{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
879 visninger | Oprettet:

Køb af Chihuahua {{forumTopicSubject}}

Hej alle i søde mennesker derude,

Jeg er på udkig efter en Chihuahua.
men jeg er meget usikker på hvem jeg bør og ikke bør handle hos, og hvad skal jeg være obs på og hva har i ellers af gode ideer til hva jeg skal tænke på ved og inden anskaffelsen af min Chi ???

på forhånd tak for alle jeres råd og vejledninger smiley smiley


Kommentarer på:  Køb af Chihuahua
 • #1   29. jan 2011 ok.... har i nogel kendker forhandlere i kan anbefale eller fraråde???
  mere så jeg ikke lave en bummert smiler....


 • #3   29. jan 2011 hva med dru tavler er de også ok?? eller skal man kun gå efter DKK ??
  ja jeg er ret ny i det her så undskyld alle spørgsmålene smiley men vil gerne have de rigtige hvalp med de bedste fremtidsmuligheder i, og her snakker vi om udstillinger stævner og måske også et kuld hvalpe eller 2. så masser af info modtages gerne enten her eller som PB al info vil blive taget imod med kyshånd smiley <3


 • #5   29. jan 2011 Links til profiler eller hjemmesider/opdrætere modtages også meget gerne i PB eller her.
  på forhånd tak


 • #6   29. jan 2011 unni.. der findes også meget seriøse dru opdrættere... der er bare ikke nogle avlsrestrektioner i dru.. men mange dru opdrættere avler KUN på 100% testede forældre dyr..
  jeg ville ikke være bange for at købe en dru hvalp.. du skal bare huske at se div patella attester og se forældrene og tænder og self have en god mavefornemmelse...

  kan også 100% anbefale dkk.. smiley der kan du også se længere tilbage, mht sundhed ..


 • #7   29. jan 2011 tusind tusind tak alle sammen for de gode informationer smiley

 • #8   29. jan 2011 Hmm ja selvom man er DRU opdrætter er der mange som går meget op i hundenes sundhed. Og mange som ikke avler med Patella som mange i DKK gør.. Så hvis man ikke vil udstille eller avle kan en seriøs DRU opdrætter være mindst lige så god..

 • #9   29. jan 2011 charlotte: det jeg tror michelle mener er at det er tilladt at avle på patella 1/0 i dkk...

 • #10   29. jan 2011 hmm ja der er mange. jeg kan da ihvertfald nævne et par stykker, og det er bare dem jeg har kendskab til..

 • #11   29. jan 2011 Der er flere i DRU som ikke avler på patella end der er i DKK.

 • #15   29. jan 2011 Eeeej jeg gider simpelthen ikke diskuterer med jer i aften.. I vil jo alligevel ikke indse noget som helst men det er jo typisk.. Så tak for i aften.

 • #17   29. jan 2011 Istedet for at diskutere DKK kontra andre klubber, skulle i måske vejlede Unni hvad hun skal være opmærksom på, evt. sende hende nogle link til kenneler der kan anbefales og ikke mindst hvem du mener hun bør holde sig fra.¨


 • #20   29. jan 2011 Fint :o) Charlotte.

  Kan for øvrigt kun bakke op om at du selvfølgelig skal vælge en DKK hund :.-)


 • #21   29. jan 2011 Fint :o) Christina

 • #22   29. jan 2011 Hej alle i skønne mennsker

  Sikke da en dejlig ærlighed der er i dette forum. i har virkelig været en STOR inspirationskilde, og jeg har fået så mange gode forslag og ideer og links og tilbud.

  TUSIND TAK smiley wauw...

  Er på grund af jer slet slet slet ikke i tvivl om at de rette mennesker med denne race er de rette mennesker til at handle med dem også, og jeg glæder mig til at skulle shoppe Chihuahua hos nogen af jer....
  og mit intryk er da absolut at der slet ikke er noget problem med hverken DKK eller DRU. de lyder som superfornuftige forhandlere der ved hvad de har med at gøre og kun ønsker deres bedste for dres hvalpe.

  Jeg er helt sikkert personligt til stueopdræt, det er jo der, der er mest omsorg og kærlighed og masser af socialisering. og den eller de Chihuahua jeg får med tiden vil helt sikkert have det som blommen i et æg hos mig.
  og jeg glæder mig så meget til at vise jer alle sammen mit resultat på min søgen, som i jo på en måde nu har og er en del af .

  kanon gruppe iøvrigt. og igen tak skal i ha alle sammen. smiley <3Kommentér på:
Køb af Chihuahua

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x