{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
853 visninger | Oprettet:

Puddel skambidt af kamphund! {{forumTopicSubject}}

Skambidt puddel overdraget til Dyrenes Beskyttelse
Puddel blev skambidt af kamphund og efterladt af sin ejer. Dyrenes Beskyttelse er glade for, at hunden nu er blevet overdraget til foreningen


Den sorte puddel er glad og kommer alle i møde med logrende hale og åbent sind. Mærkeligt nok, når man tænker på, hvad den har været igennem, før den flyttede ind på et internat hos Dyrenes Beskyttelse.
Puddelhunden blev skambidt af en muskelhund. Dette synes ikke at bekymre ejeren af puddelhunden synderligt. Han lod hunden ligge med voldsomme bidsår og blødninger. En dyrevenlig person fandt hunden og bragte den til dyrlæge med det samme.

Hundens redningsmand havde ikke råd til at få hunden behandlet, så Dyrenes Beskyttelse blev kontaktet. Kredsformand Jørgen Jensen, som fik sagen forelagt, tilbød med det samme at betale for, at dyrlæge forsøgte at redde hundens liv.

Selvom hundens bidsår var meget dybe, kunne dyrlægen konstatere, at ingen vitale organer havde taget skade, og dyrlægen havde efter nogle timers operation fået styr på de slemme skader. Nogle sår kunne syes, og andre var så dybe, at der måtte sættes dræn.

Efter operationen blev hunden bragt til et af Dyrenes Beskyttelses internater, hvor den i mere end en måned har været under kyndig behandling og pleje.

Dyrenes Beskyttelse har under hele forløbet været meget opsat på at overtage hunden, så den ikke skulle hjem til sin ejer, som tydeligvis ikke har overskud til at passe den. Og det er med stor glæde, at foreningen kan konstatere, at hunden nu er blevet overdraget til foreningen.

"Det er nu lykkedes os at overbevise ejeren om, at hunden vil være bedre tjent med en ny familie - set i lyset af ejerens situation, og det er vi naturligvis lykkelige for. Hunden er, trods det den har været igennem, en glad og tillidsfuld lille fætter. Den skal nok kunne få et godt liv hos en ny familie, når den er helt parat til at forlade internatet," siger kredsformand Jørgen Jensen.

Dyrenes Beskyttelse ser med stor bekymring på de mange muskelhunde, som er i ukyndige hænder og dermed livsfarlige. Det var f.eks. ikke første gang, at den aktuelle hund havde angrebet en hund, og derfor krævede det heller ikke store overtalelsesevner at overbevise ejeren om, at hunden burde aflives.

Dyrenes Beskyttelse ser den aktuelle sag som et eksempel på, hvor godt en sag kan løses, når diverse parter arbejder sammen. Dyrenes Beskyttelse har i dette tilfælde haft et fremragende samarbejde med politiet. Det er således lykkedes både at få den aggressive muskelhund aflivet og få den skambidte hund væk fra en ejer, der tydeligvis hverken havde overskud eller evner til at varetage sin hunds velfærd.


Billede af pudlen kan ses inde på
www.dyrenes-beskyttelse.dk  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Puddel skambidt af kamphund!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x