Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Medlemmer: 338
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
 
Politi stopper motorcyklist med hund spændt fast på brystet
Politi stopper motorcyklist med hund spændt fast på brystet
00:00
/
00:33
LIVE

Politi stopper motorcyklist med hund spændt fast på brystet

NOW PLAYING

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Fejlkode E21 1.000 kr.
  • Vaskemaskine fuld af vand kan ikke tømmes 890 kr.
  • Fjern plugs fra væg 300 kr.
  • reparation vaskemaskine 1.200 kr.
  • Græsplænen skal slås 375 kr.
  • Montering af skrivebord(købt fra Jysk)og hold i væggen for en spejl 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Lakse roulade
  • #1   19. aug 2009 Har fundet denne her. Men ved ikke om det er den...

    Lakseroulade :

    Bund :
    4 æggeblommer
    4 piskede hvider
    125 g frossen spinat ( optøet og vredet )'
    1½ dl fløde
    Salt og peber

    Fyld:
    400 g pikant flødeost
    ½ citron ( saften derfra )
    200 g røget laks i små tern
    1 løg

    Bunden blandes og hældes på en bageplade.

    Bages v 180 grader i ca 10 min.

    Fyldet blandes og smøres ud over bunden og rulles til en roulade, sættes i køleskabet et par timer så den kan samle sig.


  • #2   19. aug 2009 det var lige præcis den.. tusind tak smiley mums mums så vil jeg rigtig hygge mig i aften smiley

  • #3   19. aug 2009 Den lyder også meget lækker...

  • #4   19. aug 2009 Hvad kan man putte i istedet for ost???

  • #5   19. aug 2009 Ingredienser: 50 g. smør
    1 dl hvedemel
    2 dl mælk
    2 dl fløde
    optøet) 75 g hakket spinat (dybfrost
    1 tsk. urtesalt
    1/2 tsk bagepulver
    3 æggeblommer
    3 æggehvider

    Fyld
    1 dl creme fraiche
    1 dl mayonnaise
    2 spsk fintklippet dild
    2 spsk fintklippet purløg
    200 g store rejer eller laks evt. halv af hver

    Tilbehør
    Citron
    Salat
    Dild

    Dressing
    Mayonnaise
    Cremefarice
    salt peber paprika

    Start med Rouladen, som bages i god tid, da den skal have tid til at køle af.
    Bag smør og mel sammen i en gryde. Spæd med mælk og fløde under stadig piskning og lad det koge sammen et par minutter.
    Tag gryden af varmen. Pres al væden fra den optøede spinat og rør den i gryden sammen med æggeblommerne, bagepulver og urtesalt.
    Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i blandingen. Fordel dejmassen på velsmurt bagepapir i en bradepande (ca. 30x 40 cm.)
    Bag rouladebunden ved 220 grader i 20- 25 minutter. Løft bagepapiret med den bagte bund ud af bradepanden og lad en afkøle under et fugtigt klæde.

    Fyld:
    Rør creme fraice og mayonnaise sammen og fordel det på bunden. Drys med dild og purløg. Hak de fleste af rejerne og laksen groft (gem lidt rejer til pynt)
    og fordel det hakkede fisk på bunden. Rul bundensammen til en roulade. Pak den i plastfolie og sæt den i køleskabet et par timer (smager bedst hvis den står natten over)
    Skær rouladen i skiver og pynt med de hele rejer, citron og grønt.
    Server med lune flutes


  • #6   19. aug 2009 OBS Der skal ketchup i dressingen

  • #7   19. aug 2009 Super... Der er nemlig altid ost i alle de lækre ting

  • #8   19. aug 2009 hov nu har jeg lige et spørgsmål mere
    kan man bruge sådan et stykke godt røget laks, i ved sådan et stykke man køber hos fiskehandlen ? eller skal det være der skiveskårne `?


  • #9   19. aug 2009 Man kan jo både købe røget laks i pakker hos det lokale supermarkedet og hos fiskemanden. Det er jo smag og behag og et spørgsmål om pris.
    Jeg ville selv købe det røget laks i supermarkedet for der kan man få en hel side og når man alligevel skal putte alt det lækre på - så er det nærmest ærgeligt at gå ud og bruge mange penge på laks som man ikke får den fulde smag ud af...

    Men ja, det er et spørgsmål om smag og behag og man kan bruge begge dele. Men husk det skal være røget laks ikke fersk laks


  • #10   19. aug 2009 Forresten er røget laks da skiveskårende...
    Måske du tænker på fersk laks?


  • #11   19. aug 2009 nu er jeg ude på dybt vand kan jeg godt høre.. jeg har ikke så meget forstand på det smiley
    man kan købe sådan et stykke røget lakse stykke/filet hos fiskehandleren og i supermarkeder. jeg har nemlig et stort stykke på omkring 300g hjemme i køleskabet så jeg tænke om det kunne bruges ? smiley


  • #12   19. aug 2009 Jamen er det røget laks det som du har i køleskabet? For så kan det sagtens bruges

  • #13   19. aug 2009 ja det er røget. ligesom det røget makrel man kan købe hos fiskehandleren. så er det bare sådan et stykke som er røget og krydret med pebermix smiley tror du det kan bruges ? nu har jeg det jo hjemme og det skal bruges inden imorgen

  • #14   19. aug 2009 Vil sige at du kan jo altid prøve. Tror nu godt det kan bruges

  • #15   19. aug 2009 det er varm røget står der på pakken smiley

  • #16   19. aug 2009 Det fra fiskehandleren er langt fra altid skiveskåret - det er kun det der er vakumpakket og købt i supermarkederne der stort set altid er det!



  • #17   19. aug 2009 Hvordan blev det? For varmrøget laks er ikke det samme som røget laks

Kommentér på:
Lakse roulade

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce