1.210 visninger
|
Oprettet:
Tilmeldt:
21. jun 2005 Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.177
Flæskesteg som mormor lavede den :) {{forumTopicSubject}}
Jeg kan faktisk ikke specielt godt lide flæskesteg, så det er sjældent jeg laver til andet end pålæg
Nu havde Netto lige en på lidt over 2kg, og det er så menuen i aften. Traditionelt og det hele..
Hvordan er det så?
På en rist over bradepande med vand og løg, 250 grader i 30 min, så vendes stegen, ovnen skrues ned på 160 grader, og steger 25min pr halve kg?
... Jeg gætter lige, jeg husker det virkelig ikke haha
jul 2005
Følger: 61 Følgere: 53 Hunde: 5 Emner: 715 Svar: 10.611
Det er vigtigt at sværen er ridset hele vejen igennem og hele vejen over, ellers kan der komme bløde pletter. Jeg smækker et stegetermometer i, så går det ikke helt galt
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
Steger den aldrig langsomt når det er kamsteg, det synes jeg den bliver afsindig tør af. Det er nok noget med 180 grader i en halvanden times tid-agtigt. Og så måske lige en gang gas med varmen til sidst for at få sprød svær, hvis den ikke frivilligt er blevet det undervejs.
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
Sørger i øvrigt for at spæde til med vand hele tiden, så der er til sovs - og en ikke for tynd-i-smagen sovs.
aug 2013
Følger: 10 Følgere: 73 Hunde: 3 Emner: 263 Svar: 7.763
Hvis sværen ikke er blevet ordentlig sprød undervejs, skruer jeg op for varmen og sætter den på grill, og vupti så putter sværene op og bliver dejlig sprøde. Dog skal man holde godt øje, da det pludselig går hurtigt.
aug 2008
Følger: 37 Følgere: 36 Hunde: 3 Emner: 66 Svar: 10.279
Flæskesteg som mormor lavede den :)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside