Leverpostej - højbelagt Leverpostej - højbelagt
Leverpostej – luksus smørrebrød.
1 per.
½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
3 sk. Leverpostej
1 sk. Sky
5 – 6 sk. Bacon
3 – 4 stk. Champignon, hele, fra glas
4 – 5 sk. Agurkeslat
Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Lever-postejen tages ud af foliebakken deles på midten og skiverne skæres på langs. De lægges på brødet i lag, fra salatbladet og ned. Hele brødet skal være dækket.
Skyen lægges ned langs leverpostejen. Bacon steges og afkøles og lægges ovenpå skyen så det ligesom formes til en rede. Champignonerne lægges på sammen med agurkesalaten.
Jeg vil meget gerne høre hva i siger til beskrivelsen af hvordan man skal lave smørrebrødet, om det er forståeligt eller skal skrives på en anden måde. Kom evt. gerne med eksempler.
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
Leverpostej - højbelagt
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside