697 visninger
|
Oprettet:
Gulerodsboller {{forumTopicSubject}}
5 dl vand
100 g gær
100 g sukker
5 g salt
2 æg
200 g revne gulerødder
200 g solsikker
2 dl olie
1200 g mel
Blandes - dejen skal være "våd" så ikke mere mel i.
Hæver ca 20 min.
Sættes på bagepladen med 2 spskér
Hæver i 15 min.
Bages v/ 200 grader i 15 min.
maj 2006
Følger: 70 Følgere: 92 Hunde: 5 Emner: 233 Svar: 11.254
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
Jeg har ALTID lavet ELENDIGE brød. Boller kunne lige gå, men ellers har alt, der havde med gær at gøre blevet noget fladt noget.
Men jeg fandt ud af, at jeg altid har æltet for lidt og forkert. Jeg har simpelthen ikke forstået hvordan gær og gluten virker - og derfor blev mine brød altid fladbrød..
Er det problemet, så sig lige til, så skal jeg finde noget til dig, som måske gør det sjovt at bage gærdej!
maj 2006
Følger: 70 Følgere: 92 Hunde: 5 Emner: 233 Svar: 11.254
men det kunne tænkes at det du har ville hjælpe på det!
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
http://hindbersnitten.dk/bagerskolen/_bagerskolen_hvordan_laves_dejen.php
Kig i det hele taget lidt omkring, for der er RIGTIG mange gode tricks på den side.
(Og hamrende gode opskrifter, i øvrigt)
maj 2006
Følger: 70 Følgere: 92 Hunde: 5 Emner: 233 Svar: 11.254
Gulerodsboller
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside