{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
550 visninger | Oprettet:

Uddannelse og hund {{forumTopicSubject}}

Go Aften smiley

Nu ved jeg ikke hvormange/hvem der er uddannet sådan rent hunde-adfærdsmæssigt... ?

Jeg har studset over noget, eller måske har jeg bare "set forkert"...

Men jeg synes mange "hunde-adfærds"-uddannede har blandingshunde ? Eller er det mig der har "set forkert"

Hertil skal det siges, at jeg har stor respekt for de fleste racer og synes generelt hunde er dejlige smiley

Og en ting mere... Jeg synes mange "uddannede" ikke har interesse/dyrker hundesport ? (her mener jeg AG, IPO, PH osv)

Udover de der er uddannet, så vil jeg høre fra alle Jer andre, også jeg der er under udd. og de der ikke er udd. smiley

mange hilsner

Bufas
Kommentarer på:  Uddannelse og hund
 • #1   2. nov 2008 Jeg fatter intet.. Må en hundeadfærdsbehandler ikke ha blandingshunde?? og skal man dyrke en form for hundesport??

 • #2   2. nov 2008 Hej Bufas,
  Da jeg købte min hund, vidste jeg ikke en dyt om hunde - set i bagklogskabens lys :O)
  Vi gik til lydighedstræning i Dch, fik en masse forkerte sikkert velmente råd. Jeg stoppede da jeg følte mig uduelig og utilpas med metoderne.
  Jeg fortsatte med Agility hvor jeg blev uddannet i DGI regi - helt andre metoder - måtte dog stoppe p.g.af viktors slidgigt.
  Jeg har været rundt i forskellige klubber og set på deres metoder - hvilket ikke har motiveret mig. Dog skal jeg sige at jeg er ilige begyndt med min anden runde.
  Jeg synes også at de forskellige racer skal have lov til at bruges til det de er avlet til - indenfor rimelighedens og sundhedens rammer.

  Personligt træner jeg hvalpe/unghunde og deres ejere, hvor jeg mest går op i at de forstår hinanden (med kærlig konsekvens) og har det sjovt sammen.

  Jeg tror, at jeg ville være en elendig træner, hvis jeg ikke selv synes det er interessant og givende ;o)


 • #3   2. nov 2008 Forresten så har jeg ikke noget imod blandingshunde...........generelt.

 • #4   2. nov 2008 Jeg har ikke blandingshund eller kat, men kan dog heller ikke se noget i vejen med det.

 • #5   2. nov 2008 Jeg er adfærdsbehandler og træner og har to racerene islandske fårehunde. Jeg træner rally med dem begge og går til konkurrencer.

  Så jeg passer ikke helt ind i dit billede. Til gengæld er der rigtig mange uddannede som har hunde mere store eller små adfærdsproblemer - ihvertfald en del af dem jeg kender, mine er heller ikke helt forskånet. Men det lærer man jo bare rigitg meget af.


 • #6   2. nov 2008 Jeg er ved at være færdig som dyreadfærdsterapeut og jeg har en blandingshund (ell han har i hvert fald ikke tavle) og jeg har trænet lygidhed og agillity, men nu træner jeg bare hjemme i haven smiley Jeg anede heller ikke rigtig noget om hunde, da jeg købte min hund og kort tid efter startede på uddannelsen. Og jo, jeg da også haft problemer med min hund. Det er man jo ikke nødvendigvis forskånet for, fordi man er ved at uddanne sig indenfor faget.

 • #8   3. nov 2008 Jeg skal snart igang med min bachelor som dyreadfærdsterapeaut. Jeg har en racehund med tavle. Jeg valgte bevist en sund hvalp fra en seriøs opdrætter, da jeg ikke viste nok om hunde, da jeg startede på uddannelsen (katte og hesteperson), og derfor ville have en "rå" hund, der kunne lære mig mest muligt... samt lade mig se mine egne fejl.

  Jeg gik til lydighedstræning i DcH indtil min hund blev syg på et tidspunkt. Jeg vendte aldrig tilbage. Min teoretiske viden er minimum på højde med deres, så den har jeg ikke brug for.

  Jeg deltager ikke i konkurrencer. Måske burde jeg i reklamens navn, men konceptet har aldrig rigtigt interesseret mig. Muligvis pga. hvad jeg har set i hestesporten. De fleste jeg kender indenfor feltet er dog aktive i mindst en form for hundesport. Også IPO. Nogen endda så meget, at jeg nogen gange begynder at tro, at jeg er bagud.

  Muligvis stammer dine opservationer fra, hvilket skole af behandlere som du kender.


Kommentér på:
Uddannelse og hund

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside