{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
962 visninger | Oprettet:

Simone M
Simone M
Tilmeldt:
20. mar 2013
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 4

Nogle der har nogle tips?! {{forumTopicSubject}}

Hej derude!
- jeg har mig en skøn skøn staffordshire på 9 uger smiley roligt sind, glad for fremmede og børn samt andre dyr!

Men... Han kan ikke lide at være alene, som ALLE andre hunde smiley
- han piver' hyler og bjæffer. Kan også godt vælte ting.
Er der nogle som har nogle gode tip som man kan gøre for at han kan vænde sig til det' på kort tid? smiley

Tak for hjælpen! smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nogle der har nogle tips?!
  • #1   17. nov 2013 Han er 9 uger det vil sige i max har haft den en uge, hav tålmodighed det tager tid at træne samt det kræver træning.

    Pøj pøj med det


  • #2   17. nov 2013 Alene hjemme træning. Det tager tid... Og ikke alle hunde er lige gode til at være alene smiley Er sikker på der er nogen der skriver en bedre formulering af hvordan du træner alene træning bedst muligt.

  • #3   17. nov 2013 Og ja som Cooper skriver, så har du jo først lige fået ham, så selvfølgelig er han ikke klar til at være alene hjemme. Han kender dig jo heller ikke rigtigt.

  • Simone M
    Simone M Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 4
    #4   17. nov 2013 Ved godt det kræver træning smiley men min nabo brokker sig over hylen osv, så ville hører om nogle vidste hvordan man ku træne ham til ikk at hyle osv.
    Selvom man først lige har fået ham for en uge siden og jeg har været hos ham hverdag i den uge, men det går ikke mere da man har arbejde at passe også.
    Og det er jo nu han skal trænes, så det ikke bliver værre jo ældre han bliver?


  • #6   17. nov 2013 Har du læst om alene-hjemme træning? Det er individuelt hvor hurtigt en hund kan vænnes til at være alene hjemme, nogle lærer det hurtigt, andre har brug for lang tids tilvænning.
    Han er jo kun 9 uger, har du ikke taget nogle ugers fri for at lære ham at være alene hjemme?


  • #7   17. nov 2013 Du skal nok beregne minimum 3 ugers træning, dvs minimum 3 uger hvor du har fri og træner stille og roligt med først at gå 1 min så 2 min og så videre, det er vigtigt at du kommer retur FØR hvalpen begynder at hyle dvs hvis hvalpen hyler efter 1/2 min så må du ind af døren efter 1/4 min i starten;)

  • #8   17. nov 2013 Du skriver du har fået ham for en uge siden og nu skal på arbejde???
    Undskyld, men det synes jeg er dybt problematisk. En staff er en MEGET kontaktsøgende hund, der binder sig utroligt meget til sine mennesker. En del er noget svære at træne til at være alene, og en uge er bare ikke nok.

    Du skriver at du har været hjemme hos ham en uge, men det er jo meningen at du skal træne ham til at være alene hjemme, og ikke bare være hos ham?


  • Simone M
    Simone M Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 4
    #10   17. nov 2013 Tak Annette G, ja han er så fin! Skøn hund smiley

    Jeg arbejder i 3-4 timer om aften på en grillbar, og går i skole, men kører så hjem til ham i alle mine pauser.
    Min kæreste er deltids brandmand, og er rimelig tit hjemme, men han bliver jo nød til at kører når alarmen hyler! Og det er ikke altid at jeg er hjemme når han skal afsted.. Så vil jo bare undgå at man kommer hjem til at splittet hus smiley
    Og det er ikke meget han er alene når han skal være det! smiley
    -han kommer meget ud i skove og bliver motiveret så jeg ved udemærket godt at af SFT skal ha meget opmærksom, træning osv.

    Negative kommentarer gider jeg simpelthen ikke at hører på' da det ikke er det jeg ber om calule og rullepølsen maggie! Du må gerne ha din mening, men lad vær at kommentere hvis det ikke er for at give råd.. smiley

    Men tak til jer andre! Og især til din gode forklaring lømmel og laban! smiley


  • Simone M
    Simone M Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 4
    #11   17. nov 2013 Og det skal lige siges' at jeg har trænet med ham hvor jeg går ud i få sek' og ind igen, i den uge jeg var hjemme. Kan bare ikke finde ud af om det overhovedet hjælper, ja det tager tid' men synes ikke der er forskel på turene når jeg gør det smiley så ville bare hører om der evt var andre løsninger til at lærer ham det smiley

  • #12   17. nov 2013 Du har vel sørget for at du den første måneds tid med hunden har rigeligt af tid til at være hjemme hos den, så den kan føle sig tryg og vende sig til sit nye hjem samt lære dig at kende ??

    Derefter er det bare en masse alene hjemme træning indtil den kan være alene. Det kan tage lang tid og man skal have tålmodighed. Nogle hunde lærer det dog hurtigt.

    Nu skriver du ikke noget om det, men hvis jeg var en lille hvalp som havde fået nyt hjem og min ejer ikke havde sørget for at have fri i 1-2 uger så vi kunne lære hinanden og kende, så ville jeg da også stå og tude hele dagen.


  • #13   17. nov 2013 "jeg har trænet med ham hvor jeg går ud i få sek' og ind igen, i den uge jeg var hjemme. Kan bare ikke finde ud af om det overhovedet hjælper"

    - Jo det hjælper, men det skal gøres hundredvis af gange over en længere periode. Når du på et tidspunkt har nået så langt at du er oppe på 20-30 minutter eller noget, så kan du jo bare bruge tiden på noget andet, eksempelvis at købe ind, så det er ikke helt spild af tid for dig.
    Du kan som regel heller ikke se forskel på det de første mange gange, når du har gjort det over flere dage og øget tiden, så vil du nok kunne se forskel.

    Det gælder om at præge din hund her i starten, så han lærer at være alene hjemme. Hvis ikke kan du godt være meget uheldig og få en problem hund som smadrer alt når du er hjemme.
    Så det er bare med at komme i gang. Tiden der tager kan variere fra hund til hund. smiley



  • #14   17. nov 2013 Vi havde ferie 3 uger efter vi fik Eddie, også sbt.. Og så lang tid tog det og træne ham til at være alene. Tag noget mere ferie. Og start så forfra med træningen!

  • #15   17. nov 2013 En staff kræver din opmærksomhed, min mor har selv en og ham passer jeg i den her weekend o_O Og så tænker jeg, hvis du ikke har tid til at være hjemme i den tid det kræver og træne alene hjemme med din nye hund, hvordan kan du så få tid til evt trænings, socialisering osv? Det hele kommer desværre ikke af sig selv.

    Det kan jo ikke hjælpe noget at få en hund, være hjemme med den i en uge og så tage på job. Har du ikke trænet alene hjemme i den uge så? Det kommer desværre ikke på en uge, det er en uge hvor hunden lære dig rigtig godt at kende og skal blive tryg ved dig og dens nye omgivelser. Det er begrænset hvor meget en hund kan tage til sig på så kort tid. Den kan nok ikke klare alle de nye ting. Så stille og roligt, så går det helt sikkert frem af smiley


  • #16   17. nov 2013 Med min franske bulldog var det lidt underligt. Jeg var hjemme i lang tid med hende, de eneste tidspunkter hun var alene var de 10 min det tog at handle og hvis jeg skulle et sted hen hvor hun ikke kunne komme med. Ellers havde jeg hende med OVERALT. Da jeg trænede alene hjemme lukkede jeg hende i køkkenet, da jeg havde hørt, jo mindre plads jo mindre stressende. Hun fik legetøj og lækre ben osv. Gik i kort tid og kom tilbage. Sådan fortsatte jeg og hun hylede ikke rigtigt. Men da det så skulle være lidt længere tid havde hun skidt og pisset over det hele og havde vadet rundet i det og var meget stresset smiley Så efter noget tid hvor jeg havde forsøgt at træne med hende, blev det bare ikke bedre. Besluttede mig så for at prøve noget andet. Lukkede hende ud i hele lejligheden når hun var alene hjemme.På nær soveværelset. Hun gjorde det aldrig igen.. Hun kunne finde på at ødelægge noget, hvis det lå åbenlyst fremme, men det var sjældent. Det har aldrig været et problem med alene hjemme derefter. Så det kræver sin tid og det kræver kræfter, at træne alene hjemme og nogen gange må man starte forfra og finde på noget andet.. Men sådan er det..

  • #17   17. nov 2013 Nu har du jo sådan set skrevet på et offentligt forum smiley

    Og kan ikke se hvordan det jeg skriver IKKE er et råd. Fortæller jeg dig ikke at 1 uge er for lidt, så kan du jo ikke ændre det, så han lærer at være alene hjemme på en god måde. Som de andre skriver skal man gå meget stille frem, i hundens tempo, og en uge er altså for lidt.


  • #18   19. nov 2013 Det er selvfølgelig ærgerligt at få at vide at man er gået for hurtigt frem, og at man nok burde gå tilbage og starte lidt forfra, men det er sådan det lyder.
    Alle hunde skal lære at være alene hjemme ligesom de skal lære at gå pænt, komme når man kalder osv osv. En Amstaf kan virkelig have svært ved at være alene, så den kan kræve endnu mere tid end så mange andre racer.

    Et råd jeg synes er vigtigt oveni mange af de andre gode råd, er at du gør det genkendeligt for ham når han skal være alene.
    Du skal lave et ritual, gøre og sige det samme inden du eller din kæreste går ud af døren, så han ved at nu skal han være alene, og det sker der jo ikke noget ved.
    Det kan lyde som om han kan blive lidt forvirret over at I er hjemme on-off på mange forskellige tidspunkter, så måske ved han ikke helt om I rent faktisk er hjemme eller ej.
    Når vi går så aer vi vores hund, siger "pas på huset", og giver ham en tyggepind. Han ved at så skal han være alene hjemme og så går han bare i seng.

    Vær tålmodig, det er det arbejde du lægger i det nu der lønner sig de næste mange år!
    Held og lykke med det.


  • #19   19. nov 2013 Nu har du jo lært hvorfor man som studerende altid skaffer sig hundehvalp i sommerferien smiley

    Fra nu af skal du og kæresten nærmest slå flikflak for at undgå at vovse har alene hjemme tid.. Tilsvarende at jeg jo heller ikke kan forvente af dig at du kan lappe en cykel, hvis du aldrig har lært det..

    Så det her er primært en lektie til dig som NY hundejer.. Man kan ikke forvente noget af en hund som man ikke har trænet den til!!!

    Mit bud, gå til jeres naboer og fortæl at i har kvajet jer mht timing da i anskaffede jer hvalp og derfor hyler vovse, men at i er obs på problemet og vil gøre hvad i kan for at undgå at hvalp har alenehjemme tid..

    Jeg er hundeejer og bor i lejlighed, ergo er jeg et ret tolerant menneske når det drejer sig om hundelarm, men min film knækker hvis jeg skal høre på stakkels vovser der skriger, fordi deres ejere er inkompetente kvaj der ikke er deres opgave voksen smiley

    Det har i ikke været, ergo er det en OMMER og jeres primære fokus er nu at prioritere at hvalp IKKE er alene hjemme før i har TRÆNET den til at kunne klare opgaven..

    Mit bud er at i starter forfra, læser de bøger i skulle ha læst INDEN i anskaffede jer hvalp, træner HELT fra bunden med vovse og indser at det her problem er JERES skyld...

    Folk lærer jo heller ikke at svømme ved at blive skubbet ud fra 10 meter vippen...


Kommentér på:
Nogle der har nogle tips?!

Annonce