{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
6.831 visninger | Oprettet:

Tilbehør til vildt ? (Nytårs menu) {{forumTopicSubject}}

Jeg og nogle venner skal fejre nytåret sammen.
Vi er alle enige om at vi skal forberede den lækreste 3 retter menu, men det eneste vi ved indtil videre er at vi skal have dyreryg til hovedret .. Hvad har i af forslag til tilbehør ??

Har i nogle lækre idéer til forret og dessert skal i endelig ikke holde jer tilbage ..


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Udskiftning af badeværelsesventilator 1.000 kr.
  • Mobil Cykelreparation 500 kr.
  • opsætning af lamper (redigeret) 1.000 kr.
  • There is problem with the sink. Water is liking from the pipe 1.200 kr.
  • Slibe og lakere bordplade i køkken 1.500 kr.
  • Vaskemaskine med vand problemer 490 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Tilbehør til vildt ? (Nytårs menu)
  • #1   21. dec 2011 vildt er bedst med de omgivelser de kommer fra..:-) Dvs svampe, rodfrugter, skorzonerødder, tyttebær osv:-)

    Forret ville jeg lave noget af hummer, nu det er nytår..:-) enten som salat eller kogt. Ellers brug jomfruhummer, det er også godt!
    Er I ikke til skaldyr, kan man lave en forret med torsk:-)

    Dessert ville jeg lave en creme brullé, lidt is evt. med en spændende sød hjemmelavet crunch?!


  • #3   21. dec 2011 mm , det lyder lækkert . Fedt tip til anretning af vildt smiley

  • #4   21. dec 2011 For nylig serverede jeg kastanjemos og rosenkålssalat til fasan.

    Kastanjemosen var lavet med moste kartofler, groft hakkede bagte kastajner, olivenolie, hakket bredbladet persille, salt og peber.

    Rosenkålssalaten var med friske rosenkålsblade, rødløg, ristede pinjekerner, tynde skiver af æbler, frisk mynte samt en dressing af olivenolie, citronsaft, ahornsirup og salt og peber.

    Jeg satte desuden en ribsgele på bordet, så folk selv kunne tage (til fasanen var der rødvinssauce - rødvinen havde været hældt over fuglen og blev efterfølgende lavet til sauce).

    Det var en succes!! ;o)



  • #5   21. dec 2011 Desserten var forresten æbler, hvor kernehuset var blevet fjernet - i midten puttede jeg et fyld af hakkede, tørrede abrikoser, mandler, honning og lidt kanel. Hertil blev der serveret græsk yoghurt rørt op med vanillesukker samt flødeskum - så kunne folk selv vælge, om det skulle være sundt eller mindre sundt ;o)

    Forretten var kammuslinger med gulerods-/æblepuré og pesto - det var også lækkert! Og læg mærke til, at æbler er en ingrediens i alle tre retter - det er altid godt med en rød tråd ;o)


  • #6   21. dec 2011 Og nårh ja, så var æblerne forresten bagte - det glemte jeg vist at nævne ;o)

Kommentér på:
Tilbehør til vildt ? (Nytårs menu)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce