{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk bulldog Santos 18/5 2003

20.699 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

michael a
| 46 år | Oprettet: 5. jan 2005


Amerikansk bulldog Santos 18/5

Fødselsår:
2003
Størrelse:
Santos er ved at være en stor hund, men mangler stadig at vokse lidt endnu.. Vender tilbage med mål på et senere tidspunkt.
Temperament
Han er en meget kælen og kontaktsøgende hund... Elsker andre hunde, især Mopsen Tyson, kæresten Rottweileren Sigi og sin bror Hektor. Kan godt lide at lege både med mennesker og andre hunde.. Intet ondt skabt i denne vovse..
Tricks
Han kan sitte, dække, gå på plads, give pote, rulle (så godt som en hund på 35 kg nu kan), halse osv. Kan snorke MEGET højere end sin menneske far. Gør når man kalder ham tudefjæs.. Ja, han vil gøre alt for en hundekiks..... Det han er aller bedst til er at slå de mest ildelugtende prutter, så bliver mor og far helt grønne i hovedet, det er da lidt af et trick c",)
Han har lige lært at give HIGH FIVE, han sætter sig på bagbenene og gir' pote
Stævner
Minus
Stamtavle
Minus
Køn
En stor og dejlig HAN. MEGET KØN
Beskrivelse
Mørk tigerstribet, hvid på bryst, mave og i nakken... Og så kan du kende ham på knækket (han har en kort hale med et knæk på)

Han har gået til hvalpetræning sammen med en masse schæfere, bestod, men syntes at det var for kedeligt... Ville hellere bide i de sjove mænds store ærmer (forsvar)
Gik også til agillity.. det var sjovt.. især det lange rør.. kunne godt gå i selvsving når han først kom igennem det..

Han ELSKER at komme op til sin menneske farmor og få kikser

Hans favorit-person i HELE verdenen er sin menneske onkel Casper.. de går mange lange ture på makerne i omegnen (Casper er 14 år) Når man siger til Santos.. "Skal vi ud til Casper" lægger han hovedet på skrå, går så ud og ligger sig foran døren og venter på at vi tager afsted..

Kommentér på:
Amerikansk bulldog Santos 18/5