2.478 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
7 Svar
Svinemørbradgryde.. Svinemørbradgryde..
Hvad er jeres allerbedste opskrift på mørbradgryde og hvad spiser i til ?
Det må meget gerne være med noget rød peber og champignon
0 synes godt om
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.478
2 mørbrader
200 g. bacon
1 hakket løg
5 dl. grøntsagsbouillon
5 dl. madlavningsfløde
2 ds. cocktailpølser
Paprika
Sovsemel/Maizena
Mørbraderne pudses og skæres i tynde skiver og brunes på en pande. Det hakkede løg brunes med den sidste del af bruningen.
Bouillon og madlavningsfløde varmes op til kogepunktet, mørbrad, løg og
cocktailpølser hældes i gryden og gennemvarmes. Der krydres med salt, peber og en hel del paprika. Sovsemel tilsættes efter behov og retten smages til med krydderierne:-)
Serveres med pommes frites eller ris
Man kan bare putte det i, som man kan li`:-))
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.478
Koteletter
Peberfrugt
Gulerødder
Løg
Pastasauce ( i glas)
Brun koteletterne på en pande og krydr med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad. Skær grøntsagerne i stave og svits dem på panden til de tager farve.
Læg grøntsaegerne over koteletterne og hæld tomatsaucen over.
Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 35 mintter..
Serveres med pasta eller ris:-)
nov 2006
Følger: 15 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.424
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.478
nov 2006
Følger: 15 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.424
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.478
sep 2006
Følger: 64 Følgere: 52 Hunde: 2 Emner: 329 Svar: 5.383
1 svinemørbrad (eller 400 g kalkunbryst)
2 tsk hvidløg, finthakket
1 tsk. rød karrypasta
1 løg i smalle både
1 grøn peber (eller rød/gul) i smalle både
1 lille dåse kokosmælk (165 ml)
2 dl mælk
2 spsk lime- eller citronsaft
5 spsk peanuts
2-3 spsk soyasauce
2-3 tsk sukker
4-5 spsk olie til stegning
lidt salt
jævnes med lidt maizenajævning
Tilbehør: kogte ris eller nudler
1. Afpuds svinemørbraden og skær den i skiver på ca. 5 mm. Stil alle
ingredienser klar til stegning. Begynd at koge vand til evt. ris.
2. Steg hvidløg og karrypasta i 1 minut i olie, tilsæt kødet og steg det ca.
5 min. Begynd at koge vand til nudler.
3. Steg grøntsagerne i 2-3 minutter. Skru ned og tilsæt kokosmælk og lime-
eller citronsaft plus peanuts, smag til med soyasauce og sukker. Brug også
lidt salt. Jævn evt. med lidt maizenajævning (et par spsk maizenamel og lidt
vand). Koges op.
4. Serveres med kogte ris eller nudler.
Svinemørbradgryde..
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside