{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
924 visninger | Oprettet:

indkald {{forumTopicSubject}}

Hej

Jeg har en boston terrier, som absolut ikke hører efter, når der er andre hunde i nærheden.

Hvis vi er alene, kan han fint gå fri, og kommer når jeg kalder. - Men så snart der er andre hunde, bliver han "Døv". - Det værste er, at han er en smule dominerende over andre hunde, så jeg er måske også navøs for at han render over til de andre, og derfor går han kun løs, når jeg ikke kan se andre i miles omkreds. - Hvordan træner jeg det? Nogle ideer?

Desuden lægger han sig også altid ned, når vi møder andre hunde på vores vej (Her er han selvfølgelig i snor) - Hvis jeg lader ham ligge, kommer de andre hundeejere altid hen for at ville hilse (hvilke ikke altid er smart når han er dominerende overfor hanhunde) - Hvordan skal jeg reagere, og burde jeg måske lade ham hilse på hanhundene, så han vender sig til det?

Gode råd søges :S


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  indkald
  • #1   24. maj 2011 Hvor gammel er hunden?

  • #2   24. maj 2011 For at du kan træne at han kommer når der er andre hunde, skal du træne det mens der er andre hunde..
    - Det gøres naturligvis lettest på en træningsplads hvor der netop ER andre hunde, men ellers må du finde nogen der kan være behjælpelig.

    Din line på hunden - og en tøjsnor bundet i halsbånd/sele.

    Du klikker din line af, tøjsnoren hænger bare efter dig og hunden.
    - Hunden ser en anden hund og sætter af, du kalder 1 gang og træder så på tøjsnoren = hunden kan ikke løbe længere frem, eneste mulighed er tilbage til dig og pølser, legesager og good times =)

    Når hunden så kommer ved indkaldet trods synet af en anden hund (og det sidder i skabet), så afprøver i hundens lydighed uden linen.

    Den hund du øver med skal være veltrænet og velsocialiseret, og føreren skal kunne brøle af din hund når/hvis den kommer hen..

    "NEJ" "kan du SÅ gå hjem" og hvad der ellers kunne råbes. Det gør det ret ufedt for hunden at komme til en der råber og en hund der ignorerer, dit job er så at være glad og spændende og stå klar med alverdens ynglingsting når din hund vender tilbage.

    Indkaldslydigheden er svær at træne som det eneste, så opbyg et samarbejde og tillidsforhold gennem simplere træning med hunden. Almen lydighed som sit, dæk, stå, bliv og tricks du nu lige synes giver hunden en god association mellem dig, good times og træning samtidig med at du vil få mere kontrol (samarbejde) på hunden - win win =)


  • #3   24. maj 2011 Han bliver snart 3.

    - Nina, jeg vil helt sikkert prøve din løsning. smiley

    Hvad med det, at han lægger sig ned, når vi møder andre hunde på vejen?


  • #4   24. maj 2011 Har skrevet 2 pb'er til dig.

  • #5   24. maj 2011 Jeg ville ganske enkelt gå videre... Seke på hunden, hank op i linen og fremmad vi går.

    At han lægger sig giver ham bedre mulighed for at lave udfald (ikke nødvendigvist aggresivt, blot et pludseligt ryk i linen), og det er en utrolig dårlig vane.

    Det er fint hvis han gerne vil kigge, men det skal være under din kontrol, så han må sidde på kommando, ikke lægge sig for at få lov at glo og være "ulydig"..


Kommentér på:
indkald

Annonce