{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
969 visninger | Oprettet:

Lille sur hund {{forumTopicSubject}}

Hvordan er jeres hunde i sind, eller var da de var hvalp?? Min kan være rigtig være arrig, sidst dag bed han mig sådan alvor i fingeren, altså man kunne se han mente det, jeg ville tage hans halsbånd af. Og irettesætter jeg ham, kan han finde på det samme.... Så ville høre om der er nogle som har oplevet det samme eller har gode råd hvordan man ændre sådan adfærd, for den skal bare fjernes..

Jeg gør det at jeg siger nej/stop, men bruger ikke hans navn når han gør forkert. Og ellers prikker jeg ham i siden samtidig med.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lille sur hund
  • #1   11. jun 2012 jeg har også en hund med temperement! og det er SÅ vigtigt at vise dem, at DU bestemmer ikke hunden. Bailey og jeg har virkelig også haft nogle kampe, men det er vigtigt du vinder dem. Bliv ved med at hold ham, indtil han stopper med at knurre/bide osv. først når han kigger væk eller bliver kærlig skal du stoppe. hvis han bider dig, prøv at se om du kan holde det ud, så han ikke får noget ud af at bide dig. jeg tolererer ikke når bailey knurrer e.l. af mig, og det er måske ikke så pædagogisk og nogle vil sige det er forkert, men jeg kan godt finde på enten at tage ham i nakkeskindet, eller holde ham på en anden måde indtil han stopper.

    men der er sikkert andre derude som vil bruge positive metoder og ignorere dårlig adfærd, jeg synes bare man også skal vise hunden at de er forkert at gøre nogle ting smiley


  • #2   11. jun 2012 Jeg er helt enig med anne r.
    En Pomeranian ,der opfører sig som din gør, har fået for meget at skulle have sagt. Den skal vide den er underhund, og at du er overhund i jeres hieraki.
    Giver du den f.eks. mad før du selv spiser? Den skal have til sidst.
    Den skal vide hvad den må ,og ikke må. Det er dig ,som skal sætte grænser for den og naturligvis rose den, når den gør ,som du vil have det.
    En Pomeranian er utrolig intelligent og kan derfor hurtig sætte dagsordenen i et hjem.


  • #3   12. jun 2012 Jeg er helt enig med Anne R og Fru Pomrus den skal vide hvad den må, og ikke må på den måde får du en dejlig hund.

  • #5   18. jun 2012 Tak for jeres svar.. Jeg kan også tage fat i ham og ligger ham ned med magt (uden han kommer til skade) Og holde ham, og når han så slapepr af, så kan han finde på at forsætte... Og mine høje rømmelser eller nej reageres der ikke på, han forstætter bare... Har dog lagt mærke til han oftere lystre på ordet STOP end nej.. Og stadig nåt han skal have halsbånd på går han nærmest amok på mig, jeg tror han tror jeg vil gøre ham ondt, selv når jeg vil tage det af ham vender han sig om og bider....

    Har virkelig overvejet den gamle metode hvor jeg bider igen... Vil bestemt ikke en dominerede eller hidsig hund.


  • #6   22. jan 2013 er nysgerring for hvordan det går nu? smiley min lille dreng har også godt knurrer nogle gange når snor skal af og på, hvis jeg så ikke respektere hans advarsel ender det også med ham markere. jeg er så begyndt at træne at det bliver en kommandi met sit også tager jeg ham i halsbåndet og guffer guffer guffer og det har har hjulpet helt. jeg snakkede med en adfærdsspecialist der sagde at små unghunde hanhunde ikke havde så stor selvtillid så de nogle gange godt kunne knurrer af de mest simple ting uden nogen grund (ikke ment med det går over af sig selv) jeg har gjort det jeg har vendt ryggen til ham når han har knurret også derefter har han selv taget kontakt til mig på den anden side også forfra igen med sit guffer fat i halsbånd og guffer .. hvis du skælder ham ud tror han bare det er noget dårligt :-). ved godt det er meget lang tid siden indlægget er skrevet men er lidt nysgerrig.

Kommentér på:
Lille sur hund

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce