{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Glathåret foxterrier Mille (himmelhund) 2005

2.557 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Sofie  .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 17. jul 2007


Glathåret foxterrier Mille (himmelhund)

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Ca. 40 cm :)
Temperament
Hun er super frisk, livlig og har en energi der aldrig stopper.
Når man leger med hende i haven, ligner det hun kommer løbende med 100 km/ t så stærkt går det ! :b
Men når hun slapper af, er hun bare et lille nussehoved og en ekstrem kærlig hun over for alle. Især små babyer, dem kan hun godt li' og løbe efter og hygge sig med, men hun er sød ved dem.
Tricks
Sit, giv pote, dæk og rulle rundt. Hun kan også give figh five, bare med begge poter. Det mega sødt. Hun er en meget lydig hund! :)
Stævner
Nej.
Stamtavle
Nej. Men begge hendes forældre er renracerede engelske foxterrier, så det er hun naturligvis også :)
Køn
En pige :) Kan ikke fordrage ordet tæve! Synes simpelthen det er SÅÅ grimt et ord, føj! Det ord kommer aldrig ud af min mund.
Beskrivelse

Mille er bare en super sød hund, der elsker og lege, og kan være en lille bandit! men hun er rigtig sød og medgørelig :)
Hendes tidligere ejere, døbte hende Mille , fordi hun er så mild, og det passer faktisk. Hun elsker mad (rigtigt mad, hun gider ikke spise nedern tørfoder, men jeg synes også en hund skal have RIGTIG mad)

Inden hun fik hvalpe, havde hun en lille krokodile (legetøj) som hun passede rigtig godt på, og nermest opførte sig som om at det var hendes barn, det var simpelthen så sødt, og det var som om at hun hentød til at hun ville have hvalpe. Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg også hun følte sig lidt ensom, hun har selvfølgelig os 5 i familien, men hun havde ikke rigtig nogen legekammerat, som forstod hende ligesom os andre.

Men hun fik heldigvis også hvalpe d.16-6-2010. Hun blev indlagt på dyrehospitalet fordi hun ikke kunne få hvalpene ud fordi de var for store. Vi kørte hurtigt derind, og lige som vi kørte ind på parkeringspladsen, så fik hun presset en af hvalpene ud, og det var bella som vi kaldte hende, men i dag hedder hun frida. Så kom vi ind, og dyrelægen mærkede på hende osv, og hun kunne heller ikke hjælpe med at få hende ud, for de lå forkert. Og ej hvor havde mille det bare forfærdeligt, man blev helt ked af og se hvor nedtrykt hun var, hun havde kæmpet så hårdt hele dagen jo. Men lægerne blev eninge om at de gav hende kejsersnit, så det fik hun, og ud kom de sidste 3. Carlos, Andrea og Cindy. Og nej hvor var de bare søde, det var godt nok en fantastisk fornemmelse, og stå med de små søde skabninger i henderne, ej hvor var de kære.

Men så kørte vi hjem med dem så de kunne slappe af, og tror mille var rigtig glad for at få dem ud. Vi fik fandme også en dyrelægeregning på 11000 kr! Det var kraftedme dyrt! Men det var dog det værd.

I dag er allle hvalpene pånær Carlos solgt, for vi ville godt have en hanhund, og han var jo den eneste, så det blev ham. Men mille hygger sig rigtig godt med carlos, de leger rigtig meget, og hygger sig altid sammen :)


M
Mi
Mil
Mill
Mille
Mill
Mil
Mi
M
Kommentér på:
Glathåret foxterrier Mille (himmelhund)
Annonce