HJÆLP!!! (brunkål) HJÆLP!!! (brunkål)
hey HG
jeg har et kæmpe problem!!!!
jeg har to-tre forskellige opskrifter på brunkål, og jeg aner ikke, hvilken en af dem jeg skal bruge!!!
hvordan laver i brunkål normalt?
(og det skal ikke være fedtfadtigt, sukkerfattigt eller noget... det skal være gammeldaws brunkå)
feb 2008
Følger: 14 Følgere: 20 Hunde: 1 Emner: 563 Svar: 3.189
http://www.opskrifter.dk/Opskrift_101188.380.0.html?g_load_recipie=1&page=1
nov 2004
Følger: 6 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 220 Svar: 1.227
Jeg plejer dog også at røre en frikardellefars, som jeg kommer ned i gryden sammen med kålen - farsen skal deles i 3,4 elelr 5 klumper.
Det giver en rigtig lækker smag til retten :-9 og´sådan har min mormor og farmor også altid gjort
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.851
nogen der har erfaring med det?
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.851
inde på www.dk-kogebogen.dk er der en del forskellige... jeg er fuldkommen rundt-forvirret... hvordan laver jeg den bedst?
sep 2006
Følger: 64 Følgere: 52 Hunde: 2 Emner: 329 Svar: 5.383
Vi bruger også tit et stykke røget bacon - er ikke så fedt som en røget snitte, som min mor bruger.
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.851
Lise: den frikadellefars? hvordan laver du den, for når jeg laver alm frikadeller, så i stedet for mel og vand (som jeg ellers er vokset op med), bruger jeg mælk og rasp... skal der også løg i, eller hvordan og hvorledes..?
nov 2004
Følger: 6 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 220 Svar: 1.227
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.851
så mangler jeg kun at tilføje muskatnød.
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.851
HJÆLP!!! (brunkål)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside