{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.451 visninger | Oprettet:

Rådyr skambidt af 2 hunde. {{forumTopicSubject}}


http://sn.dk/Slagelse/Raadyr-skambidt-af-to-hunde/artikel/639532

"En hvid puddel indsmurt i blod, en sort labrador, som ikke ville slippe sit bid i rådyrets ene bagben, var det frygtelige syn, der mødte 63-årige Villy Jensen"

- Den ene kvinde forsøgte at hive labradoren, der var iført et orangefarvet dækken, væk fra rådyret, men den ville ikke slippe sit bid i det ene baglår. Begge hunde syntes at være i en slags blodrus.
Dyret var også bidt flere steder i hovedet, ligesom meget af pelsen var flået af som følge af hundenes bid, siger Villy Jensen......

Hvad hulan får en hund(e) til at angribe og skambide et forholdsvis stort dyr i naturen? Hundene havde tydeligvis til hensigt at slå dyret ihjel smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Rådyr skambidt af 2 hunde.
  • #1   9. mar 2017 Blodrus tror jeg ikke på. Men jeg tænker som end noget så simpelt som instinkter. Det er ikke sjældent set når hunde er på egen pote.

  • #2   9. mar 2017 Det kommer ikke så meget bag på mig, at hunde kan finde på det - men indrømmer, at jeg nok ikke lige havde forventet det af en lab og en puddel...

    Uanset hvad er det utroligt tragisk - og det BØR bare ikke kunne ske, for selvfølgelig skulle hundene have været i snor!


  • #4   9. mar 2017 Karina - det er da trods alt to racer med noget jagtinstinkt i sig. Men jeg giver dig ret, der er andre racer der er langt mere oplagt.

    Det BØR ikke kunne ske, men det SKER. Ofte. Og man bliver så ærgerlig når man går og passer på vildtet, plejer og gør ved, og så man fanger en hund på et kamera som er efter rådyr/hare/whatever. Vi får bare ikke rigtig billeder af ejer.


  • #5   9. mar 2017 Altså - en lab kan have et utroligt veludviklet jagtinstinkt, hvis man som ejer ikke gør noget for at lære hunden, at det er no-go at jagte vildt smiley
    Pudlen - næh, jeg havde ikke set den komme. Men hvorfor ikke? Den har jo også et jagtinstinkt.

    Uanset racen på de skyldige hunde, så er det bare så ærgerligt, når sådan noget sker smiley


  • #6   9. mar 2017 Er der ikke forskel på at jage og så ligefrem at ville skambide og slå et stort dyr ihjel?


  • #7   9. mar 2017 R.I.P. - Jo, hvis hunden har lært det.

  • #8   9. mar 2017 Instinkter, intet andet.

  • #9   9. mar 2017 Altså - hvis mine to labber fik lov, så ville de uden tøven nedlægge vildt uanset størrelse. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om! Og nej - jeg tror seriøst ikke, at de ville nøjes med at jage.
    Så derfor har jeg lært dem, at jagt af fugle, harer og andet vildt er totalt no-go. Den ældste kunne ikke drømme om at jagte noget - men den yngste er i snor i naturen, for ham er jeg sq ikke helt sikker på smiley


  • #10   9. mar 2017 Instinkter? Mangel på socialisering/miljøtræning? Det er noget i den stil som jeg tror har indflydelse på det...

    En af mine hunde (på 2 kg) vil meget gerne slå både fugle, katte, kaniner, harer, rotter mm. ihjel. Selv da min 6-7 kg kanin slap ud en morgen, så var det hende der gik amok på kaninen, prøvede at ruske den, og de tre andre hunde (plus en pasningshund) hoppede bare rundt omkring dem, gøede og ville lege.


  • #11   9. mar 2017 I den by, hvor vi boede før, var der også to labrador den en dag kom slæbende med et helt nyfødt kid, det var dødt, der var fosterhinder, blod osv på endnu - så det kommer ikke bag på mig heller. Men jeg bliver hver gang rasende over, at folk ikke har styr på deres hunde - stakkels rådyr.

  • #12   9. mar 2017 Hold nu op! Det er forfærdelig at det er sket, men der er kun en der har skylden og det er ikke hundene! Ejeren er 100% skyld i det, jeg fatter på ingen måde hvorfor hundene skal aflives! Ejeren skal straffes så det kan mærkes, men hundene har jo bare fuldt deres instinkter snor på fremover, så er det problem løst for deres vedkommende;)

  • #13   9. mar 2017 Enig, Bodil. Det kan ikke være andres skyld end ejer.

  • #14   9. mar 2017 Åh ja, det er netop den slags ting der KAN ske når man lufter sin utrolige indkalds sikre hund uden snor på , selv om det er påbudt i skovene smiley

    Det er derfor jeg krummer tæer og virkelig skal sidde på mine fingre, hver gang en bruger herinde synes det er så fedt at gå i skoven med sin hund løs smiley

    Brug for helvede de indhegnet hundeskove, og lad snoren blive på når man ikke er i den smiley


  • #15   9. mar 2017 #11 Noooo, ej hvor frygteligt smiley



  • #17   9. mar 2017 AG - det tænkte jeg også. De fleste hunde vil jagte et dyr der løber, men det er virkelig de færreste, der kan fange dem...

  • #20   9. mar 2017 "Hvad hulan får en hund(e) til at angribe og skambide et forholdsvis stort dyr i naturen? Hundene havde tydeligvis til hensigt at slå dyret ihjel "
    Tja, det gør såmænd noget - for et rovdyr - så naturligt som jagtinstinktet smiley Et Instinkt begge racer kan besidde i udpræget grad smiley Jeg har oplevet mange labradors med rigtig meget jagtinstinkt og meget lidt opdragelse fræse rundt efter harer og rådyr. De tre storpudler jeg kender har også temmelig meget jagtinstinkt (min nabos stikker gerne af hjemmefra for at gå på jagt smiley ). Det har intet med blodrus - eller nogen som helst anden form for rus at gøre smiley Når jagtinstinktet 'tænder' så lukker det typisk alt andet ude og der eksisterer kun byttet i hundenes bevidsthed. Dvs. ejerne kan skrige sig hæse - hundene opfatter det ikke. Men nogen rus er det altså ikke smiley
    At jage bytte og nedlægge bytte er begge 'delmomenter' af samme instinkt smiley Træning i fx selvkontrol kan gøre en meget stor forskel i forhold til jagtinstinkt og nogle hunde kan man sagtens træne til at ignorere bytte eller fx opsøge føreren, når de møder bytte. Andre er det meget svært med. Jeg kommer aldrig til at stole på at jeg kan stoppe min Dobermann, hvis hun møder et rådyr. Derfor går hun aldrig løs steder, hvor vi kan risikere at møde den slags. Håber de to damer for fremtiden husker at have snor på deres vovser når de lufter dem. Det er jo lige præcis sådan en historie, der er vand på fortalerne for totalt forbud mod løse hundes mølle smiley


  • #21   9. mar 2017 At de kan løbe rådyret op kommer slet ikke bag på mig -med det antal skambidt dyr vi har hvert år i Danmark, ER det altså ikke så sjældent endda, at hunde har held til at løbe vildt op, og får de først bidt rigtigt, sættes farten jo ned, og dyret kan nedlægges.

    Hvad der er sket her -natrulige instinkter såmænd. Måske ikke de allermest oplagte racer til den slags, men uanset hvor sød og rar lille Fido er, så må vi altså ikke glemme at det er rovdyr vi har boende hos os, og et dyr i bevægelse kan altså få trigge naturlig rovdyradfærd -ja og slå ihjel.

    Har folk ikke kontrol over Fidos jagtinstinkt, skal den altså bare ikke gå løs -og uanset kontrol, skal den jo i hvert fald ikke være løs på steder hvor snor er påbudt.

    Man kunne jo ønske sig mere mærkbare bøder for ikke at have snor på i skoven -og da særligt, hvis hunden faktisk har forvoldt skade. Aflivning synes jeg i dette tilfælde er tåbeligt -hundene er ikke aggressive/farlige blot fordi de har jaget vildt. Men sker det gentagne gange med samme hund, kunne man j overveje det. Ikke pga. hundens farlighed, men fordi ejer åbenbart ikke lærer af det.


  • #22   9. mar 2017 @16 og 17: Ja, det er også lidt min tanke. Men det kan også være at de har fået trængt det op i en krog og har kunnet komme til at bide i den så den er blevet skadet.
    ..... og så er sådan en pudel altså temmelig hurtig.
    @19: Ja, det tror jeg man kan være temmelig sikker på.
    Jeg har godt nok også været glad for hundeskove uden hegn. Store arealer og ikke ret mange løse hunde smiley Jeg har haft to hunde der virkelig var totalt indkaldssikre; uanset om vi mødte rådyr, mountainbikere, hunde, katte, harer, ryttere eller hvad som helst. De kom promte når der blev kaldt og ingen af dem har nogensinde været stukket af fra mig for at jage et eller andet.


  • #23   9. mar 2017 Hvis man kan stille et spørgsmål som i startindlægget, så er der noget læsning om hunde man mangler at gøre sig.
    Svaret er instinkt.
    Og der er masser af hunde, der uden tøven vil forsøge at nedlægge et dyr i naturen.


  • #24   9. mar 2017 Jagtinstinktet er det der gør om man kan overleve eller ej.
    Det er faktisk en god ting i disse tider hvor folk avler al instinkt ud af en hel bunke racer.
    Jagtinstinkt er kun et problem i sager hvor folk ikke tager det seriøst...


  • #25   9. mar 2017 Jeg forstår nu ikke helt hvordan de kunne løbe det dyr op? Det må næsten ha været syg.
    En labrador løber da ikke ret hurtig og en puddel af mindre størrelse kan ikke nedlægge vildt.

    Det kan de sagtens, og lige i den her tid er de jo højdrægtige, hvilket jo gør dem noget langsommere.


  • #26   9. mar 2017 Jeg har to små pudler, den ene får ikke lov at gå løs hvor der er stor risiko for dyr, og han kommer i snor hvis jeg ser nogen. Bare færten af et dyr får ham til at koble helt fra. Jeg er ikke sikker på han ville kunne fange og nedlægge et stort dyr, men jeg har ikke lyst til at han skal have forsøget smiley eller forsvinde så jeg ikke kan finde ham igen.

  • #27   9. mar 2017 Det er rovdyr, hvordan kan det komme bag på nogen at den slags kan ske?!

  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #28   9. mar 2017 Det er rovdyr, hvordan kan det komme bag på nogen at den slags kan ske?!

    En kontrolgruppe bestående af hunde af en race, der ikke bliver opfattet som farlig (Labrador)

    http://dyreetik.ku.dk/forskningsprojekter/farlige-hunde/forskningsplan/


  • #29   9. mar 2017 Peter -hvordan er det link lige relevant her?

  • #31   9. mar 2017 Og det er derfor man ikke skal slippe sin hund med mindre man har den under kontrol! DVS... man kan kalde den til sig I ENHVER situation.. det kan man lære hvis man gider gå til træning med sin hund!.. men stakkels vildt.. barsk måde at dø på!

  • #32   9. mar 2017 Linket er KUN interessant fordi lappen og pudlen IKKE er på den liste voldemort prædker så meget om smiley Og kun af samme årsag deltages der i tråden smiley

    Tråden her ender såmænd nok også på *tosse-bloggen * smiley


  • #33   9. mar 2017 smiley

  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #34   9. mar 2017 Peter -hvordan er det link lige relevant her?

    Det relevante er at Labrador også kan være farlig.. smiley

    Dette selvom Københavns Universitet siger.. En kontrolgruppe bestående af hunde af en race, der ikke bliver opfattet som farlig (Labrador)

    Resultaterne vil kunne danne grundlag for at sige noget om, i hvilken grad de uønskede adfærdsmæssige egenskaber hos amstaff nedarves til blandinger af amstaff og hunde af racer, der ikke opfattes som farlige.

    Ser ud til at Labrador overraskende nok kan være farlig uden den er blandet med andre racer.. Hvilke uønskede adfærdsmæssige egenskaber mon de mener at Amstaff kan tilføre.. Var den Lab bare blandet med 10% af de farlige Amstaffs..Ja så havde den jo nok ædt hele skoven..


  • #36   9. mar 2017 Hva sagde jeg ???

    Kæft en sammenligning, helt i skoven smiley

    Så fra nu af handler det kun om hvor farlig lappen er i forhold til en amstaff, og i morgen ( senest ) er tråden endt på *tosse-bloggen* hvor vi alle er snotdumme eller bindegale trunter smiley smiley


  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #38   9. mar 2017 Så fra nu af handler det kun om hvor farlig lappen er i forhold til en amstaff, og i morgen ( senest ) er tråden endt på *tosse-bloggen* hvor vi alle er snotdumme eller bindegale trunter

    Når brede røve og smalle hjerner mixes.. smiley

    PS: Har aldrig haft en blog.. og får det heller aldrig Gurli Gris smiley


  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #40   9. mar 2017 Det er jo ikke hundenes skyld at deres ejere er idioter og ikke fatter at holde dem i snor..

    https://www.youtube.com/watch?v=IgVVKoX8eIc


  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #44   9. mar 2017 Og Peter du er da det man på godt gammeldags dansk kalder øretæve-indbydende!!

    Hvad har jeg skrevet til dig Caroline ?


  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #47   9. mar 2017 Det er vel irrelevant om det er mig eller en anden du har skrevet til? Din kommentar er under bæltestedet og bidrager på igen måde til en god debat.

    Intet kan være mere under bæltestedet end en løgnhals med medløbere der bliver ved med at komme med hentydninger.. smiley

    Ikke mig der starter gang på gang med at brygge videre på løgnhistorier.. Og kan bestemt ikke se det er sjovt at folk...


  • #48   9. mar 2017 Forfærdeligt synd at et rådyr ender sine dage på den måde - men helvede fryser over, inden jeg begiver mig ind i en hundeskov med alle de her "den gør ikke noget" og "den vil bare lege" shit for brains hundeejere der holder til disse steder.

    Sker aldrig - jeg accepterer dog hvis jeg får en bøde for at gå med min hund løs steder, hvor det ikke er tilladt.
    Så beder man selv om det.


  • #50   9. mar 2017 # 38-47 : Næppe mig der er løgnhals, eftersom jeg ikke sidder og fylder folk med løgn, som visse andre gør. smiley

    Jeg tror i øvrigt næppe jeg har medløbere. smiley

    Og i øvrigt, hva rager min brede røv dig ? ka du ikke li den, så lad være med at glo på den ! smiley


  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #51   9. mar 2017 Stop dit barnlige pis Gurli.. Jeg lyver ikke..det er dig som er løgnhalsen der brygger videre på løgne..
    Bland mig udenom og hold dig til emnerne fremover hvis du har noget at byde ind med...


  • #52   9. mar 2017 Det er ikke dit emne så det bestemmer du slet ikke smiley

  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #53   9. mar 2017 Nej, du klarer dig bedst i kyllingetråde hvor jeg er på filter..

  • #54   9. mar 2017 Peter -venlig henstilling herfra om at "tale" ordentligt. Man kan godt være uenige, uden at man behøver bruge sprog som det du bruger her.

    Ang. dit svar på mit spørgsmål: Her er jo netop IKKE tale om en farlig hund. Der er tale om en hund, der opfører sig som det den er: Et rovdyr. Om det er en labbe, en amstaff eller en mynde, så er dette ikke farlig adfærd. Jeg ville ikke frygte at denne hund går ud og æder et barn eller en anden hund bagefter. Til gengæld vil jeg forvente at den ejer resten af hundens levetid holder den i snor, når nu den åbenbart ikke kan kaldes hjem (og i øvrigt at ejer får en klækkelig bøde).


  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #55   9. mar 2017 Peter -venlig henstilling herfra om at "tale" ordentligt. Man kan godt være uenige, uden at man behøver bruge sprog som det du bruger her.

    Det er jo ikke mig der først bringer det ned til et niveau omkring maven af en slange..Ved at starte med dumme navne..


  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #56   9. mar 2017 Ang. dit svar på mit spørgsmål: Her er jo netop IKKE tale om en farlig hund. Der er tale om en hund, der opfører sig som det den er: Et rovdyr. Om det er en labbe, en amstaff eller en mynde, så er dette ikke farlig adfærd. Jeg ville ikke frygte at denne hund går ud og æder et barn eller en anden hund bagefter.

    Hvilke dyr er det iorden at den agerer rovdyr overfor.. og hvad er en farlig hund?


  • #57   9. mar 2017 Det ville da være lang mere mærkeligt hvis et rovdyr ikke tog sin chance for at udnytte sit instinkt. Og endnu mere mærkeligt hvis hundene kun gik halvhjertet ind i jagten.

  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #58   9. mar 2017 En hund er en hund, men indeni gemmer der sig en ulv. Den kan fra naturens side forvolde stor skade, så hunde skal være i snor, når de er i den frie natur, siger naturvejleder Jes Aagaard.

    http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2017-02-12-hund-mistaenkes-for-drab-paa-raadyr-den-doede-af-blodtab-det-er-helt-absurd


  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #59   9. mar 2017 Havde det været en kænguru ..
    https://www.youtube.com/watch?v=97fvyfHHaMc



  • #61   9. mar 2017 Jeg fatter slet ikke hvordan den samme person kan blive ved og ved og ved med at dreje trådene hen på det latterlige emne der altså.
    Det er satme imponerende!
    Og virkelig trættende.


  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #62   9. mar 2017 Hvem er enkelt person eller gruppen så ifølge skolelærer?

  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #65   9. mar 2017 Jeg har ingen anelse om, hvad du mener.

    Nej, du ved vel knapt hvad idiosynkrasi er..


  • Peter
    Peter Tilmeldt:
    okt 2016

    Følgere: 3 Emner: 3 Svar: 1.175
    #67   9. mar 2017 Ser ud til at der er en vis idiosynkrasi om forbindelsen mellem Labrador og farlige hunde.. Prøv lige at afspore lidt mere..

  • #68   9. mar 2017 Det er godt nok en trist historie smiley Håber fa'me at de 2 hundeejere skammer sig godt og grundigt smiley Holder hundene i snor fremover, samt modtager en stor bøde !!!

  • #69   9. mar 2017 Kunne vi ikke bare blive enige om, at har man ikke noget at sige til emnet og/eller kan man ikke sige noget i en ordentlig tone, så undlader man at skrive ?
    -kan anbefale at læse brugerbetingelserne, hvis man skulle være i tvivl om reglerne.





  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.321
    #70   10. mar 2017 Det er da ligyldigt om dyret har været syg eller ej. Det er ikke en opgave for gæster i skoven at aflive dyr. Jeg kan sagtens hidse mig op over at se dyr blive mishandlet. Hvor er respekten for naturen og de mennesker der holder den.



  • #71   10. mar 2017 #70

    Enig. Det skurrer dæleme også i mine ører, når jeg læser at der ikke er noget vildtpleje i et område, så om Hr Jensens Ricco nupper et rådyr eller to er OK !!!

    Neeeeej !!!



  • #72   10. mar 2017 Jeg vil mene at det nok er lidt ligegyldigt hvilke racer de hunde var som gjorde det. de fleste racer har endivider der kan finde på at storke efter vildt og nappe det hvis de fik chancen.
    De 3 hunde der er her på matriklen er bestemt ingen undtagelse.
    Dvs de 2 jeg selv har og så knægtens hund som vi passer.
    Jeg har siddet i en busk med en amstaf/ambull i den ene hånd og en hyrde i den anden, og skreget på min mand at han skulle komme og redde det halvstore rå-kid der stod små 1,5 m fra os og trykkede sig i vores havehegn smiley
    Det var ikke sjovt, og ligegyldig hvilken en af hundene der var sluppet fra mig, havde den flået det stakkels kid smiley
    Min lille terrier Anton er bestemt ingen undtagelse, han gik lige lukt på det rådyr der var sluppet ind i vores have, og havde han været stor nok, havde han slået det ihjel smiley
    Amstaf/ambull Baby, knægtens hund, fandt en fasan under en busk i haven, det sagde bare knas, og ruske, så var den død, hun havde faktisk hele fasanen inde i munden smiley
    Dana ( hyrden ) løb en fasan op, dvs den prøvede at lette, den tog hun ca 1,5 til 2 meter oppe i luften, og landede på en måde så den blev tæsket i jorden, og bum, død var den smiley
    Alt mine hunde har taget har KUN været i vores egen have, uden for haven er der snor på.


  • #75   10. mar 2017 AG: enig, men nu har jeg ikke haft nogle af mine hunde fra Hvalp af. Selv Dana var næsten 1 år før vi fik hende.
    De fleste hunde vi har haft igennem tiden har været genbrugs hunde smiley
    Selv schæferen Jackie, men hun gik ikke på vildtet, altså hun synes det var skide skægt at få en flok fasaner til at lette og flygte i alle retninger, men når de var jaget op stod hun blot og kiggede begejstret efter dem.
    En gang har hun sat efter en rå i vores have og da den var trængt op i et hjørne, nærmede hun sig den forsigtigt og ville snuse til den, da hun rørte ved den med snuden skreg den en meget høj BAA -lyd og Jackie blev meget forskrækket og løb hen til min mand og gemte sig.
    Siden da kiggede hun kun på de rådyr der trak igennem vores have og drak vand af vores sø inden de forsatte deres færd. smiley


  • #77   10. mar 2017 Ikke alle hunde har hele jagtinstinktet. En del mangler afslutningen og nogen gange er instinktet gennem avl blev ændret lidt. Fx hos fårehundene og de stillende fuglehunde. Min Perle har massere af den del der handler om at jage byttet, men når det kommer til 'slå ihjel-delen' så mangler hun noget: Sidder byttet stille så aner hun ganske enkelt ikke hvad hun skal stille op med det. Hun slår ikke vores kaniner, mus, rotter og naboens gamle kat ihjel. De er sjove at løbe efter, men hun stopper hvis hun får trængt dem op i en krog og de ikke kan løbe videre. Hun har en enkelt gang svunget sig op til at hente 3 levende rotteunger til mig, så kunne jeg slå dem ihjel.
    Men at jeg ved at hun ikke rør rådyret kan rådyret jo ikke bruge til noget smiley


  • #78   10. mar 2017 Jeg tror ikke Thor har jagtinstinkt, det har i hvert fald ikke vist sig endnu, men han er stadig i snor steder hvor vi risikere at støde på vildt.
    Når vi støder på rådyr sidder han bare og kigger som om han tænker "Nej, hvor fint". smiley


  • #79   10. mar 2017 en hund ,som gå efter byttet, det er skam helt normalt. det forgår os i jagt. men der har man forhåbelig lært hunden og give slip når det bedes om det (: en hund som ikke er træning i den omfarmet har nok lidt mere besværet med og sige for hunden til og slippe igen smiley og det kan ende i ren helvede smiley

  • #81   10. mar 2017 Der er tale om instinkt!
    Er der forskel på instinktet Jagt/bytte, når hunde skambider/ dræber naboens kæledyr, værende en kat eller hund?





  • #82   10. mar 2017 #80

    Jeg klapper i hænderne og råber højt - så løber de som regel afsted. Ingen skade til, at de bliver bange for mennesker og hunde i de offentlige skove.


  • #83   15. mar 2017 @81: Jagtinstinktet kender ikke forskel på vilde dyr og kæledyr smiley Men at jage andre hunde er ikke nødvendigvis jagtinstinkt.

Kommentér på:
Rådyr skambidt af 2 hunde.

Annonce