{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
8.312 visninger | Oprettet:

Min hund ryster... -hvorfor? {{forumTopicSubject}}

Hej..

Ja, som overskriften siger, så ryster min hund ret meget for tiden. I går tirsdag var vi ved dyrelæge med hende for at få hende vaccineret hvor hun også blev tjekket OVER ALT, det sædvanelige sundhedstjek. Derinde rystede hun også en hel del, men det var jo bare af skræk, for hun var ret så bange der.

Men hun er begyndt at ryste rigtig meget herhjemme også, hele dagen i dag har hun bare gået og rystet, så meget at hendes tænder klapre ret højt. Når jeg sidder og kæler med hende sidder hun bare og ryster...

Nogen der ved hvad grunden til at hun ryster sådan kan være?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min hund ryster... -hvorfor?
  • #1   20. okt 2010 Hvilken race (racer) er det???

    og spurgte du dr.dyr da du var dér???

    Der er jo nogle racer der nærmest ryster hele tiden - især de små.


  • #2   20. okt 2010 Hun er alt mulig blandning. Du kan jo se hende på min profil, hun høre under kategori stor hund.


    Altså inden vi var ved dyrelæge gjorde hun det ikke så tit, hun rystede kun engang imellem, hvis hun virkelig skulle tisse eller noget hvor hun ikke vidste hvad der skulle ske. Så der var ikke rigtig noget at spørge dyrelægen om.

    Men hele dagen i dag har hun bare rystet, og klapret tænder..


  • #3   20. okt 2010 Jamrn hvis hun er syg burde dr.dyr da ha' opdagt det synes jeg - hvis hun altså havde det lige så slemt hos ham ...
    Hvis hun bliver ved, så ville jeg jo nok ringe til dyrlægen - måske jeg er pyldret, men hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt.

    jeg har ikke lige noget forslag til dig - så jeg følger lige med og hører nogen har en god forklaring på det.


  • #4   20. okt 2010 Ja, det er helt iorden. Jeg tror nu ikke hun fejler noget. Har overvejet om hun måske fryser?

    Og ja, dyrelægen tjekkede hende ret grundigt, så tror ikke på han overså noget.

    Adfærden ved dyrelægen var også bare angst.

    Du følger bare med(:


  • #5   20. okt 2010 Var lige inde og kigge på Bella's profil - du skriver, at hendes mormor er dansk-svensk gårdhund .... og dem ved jeg da, har det med at ryste. Meget livilge og hoppende og glade hunde i øvrigt - men nogle af dem ryster hele tiden.

    Men det der i så fald undrer mig - hvis det skule komme fra mormor af - det er at hun først er begynt på det nu. Hun er jo mere end 1 år gammel.


  • #6   20. okt 2010 Altså hun har altid rystet, men det har kun været ved angst, tiggeri og sådan. Nu gør hun det hele tiden, ved ikke om hun måske fryser, om det kunne være en mulighed. Men så er det jo bare lige hvad man kunne gøre ved det...

  • #7   20. okt 2010 Hvis det er ligesom f.eks. dansk/svensk gårdhund, så er der ikke noget at gøre ved det mig bekendt. Små hunde har det ofte med at ryste - jeg tror at det måske i d-s-hundens tilfælde osse har noget at gøre med, at den altid er på vagt - tænk hvis nu der kom en mus eller lignende. Jeg forestiller mig sådan et billede med en hund, hvor hvert et hår stritter på den fordi den bare SKAL opfange alle lyde og hændelser omkring den.

    Men men men jeg er ikke specialist - og jeg ved ikke med tyndhårede hunde om de allerede er begyndt at have tøj på. Der skal du nok lige høre nogle andre om det.


  • #8   25. okt 2010 når der er dansk/svensk grådhunde kan de godt gå og ryste en hele dag, min datter's jack var en blanding af D/S og springer spaniel. når vi kommer til den tid hvor det var koldt, skulle han havde tøj på når de skulle ude, ja ellers ryste han meeeeeeeeeeeeget, så ja måske fryser hun kun,



  • #9   25. okt 2010 Har osse hørt, at de kan ryste meget når de er trætte.

Kommentér på:
Min hund ryster... -hvorfor?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce