{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjemmelavet agility ting
  • #1   6. nov 2016 Gå til træning, så er alt det korrekte udstyr der, og du risikerer ikke at overbelaste din hund + du lærer at løbe agility korrekt smiley

  • #2   6. nov 2016 Når du er i tvivl om hvordan man overhovedet starter op og træner det, så ville jeg som Milla også anbefale at starte til træning - det kræver at din hund har grundlydigheden på plads, men her lærer du til gengæld at løbe det ordentligt, for det handler ikke bare om at få hunden til at hoppe over en masse spring.
    Har i ikke en klub i nærheden? smiley


  • #4   6. nov 2016 Det billigste og bedste for hunden er nok at finde en klub du kan træne i smiley
    Agility er ikke bare at lære den at springe over et spring, og igennem et hjul mv.


  • #5   7. nov 2016 Helt enig med de andre - du risikerer at få lavet en masse fejlindlæring, eller endda at få givet din hund skader pga. overbelastning, manglende opvarmning, eller "bare" forkerte bevægelser.

    Du må ud i en klub, og have vejledning i, hvordan du starter op. Så vil du også få en masse øvelser, som du kan træne derhjemme, helt uden at have agilityredskaber.

    Èn stor del af agility er, at kunne bestemme/time hundens løbebane, vendinger, skift fra højre til venstre osv. Alt det kan trænes uden redskaber - men det kræver noget undervisning, for at kunne gøre det korrekt smiley


Kommentér på:
Hjemmelavet agility ting

Annonce