{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Staffordshire bull terrier Svea 2012

26.225 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

sandie n
Kvinde | 39 år | Oprettet: 10. apr 2007


Staffordshire bull terrier Svea

Fødselsår:
2012
Størrelse:
12 uger : vægt 5,2 kg. Højde : ca 27 cm
14 uger: vægt 6,7 kg. Højde : ca 30 cm
16 uger: vægt 8,2 kg. Højde : Stadig ca 30 cm.
18 uger : vægt 10,5 kg højde : 32 cm.
20 uger :vægt 11 kg højde : stadig 32 cm.
22 uger : vægt 11,3 højde : 33 cm.
Temperament
stille og rolig, indtil videre..
Tricks
sæt dig, både tegn og lyd. læg dig både tegn og lyd. kommer som regl når der bliver kaldt, og bliver også når der bliver sagt bliv ( for det meste)
Stævner
nej det bliver det nok ikke til.
Stamtavle
Kentelv Maiden's Blush..

Far : southbull Paddy at ugeniusblues (05/08/2010) - L-2HGA clea (05/07/2010) - HC-HSF4 clear.
Mor: safire and silk

hun er i engelsk kennelklub,skal svea have hvalpe bliver faren også fundet i england..
Køn
ekstrem køn lille Tæve
Beskrivelse
***********
Meget smuk Blå tæve med hvide aftegninger i ansigt og på bryst..
Født den 29 maj i Essex i England.
Da vi hentede hende var hun meget stille ,sød og kærlig, bed ikke som de andre hvalpe, men efter 2 dage var hun en fræk lille pige, fuld gang i hende, en dejlig hvalp, sund og rask.
Hun er glad for andre hunde, og mennesker.. hun er blevet renlig, og er blevet god til at sætte sig når det bliver sagt, der er meget krudt i røven på hende.
hun er begyndt at lærer at komme når der kaldes og lig og bliv. Svea er nu 14 uger...

************

Svea begynder at finde sin plads blandt familien og zenta, hun ved godt hvad nej betyder, men prøver os dog stadig meget af !!! Svea sover nu til 10 om morgen, men er også sent oppe og lege :0) hun driller zenta meget men har bestemt lært når det ikke er sjovt mere..hun er FYLDT med energi, så de korte gå ture er blevet længere, lidt mere mad kastes i haven, flere gemme lege, en tur på stranden, en tur i skoven, godt med nye oplevelser..
Svea har lært at ligge sig, det kniver stadig med at komme Hver gang, og Blive gør hun heller ej hvergang.. Hun er dog blevet rigtig god til at gå med snor, og løber ikke langt væk uden..
Svea er nu 16 uger...


***************

Svea er Så fræk :0) men det bliver nemmere for hver dag der går, tænderne er begyndt og skifte (har fundet en) ;0) så småt som de er væk er hun mere rolig, hun er selvflgelig også rigtigt faldt på plads i livet nu, der skal bare udforskes, det er dejligt at se, hun har brunget meget glæde både til os men bestemt også til zenta.. som bestemt ikke mere er 10 år :0)
sys ikke hun vokser det vilde, men det gør man vel aldrig.. hun er sund og rask og vokser som hun skal.
hun er god med andre hunde, er vildt begrejstret for mennesker, og nu sys alle at hun er åh så sød og fin og vil da også gerne kæle. Håber hun bliver mindret begrejsret med tiden, ellers bliver hun svært skuffet når hun bliver stor og folk ikke stopper på gaden for at klappe og kysse :0)
Svea kommer når der bliver kaldt, er blevet den helt store søger, ikke så glad for regn og vand.. Hun kan godt være aleme hjemme..
Svea er nu 20 uger.

*********************

Svea har udviklet sig meget, begynder at lige en hund istedet for hvalp, hun er meget lærernem, og vi nyder hende enormt meget, ikke så meget nej svea mere, tingene er begyndt at sive ordenligt ind :0) havde helt glemt hvor hårdt det var med en hvalp, godt det meste er overstået nu...
Vi går lange ture nu, gerne i skov og ved vand, hvilket hun ikke er bange for mere, hverken regn el sø.. Vi har mødt en del heste på vores vej, dem sys hun er rigtig spændende.. de skal kysses :0)
Svea er begyndt at hoppe op ad folk når der kommer gæster, det skal stoppe!!
svea er nu 10 måneder.

*********************************************
Kommentér på:
Staffordshire bull terrier Svea
Annonce