{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.131 visninger | Oprettet:

Hvor mange varianter kød? {{forumTopicSubject}}

Hejsa

Da jeg har verdens mindste fryser, ville jeg lige høre hvor meget man egentlig skal variere i kødvarianter om ugen ad gangen.


Jeg kan kun købe kød ind til 1 måned ad gangen til Mille. Og da min forhandler kun forhandler 1kg poser, og jeg kun har plads til 3-4 kg i fryseren til hende, så bliver det jo lidt svært at variere meget over en måned.

Derfor er mit spørgsmål, er det ok at variere mellem 3-4 forskellige kødtyper på en hel måned? Og så skifte varianterne ud måneden efter f.eks.

Sidst jeg købte ind til hende havde jeg fejlvurderet pladsen i fryseren fuldstændig, og havde købt alt for meget, så i de sidste 2 måneder har hun haft rigtig meget variation. Nyt kød og nyt dyr hver dag.

Men hvordan vil det se ud hvis man f.eks. fordelte det således:

Mandag: Lammemix (inkl. indmad)
Tirsdag: Vildtribben + lever
Onsdag: Laks
Torsdag: Oksebrystben + nyre
Fredag: Hjerte + oksebrystben
Lørdag: Lammemix (inkl. indmad)
Søndag: Vildtribben

Lever og nyre og indmad er regnet ud så det udgør de 10% af ugens mad smiley

På forhånd, tak!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvor mange varianter kød?
  • #3   4. apr 2018 Tak for svar! Så det jeg egentlig halter på er, at de dage der er ben på menuen skal jeg have mere kødfyldte ben. Tror jeg gør som du siger Stine, og køber ande/kyllingelår.

    Ville I betegne andehals som ben med meget kød på feks?

    Og hvad køber I feks. Af kødfyldte ben hvor der er nok muskelkød på? smiley


  • #11   5. apr 2018 Stine, god ide! Jeg tænker at give hende som du skriver muskelkød med et stykke ben ved siden af engang imellem så det går op.

    Hun får 120 g om dagen, så det er også meget små portioner tingene skal deles op i, hvor det selvfølgelig er nemmere med store hunde hvor man kan give en hel hals og et helt stykke kød feks. Jeg skal skære en hals i 10 stykker næsten haha smiley

    Men jeg vil helt sikkert også kigge mere i supermarkeder osv. jeg tror faktisk, at når hun er færdig med denne "portion" så begynder jeg at købe ind til hende fra supermarkeder og slagtere af gode tilbud, på den måde kan man også købe mindre ind og variere mere i løbet af kortere tid.

    Du må meget gerne sende link til stryger!

    Hvordan ser dette ud i forhold til, at der skal være nok muskelkød i forhold til ben?

    (Det er ikke fordi jeg går op i at det er præcise gram eller at det skal være så struktureret, men det er mest for, at I lige kan se hvad jeg har i tankerne smiley )

    Indmaden er som sagt regnet ud til at være 10% af det ugentlige madindtag.


    Mandag: 120 g kylling m. indmad
    Tirsdag: 120 g kyllingelår
    Onsdag: 100 g andehals + 20 g nyre
    Torsdag: 60 g hjerte + 60 g vildtribben
    Fredag: 100 g laks + 20 g lever
    Lørdag: 120 g vildtribben
    Søndag: 100 g andehals + 20 g lever


Kommentér på:
Hvor mange varianter kød?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce