{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Schæferhund Smed´s Clarissa/ Luna 2004

11.975 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Cathrine
Kvinde | 43 år | Oprettet: 28. nov 2004


Schæferhund Smed´s Clarissa/ Luna

Fødselsår:
2004
Størrelse:
30 kg, men ikke tynd, bare slank *ss*.
Ca. 60 cm. høj.
Temperament
Glad, nysgerrig, lidt forsigtig og lidt blød i sindet, men samtidig utrolig stærk og selvsikker. Luna elsker børn! De er bare de bedste. En rigtig dejlig ung dame, fuld af gåpåmod. Men osse en rigtig kælepot og snakkebasse.
Tricks
Øvelse gør mester, så nu kan vi sit, dæk, stå, kom, plads, fri ved fod, værsgo (så er det tilladt enten at hoppe ind eller ud af bilen *ss*), og hvad der ellers hører sig til.
Desuden er hun verdensmester i at gå i vejen, sidde foran fjernsynet, stå, lige der hvor man skal til i køkkenet, sætte sig pladask lige foran benene på en, så man nærmest falder på næsen *ggg*. Dyyyygtig hund *LOOL*
Og så er hun blevet rigtig god til at tigge. Hun forstår lige at sætte de der " jeg- får- aldrig-noget" - øjne *gg*.
Sidste nye trick er at snuppe mad fra bordet, hvilket bestemt ikke er lovligt *gg*
Stævner
Jep, har lige været til det første skue , Påskeskue på Nordfyn, hvor hun fik præmieringen "særdeles god" .
D. 30. april jubilæums kombiskue i kreds 12, Århus : SG 6
Igen med kanon god beskrivelse.
D. 25. Maj kombiskue kreds 33, Holstebro : Klassevinder SG 1
Super beskrivelse igen.
D. 5. Juni Pinseskue kreds 32, Ringkøbing : SG 6.
Super beskrivelse fra en tysk dommer.
D. 25. Juni kombiskue, kreds 10, Hjørring: SG 4.
D.25.- 27. august: HAS 2006, Them : SG 19.
En meget fin beskrivelse fra den tyske dommer , Bernd Norda. Vi er godt tilfredse med placeringen i en super stærk klasse med meget flotte dyr af rigtig høj kvalitet, så vi kan godt være stolte af vores flotte Luna.
Stamtavle
F : Bax von der Luisenstrasse ( verdensvinder 2003)
M :Glenn´s Victoria
FF: Odin vom Hirschel
MF: Hoss v. d. Herrenstrasse
Køn
Tæve, og meget køn *gg*.
Beskrivelse
Luna er nu 2 ½ år. Og fungerer som både familiehund og terapihund for vores handikappede datter. Inden Luna kom ind i huset, bevægede Sofie sig stor set ikke rundt. Idag triller hun over hele huset, kan næsten sidde selv, kommer op over dørtrin ved egen hjælp, forsøger at trække sig op i alt, hvilket går lidt ud over vores gardiner *gg*. Og så har hun taget sit første skridt, med støtte! Alt sammen noget, der er sket i den tid, hvor Luna har været i huset. Luna og Sofie har et helt specielt forhold, der næsten ikke kan beskrives. Det skal ses! Sofie "taler" til Luna på sin egen måde. De to bruger meget tid på at ligge og hygge og nusse på gulvet. Hvis Sofie får for meget fat i Lunas pels, napper Luna forsigtigt i Sofies fingre, hvorefter Sofie slipper. Desuden er Sofie begyndt at lave "kommunikationstegn" : To hop med numsen betyder " jeg vil op", rækker ud efter Luna betyder " jeg vil ned til Luna" , hovedet tilbage mod en anden person, når hun sidder på armen betyder " jeg vil over til hende/ ham " , åben mund, når hun ser en kop, betyder " jeg er tørstig ". Og sådan kommer der nye tegn til hele tiden, også efter Luna er kommet ind i familien. Før det, anede vi ikke, hvad pigen ville *g*.
Luna er også Lasses,vores søn, kammerat. Hun er der , når verden er dum og uretfærdig, til at trøste, hun er der, når der skal leges, eller når der bare skal hygges!
Luna er efterhånden blevet rigtig dejlig at træne, vi bli´r begge to dygtigere og dygtigere *ggg*. Hun elsker at løbe på stranden og i vandkanten, være på camping og i skoven, og allerhelst med hele familien samlet! Desuden er bilen blevet hendes favoritsted, så vi kan være ganske sikre på, at hun ligger i den, så snart den er åben. Man skal jo være sikker på at komme med *gg*.

Alt i alt må jeg sige, at Luna er alt det, jeg håbede på, plus meget mere! Hun har et fantastisk temperament, samtidig med, hun er meget vagtsom, især når ungerne er i nærheden. Så får andre hunde, der kommer for tæt på lige et "skrub af" bjæf med på vejen *ss*. Hun er blevet ret god til at omgås andre hunde, lige med undtagelse af, når hun er i løbetid, eller når Liva er med, så kan hun godt være en rigtig stram tante! Ellers er hun faktisk nærmest ligeglad med dem. Men er der optræk til ballade, er Luna bestemt ikke den, der går af vejen! Det har af og til givet grå hår, men heldigvis er hun efterhånden mere afbalanceret og selvsikker, så hun er ikke så opfarende mere!
Hun er den seneste tid blevet nærmere at træne med, og vi har efterhånden rigtig god kontakt til hinanden. Tror, hun er blevet mere voksen i hovedet. Hun har mere ro i hovedet nu, og er ikke så nem at aflede mere, når vi træner- Og det er jo super dejligt! Hendes store force er sporet! Her er Luna i en verden for sig selv! C- arbejde kører efterhånden også rigtig godt. Vi har været igennem en vanskelig periode, hvor jeg og figuranterne ikke rigtig kunne blive enige om, hvordan det skulle gøres. Men efterhånden har jeg lært at læse hende bedre, og ved nu, at hun skal tages lidt forsigtigt, og ikke må presses for meget, for så bliver hun usikker og laver nogle dumme ting. Så det er også ved at komme på plads, og hun arbejder efterhånden rigtig godt og koncentreret, hun skal bare tages rigtigt!

Luna er alt i alt en perfekt hund for mig, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre makker!
Hun indeholder alt det, hun skal, til mit brug, plus lidt ekstra, som ikke kan købes for penge!

Luna har lige været til sit første skue d. 17.4. 2006, hvor hun fik følgende beskrivelse:
Stor, kraftfuld dog feminin tæve af fortrinlig type. Særdeles godt pigment, særdeles godt hoved og udtryk. Dog ønskes øjnene mørkere og pandebåndet mere udtalt. God manke, fast ryg, velanlagt kryds, som ønskes længere. Harmoniske veludfyldte brystforhold. Korrekt front, velvinklet for, særdeles velvinklet bag. Ligetrædende for, let snævert bag viser hun harmonisk bevægelse med udmærket skridtvidde. Prima opførsel.
Kommentér på:
Schæferhund Smed´s Clarissa/ Luna
 •   26. jul 2013 Hun ser dejlig ud, en høj er givet! Kig gerne forbi mine hunde! Det er nemlig ogs schæfer! smiley

 •   23. apr 2013 Smukke aftegninger, især på ryggen.. smiley Kig gerne forbi mine hunde!

 •   15. jan 2012 altid høj til en schæferhund
  sikke en lækker schæferhund:)


 •   23. jun 2011 hejsa
  vi smider da lige en ekstra høj i nakken på luna den dejlige tøs:-)


 •   7. maj 2010 Høj
  Til din dejlige schæfer. Gode billeder. smiley


 • heidi p
  heidi p Tilmeldt:
  sep 2008

  Følger: 1 Hunde: 1 Svar: 1
    1. jan 2010 hej
  flot hund høj herfra smiley godt billede hvor de begge er på stranden


 •   5. nov 2008 hun er smuk
  Har sendt et høj....hun er da bare så dejlig


 •   15. sep 2008 *suk*
  Hun er altså stadig bare smuk :o)


 •   24. mar 2008 smiley
  Rigtig dejlig tæve du har der! Hun har nogle flotte farver smiley Kig gerne ind forbi schæfer tæve ;P


 •   30. dec 2007 hej
  dejlig typefuld tæve


 •   12. okt 2007 ;o)
  Jamen hun er da bare dejlig, og god for Sofie! oveni! ;o)
  :o) Det er rigtig flotte billeder med den slørede baggrund. Er det dem du selv har taget?
  Knuz
  Og høj selvfølgelig! ;o)


 •   3. maj 2007 ....
  mange tak for alle de pæne ord om vores side smiley
  vi er jo med under et stort internationalt forbund som UPF http://www.k9pulling.com/ og de har jo en masse regler og standarter som vi skal følge så alt bliver gjordt på den helt rigtige måde ...
  der er faktisk en Schæferhund i sverig som træner wp og gør det ret godt smiley så det er en sport for alle racer...
  jo alt træning kan ødelægge hunden hvis men ikke passer på og gør det rigtigt men med rigtig træning så er det super godt og sundt både for hundens heldbred men også for den mentale tilstand og dens livs kvalitet...
  ja der er hunde som her hjmme trækker over 1000 kg og hunde rundt om i verden som trækker langt mere.... men det er ikke noget men kommer nemt til det kræver en masse god træning rigtig mad masser af motion massage og masser af tålmodighed og kærlighed ....


 •   3. maj 2007 ....
  hej der jamen vil da starte med at sige at der næsten ikke er noget der hedder dumme spørgsmål og men skal da spørger løs hvis der er noget men vil vide smiley

  ja hundene nyder det ellers ville det jo være spild og syndt at træne med dem...
  det er meget forskelligt hvor meget hunde kan trække det er lige som mennesker nogler er stærker ind andrer er og sådan er det også med hunde..
  men køre på at hunden jo elsker at gøre sin ejer glad så men køre på kærlighede og positive oplevelser og starter med meget små skridt og meget langtsomt træner men hunden op til at kunne trække noget vægt..
  du kan læse meget mere inde på vores hjemme side der har mig og min trænings makker skrevet en masse artikler om hvordan men træner osv www.weightpulldanmark.com
  mvh
  martin og hundene


 •   4. apr 2007 Hej
  Vi synes at Luna er meget meget køn så en xtra høj til hende retur PS Hun har et rigtig smuk hoved mange hundehilsner :=))


 •   3. apr 2007 !000 tak
  for de flotte ord til Carla det varmer kan du tro , vi har overtaget Carla ! hun har været meget mishandlet, gik i en beskidt stald og levede i sin egen afføring og fik ikke andet gammelt kød ! da vi fik hende var hun smurt ind i sit afføring og var helt klistret Mange hilsner Else :=))


 •   14. mar 2007 Hej igen,
  Øv...havde slet ikke set, at du havde svaret...får kun lejlighedsvis mail fra HG om nye hændelser og beskeder af en eller anden mystisk årsag ;o)

  Det lyder da rigtigt spændende med en halvsøster til Luna i familien og dejligt, at alle vovser ikke er ens, så vi hver især kan få lige den makker, vi drømmer om ;o)

  Her går det fint - vi har netop lavet den parring, vi har ventet med spænding på i flere år. Kayla og Sheik skal om alt går vel være forældre midt i maj - forår og et kuld skønne hvalpe, hvad kan man ønske mere :o))

  Knus herfra ;o)


 •   4. mar 2007 Hejsa!
  Jeg fik vist aldrig sagt tak for de fine ord om sidney! Hun er en bandit, men det går bedre til træning! Alle er vilde med hende - også hundene! Vi har 3 gange tilbage til træning og slutter af med en prøve, så jeg er spændt på at se hvor godt det ender! ;o)


 •   1. mar 2007 hejsa
  tak for besøget du har en dejlig hund og meget klog ser det ud til en extra høj fra basse og mig


 •   23. feb 2007 Lææænge siden..... ;o)
  Håber I alle har det godt :o)
  Hva´ er det man hører, skal smukke Luna være storesøster?
  Er I ikke ved at sprænges af spænding? Hvad er det for en lille lækkerbisken familien skal forøges med?

  Knus herfra


 •   7. feb 2007 Heeeeey Luna :o)
  Og tak for din besked :o)

  Du kan jo hilse din mor og sige at min mor er uvenner med hendes computer, så hun er også meget off for tiden *gg*

  Her går det fint. Binka er snart stor, og det bliver sværere og sværere for sådan en ældre herre som mig at holde hende i skak. Jeg er jo lige blevet hele 9 år gammel!! Så der er noget at se til.
  Men heldigvis forstår hun når jeg mener at nu er det for meget, og derudover synes jeg jo faktisk at det er lidt sjovt at få lov til at skælde ud på hende. (men sig det ikke til nogen)
  Ej, jeg hygger mig nu ret meget med hende. Egentlig er hun jo faktisk ret sød. Jeg bliver i hvert fald ret ulykkelig når mor og far forsvinder og tager hende med sig! Så hellere alene med hende da! Selvom hun driller ;o)

  Hvordan går deet med dig? Får du taget nogle præmier på udstillingerne for tiden?

  VUF fra Gilbz :o)


 •   28. dec 2006 Hej
  Du får en ekstra høj fordi jeg synes hun har et fantastisk udtryk.


 •   11. okt 2006 Hej du
  Her sendt besked, herligt at hilse på jer i Randers, puha sikke en masse hund vi fik set og sølv til vores landshold ikke så ringe endda.
  Vi ses
  knus :o)


 •   6. okt 2006 :o)
  <( . .)>--send
  ---(Y)--denne lille hvalp til alle du elsker og holder af
  (,,)-(,,)--den passer godt på dig og dine hunde
  giver et langt og godt liv til dine hunde og dig..
  får du ingen er du en dårlig ven..
  får du 1-5 er du en ok ven
  får du 5 og opefter er du den bedste ven man kan tænke sig..


 •   16. sep 2006 Hejsa
  Hvor er Luna bare skøn og sikke gode billeder i har af hende. Hun er altså bare et smukt smukt eksemplar af racen.

  Ja, det er jo ikke så meget tid man har til at surfe rundt herinde når man har fået en lille datter. Hun er ellers super nem og dejlig rolig.

  Knus Yvette


 •   31. aug 2006 Uhhh
  Smukke hund, der er og bliver bare for lækker ;oP
  Potedask


 •   8. aug 2006 Hey...
  Vildt gode billeder og en lækekr tæve.... høj fra os


 •   6. aug 2006 Wow
  Sikke kanon gode stand billeder af skønheden, hun er da for lækker :o)))


 •   6. aug 2006 Så er der
  post ;o)


 •   6. aug 2006 Hej!
  Tusind tak for den søde hilsen :o)
  Hvor er det nogle skønne billeder du har fået fra tosafoto :o))
  Jeg er helt vild med tosafoto billeder!

  Baltazar er oprettet i mandens profil da han også gerne ville være her inde på HG ;o)
  http://hunde.dyregalleri.dk/html/gal_visbruger.asp?userID=14273

  Daisy takker mange gange for udfordringer og glæder sig til en sjov uge med Luna :o)


 •   5. aug 2006 Hej
  Smuk pige smiley


 •   4. aug 2006 Takker
  Det er en dejlig pige i har der:0)


 •   27. jun 2006 Tak for din hilsen
  WAUW hvor er du dog bare SMUK Nøøj sikke nogle flotte billeder af skønheden.

  Masser af sommerhilsner

  Fra Lulu & Hvalpe:=)


 •   5. jun 2006 Hej Cathrine og Luna
  Hvordan gik det igår, sendte en sms men hørte ikke fra jer. Ville høre hvordan skuet gik?
  Knuzzer fra Felix & Tanja


 •   30. maj 2006 Hæ hæ
  Ja det der da utroligt , men mon ikke det så lykkes til WM, der er vi der er vi da i 5 dag, så er der da en chance for at vi kan ses *GG*
  Knus


 •   29. maj 2006 HEJ LÆKRE
  DAME ....SYNES DU OGSÅ OM MIG ???HØJ ER SENDT POTEDASK FRA CARLA .


 •   28. maj 2006 Wow
  SG 1 sådan super godt gået, der er lidt post.
  Knus Tina :o)))))


 •   28. maj 2006 Tillykke
  Tillykke med første pladsen,jeg så at i havde været på udstilling,med lækre Luna.
  Knus fra Helle og com.


 •   11. maj 2006 Heeeeeeeeeej smukke :o)
  Uh ja, et stævnemøde ved vandet, det lyder da bare helt fjong! Den er jeg med på *fnis*

  Hvad Binka angår, så ja, hun er skøn *gg*
  Skuet er den 25. maj, så der er præcis to uger til :o)
  Vi har været på ringtræningskursus med hende, og hun var bare dygtig! Og det til trods for at hun lige havde været syg med dårlig mave, var på skånekost, og derfor ikke havde så meget energi.
  Og så var vi jo lige et smut oppe på Hillerødudstillingen og kigge på. Og nu hvor Thomas har set, hvordan dem, der bliver champions opfører sig i ringen, så er han lidt mere rolig *gg* (imellem os to, så kan Binka gå pænere end de øvede udstillingshunde *gg*)
  Han har jo udstillingsallergi, men da han så at det var ret afslappet i ringen alligevel, så fik han det lidt bedre.. Men han har sagt, at hvis det der udstillingspjat skal blive til noget, så bliver det mig, der skal føre hende frem *gg* Men til skuet gør han det selv.

  Hvordan går det ellers hos Jer for tiden?

  Knus, Belinda :o)


 •   8. maj 2006 Heiii
  Tusind tak for din søde hilsen inde hos Maxen og jow, du kan tro han er faldet til her og mere og mere ter sig somom han altid har boet her - dejligt smiley

  Jeg ser sørme også at du har fået en hel bunke fede nye billeder af Luna - hun er altså vokset sig til en Ekstra høj *S*

  Især er jeg da helt vild med nr. 14 og 15 + nr. 17 og så er alle familie billederne bare rigtig søde og hyggelige smiley

  Knuser fra
  Karina og M'erne..


 •   26. apr 2006 Hejsa...
  Ja, Babett og allde de andre hunde hyggede sig, de ville bare have mere, men alt de sjove får jo også en ende... Men kan kun sig, alle hunde skulle prøve det...*SS*


 •   21. apr 2006 Dejlige Luna
  Du får en ekstra høj fra Tiger og jeg.
  Jeg bliver helt rørt over at læse i din profil om det dejlige arbejde med din "lillesøster" Prima hund
  Tak for din søde kommentar i min gastebog


 •   18. apr 2006 Hej søjde
  og endnu engang tillykke med den fine sløjfe, den glæder vi os til at se, det var super flot.
  Knuzzer fra Tanja & Felix


 •   17. apr 2006 TILLYKKE!!!!
  Med den blå sløjfe (får vi den at se på tirsdag, hehe)

  Det er bare SÅÅÅÅ flot!
  Dygtige Luna lækkermås smiley


 •   17. apr 2006 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH
  Hej Luna-smækkermås :o)
  Nu Luna-udstillings-smækkermås ;o)

  Stort tilykke med dit fine resultat. Men det MÅTTE jo komme, for enhver kan da se at hun bare er SKØØØØN :O)

  Vi har jo endelig også fået meldt Binka til skuet på Dyrehavsbakken, så vi er spændte på hvordan det går os :o)

  Hun er jo en bandit uden lige *gg*

  Knus her fra hele banden :o)


 •   17. apr 2006 Fuck en lækkerbisken...
  Hun er da bare for lækker!!! Jeg har selv haft schæferhund hele mit liv - men synes at jeg bor for småt nu til at det kan lade sig gøre... ekstra-høj til Luna... Og tillykke med din flotte nye blå sløjfe :o)


 •   15. apr 2006 Hejsa Cat
  Ville bare lige ønske dig og din familie en rigtig god påske :o)) ... og WOW nogle gode billeder du har fået af hende den smukke, får altså sådan en lyst til at få en Schæfer når jeg ser hende dejlige Luna :o)

  Knus Gitte & Schnawsierne


 •   15. apr 2006 Hej Luna
  Da jeg har 2 års fødselsdag idag, er du inviteret med til cyber-hundekiksespisning kl 18.
  Hilsen Zaco smiley
  ("mor" siger at det ikke er min skyld at vejret er super godt dag, da der også er andre hunde der har føs'da idag... Men det tror jeg ikke på!!!)


 •   10. apr 2006 hallo igen
  Arghhh... sorry jeg hopper lige over mht. træningen imorgen, vi er jo under ombygning, og jeg har ikke mulighed for at køre hjemmefra før kl. 19.00, vi har næsten ikke spist før kl. 18.30 de sidste mange dage pgr. af det, såh... men måske en anden gang så?
  T.


 •   10. apr 2006 hallo igen smiley
  hvornår er jeres træningstid? skal jo gerne være hjemme inden Bo skal på arbejde.
  T.


 •   9. apr 2006 Hej
  og tak for sidst, det var super hyggeligt og du var vældig underholdende *GG*, ja til sådan et solonummer skal jeg vist have mere indenbords, beklager *SS*. Hvor længe blev I ellers ved?
  Hvornår træner du på tirsdag? må jeg ikke komme med og kigge? Jeg skal nemlig ikke træne igen før d. 25. og tja..så vil jeg da gerne se, hvordan en træning foregår ved jer.
  Knus fra Tanja


 •   8. apr 2006 WOW EN LÆKKER HUND =)
  X-HØJ fra Arki og Joker =)
  kigger du ikke forbi mine hunde ? og gir dem en karakter+kommentar ? så bliver de glade ;D
  haledask Arki og Joker =)
  har ansøgt om vennskab =0)


 •   7. apr 2006 Haløjsa
  Så smuk hun er, dden skønne pige *SS*
  Knus


 •   7. apr 2006 Hej...
  Jeg har fået nyt kamera smiley (fødselsdagsgave...), så der er 5 nye billeder af zaco. Skal lige ha' lært at bruge kameraet, der er godt nok mange funktioner... Men MEGET bedre end mit det oldgamle...!


 •   6. apr 2006 !!!!
  Jo... de er blevet helt KANON!!!! Er meget misundelig!!! ;o)

  Du må endelig sige til hvis i finder ud af noget... jeg er klar. Kan man ikke få dem til at komme herned også? Kunne da være fedt at få taget nogle billeder af ens hypper også....


 •   5. apr 2006 WOOW LUNA
  Hold da kæft hvor er du blevet en smuk pige...supermodel..ja det er du, kanon billeder, måske skulle jeg spørge mor om jeg må komme med, når familien skal ind til din mors geburts på lørdag, så kunne vi jo lege lidt.
  Håber vi snart ses igen.
  VOV fra Felix


 •   5. apr 2006 hejsa
  Så har Freja fået to hvalpe..Det var noget af en overraskelse da jeg ikke vidste hun var drægtig, før et par dage inden hun fødte, men både mor og børn har det rigtig godt.. Sender lige den dejlige Luna en ekstra høj, det er godt nok nogle gode billeder...


 •   4. apr 2006 Wauw, hun er da for lækker!
  Nu kan man rigtig se "den rigtige" Luna, hvis du forstår??!!
  Super gode billeder af en smuk hund smiley
  (Billedet m "edderkoppen" er nu ret komisk, hi hi...;-))


 •   4. apr 2006 Hejsa...
  Hold da kæft nogle gode billeder du har fået lavet af Luna... Tosafoto? Hvem er det og kan man hyre dem?

  Knus Martina


 •   4. apr 2006 HOLD DA KÆFT :o)
  Hvor er hun altså blevet smuk :o)

  Kanon-billeder :o)


 •   4. apr 2006 Gode billeder!!
  Hold da helt op nogle gode billeder... Nu kan man rigtig se hvor smuk hun er smiley


 •   4. apr 2006 ...
  De er bare kanon-go'e alle billederne smiley •   4. apr 2006 Wauw !
  Smukke billeder ! Er vild med billede 6 ;0))))


 •   2. apr 2006 hejsa
  ja det ku da sagtens ha været mig mennnnn nej *SS*


 •   1. apr 2006 hej
  hej
  sikken en flot hund du har så samson og jeg har givet dig ekstra høj


 •   1. apr 2006 hej
  Tak for rådene.... jo tak vii har undersøgt det meget og har haft schæfer i familien før :-)))
  Jeg kommer fra Fredericia hvor jeg har boet stort set hele mit liv bortset fra et par afstikkere.. Jeg arbejder som social-og sundhedsassistent.


 •   31. mar 2006 hejsa
  skøn skøn hund... Vi er ved at kikke schæfer kenneler ud ti hi... Tror nok det blir vores næste hund :-))
  Ja vi er tilflyttet til det skønne Fyn sidste år, så er ikke så kendt endnu he he.......


 •   30. mar 2006 hey baby
  tak du.. det går fint. jeg flytter på søndag hjem til de gamle indtil jeg får en lejlighed til os alle. Jeg glæder mig bare så meget til at bo sammen med ham igen.. Baby trives også så det hele går som det skal.
  Tusind tak fordi du spurgte, så bliver jeg så varm om hjertet


 •   26. mar 2006 TILLYKKE...
  "Idag er det Luna's mors fødselsdag,- HURRA HURRA HURRA.... smiley
  Tillykke med de 30 smiley


 •   18. mar 2006 Hej
  Flot vuf, Synes omgivelserne virker bekendt


 •   15. mar 2006 uups.
  og jo... virker sikker bekendt... de er taget ved langesø. Nordborg. dejligt område. du er måske der fra?


 •   15. mar 2006 Hejsa....
  og tak. undskyld den sene tilbagemelding. har ikke været på nettet så meget her på det sidste.... stumphale? ja, ved ikke selv det helt store om det og hvordan... ud over at begge mine dyrlæger har bekræftet at han er født sådan, og jeg af hende som jeg købte hunden af fik fortalt at hele kuldet var det. tvivler dog selv lidt på det, da der vist kun er omkring 4 procent chance for at denne genetiske fejl kommer frem. dog skulle den være større hvis 2 stumphaler bliver parret. men så vidt jeg ved ikke noget man kan avle frem. og i dag er det nok hellere ikke ønsket, da det ifølge dkk åbenbart er en fejl, så rottweilwe med stumphale må ikke længere slille til udstilling, da de ikke er anført på listen over hunde med stumphale. desværre. synes personligt det er flot til hunden, og i mange tilfælde praktisk. han fejer ikke alt af bordet. smiley der går meget snak om det, og er mange folk der ikke tror på det. men har fået det bekræftet af flere hunde kyndige, så den er god nok. har desværre ikke selv set resten af kuldet.

  René & Budda


 •   14. mar 2006 *hihi*
  Jeg var så træt af alle de gamle billeder, så jeg måtte lige dem allesammen igennem og finde lidt, som ikke havde været på før..

  Meeen der er nok lige et par af de gamle, som jeg bliver nødt til at sætte på igen *gg* Og ikke mindst skal der da tages et nyt tennisbold-billede! Det gamle var jo forældet. Han har da mange flere nu ;o)

  Knus, Belinda :o)


 •   13. mar 2006 Hej du
  Så er der lige post ;o)


 •   9. mar 2006 Hej søjde
  Jo jeg vil gerne snart lege, måske kan vi tage en tur i skoven en dag, bare ikke denne weekend, for jeg har bare ømme poter efter mit lille forsvindningsnummer med mor og far, og UH Luna det var koldt om natten, det kan ikke anbefales, så nu må jeg hellere blive hjemme.
  Jeg hører også at du ledte efter mig, synd du ikke fandt mig, kunne da have været hyggeligt, håber også at vi snart ses igen.
  Imorgen skal jeg være ekstra sød, mor har fødselsdag, så måske kan vi to mødes næste weekend?
  Mange knus fra Felix


 •   8. mar 2006 Haha...der snød jeg dig! *GG*
  Ej, var ikke gået helt omkuld endnu. Der går altid en lille times tid fra jeg går omkuld, til jeg RIGTIG går omkuld! :o)
  Har svaret dig derinde.
  Og endnu engang tak for ordene inde hos Tulle. Er ked af at jeg ikke har svaret noget før, men jeg har fået så mange henvendelser ang. Tulle og Frede at jeg åbenbart ikke har kunne overskue at svare alle. :o/

  Kram fra Helle og co.

  Undskyld hvis jeg er lidt uklar i mine udtalelser, men jeg er noooowet så træt! ;o)


 •   7. mar 2006 Hej
  Det var ikke for at nedgøre nogen... Det er ''bare'' en betegnelse jeg vidste havde ændret sig meget gennem tiderne... Og prøvede på at forklare at det er et ord. Og jo navnet har ændret sig siden igen ;o))

  Venligst Mette


 •   6. mar 2006 Hey...
  Ja vi arbejder med at lære ham lidt Breakdance..

  Men det er vanskeligt.

  Der er jo os meget han skal lære - er os ved at lære ham at snakke. Først dansk og så senere engelsk smiley


 •   1. mar 2006 Høj til ekstra høj,
  selvfølgelig!!!
  Ses ved 13-tiden! Jeg "pjækker" idag smiley De har alligevel siddet og arbejdet uden lærer de første 2 timer, så jeg går vist ikke glip af det store...


 •   28. feb 2006 Vuf!
  Lige en hilsen fra Zaco, som nu er oprettet!


 •   27. feb 2006 Hej
  Takker for dine fine ord om vores tæver smiley
  Luna er da også en fin en ..jeg håber at det lykkes for jer at træne Luna op til terapihund smiley der er schæferhunden jo også en kanon hund...
  Jeg har en nevø på 11 år som er Autist og han har også mega meget glæde af hundene...
  mange hilsner
  Mitzi


 •   27. feb 2006 Hej med jer
  Jamen den ryger da lige tilbage. Også en rigtig flot tæve i har der.... hun er virkelig pæn.

  Så der ligger lige en høj til jer også.
  René & Budda


 •   26. feb 2006 Hej igen
  Det er da super at høre, herligt*SS*
  Dejligt med en vuf med lidt krudt i *GG*
  Og udstilling spændene *S*
  Og spændene i kommer i gang med lidt ny også *SS*
  vi går jo i skarp træning nu 4-5 gange om ugen de næste 3 uger så vi forhåbentlig er klar til prøve 1/4.
  Så sikke vi kan.
  Har du fået sakket med dyrlægen ??
  Kus Tina


 •   24. feb 2006 Høj
  Dejlig hund!


 •   23. feb 2006 hejsa
  hun ser godt nok dejlig ud.. høj her fra


 •   22. feb 2006 hejsa
  høj til jer og nogle gode stemmer..godnat fra Molly som har stemme debut


 •   22. feb 2006 Waaauuuu
  hun bliver sgi da smukkere og smukkere hende Luna-pigen. Skønne billeder og kan man forstå, at ikke alle står måbende af beundring, når man kommer med sådan et pragteksemplar...vi kan i alt fald bare sukke beundrende - smuk er hun :o)

  Knus herfra


 •   22. feb 2006 Skønne billeder
  Herligt i skal i gang igen og det er da surt med den lange ventetid, sjovt at i først starter C når man er ved Beg B,
  hos os starter vi allerede på hvalpe hold *SS*
  Men spændene bliver det glæder mig til at høre hvad du syntes om det *SS**
  Knus


 •   21. feb 2006 Hejsa
  Vil da lige høre om du har fået HD svar.
  Knus Tina


 •   18. feb 2006 hey
  tak for stemmen...


 •   17. feb 2006 Hej
  Mange tak for de søde ord om Donna, i får også en høj fra os hvor er det dejligt at læse at lille Sofie er så glad for Luna, og i kan mærke det på hendes udvikling. Luna er vel nok en pragtfuld hund med en super temperment.


 •   16. feb 2006 tak for de søde ord .....
  jeg har desværre ikke flere ekstra høje tilbage,så håber du kan nøjes med en MEGET høj ;0)
  Luna er bestemt en smuk tæve, og dejlige billeder i har fået taget af hende.. kan se hun elsker at være i familiens centrum - hun er vist en rigtig livsnyder ;0)
  Knuz Marlene og samson


 •   16. feb 2006 Super smuk hund
  tak for de dejlige ord om Armani.
  utrolig flot hund du også har, så en høj fra mig.


 •   14. feb 2006 Hejsa..
  Jeps, tror også han blir stor. Dyrlægen siger han er helt perfekt ang. vægten. Men han ser heller ikk tyk ud på nogen måder, rigtig fin smiley Han er allerede nu på størrelse med min søsters schæfer-tæve på 3 år:)


 •   12. feb 2006 flot vuffer
  Hvor er hun dejlig:) Høj fra os!


 •   11. feb 2006 ..
  Sikke en dejlig hund .. Vi smed lige en høj ind smiley Håber du vil kigge forbi Samie smiley


 •   10. feb 2006 Kan da godt forstå
  dine overvejelser i forhold til C- hofter, har det klart på samme måde hvis Chiba skulle ende med C. Det er svært men det kommer jo også lidt an på hvad indexet siger og tror nu ikke at det bliver en nem beslutning, men så er det jo godt at vi har kenneler med os til at råde og vejlede.
  Og Kanto jo han er ved at bliver kørt i stilling til BHP 1, men det kniber jo gevaldig med sporet i øjeblikket, så det bliver nok ikke før til maj/juni.
  Og Gruppe C, ja svært er det men også en fornøjelse at arbejde med deres naturlige drifter og syntes jeg har lært meget om Chibas sind og fedt når det kører samarbejdet med hunden.
  Så glæder mig til at høre om jeres oplevelser med det.
  Knus Tina


 •   10. feb 2006 Hej igen
  Hvis det ender med C-hofter så kan i godt få en kåring og rart at høre at i knokler vidre, der er jo et par DM hunde med C. *SS*
  Spændene i skal i gang med C arbejdet, det er ski ikke helt let *GG*
  og UHP jo den skal vi også ha klaret men først til juni*SS*
  Og så skal vi jo også den foto igennem om en god månedstid puha
  Ellers knokler vi jo stort set mon de samme mål, en Beg B.
  Måske til Marts nu må vi se og så en færdselsprøve.
  Så der er nok at se til *LOOL*
  Kom lige til at tænke på at der er jo DM til maj ved Ringe der kommer vi jo nok over og kigger så kan det jo være vi ses *SS*
  Og mit forum hæ hæ der sker ikke så meget lige pt *SS* du kan bare gå ind via www.sportshunde.dk og forum så findet du det. og det skal du da ikke undskylde *SS*


 •   10. feb 2006 Hej søde
  Vil da lige høre hvordan det stå til hos jer *SS*
  Knus Tina


 •   9. feb 2006 Hejsa
  hehe ja tror også det er mega længe siden jeg har været her... Ja jeg er faldet ganske godt til herhjemme, men savner Norge helt vildt...


 •   4. feb 2006 Hej søde Luna
  Tak for en god legeuge, det var rigtig hyggeligt


 •   30. jan 2006 Hej med jer to :o)

  Tak for jeres meget søde hilsen.. den varmer her på en kold dag ;o)

  Jamen Bundy er skam både en gadedreng, gavtyv og et legebarn, så du har tyder ham helt rigtigt *G*

  Så må jeg sige at Luna sandelig også er en SMUK dame.. og det lyser ud af hende hvor godt hun har det... ja hun trives vist rigtigt godt *S*

  Mange hilsner May-Britt & Bundy
  Rigtig god mandag til jer smiley •   29. jan 2006 Ooohhhh
  Hejsa Luna og miss Cat

  *GG* .. fik du den??? Miss Cat *fnis*

  Uuuuhhh... Det går bare sååå godt med Kaoz, han er så nem at have med at gøre =)

  Han er faldet rigtig godt til, og vi æææælsker ham begge meeeeget højt =)

  Men men men... Han er INGEN schæfer *GG* , det er ikk hjernen der trykker poterne flade da *fnis*
  - Ikk at det gør noget, men du ved hvor intilligente schæfere er, og Kaoz er en madglad blanding, der ligner en med mottoet "vi når det nok - så længe der er kiks, er der vej" , hvorimod Kaysers var "hvor de er vilje er der vej"..

  Men dejlig er han, det er bare lige med at huske han IKK har schæferens egenskaber jo *GG*
  - De er jo en meeeeeeget speciel race =)

  Hende Luna er da også lige lidt for lækker =)
  En rigtig vandhund *GG* , glæder mig også til sommer hvor vi rigtig kan komme på stranden og lege i vandet =D

  K/H Nina og Kaoz


 •   27. jan 2006 Hejsa Cat.
  Har lige læst dit fantastiske indlæg, kan næsten fornemme den lettelse det må havde været at få de ord ned på skrift, siger lidt om hvilken skønt menneske du er, lyder til at din familie ikke kunne havde valgt en bedre mor.... noget andet er, det indlæg kunne næsten havde været skrevet af mig, så forstår om nogen hvordan du har det.

  Knus & kram til dig


 •   27. jan 2006 Hej Cathrine
  Ejjjj, jeg blev da helt varmt om mit hjerte da jeg fik gnavet
  mig igennem denne tråd:

  http://hunde.dyregalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=30158

  Hvor er det bare rart at høre at andre, som man slet ikke
  kender, har en holdning til een... Og endnu mere dejligt når
  den er positiv smiley
  Rigtig mange ydmyg tak fra mig med Bulldåserne *GGG*


 •   26. jan 2006 Hej med dig
  kom lige forbi, håber I alle har det godt.
  Noget nyt?
  Hvad sagde Lasse til skolen?
  Stinna tog det ret let, tja..det var ok, og så gider hun forresten ikke snakke mere om det:-)
  Hvad skal I ellers lave i weekenden? Vi har ingen særlige planer, andet end jeg jo skal til træning, så vi må se hvad dagene bringer.
  Imorgen skal Bo jo til dyrlæge med Felix, han skal ha' sine sting ud og selvfølgelig kontrolleres, men sys nu det ser pænt ud, så mon ikke alt er ok.
  Jamen, nu vil jeg smutte igen, vi snakkes ved søjde, hils Tony.
  Hilsen Tanja


 •   26. jan 2006 Heyy
  Luna's Mor ....øhhh ved du at du stammer ?? , men det lyder jo godt så bliv du bar eved *GGG* smiley


 •   26. jan 2006 Hej
  Cat .

  Tak for din søde hilsen i Reese's tråd , det glæder mig mere end du aner smiley , jeg er også rigitig glad for at have lært dig at kende her på HG , og jeg vil håbe vi engang med tiden kan mødes IRL , jeg er sikker på vi vil have så meget at snakke om . Du blev ikke nævnt af mig i tråden og det beklager jeg, for du er en af dem der var årsagen til at jeg holdt ved herinde i en svær tid , hvilket jeg aldrig glemmer . Du har altid troet på mig og også lagt ryg til megen snak . For mig var det ganske naturligt at gøre gengæld , og du kan altid sige til hvis du får brug for mig *S*

  Knus og kram
  Sanne


 •   24. jan 2006 Hej igen
  Du godeste havde da ikke set jeres hjemmeside kigger da ind lige om lidt og sætter link på til den og du må da meget gerne linke til min.
  Uhh det bliver spændene med HD foto, skriv lige når i har været afsted. Vi skal jo på til marts.
  Og du må gerne linke til schæferhunden det skal man ikke spørge om.(det har jeg ikke gjort *SS*)Til Collagerne collaerne bruger jeg Paint shop pro 9.
  Vi stiller nok ikke på udstilling før til juni i odense.
  Knokler jo på at blive klar til B prøve og når sneen er væk skal vi til at cykle så vi kan få en UHP nå hun har alderen til det.
  Hvis du skal bruge hjælp til grafik eller andet så fang mig bare på MSN.
  Knus Tina


 •   24. jan 2006 Hej med jer
  Vil da lige lavet lidt reklame for min ny renoveret hjemmeside www.sportshunde.dk ;0))
  jeg har også kastet mig ud i at lavet et hundeforum detkan du finde her http://www.takeforum.com/forum/index.php?mforum=sportshunde
  Håber du har lyst at kigge forbi og måske også tilmelde dig forumet.
  Knus Tina


 •   16. jan 2006 uhh den kender vi
  godt med Kanto lige pludselig kan han intet huske, men det er da blevet lidt bedre nu hvor han har runde de 2. jo vi regner med at vi her midt i marts skal til prøve Chiba i Beg B, hvis vi lige kan få apporten helt på plads og Kanto skal i AB og så sin BHP 1 til maj hvis alt går vel.
  Jeg regner med at vi stiller til danmarks bedste B i århus 10/6 0g på udstilling 11/6 i odense hvis den nu gå som det skal.
  Nu skal du lige huske at der er WM i Randers til Oktober, det bliver super 4 dage med verdens bedst schæfere i BHP 3.
  Så hvis du kan finde tid så tror jeg du vil få en oplevelse for livet *SS*
  Og puha Chiba skal til endlig HD foto først i marts, glæder mig til det er klaret, men sige endelig til hvis der er noget jeg kan bidrage med.


 •   16. jan 2006 Vil da ligesig hej
  Går det godt hos jer *SS*
  Hos os er der som vanligt tryk på
  Potedask fra os


 •   16. jan 2006 Tak for din velkomst
  Tak for din hilsen til lille Binka, . . . .

  Det er jo altid sjovt med en lille spasmager i huset, det ene øjeblik ånder alt fred, det næste øjeblik eksploderer det hele i en tornado af lille hundehvalp -

  man kommer hurtigt til at indstille ens rytme efter den lille


 •   13. jan 2006 Spændene
  - at den skal være terapihund :o)
  Rart at se at hun også kan bruges til sådan noget - høj herfra


 •   13. jan 2006 hej
  Hvor er hun flot og rigtig sød!


 •   4. jan 2006 **
  Flot hund


 •   3. jan 2006 Hej
  Du er godkendt smiley

  Og skøn hund ...

  Knus


 •   3. jan 2006 Hej
  Tak for kommentaren til Sofus.
  Luna er et godt navn, hun ser dejlig ud en rigtig vandhund. Sender en høj til Luna.


 • Helle (
  Helle ( Tilmeldt:
  maj 2004

  Følger: 1 Emner: 29 Svar: 77
    2. jan 2006 Sikke en profil
  jeg vil lige sige at jeg blev rørt da jeg læste profilen, hvor er det dejligt for jer at I har fundet den rigtige hund...
  jeg har selv en søn på 2 år, som også er tær knyttet til vores hunde (da han var spæd var der ingen som skulle kigge ned i barnevognen uden at e'af hundene havde gived tilladelse specielt vores forhenværende schæfer Jackie, var en god "mor", hun passede på ham så det ville nogen - og det er jo bare dejligt.

  hilsen Helle


 •   29. dec 2005 Hej med jer
  Vil da lige lægge en lille hilsen og ønske jer et rigtigt godt og lykkebringende nytår.
  Knus og snudekys fra os :o)


 •   21. dec 2005 hejsa
  Dejligt at læse alle de flotte fremskridt der sker med din datter og luna... virkelig skønt!


 •   8. dec 2005 hund
  mange tak for det...:) det er sødt af dig at hjælpe.. ville godt have telefon nr til dem der har hunden... da min mor savner en hund rigtig meget....smil kunne være godt hvis det er en blaning af lab da min mors den gamle hund lady også var det...
  mange tak...
  knus


 •   8. dec 2005 Hejsa!!!!!
  Tak for de søde ord om Apollo...Jeg har heller ikke flere af de rigtig gode og det er jeg vild træt af. Så sender en høj til Luna.

  Ja det er lidt sjovt med de nisser, men nissepigen nede i min søns børnehave hedder Trunte så helt det samme hedder de ikke. Det kunne ellers have været rigtig godt!

  Kan I have en rigtig god jul!!!!

  Kram.....


 •   6. dec 2005 hej
  tak skal du ha du får også en meget stor høj smuk hund du har*s*


 •   5. dec 2005 Jaaaaaa Jaaaaaaaaa....
  Jul mig her og jul mig der!

  Ih hvor jeg dog hader når hende der min mor kommer traskende med den der nissehue, for jeg ved bare at den er til mig!
  Men jeg gav hende kamp til stregen, og det var lige før hun gav op *hahahaha* Men til sidst forbarmede jeg mig og lod hende få det billede.. Jeg får jo ikke fred før...

  VOV fra Gilbert :o)


 •   5. dec 2005 uhh er slet
  ikke kommet igen med klikker endnu, men var på et kanon kursus i lørdag hos min kennel og fik en masse nyt til træningen, så det er jo super men må se at få købt den klikker og prøve det af.


 •   5. dec 2005 Hejsa
  Sikke en dejlig hund, høj herfra...


 •   3. dec 2005 hej
  tak for den søde hilsen..

  Din Luna er nu også skøn, derfor har i også fået en høj fra os af...

  Og så lige det sidste for denne gang: Glædelig jul


 •   1. dec 2005 Hejsa Cat *S*
  Det går rigitgt godt med Azizi , hun er en skøn lille hvalp , med alle de spilopper sådan nogle jo skal have, hun har været meget nem , er altid glad og velfornøjet og med et supert temperament *S*. Hun bliver 8 uger idag Torsdag , og på Lørdag rejser hun hjemmefra smiley ...... Jeg ville ønske vi kunne beholde hende, da hun tegner rigtigt godt , og har som nævnt det dejligste væsen . Desværre har vi jo lovet hende til min svoger , og det står vi fast ved . Heldigvis får vi alle muligheder for at følge hende, og også tage hende med på udstilling da vi gerne vil have hende bedømt . Vi er ogå så heldige at de skal på skiferie her i februar , så vi skal passe hende den uge de er væk *S* , det glæder jeg mig allerede til .

  Det er rigtigt at Schnauzere er herlige små hunde , og hvis du nogensinde får muligheden skulle du prøve at få en selv .

  Knus
  Sanne


 •   30. nov 2005 Jaaaaaaaaaaaaaaah
  Så nu ved vi da at vi skal over og se hende den 17. Og samtidig finder vi ud af om det er hende vi skal have! WEEEEEEEEEEEEEEEE, kun 17 dage til!

  Thomas er godt nok kommet til at se lidt gladere ud i dag :o)

  Knus, Belinda :o)


 •   30. nov 2005 Tror nok
  jeg forstår det, jeg må ha prøvet det af, råber hvis jeg ikke fatter det, bare rolig, men det lyder spændene.
  Knus Tina


 •   30. nov 2005 Så er jeg her
  lige igen, kom lige til at tænke på når jeg går prøveprogram så siger jeg jo forskellige komandoer, hvordan gør man det i forhold til klikkeren, håber du forstår hvad jeg mener.
  Knus Tina


 •   30. nov 2005 Heeeeeej Cat
  Vi tror på og regner med at vi har løst problemerne med opdrætteren, og tager over den 17. december og tester den hvalp.
  Og er den noget for os, så tager vi den. Så kryds fingre for os. Vi er selv lykkelige over at det nu ser lysere ud.

  Knus, Belinda :o)


 •   29. nov 2005 Vrææææææl
  Jammen det med lillesøster er gået i vasken :'o(

  Hende opdrætteren vendte lige rundt på en tallerken, og nu er vi tilbage til at lede igen....
  Vi er så sure!


 •   29. nov 2005 Starter jeg
  bare med at klik beløn eller hvordan starter jeg op


 •   29. nov 2005 Ja puha
  At du sådan afslører mig ikke så godt *GG*
  Tror jeg må prøve den klikker det lyder jo ikke så svært endda, jeg bruger jo bold, i træningen og det går da okay, men syntes det er lidt spændene med den klikker og der er ikke rigtigt nogle der bruger den så meget der hvor vi træner.
  Så det kan da nok være at jeg spørger lidt, køber en straks i morgen *SS*
  Knus Tina


 •   26. nov 2005 Hej med jer
  uhh der fik du os, hvis der er noget vores ikke er så gode til så er det at gå pænt i snor når vi ikke træner ;o)
  Vi har brugt for meget flexline til dem, så vi konkler og ed at få dem til at gå pænt, for det er jo meget rart at gå en tur hvor der er andre mennesker*SS* der er jo nok ikke andet at gøre end at blive ved med at gøre det indtil de lære det.
  Ser du er gået i gang med klikker og er glad for jeg er ikke helt klar på hvordan man gør, sætter øvelserne sammen med klik.
  Ellers går det nu fint her og kommer i gang med IPO og tysker vendinger med Chiba og det går fint, Kanto er ved at være klar til sin AB prøve. Så der er jo herligt.
  Takker for karakterene vender også tilbage med den første ekstra høj, straks vi har en *SS* ha en dejlig week-end.
  Knus Tina


 •   25. nov 2005 Hejsa Cath.
  Skriv endelig nogle flere romaner det er da bare hyggeligt :o))... og du har så evig ret ikke alle forstår hvor stort et arbejde og ikke mindst hvor meget tid det tager at havde et handicappet barn og kan hidse mig helt op over hvordan mange bliver behandlet af deres komune, fik selv en søn der kun vejede 840g , som heldigvis er en normal og frisk ung mand idag, men som i hans første 11 år røg ind og ud af sygehuset i perioder, så har prøvet en lille smule på egen krop hvad det vil sig ikke at havde et helt normalt fungerende barn, har også fulgt tæt en af vores naboer som har en svært handicappet dreng, har aldrig fattet hvor de finder overskudt fra til alt det de må kæmpe for mht. til hjælpemiddler osv. synes det er uretfærdigt da familierne jo er ramt nok i forvejen... nå ikke så meget negativt skal jo nok alligevel være glade for vi bor i lille Danmark, tør ikke tænke på hvordan handicappede har det i mange andre lande... kan i nu havde en rigtig god weekend :o) giv Luna et nys fra mig.

  Knuser Gitte


 •   25. nov 2005 Hejsa Cath.
  Skriv endelig nogle flere romaner det er da bare hyggeligt :o))... og du har så evig ret ikke alle forstår hvor stort et arbejde og ikke mindst hvor meget tid det tager at havde et handicappet barn og kan hidse mig helt op over hvordan mange bliver behandlet af deres komune, fik selv en søn der kun vejede 840g , som heldigvis er en normal og frisk ung mand idag, men som i hans første 11 år røg ind og ud af sygehuset i perioder, så har prøvet en lille smule på egen krop hvad det vil sig ikke at havde et helt normalt fungerende barn, har også fulgt tæt en af vores naboer som har en svært handicappet dreng, har aldrig fattet hvor de finder overskudt fra til alt det de må kæmpe for mht. til hjælpemiddler osv. synes det er uretfærdigt da familierne jo er ramt nok i forvejen... nå ikke så meget negativt skal jo nok alligevel være glade for vi bor i lille Danmark, tør ikke tænke på hvordan handicappede har det i mange andre lande... kan i nu havde en rigtig god weekend :o) giv Luna et nys fra mig.

  Knuser Gitte


 •   25. nov 2005 *LOL*
  Tak du får også lige en høj i forklædning Igen:-)


 •   25. nov 2005 hejsa
  hun er jo skøn at se på, og gode billeder, høj fra os


 •   23. nov 2005 Hejsa Cath.
  Ked af at høre at du som de fleste i jeres situation måtte en tur ned i det sorte hul, men synes det er så STORT i er nået dertil i har erkendt at i må havde aflastning, kan fornemme på de forældre jeg har med at gøre, at det er en svær beslutning at tage, men hvis de finder en rigtig god aflastnings familie så siger de fleste de skulle havde gjordt det for længe siden. Tror også det kan være med til at rede mange ægteskaber hvor der er handicappet børn og godt for de søskende der måtte være, så xtra høj til jer, har desværre ikke flere jeg kan sende til smukke Luna, så ØV jeg må nøjes med at sende jeres dejlige vuf en høj.

  PS. Tik tak for de xtra høje til min tøser :o)

  Knus og kram til hele familien
  Fra Fredericia


 •   21. nov 2005 ;o)
  Mange tak for den fine karakter. ;o)


 •   20. nov 2005 hejsa
  Rigtig flot hund, og så er det nogle gode billeder der er blevet skudt. Smider lige en høj med på vejen.....*S*


 •   20. nov 2005 Hej
  Tak for din hilsen :o) Sikke en smuk hund du har
  Du kan læse om en dansk viking hund her -> www.vikingehund.dk
  Faldte lige netop for racen, fordi den lignede en schæfer lidt men ikke var så stor....
  Og I får lige en skriftlig xtra høj tilbage ;o)


 •   19. nov 2005 Hejsa Cath.
  Hyggeligt men en lille hilsen fra dig :o)).... og du har ret det er læge siden..... kan se at Luna nu hun er blevet en voksen pige, er blevet en lige så smuk som jeg regnede med, lige sådan en Schæfer skulle se ud hvis jeg skulle havde en :o).... Ja jeg arbejder stadig i den børnehave med handicappede børn og er ved at prøve på, at få en forlængelse på et halvt år mere... Ved det kræver en masse af en familie at havde et handicappet barn...... så håber at Sofie og i som familie har det godt :o)

  Knus og rigtig god weekend
  Gitte & Schnawsierne


 •   18. nov 2005 Hej Cath...
  Ja, det var en rigtig go debat...
  Jo, SBT'en er mere kompakt end Amstaffen, den er samtidig også noget lavere - så det er en lille robust sag ;0) Men god som dagen er lang, de har en enormt kærlighed til mennesker - helt utroligt....
  Taz sukker, sikken en lækker dame ;0)


 •   18. nov 2005 Hej Cath
  Selv tak for en god debat, Det kan jo godt lade sig gøre at føre en debat i en god sorber tone:-)

  Også en skriftlig xtra høj til den dejlige Luna pige som er en rigtig "farlig" vagthund*GG*


 •   11. nov 2005 hejsa
  Dejlig vovse du har... Han er meget flot
  Høj herfra


 •   10. nov 2005 Tak
  for din søde velkomst... dejlig hund du har


 •   9. nov 2005 Åhhh ja
  Kender godt det der med tanken om at skulle til prøve puha, Kanto har fået sin B prøve og er ved at være klar til AB, han skal gerne ha sin BHP 1 til sommer så de kan stille til DM i BHP 1, Rart at høre at i er kommet igang med forsvar, det syntes jeg bare er svært at holde styr på det hele Chiba har været i ærme et par gange, men tror vi forsætter lidt i skind.
  Det er nu nok mest mig der ikke hel kan finde ud af det.
  Knus


 •   8. nov 2005 Dejligt at
  høre det går godt, så er i vel snart prøve klar*GG*
  tror jeg kørte lidt træt i det her inde, men er klar igen og så træner vi jo som bare pokker *SS*
  Man kan godt se at Luna er ved at være voksen hun er ski flot, venter stadig på Chibas første løb, ja det bliver rart når hun får lidt mere krop.
  Få i gået noget spor??
  Knuus


 •   8. nov 2005 Tak
  Jamen takker da...

  Jaah kan jo ikke rigtig sige andet end at din hund osse er ser dejlig, sød og rigtig flot ud. smiley


 •   8. nov 2005 Hejsa
  kom lige forbi det er jo længe siden, håber i har det godt, Luna ser jo som altid dejlig ud.
  Knus fra os


 •   8. nov 2005 1000 tak
  for de pæne ord . som Claus også skriver... de varmer i en kold tid ;o) så hold op hvor man kommer til at længes efter sommeren, når man ser smukke Luna på stranden ;o)

  Fortsat god dag/aften

  MB & Bundy


 •   7. nov 2005 hej
  syntes også at Luna er en pragtfuld hund.
  mange tak for de rosende ord de luner i en meget kold tid *GG*
  hygge
  Claus B


 •   6. nov 2005 Hej
  Tak for din kommentar hos Queenie. For at give dig nogle svar:

  Ja, hun er langhåret (MEGET langhåret!). smiley Hendes mor er korthåret og hendes far er langhåret.

  Jeg lærte hende spansk skridt ved at lære hende at give pote med begge poter f¢rst. Så lærte jeg hende at give pote, så tage et skridt frem, så give den anden pot og tage et skridt frem, osv. Hun fattede det temmelig hurtigt. smiley

  Med hensyn til hendes ¢re: Da hun var lille fik hun en ¢re infektion og dyrlægen gav os nogle drup hun skulle have i ¢rene. Det kunne hun bestemt ikke lide og har ikke rigtig haft ¢rene oppe siden (hun har det for det meste kun hvis det er hun ved vi skal noget virkelig sjovt; så kommer det ene ¢re op, det andet kommer aldrig rigtig op). smiley

  Rigtig dejlig hund du har! Ekstra h¢j herfra. smiley


 •   29. okt 2005 Haaii .. ?
  Sikke en dejlig schæfer ,,Hehe .. Høj herfra ..

  //Camilla og hundene..

  Håber du kigger forbi mine hunde .. !


 •   26. okt 2005 Taark
  For din søde kommentar til drengene *ss* og kanske især til den Agge fik.. Han er jo noget forsmået.
  Geister kan jeg hente på Mandag .. uhuh er næsten ikke til at holde ventetid ud længere.. *gg*

  Rigtig dejlig familieidyl, med strandbilleder og campingtur *ss*

  Jow jow din pige ser bestemt ud til at nyde tilværelsen *ss*

  mange hilsner fra
  Pia/Moster.. •   24. okt 2005 smiley
  Sådan!


 •   24. okt 2005 Jep,
  det er bare ok!


 •   24. okt 2005 hey
  jeg kan smide dem samme sted som de andre???


 •   24. okt 2005 Heeeeeeey
  Og tak for billedrosen! Det varmer altid *gg*

  Gilbert fik jo lov til at komme i hundeskov i dag, og ih hvor han nød det!

  Den sele han har på kan købes her:
  http://www.doggy-style.dk
  Der er forskellige tekster til at sætte på, og vælger I den med POLIZEI, så vær lige forberedt på at folk altså hopper på den!

  Hvis du vidste hvor mange folk vi har mødt, der troede at han var politihund! Kan forstå at nogle tyske turister hoppede på den, men ganske almindelige mennesker på gaden! Altså *gg*

  Nå, smutter, kan høre maden kalde. Knuuus ;o)


 •   24. okt 2005 Hejsa
  Dejlig hund og meget gode billeder.
  Undskyld, at jeg kom til at give en høj, jeg tror også at jeg snart stopper helt med pointgivning, for man læser alt for mange gange først bagefter, at folk ikke gider at have dem.


 •   24. okt 2005 Flere billeder??
  Jeg har lavet et billede mere til dig smiley Et du vil have?


 •   24. okt 2005 Dejlig hund
  Hun er vel nok flot, jeg er vild med schæferhunde og synes du har en god og dejlig beskrivelse, derfor får du en høj fra os.
  Vuf herfra


 •   24. okt 2005 Billeder.
  jeg lægger dem ud i markede smiley


 •   23. okt 2005 hey.
  må jeg lege lidt med din luna?


 •   23. okt 2005 tak
  og i lige måde.. hun er da super fin.. Håber virkelig også at vi måske kan nå ind til hende og at hun er åben overfor de synsvinkler vi har. Kan sgu oss huske hvordan det var at være 14.. puhaa..


 •   23. okt 2005 hvor
  er du god.. Jeg føler det helt klart er den rigtige indgangsvinkel ikke at stikke mere til pigen, både for hendes og hunden skyld. Jeg synes du er rigtig fornuftig og de ting du siger i indlægget kan man virkelig bruge til noget.. Hvor er vi enige, du siger lige præcis det jeg tænker


 •   22. okt 2005 Jamen Luna da!
  Jeg så jo dig, og tænkte: SÅDAN vil jeg også se ud! Synes du ikke at det er lykkedes meget fint????
  Og ved du hvad?? Du sku få dig sådan en sele! Folk er sgi dumme nok til at tro at man er politihund!!
  Næsten hver dag skal min mor forklare folk, at det er en joke, og så kigger de bare underligt!
  Ja, en ting er at vi mødte nogle tyskere, der troede det, men at Københavnerne også skulle hoppe på den, det havde vi godt nok ikke regnet med *gg*

  VUF fra Gilbert Betjent!


 •   22. okt 2005 Halløj
  dejlige billeder allesammen - og nøj der er jo også et af dig *SS*


 •   22. okt 2005 ¸j hey store vuf
  Du ligner lidt en ven jeg har. Hun styrer mig med hård hånd, og s¿tter mig på plads hvis jeg er fr¿k.

  Du er i hvert fald flot at kigge på. Synd at du bor så langt v¿k. Jeg kan nemlig godt ide at lege med store vuffer.

  h¸j fra mig til dig.


 •   21. okt 2005 super
  Ja det var en hård omgang men han har da taget et par kilo på nu igen og ligner lidt mere en hund nu.. og ja han er blevet en bisse.. Jeg havde en ekstra høj så den fik i... Hun er sku en flot en.. Min farfar avlede schæfer i hans unge dage og din er altså super flot i holdning og alting må jeg sige... Hun er en smukkert... ; )


 •   20. okt 2005 puha
  du er for lækker..
  men at du lugter meget af dame, er darjligt i min næse, men nok ikke dejligt for dig hvis du bliver med hvalpe...du er jo ikke så gammel endnu *SS*


 •   9. okt 2005 Tak
  for jeres hilsen og lykøksning til Devil.
  Jeres vuf er nu også dejlig, så først bagefter at I ikke modtager bedømmelser, men gav lige 1 høj, ville gerne give extra høj den får I lige skrifligt her, EXTRA HØJ.


 •   6. okt 2005 hej
  jo da han viser tegn på det engang imellem og især når man leger med ham eller gejler ham op til en "slås kamp".
  dvs. når han er seriøs eller noget i den stil så virker det, eller når han får lov at løbe frit på en græsplæne så er der heller ikke noget


 •   4. okt 2005 retur
  Mange tak for den skriftlige, den tæller meget mere.......
  Hvis du er så vild med AB´er så må du da bare eje en
  det er simpelt hen jordens mest godmodige, trofaste og glade følgesvend, MEN du skal være parat til at dele ALT, for det er ligesom at få et barn.......sofaen.......sengen.......haven.......bilen........ja hele gaden er Mackies(hvis du spø´r hende)
  Endnu en gang tak og håber at vi snakkes....SES


 •   3. okt 2005 høj
  Smed lige en stemme, tak for en god debat.......rigtig rigtig flot tysker du har dig der........


 •   1. okt 2005 sikken
  en dejlig pige. Det lyder som om I har fået den rigtige hund til jeres datter. Alt mulig held og lykke med træningen.


 •   9. sep 2005 Der er da
  trist i ikke kommer til Bramming, men dejlig med lidt ferie, det kan jo være at der kommer en ny mulighed vi stiller i Herning til November på DKK, hvis det var noget *GG*
  Det da dejligt med en frisk vuffer*LOOL*
  Jo CHiba er ved at blive stor og vi har lige fået en super god forfoto så nu er det bare der ud af.
  Knus fra os :o)


 •   8. sep 2005 Hejsa
  læænge siden vi har viæret forbi *SS*
  Håber det går godt, ses vi i Bramming eller er i ikke med.
  Knus Tina


 •   8. sep 2005 Hejsa
  Cat *S* .. Ja vi hyggede os dernede , og er rigtigt glade for vi nåede at komme til stranden og bade inden sommeren er slut .. Vores mor har " truet " med at vi skal derned og bade igen , men vi har da slet ikke noget imod det , selv om hun tager kameraet med , det har nemmelig været dejligt at komme i vandet >*S*
  Potedask
  de 3 tøser .


 •   30. aug 2005 Hej du ...
  Jamen manden skal ind for vold og legemsangreb af særlig farlig karakter mener jeg sigtelsen lød på. Han blev dømt i retten tirsdag for en uge siden. Troede jeg da du vidste .. du bor trods alt i den lille by her .-) Men jeg sys det er en fair nok dom.

  Og ja , jeg er godt nok også bare ivrig efter at få mit eget igen .. Det er ikke sådan at skulle hjem til forældrene og bo , jeg er også tæt på at gå bananas , hehe. Mangler SÅ MEGET min egen base , både for mig og marcus. Men , små tre uger endnu , skal jeg holde ud , så det går nok.
  Marcus er blevet rigtig glad for børnehaven , så det er godt nok. Gør det noget nemmere at aflevere ham der , end at skulle sige farvel til en storskrigende knægt , som tilfældet var de første par mdr.

  Ja det ku da være vi skulle lade hundene komme til stranden en dag sammen inden det hele fryser til smiley Så skal jeg selvfølgelig lige ''låne'' dem. Her i søndags da jeg afleverede hundene igen , skrev jeg en overdragelses-fuldmagt under , så nu er han (Mozart) ikke min hund mere. Fuck , jeg skulle ta mig sammen for ikke at begynde at stortude da jeg kørte derfra. Godt nok , er der lavet kontrakt på at , hvis ikke han passer ham ordentlig mht. dressur , vaccination og norm. pleje osv osv kan jeg frit afhente ham og annullere aftalen , samt at han ikke må overdrages/sælges eller aflives uden at ha drøftet det med mig (Givet mig budet om at overtage ham)
  Hmmmm ! Livet er sgu ikk lutter lagkage.

  Nå jeg må smutte igen .. Håber stadig alt vel , og i nyder det gode vejr de siger der kommer smiley

  Vi må lige finde en dag , med godt vejr hvor vi kan ta til stranden eller i skoven ...

  Knus mig
 •   29. aug 2005 Hejsa
  Tak for den lille hilsen hos os ....
  Det er en dejlig tæve i har , og rigtig gode billeder ...

  Mange hilsner herfra


 •   27. aug 2005 Hej igen.
  Jeps , huset får han lov at beholde (Griner).
  Jeg har fået lejlighed oppe på TH , en lækker en faktisk smiley
  Så det glæder jeg mig meget til.
  Nej fuldtidsmor med barn og to hunde ... Hvis jeg havde haft 30 timer ville det ha hjulpet på det , men jeg kan simpelthen ikke se hvordan jeg skulle få det til at hænge ansvarligt sammen. Jeg er afhængig nok af familie og venner pga. mine arbejdstider og børnehaven. Og jeg HADER at være afhængig af andre. Men ''It a gøj'' ...
  Jeg har faktisk pt , hundene hos mig , jeg har (passer) dem i weekenden .. Er sgu dejligt at ha dem lidt hos mig igen. Mozart er jo blevet kastreret smiley

  Jan skal jo ind og sidde 4 mdr (2 mdr og 20 dg på prøve) , så der har jeg jo rig mulighed for at være sammen med dem ihvertfald.. Selvom det også bliver en tumult af en tilværelse de havner i ...Suk suk og atter suk smiley Marcus trænger også for vildt til en rytme i sin hverdag igen. Men .. d.16 flytter jeg , så der skulle de da begynde at lysne igen. smil.

  Lyder spændene , med klikkertræningen , hun er måske rigtig i lømmelalderen ?? Håber i får nytte af det ihvertfald.

  Ellers håber jeg alt vel , med jer alle.

  Knus Julie


 •   27. aug 2005 hey
  1000 tak for de søde ord....altså jeg syntes ikk de er sværre end andre racer ...men har hørt det før ....jo de skal jo nok ha en lidt hård hånd end som mange andre racer ...jeg har dog aldrig haft de store problemer med mine .....altid et godt råd når man får et nyt medlem i familien ...er hundetræning ik ...så får man en dejlig nem hund ....jeg har lige får en af mine hvalpe hjem ...da hun ikk kunne styre hende ....hun ligner sin far på en prik ...men det kan du se på market for der er hun nemlig .....
  med venlig hilsen ...kit


 •   24. aug 2005 Hej og tak
  Hej Luna...
  Hvor er det sjovt at se ligheden i udviklingen...
  og jeg grinte da jeg læste om at du er verdensmester i at gå i vejen.. ha ha... Det er Natja fandme også.. specielt i køkkenet...
  En høj til dig fra mig..
  Hilsen
  Frederik og Natja
  www.natja.dk


 •   21. aug 2005 Takker
  fra Emma.

  Hun vil meget gerne med på tøsetur. Synes da bestemt at Tanto er sød, når hun må bestemme, men det må hun altså ikke hele tiden. Han er en rigtig bisse.

  tror han bliver rigtig god til træning


 •   20. aug 2005 Hejsa
  Tak for din søde besked.

  Det er svært at miste, men det var det bedste. Hun fik konstateret E hofter.

  Jeg har fået en ny terrorist, han kom ikke til at hedde Thor men Tanto.
  Opretter ham en af dagene.

  Knus Lone


 •   14. aug 2005 smuk
  hun er vel nok dejlig - køn. der vel ikke så meget andet at sige *S*


 •   14. aug 2005 Hejsa :0)
  Jeg bliver nødt til at vide hvem der har lavet dit profil billede??? Det er rigtig flot :0)

  MVH
  June


 •   7. aug 2005 Hej hej igen igen !
  Huset er hans , som han har købt , fordi han ville ha det ! Så det skal han næsten ha lov at beholde. (Mit navn står ingen steder). Hundene er straks værre.. Men ender desværre nok med at jeg er hundeløs , er sgu lidt hårdt må jeg indrømme og er med grædene hjerte. Jeg er lige startet på nyt arbejde 37 timer, Så Mozart ville skulle være alene hjemme i op til 12 timer af gangen , og det fortjener ingen hund. Fuldtidsstilling og fuldtidsmor ... Hm hm .. Så har måtte blive nødt til at prioritere Marcus højest. At bruge den tid jeg har , med ham .. eller forsømme både barn og hund.
  Knus mig ..


 •   5. aug 2005 Hej hej du!
  Alt vel , men ikke med huset og det. Jan og jeg er gået fra hinanden... Men det har ligesom ligget i luften at det skulle ske , så det er ''godt nok''. Glæder mig bare til alt er afklaret og har fundet noget nyt at bo i... bor pt. hos mine forældre , og det er altså ikke altid det fedeste.
  Håber alt vel hos jer allesammen.
  Knus Julie


 •   31. jul 2005 Halløj
  Tak for rosen *S*

  Jow-tak hun sys jo selv hun er helt oven på igen, hun mangler dog stadig en del muskekmasse på lår og skuldre - men det kommer, det kommer *SS* Det var jo trods alt næsten 2 måneder uden rigtig motion ;o)

  Ja, jeg er heller ikk sikker på om jeg har internet fra i aften af - uha uha grimmer tanke *LOL*

  I må sørma også ha en rigtig dejlig ferie, vi håber på godt vejr - masser af sol og vind på en gang hele ugen :o))

  Knus og kærlige hilsner fra Karina og tøsen ;o)


 •   29. jul 2005 Hejsa!
  Har I stadigvæk udfordringer tilbage, er vi da meget glade for at lege!


 •   27. jul 2005 Hej Cat
  Det skal jeg lige huske hvis jeg kommer på dine kanter , det ville da være en fornøjelse *GGG*

  Knuser
  Sannr