{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.210 visninger | Oprettet:

Flæskesteg som mormor lavede den :) {{forumTopicSubject}}

Jeg kan faktisk ikke specielt godt lide flæskesteg, så det er sjældent jeg laver til andet end pålæg smiley

Nu havde Netto lige en på lidt over 2kg, og det er så menuen i aften. Traditionelt og det hele..

Hvordan er det så?

På en rist over bradepande med vand og løg, 250 grader i 30 min, så vendes stegen, ovnen skrues ned på 160 grader, og steger 25min pr halve kg?

... Jeg gætter lige, jeg husker det virkelig ikke haha


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Removal of mattress and Bed frame - already dismantled. 700 kr.
  • Ophæng af: gardinskinner, 2 x tv, væghængt vasketøjs-kasse 1.500 kr.
  • Opsætning af loftslamper 600 kr.
  • Samling af møbler 1.200 kr.
  • Udendørs lampe re-montering 800 kr.
  • Murer arbejde 3.800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Flæskesteg som mormor lavede den :)
  • #1   11. okt 2013 Jeg lægger min i en sauterpande med sværen ned, og hælder koldt vand i så det dækker sværen. Så får den lige et godt opkog, vil gætte på den får ca. 10 minutter. Nu har sværen åbnet sig lidt, så det er nemt at få groft salt fordelt ned i rillerne.

    Det er vigtigt at sværen er ridset hele vejen igennem og hele vejen over, ellers kan der komme bløde pletter. Jeg smækker et stegetermometer i, så går det ikke helt galt smiley


  • #2   11. okt 2013 Jeg lægger den i et fad hvor bunden er dækket med vand, sørger for at den er ridset korrekt og får salt ned mellem alle ridserne.

    Steger den aldrig langsomt når det er kamsteg, det synes jeg den bliver afsindig tør af. Det er nok noget med 180 grader i en halvanden times tid-agtigt. Og så måske lige en gang gas med varmen til sidst for at få sprød svær, hvis den ikke frivilligt er blevet det undervejs.


  • #3   11. okt 2013 Putter bestemt IKKE løg ned og ødelægger den gode fond til sovsen!

    Sørger i øvrigt for at spæde til med vand hele tiden, så der er til sovs - og en ikke for tynd-i-smagen sovs.


  • #4   11. okt 2013 Jeg gør det på præcis samme måde som CH, ikke så meet hokus pokus her smiley

    Hvis sværen ikke er blevet ordentlig sprød undervejs, skruer jeg op for varmen og sætter den på grill, og vupti så putter sværene op og bliver dejlig sprøde. Dog skal man holde godt øje, da det pludselig går hurtigt.


  • #5   11. okt 2013 Jeg gør som CH og hælder lidt vand over sværene undervejs. Og fyha - ingen løg til flæskesteg *GG*

Kommentér på:
Flæskesteg som mormor lavede den :)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce