{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Installation kogeplade 600 kr.
  • Min cykel er punkteret. Jeg har brug for hjælp til at fikse det i dag? 300 kr.
  • Hjælp til at montere fjernsyn på på væggen. 890 kr.
  • Opsætning af reol og billeder 750 kr.
  • Fikse geberit væghængt toilet, der løber 1.000 kr.
  • montering af gardiner 400 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  dyrekølle
  • #1   20. sep 2009 Jeg har lavet den i en stegepose med bacon omkring, salvie, løg og lidt gulerødder i bunden. Og et lille skvat rødvin. Blir en fantastisk sovs (med fløde i).
    Dertil alm. kogte kartofler, tyttebærsyltetøj og perleløg lavet som brune kartofter (vendt i smeltet sukker med margarine) og champignons lige vendt på panden (og lidt kulær i så de får en flot farve).

    Mums


  • #2   20. sep 2009 Lindas måde at stege den på lyder rigtig god.
    Har man ingen stegepose kan den læggees i en braddepande mede lidt mere væde i, og så dryppe den nogle gange undervejs.

    Tilbehøret kan også være hasselbach kartofler eller bagte kartofler lavet til mos med hvidløg og flødeskum og puttet tilbage i skrællerne og ind i ovnen igen.

    Rødkålsalat af fintsnittet rødkål, appelsinfilleter, soltørrede tranebær, røde æbler og nødder.


  • #3   20. sep 2009 stegt i gryde

    1 kølle
    250 g. smør
    2-3 dl. kærnemælk
    10 skiver bacon
    1 bakke champignon
    1 stk. bladselleri
    1 fl. rødvin
    1/4 l. piskefløde
    salt og peber.
    2 stk. knust enebær
    1 tsk. esdragon (fransk)
    1/2 tsk. knust merian
    1 glas rønnebærgele

    køllen afpusses og den udbenes steg benet med.

    Smøret smeltesi en tykbundet gryde. den brunes godt. krydres med enebær, esdragon og merian.
    svampe rengøres og skøres i 1/4, og bacon skæres i mindre stykker.

    Det hele kommes i gryden og brunes med køllen. Hæld rødvin, kærnemælk og fløde i.

    Koges i 1- 1 1/2 time.

    tag køllen op og hold den varm.
    Kog skyen lidt ind og jævn. smages til med salt peber rønnebærgele/ saft evt. lidt mere enebæe esdragon og merian.
    kom lidt kulør i.

    tilbehør:
    rønnebæegele. kartofler, grønne bønner, gulerødder, eller hvad du har lyst til. evt. en salat


  • #4   20. sep 2009 Takker for hjælpen... Har aldrig lavet det her før, men det smagte henrivende - brugte lidt inspiration fra hvad I skrev:-) - Aner ikke hvor lang tid dyret fik, men stegte den efter bedste evne i en bradepande med løg, hvidløg, timian, rosmarin, gulerod og bladselleri og senere tomatkoncentrat, rødvin og fond... Den blev helt fantastisk - og indkogte stegeskyen med en gang fløde - og fik kartofler/jordskokker i skiver, der var kogt og så bagt lidt, glaserede perleløg, bømnner fra egen have, og salat med rødkål, iceberg, appelsin og balsamico... Det var nok mere held, at det faktisk blev så godt, da jeg som sagt ikkke har lavet sådan en tingest før, og ikke aner hvor lang tid den egentlig burde have, og hvordan man skal tilberede den... men takker for inspirationen:-) MUMS!

  • #5   20. sep 2009 Wauh, det lyder super lækkert det du har lavet Rie. Husk at gemme oskriften til en anden gang *GG*

Kommentér på:
dyrekølle

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce