{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk staffordshire terrier Kampdullen Baily [ Himmelhund] 2004

16.861 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Fru H D
VIP
Kvinde | 18 år | Oprettet: 22. feb 2006


Amerikansk staffordshire terrier Kampdullen Baily

Fødselsår:
2004
Størrelse:
Standard - ca. 45 cm høj og vejer ca. 24 kg - med halsbånd ;)
Temperament
Baily kender til 2 tilstande; On & Off

Hun skal opleves - Baily er en livsstil i sig selv

Er meget beskyttende overfor vores katte

Er ræd for tudser, tomme plasticposer og alt andet der måske vil overfalde hende... *G*
ÆÆÆÆÆLSKER at komme ud at gå - ligner en radiobil med antennen lige i vejret..
Tricks
Mester i at få forvildet sig ind mellem dyne og betræk, hvilket oftest resultere i store hylekoncerter…
Slikke på maden så man ikke selv vil have det (også det der står på køkkenbordet)....
Kan splitte en bamse ad på under 10 sek.
Kan på lang afstand spotte gæster i ført lyst tøj – hun ved præcis hvornår hun skal springe op..
Kan lave helikopteren med halen....
Stævner
*YDRK*
Stamtavle
Spørgsmål ikke forstået..
Men Bailys far hedder Preben og Prebens far har engang været i Tyskland....
Køn
Jeg vil nærmere kalde hende smuk *ss*
Beskrivelse
Amstaff Baily..... Tja så endte jeg op med endnu en affaldshund...
De tidligere ejere kunne ikke have Bums. I første omgang kom hun tilbage til opdrætteren men der ville moderen absolut ikke acceptere hende igen.
Jeg så hende første gang på QXL - og var solgt på stedet. Vred arme og ben om på den bedre halvdel og fik ham endelig overtalt til at tage over og kigge på hende i selskab med Zenith. De to tøser havde et ”tåleligt” møde og 1 uge efter hentede vi hende så permanent – den 6. marts 2006.

Det er på mange måder været en svær opgave at overtage en ”brugt” hund. De første ejere havde gjort deres arbejde godt med Baily, men der er mange ting hun ikke har prøvet før og som hurtigt kan skræmme hende. Tilliden til mig kom kun langsomt og alt tager lidt tid med Baily. Her udvikler hun sig fortsat og har forandret sig fra en små stresset neurotiker til en sød harmonisk hund der på hjemmebane damper af selvtillid.

De første mange måneder med Baily var svære – meget svære !!!!
Hun dominerede totalt det lille hjem og var IKKE lydhør for alle mine små tilnærmelser. Samtidig kunne hun tænde af overfor de mest underlige fremmede ting og blive rædselsslagen – en sæk der lå i haven, en tom papkasse, en spruttende stegepande, havegrillen, en hurtig armbevægelse….. ja listen var lang desværre….

Oven i købet havde jeg et par rigtig uheldige oplevelser hvor hun var alt andet end venlig overfor fremmede hunde. Hende og Zenith havde i den periode også et par blodige magtkampe.
Igennem HG fik jeg kontakt med Lillen (hundekurven.com), der afholdte et super intensivt kursus for os. Og med Lillens værktøjer, masser af tålmodighed og træning har roen nu endelig sænket sig i det lille hjem. Baily er endt op som en spøjs kombination af dampbarn og livsnyder.. hendes selvtillid er betydelig styrket, hun kan stadig blive skræmt, men det kan lynhurtigt dæmpes. Hende og Zenith tilbringer timer under dyner og tæpper og Bailys sidste opgave når vi går i seng er altid at vaske Zenith på maven ;D

Hun leger nu fint med *harmoniske* hunde der ikke prøver at dominere hende for meget eller på anden måde virker afvigende. Dog skal det tilføjes, at jeg er meget omhyggelig med ”udvælgelsen” af hendes omgang med andre hunde… og det er absolut ikke noget der sker fra dag til dag.

17.02.08:

Zenith blev aflivet d. 1. juni 2007, 14 år og 8 måneder gammel. Den første uge ville Baily ikke engang i nærheden af mig. Efterfølgende blev hun nærmest som et stykke dobbeltklæbende gaffa tape der ikke kunne rystes af igen… Hun ændrede sig fra at være ren harmoni og godt humør, til en lille underdanig trist teenager der ikke var parat til at påtage sig rollen som voksen… Når jeg kom hjem fra arbejde lå hun i entreen og rystede og turde ikke selv gå ud i haven eller sågar bare i et andet rum end mig.
Det tog næsten 3 måneder før hun var begyndt at få sit gamle humør igen, men selv nu kan hun ikke sammenlignes med den hund hun var før Zenith. I mere end 6 måneder har alt hvad der hedder ny indlæring været lagt på hylden, og det er først nu man kan mærke, at hun er ”klar” igen.

April 2011;

Kampdullen tog fusen på alle ved at opføre sig lige efter den store hundebog, da vi skulle sammenføre hende og Snehvalpen Smilla Snefnug. Hun gjorde alt korrekt og var så dæmpende overfor den lille hvalp at alle var målløse.
I skrivende stund - 2 dage efter vores "hjemkomst" kan jeg kun forundres og glædes over hendes sind.

D. 9/7-18 tabte Baily kampen mod kræft og dårlige nyrer, næsten 14 1/2 år gammel. Til det sidste var hun min elskede dejlige Dulle, der stadig kunne futte henrykt rundt. Men om morgenen gik det pludselig stærkt og vi måtte tage den tungeste vej til dyrlægen. Hun sov stille ind i mine arme med blikket mod mig til det sidste.

Jeg får aldrig tilnærmelsesvis en hund som hende igen, og til dem med fordomme mod muskelhunde, kan jeg kun sige, at det er jeres tab i aldrig nåede at møde hende. Hun var en ener !

Tak for alt Dejlige Dulle. Vi ses igen <3
Kommentér på:
Amerikansk staffordshire terrier Kampdullen Baily