{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
666 visninger | Oprettet:

Blød mave hjælp?? {{forumTopicSubject}}

Altså nu må i ælige hjælpe mig her:o)...

Min lille Caspar har før haft tildens til blød mave... Nu er det ved at komme igen, synes ikke jeg kan finde mønster i det... Andet end at når han får ben/kød med ben får han selvfølgelig fast afføring..(nogle gange endda meget fast)... De andre dage kan han pølle så det er så blød at det sidder i pelsen bagi..

Har prøvet at kigge efter hver dag for at se om det en en vis kødtype, men det kan jeg ikke sige(kun det mest er efter kallun og kød uden ben) Det er lidt irriterende og er jo lidt bange for at ikke optager det han skal....

I kan lige se hvad de får om ugen.
1 gange oksekød m. ben
1 gange hest
1 gang økokylling/eller hjort
1 gang fjerkræ
1 gang lam
2 gange kallun

Så får de ca kyllingehalse 2 gange om ugen lammeribben 1-2gange om ugen, indmad hver 14dag.. Oksestuber ikke så tit, da de er lidt store for dem at komme igennem..

Tilskud hver dag
Ca 1/2g wolles dogpower til hver, en smule(ca 1g) Luposan Biomineral og en teske olie


Har i nogen ide??
Kommentarer på:  Blød mave hjælp??
 • #1   16. apr 2010 Min den ene har også tendens til at få lidt blød mave hvis hun får noget uden ben 2 dage efter hinanden. Så jeg gir benholdige produkter hver 2. dag.
  Nogle dage bare som en lille snack i form af en tørret gåse eller kalkun hals..


 • #2   16. apr 2010 mine har ALTID ben liggende de kan tykke i når de har lyst, jeg kan se på mine at hvis de har tynd mave en dag ved de selv at de skal spise ben og ligger så de meste af dagen med et ben.

 • #3   16. apr 2010 ja, hvis ellers hunde er frisk og glad betyder lidt blød mave vl ikke andet, end at tingene har gået lidt for hurtigt igennem systemet - Måske skal du bare ikke give ham RENT kød, men holde dig til blandinger med ben i.
  Forresten, struberne er forholdsvis lette at skære i mindre stykker - det er jo bare brusk.


 • #4   16. apr 2010 Pia H,
  Nej det kan du jo på sin vis ha ret i men, synes bare ikke det er optimalt han måske skider 5 gange om dagen, og det ligesom bliver meget blød og sidder rundt i pelsen og slasker rundt:o(


 • #5   16. apr 2010 awdr, nej vist ikke , men mere ben er nok løsningen. Jeg kender alt til at vaske bag-skørter smiley - især efter lever- eller rent kød (f.eks. kæbekød) især hest der åbenbart er meget blodfyldt ... hmm, kommer i tanke om, at blod vist er ganske svært at fordøje, skal du måske tænke over hvor "rødt" kødet er. Bare en tanke

Kommentér på:
Blød mave hjælp??

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside