{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Landseer Sebastian vom Heidenberg 2002

13.449 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Landseer Sebastian vom Heidenberg

Fødselsår:
2002
Størrelse:
Sebastian vom Heidenberg (kaldet Kiko) er godt 80 cm. i skulderhøjde og vejer ca. 75 kg.
Temperament
Landseeren er en meget blid race. Den skal være let og elegant i sine bevægelser, og er legesyg og nem at dressere. Kiko elsker at ligge i gårdspladsen hvor han kan se ud over det hele. Han er det mest trofaste man kan tænke sig. Han har flere gange haft besøg af højløbske tæver, og han vil gerne lege med dem, men så heller ikke mere. Han er 100% trofast mod sin egen tæve Zindy. Kiko elsker børn. Han følger vores barnebarn på 1 år hele tiden når de er hos os.
Tricks
Ikke så mange ud over at tømme postens lommer for hundekiks hver gang hun kommer. Han elsker også pindsvin. Finder dem inde i bedene og bærer dem ud på græsplænen lige så forsigtigt, men når han så står og gør af dem for at lege, ja så ruller de sig bare sammen, - dumme pindsvin.
Stævner
Kiko har fået 1. præmie på DKK udstillinger i både hvalpeklasse, som unghund, i mellemklassen og i åben klasse.
Stamtavle
Kiko har DKK stamtavle og er fra Tyskland. Kennelen er Tysklands ældste og ligger syd for Nürnberg, og hans far har mange præmieringer. Han er Tysk champion, International champion, Tysklandsvinder i 98 og 99, Europavinder i 98, 99, og 2000, og Verdensvinder i 2000.
Køn
Han
Beskrivelse
Sebastian vom Heidenberg har A-hofter og albuer 00. Han er en godmodig og kærlig bamse der er udpræget blid ved børn. Han er ikke vild med lydighedstræning, men vil gerne gå spor og elsker at svømme, og kan dykke (racen har svømmehud mellem tæerne). Kiko har desværre vist sig at være 100% steril, så der kommer ingen hvalpe efter ham.
Kommentér på:
Landseer Sebastian vom Heidenberg
Annonce