Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Medlemmer: 338
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Skal have fjernet hvepsebo 1.000 kr.
  • Reparation af vaskemaskine 1.149 kr.
  • Møbler på plads efter gulvslibning 2.500 kr.
  • Nedtagning og bortskaffelse af trampolin 300 kr.
  • Elektriker - opsætning af lamper plus stikkontakt 1.400 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Svinemørbradgryde..
  • #1   15. nov 2009 Mørbradgryde:

    2 mørbrader
    200 g. bacon
    1 hakket løg
    5 dl. grøntsagsbouillon
    5 dl. madlavningsfløde
    2 ds. cocktailpølser
    Paprika
    Sovsemel/Maizena

    Mørbraderne pudses og skæres i tynde skiver og brunes på en pande. Det hakkede løg brunes med den sidste del af bruningen.
    Bouillon og madlavningsfløde varmes op til kogepunktet, mørbrad, løg og
    cocktailpølser hældes i gryden og gennemvarmes. Der krydres med salt, peber og en hel del paprika. Sovsemel tilsættes efter behov og retten smages til med krydderierne:-)

    Serveres med pommes frites eller ris


    Man kan bare putte det i, som man kan li`:-))


  • #2   15. nov 2009 Jeg har lavet et fad med koteletter klar til at smide i ovnen...... Der må man også kunne bruge mørbrad:

    Koteletter
    Peberfrugt
    Gulerødder
    Løg
    Pastasauce ( i glas)

    Brun koteletterne på en pande og krydr med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad. Skær grøntsagerne i stave og svits dem på panden til de tager farve.
    Læg grøntsaegerne over koteletterne og hæld tomatsaucen over.
    Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 35 mintter..

    Serveres med pasta eller ris:-)


  • #3   15. nov 2009 Uhmm Mette.. Den tror jeg, at jeg snupper smiley

  • #4   15. nov 2009 De smager mums begge to......... Men jeg er VILD med grøntsagerne i den sidste:-))

  • #5   15. nov 2009 Jeg tager den øverste med champignon og måske lidt rød peber i smiley

  • #6   15. nov 2009 Den smager også super godt.......... Det er god gæstemad, for man kan lave det hele før og så bare lade det simre, når gæsterne kommer:-)

  • #7   21. nov 2009 Svinemørbrad m. jordnødder

    1 svinemørbrad (eller 400 g kalkunbryst)
    2 tsk hvidløg, finthakket
    1 tsk. rød karrypasta
    1 løg i smalle både
    1 grøn peber (eller rød/gul) i smalle både
    1 lille dåse kokosmælk (165 ml)
    2 dl mælk
    2 spsk lime- eller citronsaft
    5 spsk peanuts
    2-3 spsk soyasauce
    2-3 tsk sukker
    4-5 spsk olie til stegning
    lidt salt
    jævnes med lidt maizenajævning

    Tilbehør: kogte ris eller nudler

    1. Afpuds svinemørbraden og skær den i skiver på ca. 5 mm. Stil alle
    ingredienser klar til stegning. Begynd at koge vand til evt. ris.

    2. Steg hvidløg og karrypasta i 1 minut i olie, tilsæt kødet og steg det ca.
    5 min. Begynd at koge vand til nudler.

    3. Steg grøntsagerne i 2-3 minutter. Skru ned og tilsæt kokosmælk og lime-
    eller citronsaft plus peanuts, smag til med soyasauce og sukker. Brug også
    lidt salt. Jævn evt. med lidt maizenajævning (et par spsk maizenamel og lidt
    vand). Koges op.

    4. Serveres med kogte ris eller nudler.


Kommentér på:
Svinemørbradgryde..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce