{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Jack russell terrier Russie 1997

1.656 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Caroline G
Kvinde | 39 år | Oprettet: 4. apr 2005


Jack russell terrier Russie

Fødselsår:
1997
Størrelse:
Ikke særlig høj tilgengæld er han et muskelbundt. Vejer faktisk 13,5 kg....så det må siges at være en tung jack...men som dyrelægen siger: han er en bodybuilder
Temperament
kunne ikke finde på at bide nogen medmindre de slog ham. angriber kun truende hund og aldrig tæver. Ville aldrig gøre et barn noget ligemeget hvad det gjorde ved ham.
Er den fødte leder. Men stadig en dejlig familiehund
Tricks
Kommer når man kalder, undtagen hvis der lige er noget meget spændende i den anden ende af grunden;) Kan nogle få ting, men er jo meget selvstændig.....
Stævner
nej
Stamtavle
ja
Køn
hanhund
Beskrivelse
kærlig og loyal over for familien. har nevøen Emil, der bor hos storebror og svigerinde. er ikke så interesseret i at lege, men elsker at grave huller og lave andet havearbejde sammen med far og mor. er stort set utrættelig. elsker at jage rotter og mosegrise. Nu er han jo blevet lidt ældre og der er kommet en del nye hunde til i familie, og det har rent faktisk dæmpet ham lidt ned....noget vi ellers troede var umuligt;) Men kan stadig sætte de unge hunde på plads hvis de bliver lidt for modige.
Emil er desværre lige død den 17/9-09. Han nåede kun at blive 6 år. Døde af Weil syge. Det er virkelig forfærdeligt. Vi ses en dag mille-mand.
I december 2011 måtte vi desværre erkende, at Russie ikke havde det godt længere. Han var begyndt ikke kunne huske nogen og havde en meget ændret adfærd. Dyrelægen mente det var demens og vi tog den svære beslutning.
Nu er han en himmelhund sammen med Emil. De har hver deres sten på en græsskråning på familiens ejendom lige ved siden af hinanden.
Tænk hvor stort et tomrum sådan en lille størrelse kan efterlade.
Kommentér på:
Jack russell terrier Russie
Annonce