{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.102 visninger | Oprettet:

Indkald, min mor er kedelig! {{forumTopicSubject}}

Mit spørgsmål kræver nok lidt forklaring hehe. Nåh... Vi har nok lidt kommet til at oversocialisere Joy tror vi. Hun ELSKER alt og alle. Derfor træner jeg meget oppe i byen med hende for at lære hende ikke at tude fordi hun ikke må snakke med nogen, og lære hende at gå på alle fire smiley Det går også super! Hun er blevet rigtig dygtig til det med at gå tur i byen, folk skal bare ikke røre hende for så bliver de overfaldet med møssere. De er jo så lækre alle de folk.
Nå, jeg var super stolt og tænker, vi skal lige gøre det lidt sværere, så jeg beslutter mig for at gå i gang med de ting som hun udfører perfekt der hjemme, eks. indkald.
Mig og kæresten går ned til en stor græsplæne, han holder hende og jeg kalder, når hun er helt oppe og køre og hyler for at komme over til mig slipper han, hun kommer også over med en ornlig fart, og suser lige forbi. Jeg forsøger at løbe væk fra hende og kalde, hun kommer da også, men igen i en ornlig fart og suser forbi. Er hun bare ikke klar til det endnu? Eller er der noget jeg har overset? Jeg har aldrig haft en hund der har haft problemer med det, og det er altså ikke fordi hun ikke får nok motion at hun suser forbi! For hun får lov at løbe frit næsten hver dag hvor hun får brugt en masse energi.

Jeg håber der er nogen der kan sætte finger på hvad jeg mangler. Har også trænet kontakt med hende og har hendes opmærksomhed 100%, bare ikke så snart der ikke er snor mere. Skal jeg være tilfreds med en god snor hund? smiley Eller er der andre måder at træne det på så hun bare tænker mor er den beste? Hun er kun 9 måneder skal jeg lige sige. Og jeg laver alle de lyde min mund kan tillade for at prøve at lokke.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Indkald, min mor er kedelig!
  • #1   26. apr 2011 De første mange gange du skal træne det udenfor haven, skal det være en en LANG tynd line, så hun ikke kan belønne sig selv, ved at tage en ordentlig løbetur rundt omkring dig. Og så start på forholdsvis kort afstand, og øg afstanden stille og roligt.

  • #2   26. apr 2011 Hva med guf??
    Et stykke pølse eller anden guf, så skulle hun da gerne standse ved dig smiley få hende evt til at sitte eller gå på plads og så en lækker snack.


  • #3   26. apr 2011 En lang tynd line? Hmm.. Sådan en må jeg finde mig så.. Jeg holdt også meget lille afstand. Men ja.
    Du tror ikke det vil blive det samme når den lange tynde line bliver afskaffet? Og hvordan ved jeg hvornår hun er klar til det?


  • #4   26. apr 2011 Millle - Jeg benytter mig selvfølgelig også af guffere allerede! smiley

  • #6   26. apr 2011 Ulla - Jeg plejer at bruge enten skinketern eller kyllingetern. Nogle bedre forslag? smiley

  • #7   26. apr 2011 Til indkald bruger jeg pølse stykker skåret i tern, Sofus ved jeg plejer at ha dem, så når jeg kalder går han på plads med det samme uanset hvad han laver, men han er også enormt madglad smiley
    Der må da være noget hun ikke kan modstå?


  • #8   26. apr 2011 Pivedyr, tennisbold?

  • #9   26. apr 2011 Ja det ville være en god idé at forsøge med legetøj også smiley
    Tak for idéerne! Vil da prøve noget nyt så. Og bruge en lang line! Nogen der har en idé hvor man kan få sådan en? Eller bør jeg lave den selv?


  • #10   26. apr 2011 I silvan osv kan man købe forskellige tynde reb, ellers er det spor liner osv du skal ha' fat i, men de er noget dyere smiley
    Held og lykke smiley haha det da skønt når vapserne kan udfordre os lidt.


  • #11   26. apr 2011 Hehe nej en udfordring er fint smiley Og tak.

  • #14   26. apr 2011 Sørg endelig for, at der IKKE er metal øjer og dimser på linen, for det kan altså rive en tå af på hunden, hvis hun får fusserne i den, når hun kommer susende.
    Jeg har lavet en lang line af et stykke reb, og så bare sat en god karabin hage i, og surret den grundigt fast med tynd lædersnøre og derover en omgang gummitape.


  • #15   26. apr 2011 Lever er super godt!

    Jeg hader selv lever :b Men når jeg træner med Angel så bruger jeg pølser eller lever, og når det er lever så er hun bare glad!
    Hvis jeg tager en pose med lever ud af køleskabet, så er hun bare klar smiley

    Det bliver forrsten kogt (og vist også stegt) - det er min kæreste der laver det nemlig, så jeg er ikke helt sikker på hvad han gør.


  • #16   26. apr 2011 Som der bliver sagt skal de er lang fast line f.eks. en spor line til som en start så hunden ikke blive belønnet i at løbe forbi. Der skal ikke hives eller rykkes men jeg vil klart anbefale at træningen med den lange line bliver gjort når hunden er i sele da de kan få nogle voldsomme opbremsninger de første par gange når de stormer forbi.
    Jeg ville også prøve at ikke er dig der løber væk, men at det er hunden der bliver trukket væk istedet for. Kun ganske små skridt til at starte med. Det at du løber væk og hunden skal komme til dig, kan evt. stresse den så meget op at den ikke kan fokuserer på at den skal komme til dig


  • #17   30. apr 2011 jeg har trændet indkald ved at Joey som jeg uheldigvis fik lært at det ikke var spor sjovt at komme ved at tage ham væk fra det sjove og ikke at rose ham, (vel en førstegangs hundeejers ups) også fik jeg ikke ordentlige råd fra mine hunde trænner ved at jeg bare skulle inorere ham eller gå den anden vej men så fandt han da bare noget andet sjovt at lave og forsøgte jeg at komme nær han ja så løb han da uden for rækkevide så jeg stoppede til hunde træning og levede med at han ikke kunne gå uden snor. i et års tid men så fik min gode veninde mig overtalt til at tage ham med ud i en hunde skov på et tidspunkt hvor der ikke var ander og bare lade ham løbe til han ikke gad mere og så lade være med at kalde på ham overhovedet det kunne jeg jo ikke se meningen med og så når han selv valgte at komme så skulle han roses til skyerne og jeg skulle aldrig kalde med mindere jeg viste han kom helt hen til mig og nu efter 1 års træning og masser af frihed og ros og lækker guffer kommer han 95% af de gang jeg kalder og det bliver hele tiden bedre og vi kan gå løs mange steder jeg har aldrig fortrut jeg stoppede md hundetræning for efter jeg stoppede der og brugte min fornuft og min veninde som sparingspartner og en masse hunde bøger ja så har jeg en super dejlig og nem hund jeg har kun et problem og det er hans gøen af mine naboer når de går forbi hegnet men det træner vi på og ja så lidt mere kontakt til mig da han går helt bersærk når vi møder ander hunde og han har snor på er han løs så er der ingen problemer han er som mister jakel og mister hide med og uden snor øv men mon ikke det også løser sig med tiden når vi har trænet lidt mere ;O)

Kommentér på:
Indkald, min mor er kedelig!

Annonce