{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.428 visninger | Oprettet:

Kløestillende? {{forumTopicSubject}}

For en uges tid siden opdagede jeg at Fifi havde lopper (modbydelige kræ). Hun blev så vasket i noget loppeshampoo, som vi fik at vide, skulle tage dem.
Vi har bare dét problem, at hun klør og klør og klør, og tror at hun har fået kløet så meget, at det klør selvom der ikke er noget. (ligesom når man bliver ved med at klø i et sår).

Er der nogle der har et bud på hvad jeg kan gøre - Gerne en forholdsvis billig mulighed (da økonomien er lidt stram i tiden).

Hvis vi skal til dyrlægen, er der så nogle der har en prisidé, hvis vi skal have kløestillende?


Kommentarer på:  Kløestillende?
 • #1   9. maj 2009 Det skulle meget gerne være ude det hele, men kunne være at vi skulle skylle efter en gang til.

  Men når hun først har fået gnavet så meget, bliver det jo ved med at klø, når det aldrig får ro.


 • #2   9. maj 2009 Vores Trille kan ikk tåle hverken lopper eller loppe middel ( Dem man drypper i nakken af hunden ) Hun mister hendes hår der hvor loppe midlet sidder og hun klør og klør den stakkel smiley

 • #3   9. maj 2009 Vi har tænkt lidt på at barbere Fifi, så hun kunne få lidt luft for pelsen - Hun har en rimelig tyk pels, men ved ikke om det er nogen idé?

 • #4   9. maj 2009 Loppe schampoo er jo ikke langtids virkende, de tager kun de lopper der sidder på hunden i øje blikket.
  Der skal mere til, omgivelserne skal behandles. Og hun skal have noget i pelsen der er langtids virkende.
  Hun kan godt lide af loppe allergi når hun klør sig så voldsomt. Vask evt. i kløe stillende champoo.
  Men det vigtigste er at alle lopper behandles. Da bare et bid kan give voldsom kløe, og rødme i huden.


 • #5   9. maj 2009 <b>Anette J</b>
  Okay, mange tak. Har du evt. nogle bud på noget godt kløestillende shampoo, og hvor fåes det?


 • #6   9. maj 2009 Dyrehandel, apotek og dyrlæger. Ved ikke lige et bestemt mærke eller noget, der må du læse eller spørge dig frem.
  Der må også være noget på nettet dyredoktor eller hvad de nu heder de sider ;o)


 • #8   9. maj 2009 Er du sikker på at hunden ikke også har skab.... utrolig mange hunde er ramt i øjeblikket, og kun dyrlgen kan konstater det ved hjælp af skrabetest.

 • #9   10. maj 2009 Hvis hunde "kun" er vasket i loppeshampoo og ikke er behandlet yderligere, og omgivelserne heller ikke er behandlet, er hele vasken overflødig, lopperne kan hoppe på så snart hunden forlader badeværelset.
  Så selv om økonomien er stram så er i nødt til at behandle grundigt, specielt hvis hunden har loppeallergi(det har de fleste efterhånden).
  Du skal bruge noget af det til at komme i nakken, dette gør du hver 3 uge(snak med din dyrlæge) og behandler selvfølgelig omgivelserne samtidig.
  Det men hver 3 uge lyder voldsomt, men det er faktisk det eneste der løser problemer fuldkomment og lopperne når på den måde heller ikke at bide din hund, da de dør når de blot kommer på pelsen.
  Sørg for din hund kommer rundt i hele huset, i alle hjørner og sprækker, så der ikke er lukket rum, hvor loppeæg kan ligge i op til 2 år og vente på i åbner rummet igen.
  Jeg har selv været turen igennem da vi flyttede i et hus med virkelig mange lopper, addd, de kravlede op af benene på en, vi fjernede hunden, fik sprøjtet og gjorde alt det man skulle, vi kunne ikke komme dem til livs, så fik vi ovenstående råd fra dyrlæge..FJERN IKKE HUNDEN, men behandel den, da det så fjerner problemet.
  6 uger, så var alle lopper væk, al kløe var væk også på os andre, der også blev bidt, så pungen op af lommen og ned på apoteket.
  Mange hilsner
  amanda


 • #10   10. maj 2009 bonnie gjorde det samme da hun havde lopper...
  Vi prøvede også det der frontline, og det var bestemt ikke særlig godt hun fik nogle store sorte plamager det hvor vi havde kommet det på hende. rigtig synd...
  Efter det blev vi anbefalet at få nogle piller på apoteket, de er lidt dyrere end frontline, men vi kan kun sige positiv for dem....... Først en tur i loppebad og så en pille om måneden, vi har ikke set noget på hende siden og det er godt et lille år vi har brugt dem..
  Held og lykke


Kommentér på:
Kløestillende?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x