{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
981 visninger | Oprettet:

Historien om Ca De Bou {{forumTopicSubject}}

Historie:
Oprindelsen af ca de bou opdræt er forsvundet I skyggen af fortiden. Der er allerede notering om kong Jaime I. erobreren, som bragte nogle hold hunde, mastiff og spanske jagt hunde. Ridderne af maltaordnen bragte disse hunde, som senere var placeret på majorca. Igennem tiden blev disse hunde og deres efterkommere brugt på majorca på forskellige hverv. For eksempel siden det 13 århundrede , har lavet af slagtere eller cutters brugt racen som assistance for slagteren eller holde dyr væk fra butikken ved hjælp af dens øre og læber. Selv lavets våbenskold viser jagthunden holdende en tyr.
Andre erhverv var som beskytter af landstater af majorkas ejendomme, bevis dens fantastiske instinkt af at bevogte. På den samme tid, blev vores hold af hunde brugt til jagt af rådyr og vildsvin. Hovedsageligt i en enorm ejendomme i kommuner på Artâ (majorca) også kendt ved navnet af Sa Devesa, som det er noteret i mange dokumenter. Disse hunde blev også brugt af kriminelle i løbet af det 15, 16 og 17 århundrede som en skræmmende arm i ordnen til at overgive under deres plyndringer i vejkryds. Som en hjælp brugte dommere og lovens vogtere dem til pågribelse af kriminelle.
Disse hunde var afgørende mange sammenhænge imod de berberiske pirater som raserede kysten ved majorca. Den berømte kamp der tog plads i Soller ( nord Majorca) af Kaptajn angelats med hans knap 200 mænd imod et angreb fra 1.700 tyrkiske pirater. Takket være de kriminelle fra Soller og deres voldsomme jagt hunde, rædsel langs den tyrkiske kyst var spredt i alle retninger, men aldrig før havde der faldet så mange ofre for hundenes kæber. For denne bedrift var de kriminelle belønnet kongelig tilgivelse.
I begyndelsen af 1800’tallet blev Ca de Bou’en berømt ved at tage part I tyrefægtning og i kampe ikke kun med andre hunde men også med vilde dyr som leoparder, hyæner og andre dyr, heldigvis er sådanne shows nu til dags totalt afskaffet og forbudt, og hundene er blevet vores dagligdags ven, et perfekt og balanceret husdyr, er vagtsom, ædel og tam mod familien. Men vi kan ikke glemme at disse aktiviteter var jævnlig og total almindelig på den tid. Det er en vigtig del af historien og vi kan ikke skjule det, hvor end vi vil påstå.
Racen:
CA de Bou-racen, som jeg har fortalt før, har sin oprindelse i lastrummet hunde anlagt af kong Jaime I Erobreren i erobring af Mallorca i 1229. Derfor racen er descendent fra spansk bytte hunde og mastiffs og på denne måde den funktionelle var den vigtigste faktor af betydning; i dette tilfælde hold, bortset fra andre iboende kvaliteter, som mod eller troskab til sin ejer.
Der er en god mængde information og noteringer, der gør sikker på, at de nævnte oprindelse, og det er helt forkert, at Ca de Bou racen kunne være en descendent fra hunde anlagt af engelsk mænd til Menorca (ikke Mallorca) omkring 1700. Det er meget muligt, at engelsk folk kunne opdage det enorme potentiale af vores hunde-og transporteres væk enheder med henblik på at juble op blod fra deres gamle Bulldog, det samme skete i det spanske fastland med andre berømte hunde gerne Lissabon, Bonhome, Alfonso eller meget berømt Toro.
Selvfølgelig, Bulldogs er blevet krydset med Ca de Bestiar, men vi kan ikke glemme, at der findes et tilstrækkelig stort antal af disse Majorcan Shepherd katte, i deres gener og i deres morfologi viser Ca de Bou tegn med bred masticators, ledere bredere, hårde organer og en masse stof af ben og som hovedregel mere molossus type. Fra mit synspunkt, jeg tror disse krydsning mellem Bulldogs og Ca de Bestiar eller Ca de Bestiar og Ca de Bou ikke bidrage på nogen positiv måde at racen, bortset fra meget få enheder, og at resultaterne jeg henviser til.
Derfor tænker, at Ca de Bou-racen skal egen Bulldog's tegn er forkert. F.eks snude skal være en tredjedel af den samlede længde af hovedet. Det korrekte forhold ville være 6 / 4: 6 til hovedet og 4 for snude. Dette punkt går med at bide er mindre kæbe-foret, er den maksimale kæbe-foring skal være 0,7 cm. Den ideelle kæbe-foring ville være med kontakt da hold ville have en bedre fastgoerelsessystemer. Ud over en kort snude svækker den generelle ansigt udtryk, der danner for meget rynker på begge sider af snude.

Baghovedet facial akser skal være parallel eller let afvigende, ikke sammenfaldende, fordi det også ændrer udtryk, stiger den trøffel i en atypisk måde. Øjne skal være store og ovale, hverken rund eller slanting og blacker, jo bedre. Ører er pink. I hvile, udgangen af ører er under øjnene. Ører helt flad eller uforholdsmæssigt opsætte er uønsket.
Dette er essensen af hovedet, det vigtigste område, og som er karakteristisk for racen.

ADFÆRD / Temperament: Stille af natur, kan han under visse omstændigheder være modige og tapre. Han er tryg ved at folk, trofast og viet til hans herre. Som en vagt og vagt hund, han er uovertruffen. I rolige situationer, han er tillidsfuld og selvstændige sikret. Når roused, hans udtryk er piercing
Hoved:
Stærke og massiv.
Craniale REGION:

Kranium: Store, brede og næsten kvadratiske. Dens omkreds, specielt hos mænd, er større end brystet måling taget på over skulderkammen. Pande er bred og flad. Frontal fure veldefinerede. Set fra fronten, på grund af formen på kraniet, ryg af kraniet ikke er synlig. Øvre fly af kraniet og snude er næsten parallel, let konvergerende.
Stop: Set fra siden, stærkt defineret og fremspringende; ses fra forsiden, kun mærkbar, fordi øjenbryn arkader form en konkret frontal fure.
FACIAL REGION:
Kæben muskler er stærke, fremspringende, veludviklet og nå frem til midten region nedenfor øjet. Selv om der er nogle folds der opstå sidelæns over tygge muskler, der er helt uden folderne i huden af hovedet.
Næse: Sort og bred. De philtrum mellem næsebor er veldefinerede.
Snude: Indstil om på indvendige hjørne af øjet, bred og konisk, i profil minder om et stumpt kegle med en bred base. De nasal broen er straight, stiger svagt. Længde af snude er i forhold på 1 til 3 til længden af kraniet.
Læber: sideværts den øvre læbe dækker den nederste læbe i den midterste del af snude, hvor hjørnet af munden vises. Den øvre læbe er temmelig stram, mens den nederste læbe er foldet i sin midterste del, så i et lukket snude, læber ikke er mærkbar. De helt røde slimhinderne i munden hulrum har forskellige tværgående ridges og fælge på gummerne har sort pigment.
Jaws / Tænder: Kæberne er stærke, fortænder i en korrekt rækken og canines langt fra hinanden. Munden er færdig, tænder hvide og stærke. Det bid er undershot; kløften af ikke overdrevet undershot bide bør ikke være mere end 1 cm. Når snude er lukket, tænder må ikke være synlige.
Øjne: Store, ovale i formen låg vidt åbent, klart skitseret og lidt slanting. Farve skal være så mørk som muligt og i henhold til coat farve. Bindehinde ikke synlige. Set ud fra front, hvide øjne bør ikke være synlige. Øjnene er dybt sæt og langt fra hinanden.
Ører: Indstil på høj og til siderne, snarere små, med indre øre åbning synlige og trukket baglæns i en kurve, det er en såkaldt "steg øre". I hvile, spidsen af øret er under linje i øjet.

Halsen: Stærk, tyk, i harmoni til det hele. På indstillet på, nogenlunde diameter på hovedet; montering godt stykke ind over skulderkammen. Hud lidt løs; tynde dewlap tilladt.
Krop:
Kam og slag: kort, forholdsvis smalle, med konkret bue hen imod croup.
Croup:
1 til 2 cm højere i position end over skulderkammen. Slanting til vandret i en vinkel på 30 grader og lidt smallere end brystet.
Bryst:
De ribben bur er lidt cylindrisk, dybe og når op til albuerne. Som toppe af skulderen klinger er lang fra hinanden, brystet er bred på højden af over skulderkammen.
Lavere linje: brystet tråd løber parallelt med jorden. Den mave linje stiger og er gemt op let, ikke mølle-lignende.
Hale:
Lavt sat på. Kraftigt på roden, skrå mod spidsen. Hænger naturligt i ro; i aktion det danner en svag kurve og er rejst til højden af toppen line.LIMBS:
Forfjerdinger:
Bov: Moderat kort, en anelse, slanting, næppe fremspringende.
over arm: Straight, parallel, sat godt fra hinanden.
Albuen: Stående væk fra brystet på grund af bredden af brystet, men på ingen måde slået ud.
Underarm: Tja muscled, straight, stærke knogler.
Front fødder: Stærk med tyk, tæt sammen, let rundet tæerne. Pads svagt pigmenteret.
HINDQUARTERS:
Muscles bredere end i forfjerdinger.
Øvre lår: Bred, naturligvis angulated.
Hock: Kort, straight, stærk. Dewclaws ikke ønsket.
Baghove: Stærk med tykke tæer, der er længere end de forreste fødder, men helt ovalt. Pigmenteret puder foretrak.
GAIT/MOVEMENT:
Den typiske flytning af denne race er trav
Hud:
Snarere tyk. Luk montering på kroppen undtagen på halsen, hvor en lille judlap kan forekomme.

Pæls:
Kort og ru at røre ved.
Farver:
Brindle, sleske og sort, præference i denne rækkefølge. I brindle hunde, mørke toner er foretrukket, sleske, dybere skygge foretrækkes. Hvide pletter er tilladt på forreste fødder, på brystet og på snude op til et maksimum på 30% af hele frakke. En sort maske er også tilladt.
Størelse og vægt:
Højde over skulderkammen: Hunde: Fra 55 til 58 cm. tæver: Fra 52 til 55 cm.
Vægt: Hos hunde Vægten svinger fra 35 til 38 kg. Jeg tæver Vægten svinger fra 30 til 34 kg
FAULTS:
Enhver afvigelse fra de ovenstående punkter bør betragtes som en fejl og den alvor, hvormed skyld bør betragtes bør være i nøjagtigt forhold til dens grad.
Seriøse fejl:
Hunde, der er højere på over skulderkammen end deres højde på croup.
Undershot med mere end 1 cm.
Saksløft eller pincer bide.
Mangel på to premolars.
Mangel på rosen ører, ører, der ligger fast, tæt på kinderne. Ører indstillet på rejse, selv om ryggen tredje er udformningen af en rose øret.
Tail formet som en Bulldog's.
Alle andre alvorlige fejl i henhold til standarden.
Diskvalifiserings fejl:
Shyness, aggressivitet.
Overskrides munden.
Lys eller gule øjne.
Beskåret ører eller låst hale.
Hvid farve, der fylder mere end 30% af hele kroppen andre steder end på forreste ben, bryst og snude.
Patches af enhver anden farve.
Bemærk: Mand dyr bør have to tilsyneladende normale testikler fuldt nedstammer i scrotum.
Målt på en mellem størelses hund :
Vægt: 36 kg.
Højde på croup: 58 cm.
Højde på over skulderkammen: 56 cm.
Bryst omkreds: 78 cm.
Leder omkreds: 59,5 cm.
Længde fra tilbage kraniet at sætte den i halen: 73 cm.
Længde fra kraniet tilbage til slutningen af snude: 22 cm.
Længde af snude til at stoppe: 8 cm.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Historien om Ca De Bou

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x