{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Schæferhund Smed´s Clarissa/ Luna 2004

13.335 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Cathrine
Kvinde | 48 år | Oprettet: 28. nov 2004


Schæferhund Smed´s Clarissa/ Luna

Fødselsår:
2004
Størrelse:
30 kg, men ikke tynd, bare slank *ss*.
Ca. 60 cm. høj.
Temperament
Glad, nysgerrig, lidt forsigtig og lidt blød i sindet, men samtidig utrolig stærk og selvsikker. Luna elsker børn! De er bare de bedste. En rigtig dejlig ung dame, fuld af gåpåmod. Men osse en rigtig kælepot og snakkebasse.
Tricks
Øvelse gør mester, så nu kan vi sit, dæk, stå, kom, plads, fri ved fod, værsgo (så er det tilladt enten at hoppe ind eller ud af bilen *ss*), og hvad der ellers hører sig til.
Desuden er hun verdensmester i at gå i vejen, sidde foran fjernsynet, stå, lige der hvor man skal til i køkkenet, sætte sig pladask lige foran benene på en, så man nærmest falder på næsen *ggg*. Dyyyygtig hund *LOOL*
Og så er hun blevet rigtig god til at tigge. Hun forstår lige at sætte de der " jeg- får- aldrig-noget" - øjne *gg*.
Sidste nye trick er at snuppe mad fra bordet, hvilket bestemt ikke er lovligt *gg*
Stævner
Jep, har lige været til det første skue , Påskeskue på Nordfyn, hvor hun fik præmieringen "særdeles god" .
D. 30. april jubilæums kombiskue i kreds 12, Århus : SG 6
Igen med kanon god beskrivelse.
D. 25. Maj kombiskue kreds 33, Holstebro : Klassevinder SG 1
Super beskrivelse igen.
D. 5. Juni Pinseskue kreds 32, Ringkøbing : SG 6.
Super beskrivelse fra en tysk dommer.
D. 25. Juni kombiskue, kreds 10, Hjørring: SG 4.
D.25.- 27. august: HAS 2006, Them : SG 19.
En meget fin beskrivelse fra den tyske dommer , Bernd Norda. Vi er godt tilfredse med placeringen i en super stærk klasse med meget flotte dyr af rigtig høj kvalitet, så vi kan godt være stolte af vores flotte Luna.
Stamtavle
F : Bax von der Luisenstrasse ( verdensvinder 2003)
M :Glenn´s Victoria
FF: Odin vom Hirschel
MF: Hoss v. d. Herrenstrasse
Køn
Tæve, og meget køn *gg*.
Beskrivelse
Luna er nu 2 ½ år. Og fungerer som både familiehund og terapihund for vores handikappede datter. Inden Luna kom ind i huset, bevægede Sofie sig stor set ikke rundt. Idag triller hun over hele huset, kan næsten sidde selv, kommer op over dørtrin ved egen hjælp, forsøger at trække sig op i alt, hvilket går lidt ud over vores gardiner *gg*. Og så har hun taget sit første skridt, med støtte! Alt sammen noget, der er sket i den tid, hvor Luna har været i huset. Luna og Sofie har et helt specielt forhold, der næsten ikke kan beskrives. Det skal ses! Sofie "taler" til Luna på sin egen måde. De to bruger meget tid på at ligge og hygge og nusse på gulvet. Hvis Sofie får for meget fat i Lunas pels, napper Luna forsigtigt i Sofies fingre, hvorefter Sofie slipper. Desuden er Sofie begyndt at lave "kommunikationstegn" : To hop med numsen betyder " jeg vil op", rækker ud efter Luna betyder " jeg vil ned til Luna" , hovedet tilbage mod en anden person, når hun sidder på armen betyder " jeg vil over til hende/ ham " , åben mund, når hun ser en kop, betyder " jeg er tørstig ". Og sådan kommer der nye tegn til hele tiden, også efter Luna er kommet ind i familien. Før det, anede vi ikke, hvad pigen ville *g*.
Luna er også Lasses,vores søn, kammerat. Hun er der , når verden er dum og uretfærdig, til at trøste, hun er der, når der skal leges, eller når der bare skal hygges!
Luna er efterhånden blevet rigtig dejlig at træne, vi bli´r begge to dygtigere og dygtigere *ggg*. Hun elsker at løbe på stranden og i vandkanten, være på camping og i skoven, og allerhelst med hele familien samlet! Desuden er bilen blevet hendes favoritsted, så vi kan være ganske sikre på, at hun ligger i den, så snart den er åben. Man skal jo være sikker på at komme med *gg*.

Alt i alt må jeg sige, at Luna er alt det, jeg håbede på, plus meget mere! Hun har et fantastisk temperament, samtidig med, hun er meget vagtsom, især når ungerne er i nærheden. Så får andre hunde, der kommer for tæt på lige et "skrub af" bjæf med på vejen *ss*. Hun er blevet ret god til at omgås andre hunde, lige med undtagelse af, når hun er i løbetid, eller når Liva er med, så kan hun godt være en rigtig stram tante! Ellers er hun faktisk nærmest ligeglad med dem. Men er der optræk til ballade, er Luna bestemt ikke den, der går af vejen! Det har af og til givet grå hår, men heldigvis er hun efterhånden mere afbalanceret og selvsikker, så hun er ikke så opfarende mere!
Hun er den seneste tid blevet nærmere at træne med, og vi har efterhånden rigtig god kontakt til hinanden. Tror, hun er blevet mere voksen i hovedet. Hun har mere ro i hovedet nu, og er ikke så nem at aflede mere, når vi træner- Og det er jo super dejligt! Hendes store force er sporet! Her er Luna i en verden for sig selv! C- arbejde kører efterhånden også rigtig godt. Vi har været igennem en vanskelig periode, hvor jeg og figuranterne ikke rigtig kunne blive enige om, hvordan det skulle gøres. Men efterhånden har jeg lært at læse hende bedre, og ved nu, at hun skal tages lidt forsigtigt, og ikke må presses for meget, for så bliver hun usikker og laver nogle dumme ting. Så det er også ved at komme på plads, og hun arbejder efterhånden rigtig godt og koncentreret, hun skal bare tages rigtigt!

Luna er alt i alt en perfekt hund for mig, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre makker!
Hun indeholder alt det, hun skal, til mit brug, plus lidt ekstra, som ikke kan købes for penge!

Luna har lige været til sit første skue d. 17.4. 2006, hvor hun fik følgende beskrivelse:
Stor, kraftfuld dog feminin tæve af fortrinlig type. Særdeles godt pigment, særdeles godt hoved og udtryk. Dog ønskes øjnene mørkere og pandebåndet mere udtalt. God manke, fast ryg, velanlagt kryds, som ønskes længere. Harmoniske veludfyldte brystforhold. Korrekt front, velvinklet for, særdeles velvinklet bag. Ligetrædende for, let snævert bag viser hun harmonisk bevægelse med udmærket skridtvidde. Prima opførsel.
Kommentér på:
Schæferhund Smed´s Clarissa/ Luna
  •   26. jul 2013 Hun ser dejlig ud, en høj er givet! Kig gerne forbi mine hunde! Det er nemlig ogs schæfer! smiley

  •   23. apr 2013 Smukke aftegninger, især på ryggen.. smiley Kig gerne forbi mine hunde!

  •   15. jan 2012 altid høj til en schæferhund
    sikke en lækker schæferhund:)


  •   23. jun 2011 hejsa
    vi smider da lige en ekstra høj i nakken på luna den dejlige tøs:-)


  •   7. maj 2010 Høj
    Til din dejlige schæfer. Gode billeder. smiley


  • heidi p
    heidi p Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Hunde: 1 Svar: 1
      1. jan 2010 hej
    flot hund høj herfra smiley godt billede hvor de begge er på stranden


  •   5. nov 2008 hun er smuk
    Har sendt et høj....hun er da bare så dejlig


  •   15. sep 2008 *suk*
    Hun er altså stadig bare smuk :o)


  •   24. mar 2008 smiley
    Rigtig dejlig tæve du har der! Hun har nogle flotte farver smiley Kig gerne ind forbi schæfer tæve ;P


  •   30. dec 2007 hej
    dejlig typefuld tæve


  •   12. okt 2007 ;o)
    Jamen hun er da bare dejlig, og god for Sofie! oveni! ;o)
    :o) Det er rigtig flotte billeder med den slørede baggrund. Er det dem du selv har taget?
    Knuz
    Og høj selvfølgelig! ;o)


  •   3. maj 2007 ....
    mange tak for alle de pæne ord om vores side smiley
    vi er jo med under et stort internationalt forbund som UPF http://www.k9pulling.com/ og de har jo en masse regler og standarter som vi skal følge så alt bliver gjordt på den helt rigtige måde ...
    der er faktisk en Schæferhund i sverig som træner wp og gør det ret godt smiley så det er en sport for alle racer...
    jo alt træning kan ødelægge hunden hvis men ikke passer på og gør det rigtigt men med rigtig træning så er det super godt og sundt både for hundens heldbred men også for den mentale tilstand og dens livs kvalitet...
    ja der er hunde som her hjmme trækker over 1000 kg og hunde rundt om i verden som trækker langt mere.... men det er ikke noget men kommer nemt til det kræver en masse god træning rigtig mad masser af motion massage og masser af tålmodighed og kærlighed ....


  •   3. maj 2007 ....
    hej der jamen vil da starte med at sige at der næsten ikke er noget der hedder dumme spørgsmål og men skal da spørger løs hvis der er noget men vil vide smiley

    ja hundene nyder det ellers ville det jo være spild og syndt at træne med dem...
    det er meget forskelligt hvor meget hunde kan trække det er lige som mennesker nogler er stærker ind andrer er og sådan er det også med hunde..
    men køre på at hunden jo elsker at gøre sin ejer glad så men køre på kærlighede og positive oplevelser og starter med meget små skridt og meget langtsomt træner men hunden op til at kunne trække noget vægt..
    du kan læse meget mere inde på vores hjemme side der har mig og min trænings makker skrevet en masse artikler om hvordan men træner osv www.weightpulldanmark.com
    mvh
    martin og hundene


  •   4. apr 2007 Hej
    Vi synes at Luna er meget meget køn så en xtra høj til hende retur PS Hun har et rigtig smuk hoved mange hundehilsner :=))


  •   3. apr 2007 !000 tak
    for de flotte ord til Carla det varmer kan du tro , vi har overtaget Carla ! hun har været meget mishandlet, gik i en beskidt stald og levede i sin egen afføring og fik ikke andet gammelt kød ! da vi fik hende var hun smurt ind i sit afføring og var helt klistret Mange hilsner Else :=))


  •   14. mar 2007 Hej igen,
    Øv...havde slet ikke set, at du havde svaret...får kun lejlighedsvis mail fra HG om nye hændelser og beskeder af en eller anden mystisk årsag ;o)

    Det lyder da rigtigt spændende med en halvsøster til Luna i familien og dejligt, at alle vovser ikke er ens, så vi hver især kan få lige den makker, vi drømmer om ;o)

    Her går det fint - vi har netop lavet den parring, vi har ventet med spænding på i flere år. Kayla og Sheik skal om alt går vel være forældre midt i maj - forår og et kuld skønne hvalpe, hvad kan man ønske mere :o))

    Knus herfra ;o)


  •   4. mar 2007 Hejsa!
    Jeg fik vist aldrig sagt tak for de fine ord om sidney! Hun er en bandit, men det går bedre til træning! Alle er vilde med hende - også hundene! Vi har 3 gange tilbage til træning og slutter af med en prøve, så jeg er spændt på at se hvor godt det ender! ;o)


  •   1. mar 2007 hejsa
    tak for besøget du har en dejlig hund og meget klog ser det ud til en extra høj fra basse og mig


  •   23. feb 2007 Lææænge siden..... ;o)
    Håber I alle har det godt :o)
    Hva´ er det man hører, skal smukke Luna være storesøster?
    Er I ikke ved at sprænges af spænding? Hvad er det for en lille lækkerbisken familien skal forøges med?

    Knus herfra


  •   7. feb 2007 Heeeeey Luna :o)
    Og tak for din besked :o)

    Du kan jo hilse din mor og sige at min mor er uvenner med hendes computer, så hun er også meget off for tiden *gg*

    Her går det fint. Binka er snart stor, og det bliver sværere og sværere for sådan en ældre herre som mig at holde hende i skak. Jeg er jo lige blevet hele 9 år gammel!! Så der er noget at se til.
    Men heldigvis forstår hun når jeg mener at nu er det for meget, og derudover synes jeg jo faktisk at det er lidt sjovt at få lov til at skælde ud på hende. (men sig det ikke til nogen)
    Ej, jeg hygger mig nu ret meget med hende. Egentlig er hun jo faktisk ret sød. Jeg bliver i hvert fald ret ulykkelig når mor og far forsvinder og tager hende med sig! Så hellere alene med hende da! Selvom hun driller ;o)

    Hvordan går deet med dig? Får du taget nogle præmier på udstillingerne for tiden?

    VUF fra Gilbz :o)


  •   28. dec 2006 Hej
    Du får en ekstra høj fordi jeg synes hun har et fantastisk udtryk.


  •   11. okt 2006 Hej du
    Her sendt besked, herligt at hilse på jer i Randers, puha sikke en masse hund vi fik set og sølv til vores landshold ikke så ringe endda.
    Vi ses
    knus :o)


  •   6. okt 2006 :o)
    <( . .)>--send
    ---(Y)--denne lille hvalp til alle du elsker og holder af
    (,,)-(,,)--den passer godt på dig og dine hunde
    giver et langt og godt liv til dine hunde og dig..
    får du ingen er du en dårlig ven..
    får du 1-5 er du en ok ven
    får du 5 og opefter er du den bedste ven man kan tænke sig..


  •   16. sep 2006 Hejsa
    Hvor er Luna bare skøn og sikke gode billeder i har af hende. Hun er altså bare et smukt smukt eksemplar af racen.

    Ja, det er jo ikke så meget tid man har til at surfe rundt herinde når man har fået en lille datter. Hun er ellers super nem og dejlig rolig.

    Knus Yvette


  •   31. aug 2006 Uhhh
    Smukke hund, der er og bliver bare for lækker ;oP
    Potedask


  •   8. aug 2006 Hey...
    Vildt gode billeder og en lækekr tæve.... høj fra os


  •   6. aug 2006 Wow
    Sikke kanon gode stand billeder af skønheden, hun er da for lækker :o)))


  •   6. aug 2006 Så er der
    post ;o)


  •   6. aug 2006 Hej!
    Tusind tak for den søde hilsen :o)
    Hvor er det nogle skønne billeder du har fået fra tosafoto :o))
    Jeg er helt vild med tosafoto billeder!

    Baltazar er oprettet i mandens profil da han også gerne ville være her inde på HG ;o)
    http://hunde.dyregalleri.dk/html/gal_visbruger.asp?userID=14273

    Daisy takker mange gange for udfordringer og glæder sig til en sjov uge med Luna :o)


  •   5. aug 2006 Hej
    Smuk pige smiley


  •   4. aug 2006 Takker
    Det er en dejlig pige i har der:0)


  •   27. jun 2006 Tak for din hilsen
    WAUW hvor er du dog bare SMUK Nøøj sikke nogle flotte billeder af skønheden.

    Masser af sommerhilsner

    Fra Lulu & Hvalpe:=)


  •   5. jun 2006 Hej Cathrine og Luna
    Hvordan gik det igår, sendte en sms men hørte ikke fra jer. Ville høre hvordan skuet gik?
    Knuzzer fra Felix & Tanja


  •   30. maj 2006 Hæ hæ
    Ja det der da utroligt , men mon ikke det så lykkes til WM, der er vi der er vi da i 5 dag, så er der da en chance for at vi kan ses *GG*
    Knus


  •   29. maj 2006 HEJ LÆKRE
    DAME ....SYNES DU OGSÅ OM MIG ???HØJ ER SENDT POTEDASK FRA CARLA .


  •   28. maj 2006 Wow
    SG 1 sådan super godt gået, der er lidt post.
    Knus Tina :o)))))


  •   28. maj 2006 Tillykke
    Tillykke med første pladsen,jeg så at i havde været på udstilling,med lækre Luna.
    Knus fra Helle og com.


  •   11. maj 2006 Heeeeeeeeeej smukke :o)
    Uh ja, et stævnemøde ved vandet, det lyder da bare helt fjong! Den er jeg med på *fnis*

    Hvad Binka angår, så ja, hun er skøn *gg*
    Skuet er den 25. maj, så der er præcis to uger til :o)
    Vi har været på ringtræningskursus med hende, og hun var bare dygtig! Og det til trods for at hun lige havde været syg med dårlig mave, var på skånekost, og derfor ikke havde så meget energi.
    Og så var vi jo lige et smut oppe på Hillerødudstillingen og kigge på. Og nu hvor Thomas har set, hvordan dem, der bliver champions opfører sig i ringen, så er han lidt mere rolig *gg* (imellem os to, så kan Binka gå pænere end de øvede udstillingshunde *gg*)
    Han har jo udstillingsallergi, men da han så at det var ret afslappet i ringen alligevel, så fik han det lidt bedre.. Men han har sagt, at hvis det der udstillingspjat skal blive til noget, så bliver det mig, der skal føre hende frem *gg* Men til skuet gør han det selv.

    Hvordan går det ellers hos Jer for tiden?

    Knus, Belinda :o)


  •   8. maj 2006 Heiii
    Tusind tak for din søde hilsen inde hos Maxen og jow, du kan tro han er faldet til her og mere og mere ter sig somom han altid har boet her - dejligt smiley

    Jeg ser sørme også at du har fået en hel bunke fede nye billeder af Luna - hun er altså vokset sig til en Ekstra høj *S*

    Især er jeg da helt vild med nr. 14 og 15 + nr. 17 og så er alle familie billederne bare rigtig søde og hyggelige smiley

    Knuser fra
    Karina og M'erne..


  •   26. apr 2006 Hejsa...
    Ja, Babett og allde de andre hunde hyggede sig, de ville bare have mere, men alt de sjove får jo også en ende... Men kan kun sig, alle hunde skulle prøve det...*SS*


  •   21. apr 2006 Dejlige Luna
    Du får en ekstra høj fra Tiger og jeg.
    Jeg bliver helt rørt over at læse i din profil om det dejlige arbejde med din "lillesøster" Prima hund
    Tak for din søde kommentar i min gastebog


  •   18. apr 2006 Hej søjde
    og endnu engang tillykke med den fine sløjfe, den glæder vi os til at se, det var super flot.
    Knuzzer fra Tanja & Felix


  •   17. apr 2006 TILLYKKE!!!!
    Med den blå sløjfe (får vi den at se på tirsdag, hehe)

    Det er bare SÅÅÅÅ flot!
    Dygtige Luna lækkermås smiley


  •   17. apr 2006 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH
    Hej Luna-smækkermås :o)
    Nu Luna-udstillings-smækkermås ;o)

    Stort tilykke med dit fine resultat. Men det MÅTTE jo komme, for enhver kan da se at hun bare er SKØØØØN :O)

    Vi har jo endelig også fået meldt Binka til skuet på Dyrehavsbakken, så vi er spændte på hvordan det går os :o)

    Hun er jo en bandit uden lige *gg*

    Knus her fra hele banden :o)


  •   17. apr 2006 Fuck en lækkerbisken...
    Hun er da bare for lækker!!! Jeg har selv haft schæferhund hele mit liv - men synes at jeg bor for småt nu til at det kan lade sig gøre... ekstra-høj til Luna... Og tillykke med din flotte nye blå sløjfe :o)


  •   15. apr 2006 Hejsa Cat
    Ville bare lige ønske dig og din familie en rigtig god påske :o)) ... og WOW nogle gode billeder du har fået af hende den smukke, får altså sådan en lyst til at få en Schæfer når jeg ser hende dejlige Luna :o)

    Knus Gitte & Schnawsierne






  •   15. apr 2006 Hej Luna
    Da jeg har 2 års fødselsdag idag, er du inviteret med til cyber-hundekiksespisning kl 18.
    Hilsen Zaco smiley
    ("mor" siger at det ikke er min skyld at vejret er super godt dag, da der også er andre hunde der har føs'da idag... Men det tror jeg ikke på!!!)


  •   10. apr 2006 hallo igen
    Arghhh... sorry jeg hopper lige over mht. træningen imorgen, vi er jo under ombygning, og jeg har ikke mulighed for at køre hjemmefra før kl. 19.00, vi har næsten ikke spist før kl. 18.30 de sidste mange dage pgr. af det, såh... men måske en anden gang så?
    T.


  •   10. apr 2006 hallo igen smiley
    hvornår er jeres træningstid? skal jo gerne være hjemme inden Bo skal på arbejde.
    T.


  •   9. apr 2006 Hej
    og tak for sidst, det var super hyggeligt og du var vældig underholdende *GG*, ja til sådan et solonummer skal jeg vist have mere indenbords, beklager *SS*. Hvor længe blev I ellers ved?
    Hvornår træner du på tirsdag? må jeg ikke komme med og kigge? Jeg skal nemlig ikke træne igen før d. 25. og tja..så vil jeg da gerne se, hvordan en træning foregår ved jer.
    Knus fra Tanja


  •   8. apr 2006 WOW EN LÆKKER HUND =)
    X-HØJ fra Arki og Joker =)
    kigger du ikke forbi mine hunde ? og gir dem en karakter+kommentar ? så bliver de glade ;D
    haledask Arki og Joker =)
    har ansøgt om vennskab =0)


  •   7. apr 2006 Haløjsa
    Så smuk hun er, dden skønne pige *SS*
    Knus


  •   7. apr 2006 Hej...
    Jeg har fået nyt kamera smiley (fødselsdagsgave...), så der er 5 nye billeder af zaco. Skal lige ha' lært at bruge kameraet, der er godt nok mange funktioner... Men MEGET bedre end mit det oldgamle...!


  •   6. apr 2006 !!!!
    Jo... de er blevet helt KANON!!!! Er meget misundelig!!! ;o)

    Du må endelig sige til hvis i finder ud af noget... jeg er klar. Kan man ikke få dem til at komme herned også? Kunne da være fedt at få taget nogle billeder af ens hypper også....


  •   5. apr 2006 WOOW LUNA
    Hold da kæft hvor er du blevet en smuk pige...supermodel..ja det er du, kanon billeder, måske skulle jeg spørge mor om jeg må komme med, når familien skal ind til din mors geburts på lørdag, så kunne vi jo lege lidt.
    Håber vi snart ses igen.
    VOV fra Felix


  •   5. apr 2006 hejsa
    Så har Freja fået to hvalpe..Det var noget af en overraskelse da jeg ikke vidste hun var drægtig, før et par dage inden hun fødte, men både mor og børn har det rigtig godt.. Sender lige den dejlige Luna en ekstra høj, det er godt nok nogle gode billeder...


  •   4. apr 2006 Wauw, hun er da for lækker!
    Nu kan man rigtig se "den rigtige" Luna, hvis du forstår??!!
    Super gode billeder af en smuk hund smiley
    (Billedet m "edderkoppen" er nu ret komisk, hi hi...;-))


  •   4. apr 2006 Hejsa...
    Hold da kæft nogle gode billeder du har fået lavet af Luna... Tosafoto? Hvem er det og kan man hyre dem?

    Knus Martina


  •   4. apr 2006 HOLD DA KÆFT :o)
    Hvor er hun altså blevet smuk :o)

    Kanon-billeder :o)


  •   4. apr 2006 Gode billeder!!
    Hold da helt op nogle gode billeder... Nu kan man rigtig se hvor smuk hun er smiley


  •   4. apr 2006 ...
    De er bare kanon-go'e alle billederne smiley



  •   4. apr 2006 Wauw !
    Smukke billeder ! Er vild med billede 6 ;0))))


  •   2. apr 2006 hejsa
    ja det ku da sagtens ha været mig mennnnn nej *SS*


  •   1. apr 2006 hej
    hej
    sikken en flot hund du har så samson og jeg har givet dig ekstra høj


  •   1. apr 2006 hej
    Tak for rådene.... jo tak vii har undersøgt det meget og har haft schæfer i familien før :-)))
    Jeg kommer fra Fredericia hvor jeg har boet stort set hele mit liv bortset fra et par afstikkere.. Jeg arbejder som social-og sundhedsassistent.


  •   31. mar 2006 hejsa
    skøn skøn hund... Vi er ved at kikke schæfer kenneler ud ti hi... Tror nok det blir vores næste hund :-))
    Ja vi er tilflyttet til det skønne Fyn sidste år, så er ikke så kendt endnu he he.......


  •   30. mar 2006 hey baby
    tak du.. det går fint. jeg flytter på søndag hjem til de gamle indtil jeg får en lejlighed til os alle. Jeg glæder mig bare så meget til at bo sammen med ham igen.. Baby trives også så det hele går som det skal.
    Tusind tak fordi du spurgte, så bliver jeg så varm om hjertet


  •   26. mar 2006 TILLYKKE...
    "Idag er det Luna's mors fødselsdag,- HURRA HURRA HURRA.... smiley
    Tillykke med de 30 smiley


  •   18. mar 2006 Hej
    Flot vuf, Synes omgivelserne virker bekendt


  •   15. mar 2006 uups.
    og jo... virker sikker bekendt... de er taget ved langesø. Nordborg. dejligt område. du er måske der fra?


  •   15. mar 2006 Hejsa....
    og tak. undskyld den sene tilbagemelding. har ikke været på nettet så meget her på det sidste.... stumphale? ja, ved ikke selv det helt store om det og hvordan... ud over at begge mine dyrlæger har bekræftet at han er født sådan, og jeg af hende som jeg købte hunden af fik fortalt at hele kuldet var det. tvivler dog selv lidt på det, da der vist kun er omkring 4 procent chance for at denne genetiske fejl kommer frem. dog skulle den være større hvis 2 stumphaler bliver parret. men så vidt jeg ved ikke noget man kan avle frem. og i dag er det nok hellere ikke ønsket, da det ifølge dkk åbenbart er en fejl, så rottweilwe med stumphale må ikke længere slille til udstilling, da de ikke er anført på listen over hunde med stumphale. desværre. synes personligt det er flot til hunden, og i mange tilfælde praktisk. han fejer ikke alt af bordet. smiley der går meget snak om det, og er mange folk der ikke tror på det. men har fået det bekræftet af flere hunde kyndige, så den er god nok. har desværre ikke selv set resten af kuldet.

    René & Budda


  •   14. mar 2006 *hihi*
    Jeg var så træt af alle de gamle billeder, så jeg måtte lige dem allesammen igennem og finde lidt, som ikke havde været på før..

    Meeen der er nok lige et par af de gamle, som jeg bliver nødt til at sætte på igen *gg* Og ikke mindst skal der da tages et nyt tennisbold-billede! Det gamle var jo forældet. Han har da mange flere nu ;o)

    Knus, Belinda :o)


  •   13. mar 2006 Hej du
    Så er der lige post ;o)


  •   9. mar 2006 Hej søjde
    Jo jeg vil gerne snart lege, måske kan vi tage en tur i skoven en dag, bare ikke denne weekend, for jeg har bare ømme poter efter mit lille forsvindningsnummer med mor og far, og UH Luna det var koldt om natten, det kan ikke anbefales, så nu må jeg hellere blive hjemme.
    Jeg hører også at du ledte efter mig, synd du ikke fandt mig, kunne da have været hyggeligt, håber også at vi snart ses igen.
    Imorgen skal jeg være ekstra sød, mor har fødselsdag, så måske kan vi to mødes næste weekend?
    Mange knus fra Felix


  •   8. mar 2006 Haha...der snød jeg dig! *GG*
    Ej, var ikke gået helt omkuld endnu. Der går altid en lille times tid fra jeg går omkuld, til jeg RIGTIG går omkuld! :o)
    Har svaret dig derinde.
    Og endnu engang tak for ordene inde hos Tulle. Er ked af at jeg ikke har svaret noget før, men jeg har fået så mange henvendelser ang. Tulle og Frede at jeg åbenbart ikke har kunne overskue at svare alle. :o/

    Kram fra Helle og co.

    Undskyld hvis jeg er lidt uklar i mine udtalelser, men jeg er noooowet så træt! ;o)


  •   7. mar 2006 Hej
    Det var ikke for at nedgøre nogen... Det er ''bare'' en betegnelse jeg vidste havde ændret sig meget gennem tiderne... Og prøvede på at forklare at det er et ord. Og jo navnet har ændret sig siden igen ;o))

    Venligst Mette


  •   6. mar 2006 Hey...
    Ja vi arbejder med at lære ham lidt Breakdance..

    Men det er vanskeligt.

    Der er jo os meget han skal lære - er os ved at lære ham at snakke. Først dansk og så senere engelsk smiley


  •   1. mar 2006 Høj til ekstra høj,
    selvfølgelig!!!
    Ses ved 13-tiden! Jeg "pjækker" idag smiley De har alligevel siddet og arbejdet uden lærer de første 2 timer, så jeg går vist ikke glip af det store...


  •   28. feb 2006 Vuf!
    Lige en hilsen fra Zaco, som nu er oprettet!


  •   27. feb 2006 Hej
    Takker for dine fine ord om vores tæver smiley
    Luna er da også en fin en ..jeg håber at det lykkes for jer at træne Luna op til terapihund smiley der er schæferhunden jo også en kanon hund...
    Jeg har en nevø på 11 år som er Autist og han har også mega meget glæde af hundene...
    mange hilsner
    Mitzi


  •   27. feb 2006 Hej med jer
    Jamen den ryger da lige tilbage. Også en rigtig flot tæve i har der.... hun er virkelig pæn.

    Så der ligger lige en høj til jer også.
    René & Budda


  •   26. feb 2006 Hej igen
    Det er da super at høre, herligt*SS*
    Dejligt med en vuf med lidt krudt i *GG*
    Og udstilling spændene *S*
    Og spændene i kommer i gang med lidt ny også *SS*
    vi går jo i skarp træning nu 4-5 gange om ugen de næste 3 uger så vi forhåbentlig er klar til prøve 1/4.
    Så sikke vi kan.
    Har du fået sakket med dyrlægen ??
    Kus Tina


  •   24. feb 2006 Høj
    Dejlig hund!


  •   23. feb 2006 hejsa
    hun ser godt nok dejlig ud.. høj her fra


  •   22. feb 2006 hejsa
    høj til jer og nogle gode stemmer..godnat fra Molly som har stemme debut


  •   22. feb 2006 Waaauuuu
    hun bliver sgi da smukkere og smukkere hende Luna-pigen. Skønne billeder og kan man forstå, at ikke alle står måbende af beundring, når man kommer med sådan et pragteksemplar...vi kan i alt fald bare sukke beundrende - smuk er hun :o)

    Knus herfra


  •   22. feb 2006 Skønne billeder
    Herligt i skal i gang igen og det er da surt med den lange ventetid, sjovt at i først starter C når man er ved Beg B,
    hos os starter vi allerede på hvalpe hold *SS*
    Men spændene bliver det glæder mig til at høre hvad du syntes om det *SS**
    Knus


  •   21. feb 2006 Hejsa
    Vil da lige høre om du har fået HD svar.
    Knus Tina


  •   18. feb 2006 hey
    tak for stemmen...


  •   17. feb 2006 Hej
    Mange tak for de søde ord om Donna, i får også en høj fra os hvor er det dejligt at læse at lille Sofie er så glad for Luna, og i kan mærke det på hendes udvikling. Luna er vel nok en pragtfuld hund med en super temperment.


  •   16. feb 2006 tak for de søde ord .....
    jeg har desværre ikke flere ekstra høje tilbage,så håber du kan nøjes med en MEGET høj ;0)
    Luna er bestemt en smuk tæve, og dejlige billeder i har fået taget af hende.. kan se hun elsker at være i familiens centrum - hun er vist en rigtig livsnyder ;0)
    Knuz Marlene og samson


  •   16. feb 2006 Super smuk hund
    tak for de dejlige ord om Armani.
    utrolig flot hund du også har, så en høj fra mig.


  •   14. feb 2006 Hejsa..
    Jeps, tror også han blir stor. Dyrlægen siger han er helt perfekt ang. vægten. Men han ser heller ikk tyk ud på nogen måder, rigtig fin smiley Han er allerede nu på størrelse med min søsters schæfer-tæve på 3 år:)


  •   12. feb 2006 flot vuffer
    Hvor er hun dejlig:) Høj fra os!


  •   11. feb 2006 ..
    Sikke en dejlig hund .. Vi smed lige en høj ind smiley Håber du vil kigge forbi Samie smiley


  •   10. feb 2006 Kan da godt forstå
    dine overvejelser i forhold til C- hofter, har det klart på samme måde hvis Chiba skulle ende med C. Det er svært men det kommer jo også lidt an på hvad indexet siger og tror nu ikke at det bliver en nem beslutning, men så er det jo godt at vi har kenneler med os til at råde og vejlede.
    Og Kanto jo han er ved at bliver kørt i stilling til BHP 1, men det kniber jo gevaldig med sporet i øjeblikket, så det bliver nok ikke før til maj/juni.
    Og Gruppe C, ja svært er det men også en fornøjelse at arbejde med deres naturlige drifter og syntes jeg har lært meget om Chibas sind og fedt når det kører samarbejdet med hunden.
    Så glæder mig til at høre om jeres oplevelser med det.
    Knus Tina


  •   10. feb 2006 Hej igen
    Hvis det ender med C-hofter så kan i godt få en kåring og rart at høre at i knokler vidre, der er jo et par DM hunde med C. *SS*
    Spændene i skal i gang med C arbejdet, det er ski ikke helt let *GG*
    og UHP jo den skal vi også ha klaret men først til juni*SS*
    Og så skal vi jo også den foto igennem om en god månedstid puha
    Ellers knokler vi jo stort set mon de samme mål, en Beg B.
    Måske til Marts nu må vi se og så en færdselsprøve.
    Så der er nok at se til *LOOL*
    Kom lige til at tænke på at der er jo DM til maj ved Ringe der kommer vi jo nok over og kigger så kan det jo være vi ses *SS*
    Og mit forum hæ hæ der sker ikke så meget lige pt *SS* du kan bare gå ind via www.sportshunde.dk og forum så findet du det. og det skal du da ikke undskylde *SS*


  •   10. feb 2006 Hej søde
    Vil da lige høre hvordan det stå til hos jer *SS*
    Knus Tina


  •   9. feb 2006 Hejsa
    hehe ja tror også det er mega længe siden jeg har været her... Ja jeg er faldet ganske godt til herhjemme, men savner Norge helt vildt...


  •   4. feb 2006 Hej søde Luna
    Tak for en god legeuge, det var rigtig hyggeligt


  •   30. jan 2006 Hej med jer to :o)

    Tak for jeres meget søde hilsen.. den varmer her på en kold dag ;o)

    Jamen Bundy er skam både en gadedreng, gavtyv og et legebarn, så du har tyder ham helt rigtigt *G*

    Så må jeg sige at Luna sandelig også er en SMUK dame.. og det lyser ud af hende hvor godt hun har det... ja hun trives vist rigtigt godt *S*

    Mange hilsner May-Britt & Bundy
    Rigtig god mandag til jer smiley



  •   29. jan 2006 Ooohhhh
    Hejsa Luna og miss Cat

    *GG* .. fik du den??? Miss Cat *fnis*

    Uuuuhhh... Det går bare sååå godt med Kaoz, han er så nem at have med at gøre =)

    Han er faldet rigtig godt til, og vi æææælsker ham begge meeeeget højt =)

    Men men men... Han er INGEN schæfer *GG* , det er ikk hjernen der trykker poterne flade da *fnis*
    - Ikk at det gør noget, men du ved hvor intilligente schæfere er, og Kaoz er en madglad blanding, der ligner en med mottoet "vi når det nok - så længe der er kiks, er der vej" , hvorimod Kaysers var "hvor de er vilje er der vej"..

    Men dejlig er han, det er bare lige med at huske han IKK har schæferens egenskaber jo *GG*
    - De er jo en meeeeeeget speciel race =)

    Hende Luna er da også lige lidt for lækker =)
    En rigtig vandhund *GG* , glæder mig også til sommer hvor vi rigtig kan komme på stranden og lege i vandet =D

    K/H Nina og Kaoz


  •   27. jan 2006 Hejsa Cat.
    Har lige læst dit fantastiske indlæg, kan næsten fornemme den lettelse det må havde været at få de ord ned på skrift, siger lidt om hvilken skønt menneske du er, lyder til at din familie ikke kunne havde valgt en bedre mor.... noget andet er, det indlæg kunne næsten havde været skrevet af mig, så forstår om nogen hvordan du har det.

    Knus & kram til dig


  •   27. jan 2006 Hej Cathrine
    Ejjjj, jeg blev da helt varmt om mit hjerte da jeg fik gnavet
    mig igennem denne tråd:

    http://hunde.dyregalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=30158

    Hvor er det bare rart at høre at andre, som man slet ikke
    kender, har en holdning til een... Og endnu mere dejligt når
    den er positiv smiley
    Rigtig mange ydmyg tak fra mig med Bulldåserne *GGG*


  •   26. jan 2006 Hej med dig
    kom lige forbi, håber I alle har det godt.
    Noget nyt?
    Hvad sagde Lasse til skolen?
    Stinna tog det ret let, tja..det var ok, og så gider hun forresten ikke snakke mere om det:-)
    Hvad skal I ellers lave i weekenden? Vi har ingen særlige planer, andet end jeg jo skal til træning, så vi må se hvad dagene bringer.
    Imorgen skal Bo jo til dyrlæge med Felix, han skal ha' sine sting ud og selvfølgelig kontrolleres, men sys nu det ser pænt ud, så mon ikke alt er ok.
    Jamen, nu vil jeg smutte igen, vi snakkes ved søjde, hils Tony.
    Hilsen Tanja


  •   26. jan 2006 Heyy
    Luna's Mor ....øhhh ved du at du stammer ?? , men det lyder jo godt så bliv du bar eved *GGG* smiley


  •   26. jan 2006 Hej
    Cat .

    Tak for din søde hilsen i Reese's tråd , det glæder mig mere end du aner smiley , jeg er også rigitig glad for at have lært dig at kende her på HG , og jeg vil håbe vi engang med tiden kan mødes IRL , jeg er sikker på vi vil have så meget at snakke om . Du blev ikke nævnt af mig i tråden og det beklager jeg, for du er en af dem der var årsagen til at jeg holdt ved herinde i en svær tid , hvilket jeg aldrig glemmer . Du har altid troet på mig og også lagt ryg til megen snak . For mig var det ganske naturligt at gøre gengæld , og du kan altid sige til hvis du får brug for mig *S*

    Knus og kram
    Sanne


  •   24. jan 2006 Hej igen
    Du godeste havde da ikke set jeres hjemmeside kigger da ind lige om lidt og sætter link på til den og du må da meget gerne linke til min.
    Uhh det bliver spændene med HD foto, skriv lige når i har været afsted. Vi skal jo på til marts.
    Og du må gerne linke til schæferhunden det skal man ikke spørge om.(det har jeg ikke gjort *SS*)Til Collagerne collaerne bruger jeg Paint shop pro 9.
    Vi stiller nok ikke på udstilling før til juni i odense.
    Knokler jo på at blive klar til B prøve og når sneen er væk skal vi til at cykle så vi kan få en UHP nå hun har alderen til det.
    Hvis du skal bruge hjælp til grafik eller andet så fang mig bare på MSN.
    Knus Tina


  •   24. jan 2006 Hej med jer
    Vil da lige lavet lidt reklame for min ny renoveret hjemmeside www.sportshunde.dk ;0))
    jeg har også kastet mig ud i at lavet et hundeforum detkan du finde her http://www.takeforum.com/forum/index.php?mforum=sportshunde
    Håber du har lyst at kigge forbi og måske også tilmelde dig forumet.
    Knus Tina


  •   16. jan 2006 uhh den kender vi
    godt med Kanto lige pludselig kan han intet huske, men det er da blevet lidt bedre nu hvor han har runde de 2. jo vi regner med at vi her midt i marts skal til prøve Chiba i Beg B, hvis vi lige kan få apporten helt på plads og Kanto skal i AB og så sin BHP 1 til maj hvis alt går vel.
    Jeg regner med at vi stiller til danmarks bedste B i århus 10/6 0g på udstilling 11/6 i odense hvis den nu gå som det skal.
    Nu skal du lige huske at der er WM i Randers til Oktober, det bliver super 4 dage med verdens bedst schæfere i BHP 3.
    Så hvis du kan finde tid så tror jeg du vil få en oplevelse for livet *SS*
    Og puha Chiba skal til endlig HD foto først i marts, glæder mig til det er klaret, men sige endelig til hvis der er noget jeg kan bidrage med.


  •   16. jan 2006 Vil da ligesig hej
    Går det godt hos jer *SS*
    Hos os er der som vanligt tryk på
    Potedask fra os


  •   16. jan 2006 Tak for din velkomst
    Tak for din hilsen til lille Binka, . . . .

    Det er jo altid sjovt med en lille spasmager i huset, det ene øjeblik ånder alt fred, det næste øjeblik eksploderer det hele i en tornado af lille hundehvalp -

    man kommer hurtigt til at indstille ens rytme efter den lille


  •   13. jan 2006 Spændene
    - at den skal være terapihund :o)
    Rart at se at hun også kan bruges til sådan noget - høj herfra


  •   13. jan 2006 hej
    Hvor er hun flot og rigtig sød!


  •   4. jan 2006 **
    Flot hund


  •   3. jan 2006 Hej
    Du er godkendt smiley

    Og skøn hund ...

    Knus


  •   3. jan 2006 Hej
    Tak for kommentaren til Sofus.
    Luna er et godt navn, hun ser dejlig ud en rigtig vandhund. Sender en høj til Luna.


  • Helle (
    Helle ( Tilmeldt:
    maj 2004

    Følger: 1 Emner: 29 Svar: 77
      2. jan 2006 Sikke en profil
    jeg vil lige sige at jeg blev rørt da jeg læste profilen, hvor er det dejligt for jer at I har fundet den rigtige hund...
    jeg har selv en søn på 2 år, som også er tær knyttet til vores hunde (da han var spæd var der ingen som skulle kigge ned i barnevognen uden at e'af hundene havde gived tilladelse specielt vores forhenværende schæfer Jackie, var en god "mor", hun passede på ham så det ville nogen - og det er jo bare dejligt.

    hilsen Helle


  •   29. dec 2005 Hej med jer
    Vil da lige lægge en lille hilsen og ønske jer et rigtigt godt og lykkebringende nytår.
    Knus og snudekys fra os :o)


  •   21. dec 2005 hejsa
    Dejligt at læse alle de flotte fremskridt der sker med din datter og luna... virkelig skønt!


  •   8. dec 2005 hund
    mange tak for det...:) det er sødt af dig at hjælpe.. ville godt have telefon nr til dem der har hunden... da min mor savner en hund rigtig meget....smil kunne være godt hvis det er en blaning af lab da min mors den gamle hund lady også var det...
    mange tak...
    knus


  •   8. dec 2005 Hejsa!!!!!
    Tak for de søde ord om Apollo...Jeg har heller ikke flere af de rigtig gode og det er jeg vild træt af. Så sender en høj til Luna.

    Ja det er lidt sjovt med de nisser, men nissepigen nede i min søns børnehave hedder Trunte så helt det samme hedder de ikke. Det kunne ellers have været rigtig godt!

    Kan I have en rigtig god jul!!!!

    Kram.....


  •   6. dec 2005 hej
    tak skal du ha du får også en meget stor høj smuk hund du har*s*


  •   5. dec 2005 Jaaaaaa Jaaaaaaaaa....
    Jul mig her og jul mig der!

    Ih hvor jeg dog hader når hende der min mor kommer traskende med den der nissehue, for jeg ved bare at den er til mig!
    Men jeg gav hende kamp til stregen, og det var lige før hun gav op *hahahaha* Men til sidst forbarmede jeg mig og lod hende få det billede.. Jeg får jo ikke fred før...

    VOV fra Gilbert :o)


  •   5. dec 2005 uhh er slet
    ikke kommet igen med klikker endnu, men var på et kanon kursus i lørdag hos min kennel og fik en masse nyt til træningen, så det er jo super men må se at få købt den klikker og prøve det af.


  •   5. dec 2005 Hejsa
    Sikke en dejlig hund, høj herfra...


  •   3. dec 2005 hej
    tak for den søde hilsen..

    Din Luna er nu også skøn, derfor har i også fået en høj fra os af...

    Og så lige det sidste for denne gang: Glædelig jul


  •   1. dec 2005 Hejsa Cat *S*
    Det går rigitgt godt med Azizi , hun er en skøn lille hvalp , med alle de spilopper sådan nogle jo skal have, hun har været meget nem , er altid glad og velfornøjet og med et supert temperament *S*. Hun bliver 8 uger idag Torsdag , og på Lørdag rejser hun hjemmefra smiley ...... Jeg ville ønske vi kunne beholde hende, da hun tegner rigtigt godt , og har som nævnt det dejligste væsen . Desværre har vi jo lovet hende til min svoger , og det står vi fast ved . Heldigvis får vi alle muligheder for at følge hende, og også tage hende med på udstilling da vi gerne vil have hende bedømt . Vi er ogå så heldige at de skal på skiferie her i februar , så vi skal passe hende den uge de er væk *S* , det glæder jeg mig allerede til .

    Det er rigtigt at Schnauzere er herlige små hunde , og hvis du nogensinde får muligheden skulle du prøve at få en selv .

    Knus
    Sanne


  •   30. nov 2005 Jaaaaaaaaaaaaaaah
    Så nu ved vi da at vi skal over og se hende den 17. Og samtidig finder vi ud af om det er hende vi skal have! WEEEEEEEEEEEEEEEE, kun 17 dage til!

    Thomas er godt nok kommet til at se lidt gladere ud i dag :o)

    Knus, Belinda :o)


  •   30. nov 2005 Tror nok
    jeg forstår det, jeg må ha prøvet det af, råber hvis jeg ikke fatter det, bare rolig, men det lyder spændene.
    Knus Tina


  •   30. nov 2005 Så er jeg her
    lige igen, kom lige til at tænke på når jeg går prøveprogram så siger jeg jo forskellige komandoer, hvordan gør man det i forhold til klikkeren, håber du forstår hvad jeg mener.
    Knus Tina


  •   30. nov 2005 Heeeeeej Cat
    Vi tror på og regner med at vi har løst problemerne med opdrætteren, og tager over den 17. december og tester den hvalp.
    Og er den noget for os, så tager vi den. Så kryds fingre for os. Vi er selv lykkelige over at det nu ser lysere ud.

    Knus, Belinda :o)


  •   29. nov 2005 Vrææææææl
    Jammen det med lillesøster er gået i vasken :'o(

    Hende opdrætteren vendte lige rundt på en tallerken, og nu er vi tilbage til at lede igen....
    Vi er så sure!


  •   29. nov 2005 Starter jeg
    bare med at klik beløn eller hvordan starter jeg op


  •   29. nov 2005 Ja puha
    At du sådan afslører mig ikke så godt *GG*
    Tror jeg må prøve den klikker det lyder jo ikke så svært endda, jeg bruger jo bold, i træningen og det går da okay, men syntes det er lidt spændene med den klikker og der er ikke rigtigt nogle der bruger den så meget der hvor vi træner.
    Så det kan da nok være at jeg spørger lidt, køber en straks i morgen *SS*
    Knus Tina


  •   26. nov 2005 Hej med jer
    uhh der fik du os, hvis der er noget vores ikke er så gode til så er det at gå pænt i snor når vi ikke træner ;o)
    Vi har brugt for meget flexline til dem, så vi konkler og ed at få dem til at gå pænt, for det er jo meget rart at gå en tur hvor der er andre mennesker*SS* der er jo nok ikke andet at gøre end at blive ved med at gøre det indtil de lære det.
    Ser du er gået i gang med klikker og er glad for jeg er ikke helt klar på hvordan man gør, sætter øvelserne sammen med klik.
    Ellers går det nu fint her og kommer i gang med IPO og tysker vendinger med Chiba og det går fint, Kanto er ved at være klar til sin AB prøve. Så der er jo herligt.
    Takker for karakterene vender også tilbage med den første ekstra høj, straks vi har en *SS* ha en dejlig week-end.
    Knus Tina


  •   25. nov 2005 Hejsa Cath.
    Skriv endelig nogle flere romaner det er da bare hyggeligt :o))... og du har så evig ret ikke alle forstår hvor stort et arbejde og ikke mindst hvor meget tid det tager at havde et handicappet barn og kan hidse mig helt op over hvordan mange bliver behandlet af deres komune, fik selv en søn der kun vejede 840g , som heldigvis er en normal og frisk ung mand idag, men som i hans første 11 år røg ind og ud af sygehuset i perioder, så har prøvet en lille smule på egen krop hvad det vil sig ikke at havde et helt normalt fungerende barn, har også fulgt tæt en af vores naboer som har en svært handicappet dreng, har aldrig fattet hvor de finder overskudt fra til alt det de må kæmpe for mht. til hjælpemiddler osv. synes det er uretfærdigt da familierne jo er ramt nok i forvejen... nå ikke så meget negativt skal jo nok alligevel være glade for vi bor i lille Danmark, tør ikke tænke på hvordan handicappede har det i mange andre lande... kan i nu havde en rigtig god weekend :o) giv Luna et nys fra mig.

    Knuser Gitte


  •   25. nov 2005 Hejsa Cath.
    Skriv endelig nogle flere romaner det er da bare hyggeligt :o))... og du har så evig ret ikke alle forstår hvor stort et arbejde og ikke mindst hvor meget tid det tager at havde et handicappet barn og kan hidse mig helt op over hvordan mange bliver behandlet af deres komune, fik selv en søn der kun vejede 840g , som heldigvis er en normal og frisk ung mand idag, men som i hans første 11 år røg ind og ud af sygehuset i perioder, så har prøvet en lille smule på egen krop hvad det vil sig ikke at havde et helt normalt fungerende barn, har også fulgt tæt en af vores naboer som har en svært handicappet dreng, har aldrig fattet hvor de finder overskudt fra til alt det de må kæmpe for mht. til hjælpemiddler osv. synes det er uretfærdigt da familierne jo er ramt nok i forvejen... nå ikke så meget negativt skal jo nok alligevel være glade for vi bor i lille Danmark, tør ikke tænke på hvordan handicappede har det i mange andre lande... kan i nu havde en rigtig god weekend :o) giv Luna et nys fra mig.

    Knuser Gitte


  •   25. nov 2005 *LOL*
    Tak du får også lige en høj i forklædning Igen:-)


  •   25. nov 2005 hejsa
    hun er jo skøn at se på, og gode billeder, høj fra os


  •   23. nov 2005 Hejsa Cath.
    Ked af at høre at du som de fleste i jeres situation måtte en tur ned i det sorte hul, men synes det er så STORT i er nået dertil i har erkendt at i må havde aflastning, kan fornemme på de forældre jeg har med at gøre, at det er en svær beslutning at tage, men hvis de finder en rigtig god aflastnings familie så siger de fleste de skulle havde gjordt det for længe siden. Tror også det kan være med til at rede mange ægteskaber hvor der er handicappet børn og godt for de søskende der måtte være, så xtra høj til jer, har desværre ikke flere jeg kan sende til smukke Luna, så ØV jeg må nøjes med at sende jeres dejlige vuf en høj.

    PS. Tik tak for de xtra høje til min tøser :o)

    Knus og kram til hele familien
    Fra Fredericia


  •   21. nov 2005 ;o)
    Mange tak for den fine karakter. ;o)


  •   20. nov 2005 hejsa
    Rigtig flot hund, og så er det nogle gode billeder der er blevet skudt. Smider lige en høj med på vejen.....*S*


  •   20. nov 2005 Hej
    Tak for din hilsen :o) Sikke en smuk hund du har
    Du kan læse om en dansk viking hund her -> www.vikingehund.dk
    Faldte lige netop for racen, fordi den lignede en schæfer lidt men ikke var så stor....
    Og I får lige en skriftlig xtra høj tilbage ;o)


  •   19. nov 2005 Hejsa Cath.
    Hyggeligt men en lille hilsen fra dig :o)).... og du har ret det er læge siden..... kan se at Luna nu hun er blevet en voksen pige, er blevet en lige så smuk som jeg regnede med, lige sådan en Schæfer skulle se ud hvis jeg skulle havde en :o).... Ja jeg arbejder stadig i den børnehave med handicappede børn og er ved at prøve på, at få en forlængelse på et halvt år mere... Ved det kræver en masse af en familie at havde et handicappet barn...... så håber at Sofie og i som familie har det godt :o)

    Knus og rigtig god weekend
    Gitte & Schnawsierne


  •   18. nov 2005 Hej Cath...
    Ja, det var en rigtig go debat...
    Jo, SBT'en er mere kompakt end Amstaffen, den er samtidig også noget lavere - så det er en lille robust sag ;0) Men god som dagen er lang, de har en enormt kærlighed til mennesker - helt utroligt....
    Taz sukker, sikken en lækker dame ;0)


  •   18. nov 2005 Hej Cath
    Selv tak for en god debat, Det kan jo godt lade sig gøre at føre en debat i en god sorber tone:-)

    Også en skriftlig xtra høj til den dejlige Luna pige som er en rigtig "farlig" vagthund*GG*


  •   11. nov 2005 hejsa
    Dejlig vovse du har... Han er meget flot
    Høj herfra


  •   10. nov 2005 Tak
    for din søde velkomst... dejlig hund du har


  •   9. nov 2005 Åhhh ja
    Kender godt det der med tanken om at skulle til prøve puha, Kanto har fået sin B prøve og er ved at være klar til AB, han skal gerne ha sin BHP 1 til sommer så de kan stille til DM i BHP 1, Rart at høre at i er kommet igang med forsvar, det syntes jeg bare er svært at holde styr på det hele Chiba har været i ærme et par gange, men tror vi forsætter lidt i skind.
    Det er nu nok mest mig der ikke hel kan finde ud af det.
    Knus


  •   8. nov 2005 Dejligt at
    høre det går godt, så er i vel snart prøve klar*GG*
    tror jeg kørte lidt træt i det her inde, men er klar igen og så træner vi jo som bare pokker *SS*
    Man kan godt se at Luna er ved at være voksen hun er ski flot, venter stadig på Chibas første løb, ja det bliver rart når hun får lidt mere krop.
    Få i gået noget spor??
    Knuus


  •   8. nov 2005 Tak
    Jamen takker da...

    Jaah kan jo ikke rigtig sige andet end at din hund osse er ser dejlig, sød og rigtig flot ud. smiley


  •   8. nov 2005 Hejsa
    kom lige forbi det er jo længe siden, håber i har det godt, Luna ser jo som altid dejlig ud.
    Knus fra os


  •   8. nov 2005 1000 tak
    for de pæne ord . som Claus også skriver... de varmer i en kold tid ;o) så hold op hvor man kommer til at længes efter sommeren, når man ser smukke Luna på stranden ;o)

    Fortsat god dag/aften

    MB & Bundy


  •   7. nov 2005 hej
    syntes også at Luna er en pragtfuld hund.
    mange tak for de rosende ord de luner i en meget kold tid *GG*
    hygge
    Claus B


  •   6. nov 2005 Hej
    Tak for din kommentar hos Queenie. For at give dig nogle svar:

    Ja, hun er langhåret (MEGET langhåret!). smiley Hendes mor er korthåret og hendes far er langhåret.

    Jeg lærte hende spansk skridt ved at lære hende at give pote med begge poter f¢rst. Så lærte jeg hende at give pote, så tage et skridt frem, så give den anden pot og tage et skridt frem, osv. Hun fattede det temmelig hurtigt. smiley

    Med hensyn til hendes ¢re: Da hun var lille fik hun en ¢re infektion og dyrlægen gav os nogle drup hun skulle have i ¢rene. Det kunne hun bestemt ikke lide og har ikke rigtig haft ¢rene oppe siden (hun har det for det meste kun hvis det er hun ved vi skal noget virkelig sjovt; så kommer det ene ¢re op, det andet kommer aldrig rigtig op). smiley

    Rigtig dejlig hund du har! Ekstra h¢j herfra. smiley


  •   29. okt 2005 Haaii .. ?
    Sikke en dejlig schæfer ,,Hehe .. Høj herfra ..

    //Camilla og hundene..

    Håber du kigger forbi mine hunde .. !


  •   26. okt 2005 Taark
    For din søde kommentar til drengene *ss* og kanske især til den Agge fik.. Han er jo noget forsmået.
    Geister kan jeg hente på Mandag .. uhuh er næsten ikke til at holde ventetid ud længere.. *gg*

    Rigtig dejlig familieidyl, med strandbilleder og campingtur *ss*

    Jow jow din pige ser bestemt ud til at nyde tilværelsen *ss*

    mange hilsner fra
    Pia/Moster..



  •   24. okt 2005 smiley
    Sådan!


  •   24. okt 2005 Jep,
    det er bare ok!


  •   24. okt 2005 hey
    jeg kan smide dem samme sted som de andre???


  •   24. okt 2005 Heeeeeeey
    Og tak for billedrosen! Det varmer altid *gg*

    Gilbert fik jo lov til at komme i hundeskov i dag, og ih hvor han nød det!

    Den sele han har på kan købes her:
    http://www.doggy-style.dk
    Der er forskellige tekster til at sætte på, og vælger I den med POLIZEI, så vær lige forberedt på at folk altså hopper på den!

    Hvis du vidste hvor mange folk vi har mødt, der troede at han var politihund! Kan forstå at nogle tyske turister hoppede på den, men ganske almindelige mennesker på gaden! Altså *gg*

    Nå, smutter, kan høre maden kalde. Knuuus ;o)


  •   24. okt 2005 Hejsa
    Dejlig hund og meget gode billeder.
    Undskyld, at jeg kom til at give en høj, jeg tror også at jeg snart stopper helt med pointgivning, for man læser alt for mange gange først bagefter, at folk ikke gider at have dem.


  •   24. okt 2005 Flere billeder??
    Jeg har lavet et billede mere til dig smiley Et du vil have?


  •   24. okt 2005 Dejlig hund
    Hun er vel nok flot, jeg er vild med schæferhunde og synes du har en god og dejlig beskrivelse, derfor får du en høj fra os.
    Vuf herfra


  •   24. okt 2005 Billeder.
    jeg lægger dem ud i markede smiley


  •   23. okt 2005 hey.
    må jeg lege lidt med din luna?


  •   23. okt 2005 tak
    og i lige måde.. hun er da super fin.. Håber virkelig også at vi måske kan nå ind til hende og at hun er åben overfor de synsvinkler vi har. Kan sgu oss huske hvordan det var at være 14.. puhaa..


  •   23. okt 2005 hvor
    er du god.. Jeg føler det helt klart er den rigtige indgangsvinkel ikke at stikke mere til pigen, både for hendes og hunden skyld. Jeg synes du er rigtig fornuftig og de ting du siger i indlægget kan man virkelig bruge til noget.. Hvor er vi enige, du siger lige præcis det jeg tænker


  •   22. okt 2005 Jamen Luna da!
    Jeg så jo dig, og tænkte: SÅDAN vil jeg også se ud! Synes du ikke at det er lykkedes meget fint????
    Og ved du hvad?? Du sku få dig sådan en sele! Folk er sgi dumme nok til at tro at man er politihund!!
    Næsten hver dag skal min mor forklare folk, at det er en joke, og så kigger de bare underligt!
    Ja, en ting er at vi mødte nogle tyskere, der troede det, men at Københavnerne også skulle hoppe på den, det havde vi godt nok ikke regnet med *gg*

    VUF fra Gilbert Betjent!


  •   22. okt 2005 Halløj
    dejlige billeder allesammen - og nøj der er jo også et af dig *SS*


  •   22. okt 2005 ¸j hey store vuf
    Du ligner lidt en ven jeg har. Hun styrer mig med hård hånd, og s¿tter mig på plads hvis jeg er fr¿k.

    Du er i hvert fald flot at kigge på. Synd at du bor så langt v¿k. Jeg kan nemlig godt ide at lege med store vuffer.

    h¸j fra mig til dig.


  •   21. okt 2005 super
    Ja det var en hård omgang men han har da taget et par kilo på nu igen og ligner lidt mere en hund nu.. og ja han er blevet en bisse.. Jeg havde en ekstra høj så den fik i... Hun er sku en flot en.. Min farfar avlede schæfer i hans unge dage og din er altså super flot i holdning og alting må jeg sige... Hun er en smukkert... ; )


  •   20. okt 2005 puha
    du er for lækker..
    men at du lugter meget af dame, er darjligt i min næse, men nok ikke dejligt for dig hvis du bliver med hvalpe...du er jo ikke så gammel endnu *SS*


  •   9. okt 2005 Tak
    for jeres hilsen og lykøksning til Devil.
    Jeres vuf er nu også dejlig, så først bagefter at I ikke modtager bedømmelser, men gav lige 1 høj, ville gerne give extra høj den får I lige skrifligt her, EXTRA HØJ.


  •   6. okt 2005 hej
    jo da han viser tegn på det engang imellem og især når man leger med ham eller gejler ham op til en "slås kamp".
    dvs. når han er seriøs eller noget i den stil så virker det, eller når han får lov at løbe frit på en græsplæne så er der heller ikke noget


  •   4. okt 2005 retur
    Mange tak for den skriftlige, den tæller meget mere.......
    Hvis du er så vild med AB´er så må du da bare eje en
    det er simpelt hen jordens mest godmodige, trofaste og glade følgesvend, MEN du skal være parat til at dele ALT, for det er ligesom at få et barn.......sofaen.......sengen.......haven.......bilen........ja hele gaden er Mackies(hvis du spø´r hende)
    Endnu en gang tak og håber at vi snakkes....SES


  •   3. okt 2005 høj
    Smed lige en stemme, tak for en god debat.......rigtig rigtig flot tysker du har dig der........


  •   9. sep 2005 Der er da
    trist i ikke kommer til Bramming, men dejlig med lidt ferie, det kan jo være at der kommer en ny mulighed vi stiller i Herning til November på DKK, hvis det var noget *GG*
    Det da dejligt med en frisk vuffer*LOOL*
    Jo CHiba er ved at blive stor og vi har lige fået en super god forfoto så nu er det bare der ud af.
    Knus fra os :o)


  •   8. sep 2005 Hejsa
    læænge siden vi har viæret forbi *SS*
    Håber det går godt, ses vi i Bramming eller er i ikke med.
    Knus Tina


  •   8. sep 2005 Hejsa
    Cat *S* .. Ja vi hyggede os dernede , og er rigtigt glade for vi nåede at komme til stranden og bade inden sommeren er slut .. Vores mor har " truet " med at vi skal derned og bade igen , men vi har da slet ikke noget imod det , selv om hun tager kameraet med , det har nemmelig været dejligt at komme i vandet >*S*
    Potedask
    de 3 tøser .


  •   30. aug 2005 Hej du ...
    Jamen manden skal ind for vold og legemsangreb af særlig farlig karakter mener jeg sigtelsen lød på. Han blev dømt i retten tirsdag for en uge siden. Troede jeg da du vidste .. du bor trods alt i den lille by her .-) Men jeg sys det er en fair nok dom.

    Og ja , jeg er godt nok også bare ivrig efter at få mit eget igen .. Det er ikke sådan at skulle hjem til forældrene og bo , jeg er også tæt på at gå bananas , hehe. Mangler SÅ MEGET min egen base , både for mig og marcus. Men , små tre uger endnu , skal jeg holde ud , så det går nok.
    Marcus er blevet rigtig glad for børnehaven , så det er godt nok. Gør det noget nemmere at aflevere ham der , end at skulle sige farvel til en storskrigende knægt , som tilfældet var de første par mdr.

    Ja det ku da være vi skulle lade hundene komme til stranden en dag sammen inden det hele fryser til smiley Så skal jeg selvfølgelig lige ''låne'' dem. Her i søndags da jeg afleverede hundene igen , skrev jeg en overdragelses-fuldmagt under , så nu er han (Mozart) ikke min hund mere. Fuck , jeg skulle ta mig sammen for ikke at begynde at stortude da jeg kørte derfra. Godt nok , er der lavet kontrakt på at , hvis ikke han passer ham ordentlig mht. dressur , vaccination og norm. pleje osv osv kan jeg frit afhente ham og annullere aftalen , samt at han ikke må overdrages/sælges eller aflives uden at ha drøftet det med mig (Givet mig budet om at overtage ham)
    Hmmmm ! Livet er sgu ikk lutter lagkage.

    Nå jeg må smutte igen .. Håber stadig alt vel , og i nyder det gode vejr de siger der kommer smiley

    Vi må lige finde en dag , med godt vejr hvor vi kan ta til stranden eller i skoven ...

    Knus mig




  •   29. aug 2005 Hejsa
    Tak for den lille hilsen hos os ....
    Det er en dejlig tæve i har , og rigtig gode billeder ...

    Mange hilsner herfra


  •   27. aug 2005 Hej igen.
    Jeps , huset får han lov at beholde (Griner).
    Jeg har fået lejlighed oppe på TH , en lækker en faktisk smiley
    Så det glæder jeg mig meget til.
    Nej fuldtidsmor med barn og to hunde ... Hvis jeg havde haft 30 timer ville det ha hjulpet på det , men jeg kan simpelthen ikke se hvordan jeg skulle få det til at hænge ansvarligt sammen. Jeg er afhængig nok af familie og venner pga. mine arbejdstider og børnehaven. Og jeg HADER at være afhængig af andre. Men ''It a gøj'' ...
    Jeg har faktisk pt , hundene hos mig , jeg har (passer) dem i weekenden .. Er sgu dejligt at ha dem lidt hos mig igen. Mozart er jo blevet kastreret smiley

    Jan skal jo ind og sidde 4 mdr (2 mdr og 20 dg på prøve) , så der har jeg jo rig mulighed for at være sammen med dem ihvertfald.. Selvom det også bliver en tumult af en tilværelse de havner i ...Suk suk og atter suk smiley Marcus trænger også for vildt til en rytme i sin hverdag igen. Men .. d.16 flytter jeg , så der skulle de da begynde at lysne igen. smil.

    Lyder spændene , med klikkertræningen , hun er måske rigtig i lømmelalderen ?? Håber i får nytte af det ihvertfald.

    Ellers håber jeg alt vel , med jer alle.

    Knus Julie


  •   27. aug 2005 hey
    1000 tak for de søde ord....altså jeg syntes ikk de er sværre end andre racer ...men har hørt det før ....jo de skal jo nok ha en lidt hård hånd end som mange andre racer ...jeg har dog aldrig haft de store problemer med mine .....altid et godt råd når man får et nyt medlem i familien ...er hundetræning ik ...så får man en dejlig nem hund ....jeg har lige får en af mine hvalpe hjem ...da hun ikk kunne styre hende ....hun ligner sin far på en prik ...men det kan du se på market for der er hun nemlig .....
    med venlig hilsen ...kit


  •   24. aug 2005 Hej og tak
    Hej Luna...
    Hvor er det sjovt at se ligheden i udviklingen...
    og jeg grinte da jeg læste om at du er verdensmester i at gå i vejen.. ha ha... Det er Natja fandme også.. specielt i køkkenet...
    En høj til dig fra mig..
    Hilsen
    Frederik og Natja
    www.natja.dk


  •   21. aug 2005 Takker
    fra Emma.

    Hun vil meget gerne med på tøsetur. Synes da bestemt at Tanto er sød, når hun må bestemme, men det må hun altså ikke hele tiden. Han er en rigtig bisse.

    tror han bliver rigtig god til træning


  •   20. aug 2005 Hejsa
    Tak for din søde besked.

    Det er svært at miste, men det var det bedste. Hun fik konstateret E hofter.

    Jeg har fået en ny terrorist, han kom ikke til at hedde Thor men Tanto.
    Opretter ham en af dagene.

    Knus Lone


  •   14. aug 2005 smuk
    hun er vel nok dejlig - køn. der vel ikke så meget andet at sige *S*


  •   14. aug 2005 Hejsa :0)
    Jeg bliver nødt til at vide hvem der har lavet dit profil billede??? Det er rigtig flot :0)

    MVH
    June


  •   7. aug 2005 Hej hej igen igen !
    Huset er hans , som han har købt , fordi han ville ha det ! Så det skal han næsten ha lov at beholde. (Mit navn står ingen steder). Hundene er straks værre.. Men ender desværre nok med at jeg er hundeløs , er sgu lidt hårdt må jeg indrømme og er med grædene hjerte. Jeg er lige startet på nyt arbejde 37 timer, Så Mozart ville skulle være alene hjemme i op til 12 timer af gangen , og det fortjener ingen hund. Fuldtidsstilling og fuldtidsmor ... Hm hm .. Så har måtte blive nødt til at prioritere Marcus højest. At bruge den tid jeg har , med ham .. eller forsømme både barn og hund.
    Knus mig ..


  •   5. aug 2005 Hej hej du!
    Alt vel , men ikke med huset og det. Jan og jeg er gået fra hinanden... Men det har ligesom ligget i luften at det skulle ske , så det er ''godt nok''. Glæder mig bare til alt er afklaret og har fundet noget nyt at bo i... bor pt. hos mine forældre , og det er altså ikke altid det fedeste.
    Håber alt vel hos jer allesammen.
    Knus Julie


  •   31. jul 2005 Halløj
    Tak for rosen *S*

    Jow-tak hun sys jo selv hun er helt oven på igen, hun mangler dog stadig en del muskekmasse på lår og skuldre - men det kommer, det kommer *SS* Det var jo trods alt næsten 2 måneder uden rigtig motion ;o)

    Ja, jeg er heller ikk sikker på om jeg har internet fra i aften af - uha uha grimmer tanke *LOL*

    I må sørma også ha en rigtig dejlig ferie, vi håber på godt vejr - masser af sol og vind på en gang hele ugen :o))

    Knus og kærlige hilsner fra Karina og tøsen ;o)


  •   29. jul 2005 Hejsa!
    Har I stadigvæk udfordringer tilbage, er vi da meget glade for at lege!


  •   27. jul 2005 Hej Cat
    Det skal jeg lige huske hvis jeg kommer på dine kanter , det ville da være en fornøjelse *GGG*

    Knuser
    Sannr


  •   26. jul 2005 Hejsa Cathrine
    Ja hende Luna er og bliver jo en super dejlig vovse :o))
    I Fredags i børnehaven hvor jeg arbejde var der lige en der havde deres halv store hvalp med da de hentede deres dreng ( Nicolai ) som er meget handicappet, de har anskaffet sig en hund med samme formål som i har, den havde allerede lært at den skulle slikke på drenges hånd når de sagde den skulle hilse på Nicolai, det var lidt sødt :o)
    Dejligt at høre at det går fremad med Sofie.

    Knus Gitte


  •   24. jul 2005 heh..
    det var sååH ledt..


  •   24. jul 2005 WoW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    godt nok en rigtig rigtig flot basse.. fik liiH slettet en ekstrahøj.. og delte den daaH hurtigt videre =P.. smutter du ikke liiH forbi felix??? det ville være fedt ;P..

    hundegø fra emilie og felix


  •   22. jul 2005 Så er vi tilbage
    tak for din søde kommentar smiley Hun er en skøn lille tøs og vi regner da stærkt med, at hun også udvikler sig til en smuk dame..lige nu ser hun liiidt sjov ud...hun har smidt sin lækre uldne hvalpepels og ser ikke særligt langhåret ud pt. bølger nedaf ryggen og lange pjuskede hår ved ørerne vidner dog om, at hun ikke er en korthåret variant....hvordan en langhårets endelig pels bliver kan man dog først regne med omkr. 18 mdrs. alderen, så vi må væbne os med tålmodighed smiley

    Går det stadigt godt med den skønne Luna? Kan se, her er kommet en hel del nye billeder, mens vi har været væk....hvor er hun bare dejlig smiley
    Billedet af hende, hvor hun hygger med Sofie og far er da slet ikke til at stå for smiley

    En bunke sommerknus herfra


  •   19. jul 2005 Jo..
    Jo, det kan jeg lige love for der er! Og når man så er alene hele dagen med dem og lillesøster, så sover man altså bare rigtig godt om aftenen! Heldigvis er det kun i ny og næ der sker "uheld" inden døre.


  •   19. jul 2005 Ja..
    Ja, altså der er da kommet lidt flere nu..


  •   18. jul 2005 hejsa :o)
    Ja, det er set stykke tid siden sidst :o)

    Hvor er det dog bare skønt at høre at det går så godt med Luna og børnene. Det synes jeg bare er kanon!

    Nu kan jeg jo ikke lige huske hvem, jeg har fået fortalt hvad om ny hund, men her er hvad vi har gang i for tiden *gg*
    Min bror har en labrador-tæve, der muligvis skal have et kuld hvalpe.
    Hun skal have taget HD, AA og PRA prøver her snart, og så går vi og venter på svar for at finde ud af om hun kan få et kuld hvalpe.
    Er alt i orden så regner vi med at hun skal parres i august, føder i oktober, og at vi får en skøn lille lab-baby herhjem i december *gg*
    Så lige nu går vi og krydser fingre for at alt er i orden. Hun er nemlig bare en kanon hund, og vi vil vildt gerne have en hvalp fra hende. Og så ville det jo bare være skønt at have muligheden for at følge sin hvalp fra fødslen.
    Så vi håber og håber.

    Knus herfra ;o)


  •   18. jul 2005 hej hej
    neeej hvor luna da bare rigtig skøøøøn!!!


  •   17. jul 2005 Du må jo
    endelig sige til hvis der er nget jeg kan hjælpe med/ svare på, i Bramming er der gode dommere på, det er en god ide at få lavet lidt ringtræning inden i stiller, så hun kan lære at løbe og stå stand, det er ikke helt let, så det er bare med at komme igang, for når de er under et år tæller det ikke i forhold til en avlskåring, og det med de grå er en meget lang historie, men bla. er de grå bygget lidt anderledes, så også har de jo ikke spå meget at det sorte og gul og det vil dommerene jo gerne se. Men sådan er det jo, nu en gang ;-P
    Knuzz


  •   17. jul 2005 Hej igen
    Du kan tro det var en super ferie, spor lydighed og gruppe c hver dag, så det er ikke sidste gang vi er afsted på den, vi har virklig fået en masse super tíng med hjem,så det er bare kanon.
    Vi bor i Roskilde, men man kører jo gerne landet rundt med de kære vovser, Chiba er jo grå så der skal knokles med ringtræningen, så hun kan frem stilles i super stil, da hun jo ikke er af udstillings linjer, så jo flere gange hun prøver det inden hun skal have sit prædikat jo bedre og så er jeg så heldig at jeg ikke selv løber med hende ;o))
    Så det er da med at komme igang for Luna ser jo godt ud.
    Det er da dejlig at have ferie i vente, jeg har da heldigvis 2 uger endnu, er du ved at være frisk igen..
    Knus fra os


  •   17. jul 2005 Hej Cat.
    Mange tak for din kommentar vedr. Fam. P.
    Det er rigtig rart med noget opbakning...

    Sov godt :o)


  •   17. jul 2005 Hej med jer
    Så er vi tilbage fra aktiv hunde ferie og jubiiii, Kanto fik sin B prøve :o)))))
    Så lige at i måske stiller i Bramming, det vil da være sjovt, regner med at vi også stiller, så kunne vi jo hilse
    *SS*
    Vi er jo lette at kende på vores pels farve, den skiller sig jo lidt ud;o)
    Knus fra os


  •   15. jul 2005 Vi siger,
    mange tak for din dejlige hilsen smiley
    Der kommer snart nye billeder af Tyson.


  •   14. jul 2005 Hejsa
    Har ansøgt om dit venskab, så vi kan aftale nærmere ang hunde-træf
    knus Rie


  •   14. jul 2005 Hihi
    Har i seriøs ringtræning ved dig? Jeg synes vores er lidt la-la, der er måske 4 hunde hvoraf de to er hvalpe, så det er jo ikke så sjovt. Søger en kreds hvor der er seriøs ringtræning og som ikke er så langt væk..

    Det er da træls med ferie, men er der ikke folk derude alligevel? Der er altid nogen ude ved os, også i ferierne -hunden har aldrig ferie! Hehe


  •   14. jul 2005 Ej..
    Ej det gør hun da ikke! Har du ringtrænet med hende før?


  •   14. jul 2005 Fortsættelse fra tråd i forum.
    Det skal det da. Hvor henne bor du? Der er en i Bramming d. 11/9 hvor vi stiller begge hvalpe for første gang -de skal jo lige være store nok først. Hvor gammel er hun nu, Luna?


  •   14. jul 2005 hej
    Dejlig vuf og dejligt med så meget tekst!
    Jeg burde også snart skrive noget nyt i Nellys profil men jeg må indrømme at jeg bruger mere tid på at opdatere hendes hjemmeside og så snakker jeg med alle de dejlige folk der er herinde!
    Men Thumbs up - dejlig vuf!
    KH
    Nicola


  •   13. jul 2005 en med dårlig samvittighed siger forsigtigt hej
    håber ikke du er er alt for sur og skuffet????? Ja-ja, jeg ved det godt og det er også fortjent, men igen er der gået en weekend og vi har ikke set noget til hinanden i, hvad blir det? snart 1½-2 mdr? utrolig at vi ikke kan få det til at køre bedre når der ikke er mere end 4 km. i mellem os, håber vi ser hinanden her i ferien, Stinna har forresten også spurt til Lasse. Men ihvertfald håber jeg du/I alle har det rigtig godt og at I nyder solen og varmen. Hernede i B. går det fint, har haft pigerne med til stranden et par dage, M er vild med at bade. S har flyttet BH og det er stadig lidt svært for hende, hun er utrolig pylret. Arbejde har vi masser af, en masse skal selvfølgelig ordnes inden ferien, så puha. Vi havde afslutning i hundeklubben igår, hele holdet tog til Havnbjerg strand så hundene kunne bade, det synes Felix også var dejlig, men øv hvor han tar lang tid om at tørre, så jeg kunne ligge i min seng og lugte våd hund senere på aftenen, dejligt smiley
    Jeg har ikke rigtig mere, håber som sagt ikke du er sur og at vi snart skal ses igen, måske kan vi spise sammen engang i næste uge? har I da ferie også?
    Mange møzzer fra Tanja


  •   13. jul 2005 Luna...... Luna.......
    er da bare for dejlig!
    Skøn hund!
    Rigtig gode billeder!
    Høj herfra!


  •   11. jul 2005 Uhhhh
    du er jo også mega smuk..... Slet ikke til at stå for... *ss* Du kan tro det er skønt med helt eget badebassin - men det var endnu sjovere da der kom en legetøjsfisk deri jeg kunne jagte... Men jeg var jo slet ikke til at drive ud af bassinet igen - det var jo så sjovt, og så kølede det mig jo helt ned i den hede... :)))

    Store hunde møzzer og haledask fra Baloo


  •   11. jul 2005 Hej søde selv.... :)))
    Ihhhh jo jeg måtte gerne låne bassinet - men jeg synes altså bare ikke det var særlig sjovt.. SÅ ville jeg meget hellere ligge i skyggen og slappe af... Og more mig over mors vandkamp med far og onkel anders..... he he... Så længe de ikke sprøjtede på mig var jeg rigtig godt tilfreds... ADDER sådan noget vand det er jo vådt....
    Kæmpe møzzer fra Freja...


  •   9. jul 2005 Flot bygning... !!
    Det må jeg sige - vild med racen - men det er manden desværre ikke - Selv haft en Helsort for år tilbage - desværre slem HD... !!
    Synes du har et flot eksemplar af racen - smiler... !!

    Smil fra

    Julie; Anna, Idun & Thor... !!


  •   3. jul 2005 *SMILER*

    mange tak for din søde hilsen ...... og et møz til skønne Luna fra Bundy drengen ;o)


  •   3. jul 2005

  •   1. jul 2005 Hej
    Cat .... takker for din hilsen , den varmede c";) , Jeg er glad for at være tilbage , savnede jo alle jer søde hundemennesker herfra ; ) , så det endte med en lille pause , hvilket hat været godt smiley . Har selvfølig accepteret din venskabs ansøgning .

    Knuser
    Sanne


  •   1. jul 2005 *griner*
    ja han er da for lækker ikke???

    *LOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOL*


  •   1. jul 2005 Hay,
    Mange tak smiley

    din er godt nok os sød!

    kyss


  •   22. jun 2005 hovsa
    vrøvle kan jeg også, mente det kan vi jo ikke gøre så meget ved*GG*
    Han skal jo ikke presses for meget og træning, jo vi kører bare på dog kun 3 gange om ugen i sommer perioden*GG*
    Sikke det lyder*LOOL*
    Tror vi er lidt træningsidioter, Vi har ellers været afste 5-6 gange om ugen, men lidt fri har man vel lov at holde.
    Knus fra os


  •   22. jun 2005 Åh ja
    det er lidt surt med Kanto, og at han ikke nåede Danmarks bedste B, det kan vi jo ikke*SS*
    Så må jeg jo se om Chiba er klar til næste år*GG*
    Dejligt det går godt med sporet , der er bare fedt at gå et godt spor.
    Knus


  •   21. jun 2005 Hejsa
    Dejligt at høre at i er igang igen *S*
    Kanto er nu ikke i løbetid*GGG*, men aligevel har han lidt flimmer i forståelsen*G*
    Så igen prøver lige nu, vi drager på hundeferie i kreds 10 i uge 28 der regner vi da med at han kan få sin B prøve og måske AB, hvis alt går vel *S*
    Knus fra os


  •   20. jun 2005 Hej Cathrine
    Dejligt at høre det går fremad med Sofie det må værre super dejigt for jer, man er jo eksta glad for fremgang i jeres situation og Mht. Luna kan jeg kun give dig ret hun er en smuk hund og hun har åbenbart også en skønt sind, som i mine øjne er det aller vigtigste ved en hund...... nu har jeg jo ikke arbejdet så længe med handicapede børn endnu, men føler jeg er kommet på rette hylle, så tror ikke det er noget jeg bliver træt af, men det vil tiden jo vise :o)

    Knuser Gitte


  •   19. jun 2005 Hejsa
    Hejsa..

    Tak for de søde ord..
    Sjovt for jeg har selv en forkærlighed for Schæfere...
    Vil gerne have en som nr. 2 hund..
    Hjemme er jeg nemlig vokset op med Schæfere.. SUPER kloge hunde..

    Luna er ´godt nok også en RET flot dame!! Lækkert udtryk!!
    Sikker på Kenzo ville blive lidt lun på Lina...;O))


  •   19. jun 2005 Hejsa Cathrine
    Tak for din søde hilsen.... Dagen igår var bare lige vores dag, det er jo dejliget når ens arbejde lønner sig :o))...... Som du sikkert har bemærket er jeg ikke så tit på HG mere, jeg har endelig værret så heldig og få job i en handicapbørnehave, noget som er meget nyt for mig, men jeg er vildt glad for det og er faldet til fra første dag, det er desværre kun et halvt år, men så må jeg jo nyde det så længe det vare, og med hundetrænning og stævner, gør det som sagt at jeg ikke er på her så tit mere... Håber det går godt hos jer.

    PS. Har jo fået hjemmeside kig forbi :o) www.schnauzerpower.dk

    Knus fra Fredericia og god Søndag


  •   17. jun 2005 Hej...
    Tak for alle de pæne ord.. Men du har da absolut også en dejlig hund der, hvor er hun flot smiley
    Og det varmer helt at læse om hende og sofie. Og ja relationerne mellem børn og hunde er noget Helt Helt specielt.
    smiley
    Mht. til mig og sofaen.. Nej vi har ikke en XXXXXl *LOOL* Hundende putter der mest når vi ikke sidder der, nogle gange putter vi da også sammen med dem, men bliver der for trængt bliver de sendt ned i deres "senge", og det går nu også fint nok.. Men jeg synes det erså hyggeligt nogle gange at ligge og putte med dem på sofaen , selvom de jo fylder godt til..

    Knuz
    Henriette


  •   15. jun 2005 hej med dig
    og tak for kampen...*gg*
    Går det ellers godt?
    Ved os går det fint, Matilde er lidt maule i denne tid, har lige fået en tand mere og nr. 4 er også på vej, tror det er derfor.
    Var det en god festival? Blev i godt fulde?
    Kliple Mærken var ikke noget særligt, manglede mange boder, købte ikke noget derovre.
    Hva' så er I klar til weekenden, eller skal I ikke holde geburts?
    Vores opvisning er jo blevet aflyst på lørdag, ja hele arrangementet er vist blevet aflyst, men ved ikke hvorfor.
    ØV ØV, jeg har lige opdaget at stævnet i Broager i august, som jeg sådan havde satset på kun er for B og C, og jeg ville jo helst starte i C2 når det nu er første gang, men nu må vi se...men det er bare træls
    Går det ellers godt? og din finger er hel igen?
    Idag skal vi op med en gave til Bettina og Claus Sørensen's lille knægt, det bliver spændende, uhhh de er nu bare så dejlige de små...
    Ha' det godt, søjde, og håber vi snart ses igen.
    Knuzzer


  •   12. jun 2005 Hej Cathrine :o)
    Jeg ville bare lige sige tusind tak for din støtte i forbindelse med vores gamle Zitas død.
    Nu er der gået lidt over en uge, og man begynder at få det lidt på afstand, men her er nu lidt tomt. Godt at Gilbert fylder så meget :o)
    Min kæreste er så småt begyndt at tænke over hvilken hund han gerne vil have, men der går lidt tid endnu før vi er klar til at tage en ny hund ind i vores hjem.

    Mange varme knus, Belinda :o)


  •   9. jun 2005 Hej.
    Suber flot hund og 1000 tak for hjlæpen.
    virkelig pænt af dig ;D
    ekstra høj herfra


  •   9. jun 2005 Hej.
    Helt iorden , ku jo være det var din snobbede side.;-)
    Jeg har ikke været til træning i et stykke tid efterhånden... Men er ved at undersøge om træning i sønderborg ..
    Nå¨Mozart har lige lovlig knald på , så jeg må ud med ham.. hehe.
    Julie


  •   8. jun 2005 Hej Cathrine
    Så er der 2 rammer klar til Luna inde på markedet


  •   7. jun 2005 Håber da
    du snart er klar igen, så i kan komme til prøve*S*
    Kanto skal snar i ilden, det blive jo lidt spændene.
    Og den lille er der bare knald på
    Knus


  •   7. jun 2005 Med hensyn til Rammerne...
    ...laver jeg gerne til andre hvis du skulle være interesseret???


  •   7. jun 2005 Tak for de søde ord smiley
    Din vaps ser da også for dejlig ud og lyder som om hun har en glimrende personlighed


  •   7. jun 2005 Hej med jer
    Så kom jeg lige på og må da lige høre hvordan det går med jer to*S*


  •   5. jun 2005 hejsa smiley
    Tak for din hilsen til mine hunde
    Ja, de er skønne...
    Jeg håber da at jeg har fundet nogle gode
    hjem til dem, Jeg vil jo helst ikke ha' dem tilbage *GGG*
    Køberne er håndplukket og jeg stoler på min intuition,
    for jeg ønsker selvfølgelig den bedste fremtid for dem
    Hej fra Barbara


  •   30. maj 2005 Hej med dig
    Hvad er det jeg skal høre fra naboen... er du kommet til skade???
    Hvad har du lavet? Går det ellers godt derhjemme?
    Hernede går det fint, stille og roligt, dagene går jo bare derud af og ungerne vokser og Felix bliver langsomt tykkere, og sommeren står for døren, er der noget at klage over? NEJ.
    Hvad Felix angår er jeg begyndt på Martina's C-holds træning, i håb om at komme til at starte noget engang, han er da også blevet bedre, de sidste 2 gange har han faktisk fundet noget i felt og hentet aportering, kan stadig ikke aflevere perfekt, men det kommer vel, bare han vil tage noget i munden - YES do, det er fedt, vi løber rundt på plænen, for at gøre det sjovt for ham, så det går stille og roligt fremad. Har også købt en klikker, træner forsigtigt med den herhjemme, har luret, at der falder godbidder når den klikker *GGG*.
    Nu skal vi jo snart langs med reklameholdet igen, faktisk på Lasse's fødselsdag første gang, så håber vi det går fint, vi skal fremvise en rundering.
    Jeg har også lagt nogle nye billeder ind af Felix, tjek dem ud engang hvis du har tid og lyst.
    Så får du vel næppe trænet med Luna og heller ikke redet Iben i den her tid, hva'?
    Sidste nye sladder fra Broballe, Claus og Bettina har fået en søn inat, bette knægt, ca. 2790 og 49cm.
    Nå, nok herfra, vi snakkes snart ved igen, ik'?
    Stort knus fra
    Felix og Tanja


  •   21. maj 2005 Jamen
    dog det er da ikke så rart for dig , men rart at høre det går med Luna.
    God bedring til dig.
    Knus fra Tina


  •   14. maj 2005 Kom lige
    forbi, vil da lige høre hvordan det går med træningen, hos jer.
    Knus Tina


  •   10. maj 2005 *smiler*
    Joo det gør hun da ;D
    Hehe.. Jamn så kender du ham jo...
    Den "lille" skønhed... *gg*


  •   7. maj 2005 Hejsa
    Selv tak....og tillykke med sejeren :o))

    God weekend fra Gitte og Schnawsierne


  •   5. maj 2005 hej...!
    Sibilja er død, så jeg har kun fået et billede ind, og det er af sibiljas grav....


  •   3. maj 2005 Hejsa.. ;o)
    Tak for dine søde ord... Jeg har bestemt været inde og lurer på smukke Luna før, den med ungerne og vasketøjet glemmer man bare ikke, for det er da så kært... Da jeg ikke har flerer ekstre høj og du ikke bruger systemet, for i et stort 13 tal med pil opad i stedet.. ;o) Så det var vist osse en meget bedre byttehandel.. *GGG*
    Og ja, jeg syntes osse at min smukke Ida pige er det dejligste i hele verden... ;o) når nu du nævner det *LOOOOOL*


  •   3. maj 2005 Maaange tak og i lige måde..;P
    Vi kommer fra Nordborg og går til hundetræning i Sønderborg..
    Din Schæferhund er også utrolig smuk..
    Bar man kunne give et 7tal mere... hehe..


  •   3. maj 2005 hallo again...
    Pyh.. ikke helt så slemt, som jeg frygtede med Felixen, han er kommet på penicillin i 5 dage, skulle så snakkes ved igen på mandag, underligt-underligt for han virker jo frisk nok, på trods af at han også havde lidt feber... Hun mente det måske skyldes mad skift, men hun rådede os til simpelt hen at stoppe med at prøve flere forskellige typer, han skal have rester, også måtte jeg bare lave en ekstra bøf, kyllingefilet eller hvad der nu var på programmet, for jeg skulle ikke fodre ham i Frolic eller dåsemad, sådan... det prøver vi så, for han var for tynd og han måtte gerne tage 8 kg på... så nu skal han forkæles!!!!!!!!!!
    Jeg tager til træning med ham iaften alligevel, for det var godt for ham mente Lisbeth.
    Det var da godt med Luna's spor, hvordan indlærer i det derude? også med at trampe et spor først?
    Vi snakkes ved, ik' søjde, jeg må hellere lige arbejde lidt mere *gg*


  •   2. maj 2005 Hej med jer
    Længe siden sidst, håber det går godt derinde i byen?!
    Går det godt med træningen? Vi var i skoven i tirsdag og lave runderinger, det gik rigtig godt, selvom det var et nyt sted og mange nye dufte *gg*.
    Er lidt bekymret for min vovse, skal til dyrlæge idag med ham, har de sidste 2 nætter lavet på gulvet indenfor, og inat var der blod i... det er sku' ikke så godt, jeg håber ikke det er noget alvorligt...men tankerne kører jo med det samme, for han er jo også stadig så tynd....
    Ellers går det godt nede ved os, pigerne trives og er glade, tja..hvad vil man så mere??? Skal vi måske ses her i den forlængede weekend? Jeg vil til at slutte, er jo på arbejde, så vi snakkes ved..
    STORT knus fra Felix og Tanja


  •   1. maj 2005 Hajsa
    Ja sikke en dag vi havde,de andre hvalpe var mellem 5 og 7 måneder, så jeg klager ikke, deljig at det gå så godt på sporet, så bare klø på, jeg skal på sporintruktør kursus i nære fremtid, så det bliver jo lidt spændene at komme igen med.
    Knus fra Tina


















  •   1. maj 2005 Hejsa
    Jeg "faldt" jo lige igen over din skønne og dejlige Luna og MÅTTE bare skrive at hun altså bistemt er en *EKSTRA HØJ* hund i min bog *S*

    Knus og pote-dask fra os..


  •   1. maj 2005 Hej.
    Ja så er vi tilbage... Sørme lang tid !
    -Julie


  •   29. apr 2005 mage tak for kommentaren
    luna ser også rigtig dejlig ud. måtte desværre til dyrlægen med sika i ondsdag hendes bagben ku ikke mere hun blev 11 år


  •   29. apr 2005 jo han må....
    det tror jeg ihvertfald men han har ikke en chance med den .....for den trækker 100% ned.......og derfor min forklaring men laver det lige om.....se den prik på billede nr 12...


    skriftligt "EKSTRA HØJ" til dig....


  •   29. apr 2005 Hej igen,
    Det går rigtigt godt med de skønne små..de er ved at blive rigtigt livlige og nysgerrige og har været på udflugt i stuen og så småt i køkkenalrummet, så det varer ikke længe, før de spæner rundt over det hele...skøøønt smiley
    Vi håber også på sol i weekenden, så de kan komme på deres første udflugt i haven, hvor vi er i fuld sving med at lave hvalpe-legeplads. Vi glæder os til at opleve dem udforske friluftslivet smiley

    Går det stadigt godt med den smukke Luna og poderne? Synes i øvrigt, det er ret sødt at hun putter sig med børnenes tøj, når hun er alene...dejligt at duften af børnene øjensynligt gør hende tryg og veltilpas *SS*

    Vi har også svært ved at forholde os til det nye bedømmelses system, som vi ikke kan se er meget bedre end det gamle....vi foretrækker for øvrigt også mulighed for kun enten at give en stemme/stjerne eller lade være smiley

    Knus fra
    De mange Hvide og deres 2-benede


  •   29. apr 2005 en lille hilsen
    til en smuk stolt schæfer:-)


  •   28. apr 2005 Hejsa Cahtrine
    Det er bare iorden... Så får dig og skønne Luna da bare en ekstra høj på skrift :o))


  •   28. apr 2005 Hi hi
    Jeg bruger heller ikke point systemet. Men jeg synes lige at det var morsomt at prikke til dig, mht. de point smiley
    Ellers en skønno hund du har dig.

    J


  •   28. apr 2005 Hej Cathrine :o)
    Jeg sender dig her lige et skriftligt <b> EKSTRA HØJ</b>, både for din måde at være på, men også fordi du har sådanen fantastisk hund ;o)

    Knus, Belinda.



  •   27. apr 2005 tak
    for det Cathrine..

    i skal nok snart få nogle nye bedre billeder, de er efterhånden også ved a være gamle..

    mvh Oliver.


  •   22. apr 2005 TAKKER
    Og I lige måde *GG*

    kh fra Karin :o))


  •   21. apr 2005 Hejsa
    Hvor er hun skøn ... Stort 7 tal herfra ...

    Knus


  •   20. apr 2005 Hejsa :o)
    I er da altid velkomne på vores sider ;o)

    Og jeg har selvfølgelig godkendt. Kan ikke forstå at vi ikke var venner allerede... Men det er vi da nu *ss*

    Knus fra Belinda :o)


  •   15. apr 2005 Hvor
    er det bare skønt, at Luna har sådan en indflydelse på Sofie...det lover jo rigtigt godt *SS* At Lasse og Luna er blevet rigtige pals er jo endnu en bonus og ja...der kan opstå helt...helt specielle bånd mellem børn og hunde...måske skyldes det, at både børn og hunde har den der helt uspolerede evnne til at elske betingelsesløst og uden forbehold.... *SS*


    Knus fra
    de pt. 10 hvide og deres 2-bende
    Vi har selvf. accepteret venskabet


  •   15. apr 2005 Hej igen...
    Tak for velkomsten...vi har jo været væk et stykke tid, så vi måtte jo hellere gøre en ordentlig entré---med 6 nye vovser..*GG*

    Går det ellers godt med den dejlige Luna?

    Knus fra
    De pt. 10 hvide og deres 2-benede


  •   15. apr 2005 ...
    tak for en sjov uge...
    og tillykke til dig og din smukke hund!!!


  •   15. apr 2005 Hej...
    Jeg vil gerne tage billeder af alle dine dyr... hehe... Jeg har bare svært ved at finde tiden til det lige nu.

    Har fået arbejde i caféen på Danfoss Universe og vi er i fuld gang med at få køkkenet op at køre. Vi får 1100 gæster i morgen og der render stadig håndværkere rundt derinde alle steder...

    Er næsten kun lige kommet hjem og er fuldstændig smadret. Og prikken over i'et er at min bil er gået i stykker, så jeg skal cykle til Holm om lidt og aflevere hundene hos mine forældre og ud at fodre hestene. Hold kæft hvor glæder jeg mig egentlig til de skal på græs her den 1. maj... Så er man ikke så afhængig af dem mere. Skal jo have Karst på Nomis til vinter, det skal nok blive godt... *ss*

    Grunden til idéen opstod med at jeg skulle tage et konkurrencehold på C niveau, var fordi der var flere henvendelser på det. Dem som jeg har haft på mit hold længe vil helst ikke skifte træner, men de skal jo videre nu. Så de kom i tanke om idéen med at jeg kunne tage et konkurrencehold. Og den er jeg helt med på... så nu må vi lige se hvad det bliver til. Skal jo lige have det nævnt til trænermøde osv...

    Nå jeg smutter igen... skal lige have fundet tøj frem som jeg skal have med til Holm. Skal nemlig ud at bowle med en masse venner i aften også. Og op kl 06 i morgen for at være på arbejde kl 08... til 17... puha det bliver en hård dag med alle de gæster for første gang...

    Knus Martina


  •   14. apr 2005 Hejsa...
    Har lige skrevet til dig på hestegalleriet... hehe...

    Nej jeg har ikke fået den lejlighed alligevel. Rene og jeg blev lidt uenige om nogle ting, men jeg har fået lov til at flytte i den bjælkehytte mine forældre har stående i haven. Der er varme osv så den er fuldt ud beboelig. Lars min bror er lige flyttet ud af den, så nu overtager jeg den om en uges tid... *ss*
    Det har jeg det forbavsende godt med... hehe... Men så længe det bare er den hytte, så kan jeg altid trække mig tilbage når jeg bliver irriteret på familien eller omvendt.

    Ellers går det forrygende. Er jo startet på mit nye job på Danfoss Universe og det er bare helt kanon. Alle medarbejdere gennemgår en meget seriøs og velovervejet oplæring i april måned, for at være 100% klar til åbningen den 5. maj. Det bliver en stor dag!!! Glæder mig allerede... tænk at man kan glæde sig til at komme på arbejde... skønt!!!

    Ja vi er jo lige startet med træningen om tirsdagen. Det går som altid... *gg*
    Men fordi der er nogle stykker som har efterspurgt mig som konkurrence træner har jeg overvejet det kort og er helt klar på idéen!! Har tænkt mig at tage det op til næste trænermøde... så har jeg tænkt mig at tage de hunde som er på C-niveau og dem som er over beholder Patrick som altid.
    Det går bare ikke særlig godt at hele konkurrence holdet er samlet lige fra C til A... Dem som "kun" er i C forlanger alt for meget af deres hunde ubevidst fordi de gerne vil lave de samme ting som de "gode". Går uden line og hidser sig helt vildt op når hunden stikker af, men det er jo klart hunden gør det når den ikke er særlig gammel...
    Jeg siger dig det var et stort råberi i tirsdags, og hvis der er noget jeg ikke kan klare er det at råbe helt vildt efter sin hund hele tiden. Så tag dog for fanden snor i din hund og træn positivt... men det vil jeg have lavet om på når jeg begynder at træne dem. Så får de tape for munden... *gg*

    Men holdet bliver ikke kun for dem som vil gå til konkurrence, det bliver også for andre hundeførere som gerne vil noget med deres hund og er engagerede... Men vi kommer til at træne efter konkurrence programmet: stå, sit, dæk, lineføring, apport, spring, felt, rundering og lidt spor, så de er forberedt på klasse B...

    Nå, jeg stopper romanen her...

    Knus Martina


  •   14. apr 2005 Hejsa
    Ja, har jo fået nyt kamera, så der bliver jo taget nogle stykker *ss*

    Håber at alt er ok hos jer.

    Luna ser jo skøn ud som altid ;o)

    Gilbert er forresten født i Rødding..

    Knus fra Belinda


  •   14. apr 2005 Nu er vi jo lidt
    for os selv*G* så vi træner tirs-tors og søndag i vores kreds hold x 2 og man+ onsdag er vi i kreds 4 og lave C-arbejde og lørdag træner vi sammen med min kennel, men det er nu kun i perioder vi træner så meget på i kredse i vinter perioden er det noget mindre, nu jeg kigger se det da lidt vildt ud*LOOOL*
    og så bliver der jo gået spor 1-2 gange om ugen, har været ude med Chiba for første gang i dag og det gik rigtigt fint, da hun først fandt ud af at næsen kunne bruges.
    Knuss


  •   13. apr 2005 Hej igen
    Kan ikke huske om jeg har givet dig ard til den kreds vi træner i der kan du læse lidt om udviklingsfaser, prøver og hvad de forskellige tilng er.
    her kommer den www.kreds-29.dk
    Knuss


  •   13. apr 2005 Kan jo kun sige
    at det lyder jo godt for dig og Luna og jo chiba har været med på pladsen, vor vi så småt er startet op på Gruppe C, det er jo med at komme i gang fra starten og hun er bare vild med det, troede da der kom en frgurent med ærme, at det var til hende*G* er vist ikke helt klar over hvor lille hun er *S* i morgen skal vi på det første spor, nu må vi se hvordan det går for hun er ikke så glad for mad, håber på tørvejr, ellers er hun kommer hun med på pladsen 4-5 gange om ugen også for at få den sociale del med.
    Og du har masser at glæde dig til der er ikke noget bedre end når det virker, det man laver sammen med sin hund....
    Knuss


  •   13. apr 2005 Hvor lyder det
    da bare godt, ja tror gerne der er stor forskel, vi kommer lige fra træning, jeg siger pas på man bliver bidt af det*LOOOOL*
    Rart at i har fået en god oplevelse og det er ikke for at tale dårligt om de andre med jeg trot man kommer længst men vores slag i schæferklub og det er da kun et godt tegn at Luna har tryk på det skal hun jo have i den alder og tyder da på at de er en masse drift du kan få arbejdet med og så kan det da være at vi mødes i en konkruence en dag*G*
    spændene*S*
    Da vi startede med Kanto skulle han bare lære de grundlæggende ting og nu er han på vej til danmarks bedste begynder B hvis alt gå vel.......
    Og her går det super fint Kanto finder sig i utroligt meget, få min lille piger er der bare knald på og hun er bestem ikke ked af det, så det er jo dejligt.
    Pøj pøj med det, lad endlig høre fra jer :o))
    Knuss


  •   12. apr 2005 Hej
    Tak for din hilsen til Kiri .

    jeg har lige hentet hende og jeg ved godt hun trænger til lidt mere sul på kroppen men håber det kommer når hun får alt det hun vil have at spise og lidt ekstra lækkert guf og masser af kærlighed.
    Hun virker til at være en meget kærlig lille pige og det går bare så godt med Jingo og Kiri sammen.

    Hilsen Anette


  •   11. apr 2005 Det lyder
    bare godt, er sikekr på i bliver glade for det, glæder mig til at høre mere om hvordan det går, vi kan bestemt ikke undvære det her i sommer perioden er vi ude hver dag enten på spor eller på pladsen, så bare pas på det griber om sig*LOOOL*
    Knuss


  •   11. apr 2005 Hejsa
    Og tak for din søde kommentar.

    Hvor er Luna blevet stor, og dejlig er hun jo. En rigtig skønhed.
    Jeg blev helt rørt da jeg læst om din datter og Luna, hvor må det være pragtfuldt og følge dem. Er ikke i tvivl om at børn og hunde har et specielt forhold.
    Det bliver spændende og følge de 2.

    Potedask herfra..


  •   9. apr 2005 Hejsa
    Har i fået gået spor*S*
    Sender lige en udfordring og så har jeg lagt en masse ny billeder ind af Chiba
    Knuss fra os


  •   8. apr 2005 Hejsa
    Tak for din hilsen i vores tråd "opdate opdate"... Ja, jeg fik også tårer i øjnene da jeg faldt over Danser med Drenges nummer idag... Har hørt den på repeat hele dagen - og kunne ikke lade være med at tænke på Simba...
    Tak for komplimentet... smiley
    Vil så lige indskyde at det er en rigtig smækker dame du har her - og vi har givet hende syv... smiley

    Knus fra Anne


  •   8. apr 2005 .......*S*.......
    Hej og tusind tak for din søde hilsen og al rosen *S*

    Ha' en dejlig aften, knus Karina.


  •   7. apr 2005 Hejsa
    Ja den lille er flyttet ind er lige nu endelig går omkuld*S*
    Med hensyn til spor, kan du ikke kontakte mig via min hp, der står mail, så vi jeg prøve at forklare så god jeg kan*S* for det er en super må at få brugt ders krudt på..kig forbi
    www.sportshunde.dk
    knus fra Tina


  •   5. apr 2005 Hej igen
    Kunne ikke se din tekst i går, vi træner i Tølløse, tror da det kunne være en god ide at skifte for det lyder da som om i har behov for der skal ske noget mere, kender ikke så meget til klikker, vi bruger bold, hivs du vil have råd mht, spor så sig til for deter da bare med at komme i gang og en god måde at få taget lidt krudt af hunde, jeg tror at det er en god ide at træne hvor folk har kendskab til schæfer, for de er jo for sig selv*GG*
    Så spørg løs hvis der er mere jeg kan hjælpe med*S*


  •   4. apr 2005 Hej
    igen, vi træner i schæferhundeklub kreds 29, en super god kreds, der blicer trænet både gruppe A B og C, kander ikke lige til der hvor du træner, men det kan da være en ide at skift hvis i gerne vil nå noget mere, Kanto forventes at stille til Danmarks begynder B i Juni, så det bliver spændene.
    Du kan da se vores kreds her www.kreds-29.dk
    Hvor gammel er Luna
    Knuss


  •   4. apr 2005 hov
    Regner da med at hun bliver en del mere mørkegrå med tiden


  •   4. apr 2005 Tak for
    de pæne ord om Chiba,håber da at hun er en kommende Dm hund*GG*, nu må vi se og måske vores kommende alvstæve, hvis vi få mod på kennel nu må vi se hvordan det kommer til at gå*S*
    Knuss


  •   20. mar 2005 Hejsa Cathrine
    Hold da op hvor er Luna ved at værre en smuk Schæfer.... Gode billeder du har fået på.... Hvordan går det med træningen til terapihund ??

    Knus Gitte & Schnawsierne


  •   20. mar 2005 *fniiiiiis*
    TAAAAAAK Cathrine.........jammen-jammen.....det er jo heller ikke for at der skal gives nogen karekter hverdag (men elsker ros *S*)......... det var mere for at der IKKE skal gives nogen overhovedet.........*LOL*......


  •   17. mar 2005 Hej
    har smidt en udfordring til dig... Gider du godkende eller afvise??


  •   15. mar 2005 Takker
    for rådet og rosen. Lige nu prøvet vi med en bold med mad i, den går lidt bedre, men tager jo selvføgelig lidt tid, så vi håber. Heldigvis ødelægger hun ikke noget, men alle dørene i gangen er godt nok også låst, vi har set resultatet uden, der fandt hun en stor pakken med toiletruller ;o) Det så ud til at hun havde haft det ret sjovt, men sikke et roderi.


  •   15. mar 2005 hej
    selv tak for sidst!!!
    Øv, det er træls med al den sygdom, hva'! Bo er også lige kommet hjem fra arbejde - durch gang smiley
    Nej, Matilde kom allerede første gang ved 5 tiden også igen ved 7 tiden, så jeg var mega træt lørdag aften. Kurset gik fint, bare ikke nok hunde til alle de mennesker, også var det SKIDE koldt og vådt - så føles en time delme lang!
    Tja..hvad lavede vi ellers resten af weekenden, jo søndag var vi jo til gymnastik opvisning og det var vist det hele...stille og roligt.
    Ellers ikke noget nyt ?
    Jamen så vil jeg smutte igen.
    Knuzzer


  •   14. mar 2005 hej
    en lækker schæfer en 7er fra mig


  •   14. mar 2005 Ekstra lækker
    til jer.. Hun er virkelig en folt dame....


  •   14. mar 2005 Hejsa...
    Ja selvfølgelig vil jeg stadig lave billeder af Luna. Du siger bare til...

    Hvis du vil kan vi lave nogen der hvor jeg også lige har taget nye billeder. Ved søen... en god baggrund er alt...

    Ses på lørdag


  •   12. mar 2005 hej
    hun ser godt nok sund ud.. Flot GSC. tak for ordene.. lykke til med hende


  •   12. mar 2005 Hejsa
    Tusind tak for din hilsen og 7-tallet til Dingo og Lupus.

    Jeg kan ikke huske om jeg har skrevet til dig før, men jeg har i hvert fald givet dejlige Luna et stort 7-tal for længe siden.

    Mvh Karina


  •   11. mar 2005 Halløjsa smiley
    Tak for dysten...smukke Luna *ss*

    Knus fra mig ...


  •   11. mar 2005 tak for dansen søde Luna ;0)
    håber du er frisk på at lege igen en anden gang ;0)
    5 haledask fra Samson


  •   10. mar 2005 Hejsa...
    Har sat nye billeder ind af begge tøser igen igen... Så kig forbi hvis du har lyst ;o)


  •   9. mar 2005 hallo igen
    Det var godt I blev færdige med prinsessen gemakker, så må vi hellere komme forbi og se *gg*.
    Hvis I kommer omkring kl. 19.30-tiden, er det vel fint, og alle børn er hjertelig velkommen, vi tar lige forældre ned og spise først men det er vel klaret på et par timer, mon ik'?
    Jeg skal forresten sige fra Bo, at han ikke vil fælde træer på lørdag (det blir jo nok ikke helt tidligt vi kommer i seng, og så op kl. lort...nneeejjjj).
    Tja...hvad ønsker jeg mig???? Noget til mig selv, og tja..så er der vel næsten frit valg på alle hylder *ggg*.
    Har du forresten meldt dig som frivillig til hundetr. på lørdag?
    Nu håber jeg du når at se dette inden fredag, men ellers .... see yea...



  •   9. mar 2005 hejsa
    Tusind tak for den lange mail. Jeg er social pæd. studerende på et special børne hjem i støvring for multihandicappedebørn. Skønt arbejde, det er dejligt at kunne hjælpe. Det lyder utrolig spændende med luna. Og ja det er rigtigt, det er sanse stimulering i allerhøjeste grad. Det er også det vi arbejder ud fra..... fx. med sanse plader, uroer, røre mærke, lugte, smage og se. utrolig godt for den type børn.
    Lyder vildt med jeres søn, men ihhhh hvor er det skønt at overvære.

    mvh lotte og simba


Annonce