{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Malteser Asta [ Himmelhund] 2010

6.021 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Malteser Asta

Fødselsår:
2010
Størrelse:
Asta er blevet en ordentlig basse (i maltesertermer) Hun er 23 cm høj og vejer lidt over 4 kg.
Temperament
Asta er virkelig en dejlig hund. Hun meget samarbejdsvillig, intilligent og en rigtig sjov lille hund. Hun er samtidig en lidt forsigtig hund i visse situationer og i andre situationer kører hun bare på. Hun er generelt meget let at have med at gøre da hun tilpasser alle situationer og meget meget gerne vil gøre som man siger. Hun har aldrig vist skygge af aggressivitet hverken mod mennesker, andre hunde eller dyr.
Tricks
Stå
Sit
Dæk

Twist
Gi pote
Søge
Apport
Fri ved fod
Danse
Find din bamse
Zig Zag
Bukke
Target

Stævner
Nej og det kommer nok heller ikke. Asta er utrolig dygtig og meget meget meget motiveret for at træne men at køre rundt til konkurrencer osv. det er ikke Astas behov og derfor behøver Asta hverken kom til udstillinger eller diverse konkurrencer - hun har intet hun skal bevise :)
Stamtavle
DKK
Køn
hun er en lille fin pige
Beskrivelse
Asta er bare sådan en dejlig hund. Hun elsker kontakt og kan sidde og hygge med en i timevis. Hun er dog også en forsigtig hund. Selv om hun altid er glad er ALT nyt meget farligt i Astas verden. Da hun samtidig er meget signalfølsom betyder det også at hun let bliver presset hvis man ikke er opmærksom på at læse og reagere på hendes signaler. Hendes forsigtighed kommer også til udtryk under træningen. Her bliver Asta let presset, trækker sig og begynder at gø. På trods af at Asta let bliver usikker under træningen og træningen derfor går fremad med musseskridt, er Asta uden tvivl den hund jeg kender med mest drive og motivation. Hun er meget let at motivere og ELSKER at træne. Hun kan blive ved og ved og vil så gerne lave noget :)
Desuden er hun så venlige både over alle mennesker, andre hunde og dyr.

Vi overtog Asta fra en DKK kennel da hun var 6 måneder gammel. Det var en lidt underlig oplevelse at overtage hende. Hun var meget usikker på alt nyt (det virkede bestemt ikke til hun havde oplevet ret meget). Hun kunne ikke gå i snor, turde ikke gå hvis der kom biler, cykler osv. Løftede man hende blev hun stiv i hele kroppen og kunne slet ikke slappe af. Når hun skulle have ordnet pels stod hun som en stenstøtte (bortset fra at hun rystede). Desuden så det meget meget underligt ud når hun skulle løbe, lege osv. Hendes motorik var stort set ikke eksisterende - hendes ben røg ud til alle sider og ofte faldt hun.
I dag er hun en helt andet hund - hun løber og hopper og springer som alle andre hunde (men det to 4-6 måneder) før hun motorisk var med de andre hunde. Hun er også blevet langt mere sikker, er ikke bange for hverken biler, snoren osv.
Alt i alt er hun en fantastisk sød, venlig, sjov og charmerende lille hund.

Kommentér på:
Malteser Asta
Annonce