{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hvid schæfer BeDaBlanco's Amazing Audi R.I.P 2009

3.362 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Sara R
Kvinde | 41 år | Oprettet: 26. okt 2008


Hvid schæfer BeDaBlanco's Amazing Audi R.I.P

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Audi har gennem sine første 8 uger været den største i kuldet.
Hun er født d. 23/5-09 kl. 17:48.
Hun vejede 440 gr. ved fødselen.
1. uge: 1067 gr.
2. uge: 1732 gr.
3. uge: 2561 gr.
4. uge: 3507 gr.
5. uge: 4384 gr.
6. uge: 5,4 kg.
7. uge: 6,6 kg.
8. uge: 8,3 kg.
9. uge: 9 kg.
10. uge: 10,6 kg.
11. uge: 12 kg.
12. uge: 13,9 kg.
13. uge: 15,5 kg.
14. uge: 16,6 kg.
15. uge: 18,3 kg.
16. uge: 20 kg.
4 måneder: 23 kg.
5 måneder: 28 kg.
6 måneder: 31 kg.
7 måneder: 32,5 kg.
Temperament
Audi er blevet hvalpetestet da hun var 7 uger gammel, hun blev en "C med pil nedad" og kommentarerne var:
Meget stor flokorientering. Stor samarbejdslyst. Byttedrift moderat. Naturlig nysgerrighed og stor forsigtighed. Let til stress. Elsker at bruge næsen. Hun har brug for en hel del tid før hun er tryg. En rigtig sød og rar pige.

18/7-09: Audi er i dag flyttet hjemmefra, ud af sine vante og trygge rammer. Vi skulle køre fra Nordjylland til Odense, og lige til at starte med kravlede hun rundt som Jungledyret Hugo. Efter de 8 kilometer der var til motorvejen faldt hun i søvn på skødet, og så holdt vi en enkelt pause på vejen hjem.
Her til aften har hun været meget tæt på mig hele tiden, da det var mig der havde siddet med hende på vejen hjem. Det virker som om hun er blevet ret tryg ved mig, og vi glæder os meget til at vokse sammen med Audi.

24/7-09: Efter næsten en uge her hos os, har vi oplevet Audi som en lille, meget stille og rolig hund. Hun er til tider meget opmærksom på hvor vi er, hvis hun føler sig lidt utryg, men det er mest hvis vi er udenfor.

18/9-09: Det der med at være utryg, det er vist afblæst igen. Audi har kun et gear og det er fremad og det kan kun gå for langsomt. Hun er ligeglad med hvor vi er, og er blevet en lille bisse.

8/12-09: Audi er blevet et halvt år, og er lige pludselig begyndt at høre efter størstedelen af tiden. det er rigtig dejligt og hun er stadig lige fredelig.
Tricks
18/7-09: Vi har lige fået hende hjem i dag, så hun kan ikke så mange endnu, men det skal nok komme. Hun reagerer på sit navn, og det er jo meget praktisk.

- Sit
- Indkald - det er så gået lidt baglæns med det. Alt andet er mere spændende.
- High Five
- Vente på værsgo
- Blive
- Dæk
- Ruskeleg
- Kontakt (det har taget lang tid, men jeg tror den er der nu!)
Stævner
Ingen endnu, men det skal nok komme.

Audi skal være med i babyklassen på Ejstrupholm d. 6/8-09, og derudover skal hun være med i avlsklassen sammen med sin mor, bror og søster. Det bliver spændende at prøve det.
Og det gik jo så fint, hun fik en 1. præmie, men gik desværre ikke videre.

Helle d. 4/10-09: Audi fik en første præmie igen, men ikke noget certifikat.

Nr. Aaby d. 6/12-09: Audi var med i hvalpeklassen for første gang. Hun fik en førstepræmie og en rigtig dejlig udtalelse.
Stamtavle
I DDH:

Far: Kappelgaard's Tyson (er her på HG)
Mor: Egeborg's White Buffy (er her på HG)

Farfar: Leroux's Maxmillian
Farmor: Junglens Faith

Morfar: Vestjydsk Borris
Mormor: Tinka's Laika
Køn
Tæve og super køn ;-P
Beskrivelse
Audi er en rigtig fin lille én. Jeg er blevet fortalt at hun har en lidt lys næse og ellers fin pigmentering. Hun har mørke trædepuder og lyse negle.

12/7-09:
Vi var i dag oppe og besøge Audi for første gang. Vi havde ikke lige regnet med, at vi skulle have en ny hvalp så tidligt, og derfor var det ret sent vi så hende første gang. Derfor har det været rigtig dejligt at opdrætteren har lavet en så udførlig dagbog på sin hjemmeside, så vi har kunnet se vægt, udvikling og oplevelser.

18/7-09:
I dag har vi fået lille Audi hjem. Hun er bare så sød og tillidsfuld. Hun startede lige med at drøne en tur rundt i huset og så fik hun ellers øje på katten. Han var ikke ubetinget begejstret for hende, men han lister allerede rundt om hende og er nysgerrig. Han har også savnet Berta, så jeg er helt sikker på at de to også nok skal blive rigtig gode venner.
Nu er Audi gået omkuld på mine fødder efter en oplevelsesrig dag.

20/7-09:
I dag har Audi været ude at køre bil for første gang hvor hun skulle sidde i hundeburet bag i bilen. Det var hun nu ikke helt tilfreds med, hun ville hellere sidde på skødet som hun har gjort de seneste par dage. Der var nu kun et par minutters brok, og så lagde hun sig til rette. Turen gik ind til byen hvor vi gik en tur på 5 minutter på gågaden. Det var der ingen problemer i, hun gik bare derudaf.

24/7-09:
Audi har oplevet mange ting den seneste uge. Hun har været på gågaden i Odense flere gange og taget det i stiv arm. Hun har også været med til 4 års fødselsdag hvor der var ca. 25 børn og voksne og en enkelt hund. Hun lagde sig bare ind under bordet og sov under hele fødselsdagen. Hun er også faldet til i butikken, hvor hun er med når vi har åbent. Det hjælper jo også altid, når der er en masse gode guffer.

8/8-09:
Audi har i dag været ude og se hvordan en udstilling foregår. Der mødte hun både sin far, mor, søster, bror, mormor og halvbror. De to andre fra kuldet fik en ordentlig omgang, hun er jo den største og den gamle madmor fik knus og hvalpekys i stor stil. Der var ingen tvivl om, at Audi kunne kende hende.
Derudover har Audi siden sidst prøvet at være i bad, det var ikke umiddelbart en stor succes, men vi prøver at lege hende til at synes det er sjovt og dejligt på en stille og rolig måde.

18/8-09:
I dag har Audi været ovre og besøge hendes dyrlæge og blive stukket i nakken. Hun sagde ingenting til at blive stukket, men syntes ikke det var fantastisk at få klippet negle og det fortalte hun dyrlægen. Hans eneste kommentar var: "Nå, I har fået jer en rigtig Schæfer, de er de mest pivede". Den kommentar fandt Audi sig ikke i, og hun svarede igen med et: "VOV".

23/8-09:
Audi har i ugens løb prøvet at være alene hjemme nogle gange. Først bare et enkelt minut og så er der langsomt kommet lidt mere på. Hun har været rigtig dygtig til det, og har været alene i en halv time et par gange. Hun hverken siger noget eller laver ballade. Tidsrummet bliver øget de næste par uger, så hun er klar til, at være alene hjemme de 6 timer hun vil komme til at være alene et par gange om ugen.

2/9-09:
I dag har Audi været i skole for anden gang. Hun er en rigtig bisse der overhovedet ikke vil høre efter hvad nogen siger. Så der er da lidt at arbejde med. Og det gør vi jo gerne. Dejligt at få nogle redskaber man kan bruge.

18/9-09:
Audi synes det er sjovt at gå i skole. Men hun er en lille lømmel, og hvis det blev brugt, ville hun tit komme udenfor døren. De andre hunde og hvad der er af dufte i jorden er meget mere spændende. Men så længe træningen går godt derhjemme, er jeg rimelig fortrøstningsfuld.

8/12-09:
Audi bliver mere og mere tillidsfuld, og det har især givet sig udtryk i hendes træning. Det er ligesom om at det er gået op for hende, at jeg altså ikke giver hende kommandoer for at irritere hende og forstyrre hende midt i sin leg. Hun har i hvert fald taget meget til sig, og jeg kan mærke at der hele tiden er noget der har sat sig fast. Det er bare rigtig dejligt.

1/1-10:
Audi har nu oplevet sin første nytårsaften. Det er bare gået så fint. Først på aftenen lå hun bare og sov selv om der blev fyret fyrværkeri af rundt omkring. Hun var ude omkring kl. 23 hvor det blev intensiveret en lille smule, og hun sagde ikke så meget til det. Kl. 00.00 stod hun og kiggede ud ad vinduet helt stille og roligt. Så det er rigtig dejligt at hun slet ikke er bange for det.
Kommentér på:
Hvid schæfer BeDaBlanco's Amazing Audi R.I.P
Annonce