801 visninger
|
Oprettet:
Tilmeldt:
25. maj 2007 Følger: 28 Følgere: 34 Hunde: 2 Emner: 232 Svar: 4.192
Brød som hos bageren {{forumTopicSubject}}
Jeg vil gerne lave et lækkert brød her i weekenden til morgenmad. Og jeg har fundet nogle opskrifter, men hvordan pokker får jeg lavet skorpen som på disse: (link fjernet)
Lækre tynde og sprøde skorper.
Hvis der er nogen der ligger inde med en opskrift på sådan nogen, så ville jeg være mere end lykkelig
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.085
maj 2007
Følger: 28 Følgere: 34 Hunde: 2 Emner: 232 Svar: 4.192
jul 2009
Følger: 6 Følgere: 17 Hunde: 3 Emner: 52 Svar: 1.316
Det er umuligt at eftergøre det i et alm. køkken, men som Karin råder er det godt at sætte en skål med vand i ovnen, fra starten..altså når du tænder ovnen sætter du skålen ind.
Husk endelig ikke at pensle med vand den sidste halvdel af bagetiden, så bliver skorpen nemlig blød i stedet
God fornøjelse.
maj 2007
Følger: 28 Følgere: 34 Hunde: 2 Emner: 232 Svar: 4.192
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.085
jul 2009
Følger: 12 Følgere: 9 Hunde: 2 Emner: 23 Svar: 282
Brød som hos bageren
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside