Træningsgodbidder - gode:) ? Træningsgodbidder - gode:) ?
Jeg plejer at bruge alt fra pølser til råt kød, men vil gerne høre, om der er andre forslag fra jer herinde på HG:)
Bagt lever i ovn er mums, så måske andre ligende?
Noget der måske er nemmere at transportere med rundt på træningspladserne...
Uden kornprodukter!
Gerne tørret rent kød...
aug 2009
Følger: 17 Følgere: 19 Hunde: 6 Emner: 78 Svar: 540
Jeg skal til at lege med ris og forskellige fisk, kød...så ca. 5-10 % ris + resterende kød/fisk:)
Er bare ikke helt klar over, hvor længe og hvor høj varme, de skal bages ved..
aug 2009
Følger: 17 Følgere: 19 Hunde: 6 Emner: 78 Svar: 540
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.794
Ellers køber jeg kyllingetern (til salater osv) og tager med..
aug 2009
Følger: 17 Følgere: 19 Hunde: 6 Emner: 78 Svar: 540
dec 2008
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 3 Emner: 4 Svar: 475
Jeg er så heldig, at min mand er tjener, så jeg bruger kød rester fra køkkenet. Ikke det der har været inde hos folk. Men rent kød, som skæres fra. Det blliver nydt, kan jeg se.
Jeg kunne godt tænke mig at prøve lever og hjerter, men tror det må blive til sommer, hvor alle døre og vinduer kan stå åbne.
nov 2004
Følger: 62 Følgere: 57 Hunde: 2 Emner: 881 Svar: 10.783
aug 2009
Følger: 17 Følgere: 19 Hunde: 6 Emner: 78 Svar: 540
aug 2009
Følger: 17 Følgere: 19 Hunde: 6 Emner: 78 Svar: 540
jun 2008
Følger: 20 Følgere: 19 Hunde: 3 Emner: 92 Svar: 643
aug 2009
Følger: 17 Følgere: 19 Hunde: 6 Emner: 78 Svar: 540
jun 2008
Følger: 20 Følgere: 19 Hunde: 3 Emner: 92 Svar: 643
jun 2008
Følger: 20 Følgere: 19 Hunde: 3 Emner: 92 Svar: 643
jun 2008
Følger: 20 Følgere: 19 Hunde: 3 Emner: 92 Svar: 643
Men måske er der andre der ved det?
Jeg har ikke nogen bestemt vejledning til hvor lang tid det skal have i ovnen, jeg holder bare lidt øje og tager det ud når det er sprødt/tørt uden på. Hvis man vil opbevare det i længere tid kunne jeg forestille mig at man skal tørre det helt igennem. Til at starte med prøvede jeg fiskebollerne på 100 grader, men så syntes jeg at de skulle ligge der i flere timer før de blev færdige. Så nu giver jeg dem ofte noget mere varme, måske 180-200 og så i kortere tid.
Men jeg tror næsten at du bare skal prøve dig frem også udfra hvor bagte/tørre du vil have godbidderne. Jeg kan godt lide at de bare lige er tørre uden på, men gerne må være bløde inden i stadig. Men jeg bruger demsom tidligere nævnt også med det samme til træning...
Reiki: Hvad giver du kødbollerne?
aug 2009
Følger: 17 Følgere: 19 Hunde: 6 Emner: 78 Svar: 540
Gizmo - jeg ved intet om at tørre/bage i ovnen...har ikke prøvet det før.
sep 2008
Følger: 19 Følgere: 32 Hunde: 4 Annoncer: 5 Emner: 73 Svar: 4.136
Træningsgodbidder - gode:) ?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside