i alt smiley

  • #12   23. jan 2011 Der er mange delte meninger kan jeg se.. Og der er jo heller ikke to hunde der er ens.

    Vi henter Valentin en onsdag d. 9 februar. Og d. 21 er første gang den som sådan er 100 % alene hjemme. Min mand er hjemme de dage jeg har fri, men har vagt så kan risikere og blive kaldt ud.

    Jeg er godt klar over det kræver et stort arbejde, men tænker også at man skal passe på at man ikke gør sig selv en bjørnetjeneste ved at være for meget hjemme.

    Når vi har hentet hunden skal vi jo stadig aflevere/hente børn og have handlet. Og jeg havde ikke planlagt at den skulle med alle vejne til at starte med.

    Valentin er vandt til at være "alene" hjemme. Den har selvfølgelig sin mor og sine søskende som det er nu, men ellers er min veninde ikke hjemme hele tiden.


  • #14   23. jan 2011 Enig med Pia K!

  • #15   23. jan 2011 og jeg kan slet ikke forstå sammenhængen mellem at være alene sammen med sine søskende + mor og så det at være helt alene hjemme et nyt sted.

  • #16   23. jan 2011 Jeg sammenlignede det ikke jeg skrev bare at den nu var sammen med sine søskende og sin mor alene..

    Men jeg kan godt se at herinde skal man passe meget på hvad man skriver for ellers bliver man bombet.

    Vi er alle enige om at det er en hund og ikke et barn vi taler om her?? For børn har jeg masser af så dem ved jeg godt hvordan man passer.


  • #17   23. jan 2011 Jeg synes da ikke du bliver bombet. Du spørger om vores mening og den får du.

  • #18   23. jan 2011 Jeg spurgte ikke om jeres mening jeg spurgte om hvor længe fri i havde taget da i fik hvalp...
    Og jeg synes faktisk at det er lidt skræmmende når man sidder og læser herinde hvor tit der sidder en hel masse og bombaderer TS med en masse ting. Det er åbenbart stedet hvor man kan komme ud med alle sine frustrationer.. der er jo en skærm imellem så ingen kan stille dig til ansvar for det du skriver.

    Men hvis du læser det første indlæg kan du se at jeg ikke spurgte om jeres mening, men om fri/ferie.


  • #19   23. jan 2011 Faaaald ned!!! Der er ikke nogen herinde som bomber folk. Jeg synes faktisk du (ts) har fået en masse gode og forskellige svar på dit spørgsmål.. Og som også nævnt skal de uger jo ikke bruges til at gå hjemme, men til at træne hvalpen i at være alene og blive renlig.

    Som tidligere skrevet gik jeg hjemme men efter 2-5 uger har mine hvalpe været stort set renlige og de har kunnet være alene i mange timer efter få uger. Jeg har aldrig haft hund med alene-hjemme problemer, bortset fra én, som gnavede i mine sko-og støvlehæle, men det var i puberteten og kun de dage hvor jeg ikke aktiverede ham nok. Så var det jo MIG der skulle have et los i r*ven og en avis i hovedet! *G*


  • #20   23. jan 2011 Jeg synes også jeg fik en masse svar, men synes også at debatterne har en tildens til at udvikle sig i en retning som der er lidt kedelig.

    Men beklager mit opstød.. Skal nok selv tørre op ;o)



  • #21   23. jan 2011 Helt ok :-)) - Det er jo også altid et spørgsmål om at formulere sig og forstå meningen af det skrevne, og der kan man meget hurtigt gå skævt af hinanden uden at det var hensigten.

    Håber du finder ud af hvad der passer bedst for dig i din situation - held og lykke med din evt. kommende vaps smiley


Kommentér på:
ferie til ny hvalp

Annonce