De flittige stemmer

Medlemmer: 194
Oprettet: 14-01-2008
Admin: Anni P
Vi er gruppen som stemmer flittigt på alle udfordringer. Selfølgelig stemmer vi fair. Vi laver flere stemmerunder hver dag, alle i gruppen må begynde en stemmerunde.

STEMMERUNDER SOM BLIVER OPRETTET KUN MED DET FORMÅL AT FÅ STEMMER TIL ENS EGEN HUND, VIL BLIVE SLETTET UDEN VARSEL.
(HÅBER I ALLE KAN LEVE MED DEN REGEL)


Vi stemmer på følgende måde.

Vi kan/må/vil lave stemmerunder når vi syntes der skal være en sådan. Undertegnede sørger for at rydde lidt op i de gamle stemmerunder, så der ikke ligger en masse gamle stemmerunderr og forvirrer, så kun de aktive stemmerunder bruges.

Hvis man vil deltage i en stemmerunde, så klikker man på dagens stemmerunde, skriver en kommentar, at man ønsker at deltage. herefter klikker man på første navn i stemmerunden som deltager.

Man stemmer så på den hund man syntes skal vinde.

GÅ IND I PROFILEN OG NED TIL UDFORDRINGERNE. SÅ TRYKKER DU PÅ DEN ØVERSTE UDFORDRING,MÅSKE HAR DU STEMT I DEN, MEN DET GØR IKKE NOGET, FOR UNDER DE 2 DUELLANTER STÅR DER SÅ ENTEN NÆSTE UDFORDRING ELLER BRUGEREN HAR IKKE FLERE UDFORDRINGER DU IKKE HAR STEMT I.

Så går man videre til næste profil som er med i stemmerunden, og så fremdeles, indtil man har været hos alle som detager i denne stemmerunde.

Når man har været rækken igennem så skriver man hertil i kommentar, så kan dem som er med se man er færdig, og man kan selv se hvor langt man er kommet næste gang man går ind i stemmerunden og skal stemme på de nye der er kommet til.

Når der sker nyt i gruppen, blinker der et lille lyn foroven i jeres profil, og i kan følge med i hvad som sker.

Undertegnede vil løbende slette tråde, for ikke der skal ligge for meget og fylde, så ingen kan finde hoved og hale i noget. Ønsker man sin tråd bliver liggende i et par dage, kan man skrive en bemærkning om det i tråden når man opretter den.

Håber alle er klar over hvad der sker, og ønsker jer alle god fornøjelse og velkommen her.

Gruppens betingelser

1. Ordentlig opførsel generelt!
2. Ingen racistiske eller på anden måde stødende kommentarer!
3. Reklamer for andre hjemmesider er ikke tilladt!
4. Kommercielle indlæg er ikke tilladt

Søg i gruppens forum