2.211 visninger
|
Oprettet:
2,6 kg. nakkefilet - What to do ? {{forumTopicSubject}}
Jeg fandt lige sådan en klump til en 50'er..
Har aldrig smagt det, så ved ikke hvad der skal gøres med det..
Overvejede denne :
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=905
Men skal have mornaykartofler til, og er nu mest et ovnmenneske
nov 2007
Følger: 26 Følgere: 24 Hunde: 3 Emner: 542 Svar: 10.722
Hvad med at halvere den og skære resten i koterellet eller evt. i strimler til gryderetter eller wok-mad.....
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.780
nov 2006
Følger: 14 Følgere: 15 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.423
Jeanette - Lissom flødekartofler.. Bare du bruger mornay (det til lasange), løg, salt of peber istedet
nov 2006
Følger: 14 Følgere: 15 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.423
Den har kort dato.. til idag!
Men det kan vel godt gemmes, hvis jeg fryser de rå rester ned ?
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.780
Jo da det kan sagtens holde sig, hvis du fryser det ned
nov 2007
Følger: 26 Følgere: 24 Hunde: 3 Emner: 542 Svar: 10.722
Jeg købte et stort stykke lige før jul og da jeg kun er migselv, gider jeg ikke stege sådan en klods af en steg... så den blev skåret op og der blev til mange dages mad.
Du kan skære op og fryse ned uden problemer....
I øvrigt et godt tip når man fryser ned i poser og har en ikke så stor fryser... klip toppen af over knuden... det er bare fyld i fryseren...
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
En god barbecue- eller paprika/hvidløgsmarinade smager rigtig godt på sådan nogle fætre.
nov 2006
Følger: 14 Følgere: 15 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.423
Så skal den da skæres både i koteletter og til wok-kød.
Det er da vidst et godt køb, at jeg har gjort mig.. Hele 3 dages kød
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Hvis du er ovnmenneske, kan du jo også lave stegen i ovnen efter at du lige har brunet den i en gryde først.
Koteletter i fad, kan det jo også bruges til.
nov 2006
Følger: 14 Følgere: 15 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.423
Skar 2/3 ud til wok osv.
1/3 røg i ovnen med krydderier, for at blive lidt flæskestegsagtig..
Må indrømme, at jeg er meget mere til svinekam end nakkefilet.
Men, der finder man nok ikke sådan en klump til 50 kr :o)
2,6 kg. nakkefilet - What to do ?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside