3.870 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
6 Svar
Opbevaring af mel ? Opbevaring af mel ?
Min mand kom hjem med 40 kg rugmel her den anden dag Jeg har afsat de 20 kg. Men nu er mit spørgsmål hvordan opbevarer jeg det bedst for der ikke går melmider i det her i varmen ?
0 synes godt om
jun 2005
Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.199
Bag dem, inviter folk til frokost hvor de selv medbringer pålæg... Så når det ikke at blive dårligt ; )
Ellers ville jeg bare stoppe det i tubberware og sætte det koldt =)
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
aug 2005
Følger: 5 Følgere: 5 Hunde: 4 Emner: 32 Svar: 783
Melprodukter har en temmelig god holdbarhed i sig selv, men mel har et naturligt indhold af fedt, og når mel bliver gammelt, bliver fedtet harsk.
Groft mel bliver nemmere harsk end almindeligt hvidt mel, fordi grovmelet har et større fedt indhold. Grove meltyper har derfor kortere holdbarhed end hvidt hvedemel. Man skal sørge for at tømme og rengøre melbeholdere, inden nyt mel hældes i.
http://www.aurion.dk/00017/00285/
aug 2005
Følger: 5 Følgere: 5 Hunde: 4 Emner: 32 Svar: 783
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
Opbevaring af mel ?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside