Os der griller

Os der griller

Medlemmer: 95
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
Bodil Jørgensen får et kuld hvalpe
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Oliering af terasse brædder 250 kr.
  • Skift af badeværelse håndvask inkl armatur og rør, skift af toilet og bruse amatur 8.000 kr.
  • Ophæng af 4 lamper 2.000 kr.
  • Græsslåning ved sommerhus 500 kr.
  • Rengøring af sommerhus 650 kr.
  • Reparation af plæneklipper 1.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  gode ideer
  • #1   7. maj 2008 Spareribs er total yndlings......

  • #2   7. maj 2008 Fik spareribs her til aften - færdiglavede fra slagteren, men supergode!!! - og fik også chili, hvidløg og persillemarinerede tigerrejer!

    Som tilbehør til spareibs fik vi tzatziki og kartoffelbåde tilberedt i en foliebakke på grillen!!!


  • #3   7. maj 2008 ÅÅÅRh.............. Det lyder goooodt......... Savle savle savle............

  • #4   7. maj 2008 Laver nogen gange dem her bare på grill;

    Bøf i folie.
    4 per.

    500 g. Oksekød, hakket
    1 stk. Løg
    100 g. Champignoner
    2 stk. Tomater
    1 stk. Peberfrugt, grøn
    25 g. Margarine


    Bøfferne formes og drysses med krydderier. Herefter steges de på panden i ca. 3 min. på hver side. Bøfferne lægges enkeltvis på folien.
    Løg, champignon, peberfrugt og tomater brunes og lægges over bøffen. Folien lukkes godt til.


    Steges i ovnen ved 250 – 275o C i ca. 8 – 10 min.





    Vi har osse prøvet at lave kartoffeltern, sammen med asparges, løg, halve tomater, med hvidløg, salt og peber i en godt smurt foliebakke på grillen. det var superlækkert. Kan både bruges som drypbakken, men osse sættes oven på risten

    Eller kartofler i tern, med persille, hvidløg, salt og olie i foliepakker.


  • #5   7. maj 2008 Louise;

    Hvis man nu godt kan lide selve røgsmagen, kunne man vel bare lade bøfferne brune over grillen, samridig med at grøntsagerne bliver svitset i foliebakken - og bagefter smide det ind i folien og "bage det videre", tror du ikke???


  • #6   7. maj 2008 Sagtens. Det er heller ikke altid jeg bruner dem først, men synes det bliver bedst hvis man gør.

    Nogle gange kommer jeg osse masser af krydderier i kødet, andre grønsager og måske en skive ost. De vækker altid vild begejstring i omgangskredsen når vi laver dem :O) Er super goe fordi de kan varieres så meget


  • #7   8. maj 2008 Nogle der har forsøgt at lave hamburgerryg på grillen - på den ene eller anden måde???
    og hvad med hakket svinekød???


Kommentér på:
gode ideer

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce