Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Medlemmer: 338
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
3.498 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 8 Svar

pandekager! Pandekager! pandekager!!!! pandekager! Pandekager! pandekager!!!!

jeg er simpelthen så pandekagesulten nu, så i tror det er løgn... det er også snart en måned siden vi fik pandekager sidst...

MEN:

er der nogen herinde der har nogle opskrifter på rigtig gode pandekager???

kom med alle jeres hemmelige opskrifter på pandekager!!! smiley

jeg eeelskeer bare pandekager, men samtidig har jeg det sådan, at hvis det hele tiden er det samme og det samme, så gider jeg ikke spise det til sidst... og sidste gang vi fik pandekager spiste jeg næsten ingen, for den opskrift jeg har brugt hele tiden er blevet for kedelig...

så kom frem med guldkornene be'om smiley


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • reparation vaskemaskine 500 kr.
  • Reperation af vaskemaskine 1.136 kr.
  • græsslåmaskine 600 kr.
  • Reparation af tørretumbler 1.000 kr.
  • Stoppe timerfunktion i stikkontakt 500 kr.
  • Bygge et paxskab med to låger, hænge monteret lys og reol på væg 700 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  pandekager! Pandekager! pandekager!!!!
  • #1   30. mar 2008 Vi har købt nogle færdige med is i Mertro, de er bare mums smiley Men det hjælper nok ikke dig så meget smiley

  • #2   30. mar 2008 nej dog ikke... for gider ikke det købens noget... og så har jeg tonsvis af æg, så har tænkt at lave en hel masse og komme i fryseren smiley

  • #3   30. mar 2008 årh bare dejligt:)

    kan bruge alle opskrifter smiley


  • #4   30. mar 2008 Gå ind og søg på Amerikanske pandekager...........det er bare guf, med ahornsirup, bacon og røræg til. Drysset godt til med purløg.
    Her i huset er det simpelthen det bedste morgenmad vi kan få i weekenderne - mums :o)


  • #5   30. mar 2008 ejj hvor ærgeligt smiley

    men vil prøve at tjekke de amerikanske pandekager...


    flere tips og opskrifter smiley

    selvom jeg måske ikke kommenterer dem alle, så er de i hvert fald set smiley


  • #6   30. mar 2008 Jeg har verdens bedste opskrift på pandekager........

    150 g. mel
    2 tsk. sukker
    1 knsp. salt
    ½ tsk stødt kardemomme
    revet skal af 1 citron
    2½ dl. mælk
    ½ dl. hvidtøl
    2 æg

    Kom mel, sukker, salt, kardemomme og reven citron i en skål. Rør mælken i lidt ad gangen og derefter hvidtøl.
    Pisk æggene sammen og rør dem i dejen. Lad dejen hvile ½-1 time og rør igen.
    Lav pandekagerne på panden som du plejer:-)

    Bon appetit:-))


  • #7   30. mar 2008 her en opsamling fra forumets opskrifter - så vi har dem her til en anden gang ;o)

    1.)
    1 liter mælk 6 æg mel sukker og vaniljesukker dejen skal være lidt tykker end piskefløde.


    2.)
    Jeg har fundet en ny, der ikke indeholder mælk, men danskvand!!!!
    Du bytter alt væsken ud med danskvand og evt. lidt appelsinjuice eller revet appelsinskal. Desuden skal der kardemomme i.

    3.)
    man kan også komme majsmel blandet med hvedemel i det gør dem mere gule og sprøde.

    4.)
    3 - 4 æg, 200 gr mel, 5 dl mælk, 2tsk vaniljesukker.


    5.)
    3 æg,
    Olie efter behov.
    1 tsk. salt.
    Sukker efter smag og behag.
    2 tsk. kardemomme.
    Skrællen af en revet appelsin eller ca. 2 dl. appelsinjuice.
    Mel efter behov.

    Dejen skal være lidt tyktflydende.


    6.)
    Den bedste opskrift, der findes - selv den første bliver perfekt..

    250 g. mel
    1 spsk sukker
    ½ tsk salt
    3 æg
    60 g smeltet margarine
    6 dl mælk
    lidt bagepulver
    1 tsk vanillesukker
    lidt citronsaft...

    Blande blande... Stege stege..

    Man kan så selv vælge om man vil tilføre mere fedstof på panden - det gør jeg, så smager de bedre synes jeg. Men jeg er heller ikke fedtforskrækket.
    Jeg har brugt den samme siden jeg fik den af en veninde for 15 år siden...
    I øvrigt - dejen er temmelig tyndtflydende, og det giver en rigtig god tynd pandekage, hvis man da ikke hælder for meget på....
    Bare lige et tyndt lag, og de bliver yums ;o)

    7.)
    Uhhmmmm - har lige delt resterne af pandekagerne fra i går - lavet på danskvand - med ungerne og min kære mand. Min datter er helt vild med dem og kan ikke få nok og hun er ellers vant til pandekager med øl og mælk. Vi har bare skiftet mælk og øl ud med danskvand. Grunden er at vi havde børnefødselsdag, hvor en af børnene er mælkallergiker. Så hørte jeg om danskvand, men det SKAL være danskvand og ikke vand, for ellers bliver de tørre og stive. Med danskvand har de nøjagtig samme konsistens som almindelig pandekager. Jeg var selv overrasket over resultatet.

    Prøv det, prøv det smiley

    7.)
    vi lavede dem en overgang med soyamælk - der bliver resultatet også nøjagtigt det samme. Og lur mig, om ikke også havremælk kan bruges på samme måde..

    Der er håb for de lækkersultne mælkeallergikere ;o)

    8.)
    jeg bruger enten kakao eller fløde det er ungerne helt syge med
    kan oz bruge kærnemælk

    9.)
    med kærnemælk og bananskiver, så kan man kun klare to pandekager, så er man stopmæt smiley
    Man putter bananskiver i, når man har hældt dejen ud på panden. De skal lægges enkeltvis.

    10.)
    kærnemælk og frugt

    11.)
    kakao og så drysses med flormelis og sirup


  • #8   31. mar 2008 mine klassiske pandekager som smager som da man fik dem som små med syltetøj og sukker:

    (ca. 12 stk)

    2 dl mel
    2 spk sukker
    ½ tsk salt
    4 dl mælk
    4 æg
    50 g magarine

    mel, sukker og salt blandes.
    Pisk mælken ned i melblandingen. Pisk æggene i.
    Pisk smeltet magarine i (behøves ikke være så meget)



Kommentér på:
pandekager! Pandekager! pandekager!!!!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce