{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
961 visninger | Oprettet:

Alle hvalpe solgt :-) {{forumTopicSubject}}

I dag har jeg haft besøg af den sødeste hvalpekøber. Det er bare et perfekt hjem til en af mine små tøser. Jeg har nu (næsten) solgt alle hvalpe.

næsten fordi den ene tævekøber ikke har været på besøg endnu, og jeg godkender ikke endeligt over telefon eller mail. Jeg har dog talt længe med hende, og hun lyder helt OK, så jeg har reserveret en tæve indtil hun kommer på besøg.

Nu skal jeg bare bruge tiden på at socialisere de 4 banditter efter bedste evne.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Alle hvalpe solgt :-)
  • #1   14. apr 2009 Hvor er det dejligt :o)

  • #2   14. apr 2009 Det lyder da super....

  • #3   14. apr 2009 Anette, hvor er det dejligt at høre. Det giver jo mening at man gider have slæbet med hvalpe og hvad dertil hører. Det giver glæden i sig selv at andre falder for ens hvalpe.

    Jeg har også (næsten) solgt alle mine, og kunne godt have solgt en han mere, hvor mærkeligt det end lyder når jeg har 5. Men er i et dilemma, for hvem af dem skal til Finland. Jeg kan næsten ikke holde tanken ud om at en af mine små skal så langt væk. Det eneste der kan trøste mig er at min mand flyver op og afleverer hunden (jeg bryder mig ikke om at flyve). Men hvorfor skulle en af mine ikke få det godt i Finland, en af de andre skal til Sverige til dem der har hvalpenes far. Men der er jo ikke så langt....... er jeg urimelig eller spørger jeg mig selv.


  • #4   14. apr 2009 Gitte: det er altid svært at sende sine hvalpe langt væk.men heldigvis er internettet opfundet, så det er nemt at holde kontakt. Super at din mand flyver op med ham, det er mere trygt end at sætte den på et fly smiley

    Jeg har denne gang solgt to meget tæt på 1 lidt længere væk og en til Sjælland. Så jeg er glad.

    Jeg har lige brugt to timer sammen med hvalpekøbere. he he hun kommer ikke til at sove før hun får hunden hjem siger hun. Så er fem uger lang tid.


  • #5   14. apr 2009 Jeg må også stille mig tilfreds med at jeg beholder en, og 3 hanner skal blive i området inden for en radius af 50 km. Så der er da basis for et hvalpetræf.

    Det er da også lidt fedt at der er interesse fra udlandet.


  • #6   14. apr 2009 Det er en rigtig dejlig følelse når man trygt kan lade sin tæve parre og vide at lige meget hvor mange der kommer så har jeg købere på listen til dem. Mine hvalpe er 4 uger nu og jeg har allerede tre familier skrevet op til næste kuld der først bliver sidst i 2010.

  • #7   14. apr 2009 Jeg plejer også at have købere på venteliste, men denne gang havde jeg kun en tilbage da der var en uge til fødsel. resten havde fundet hvalp et andet sted, fordi det mislykkedes første gang med parringen, så vi måtte vente en løbetid. Der er også mange hvalpe lige nu. flere end der plejer at være. Men jeg er endnu ikke brændt inde med en hvalp

  • #8   15. apr 2009 nej hvor dejligt Anette... og ja 5 uger er LANG tid... men hold op jeg glæder mig til at få min tykke bamse dreng hjem.. (ja jeg skal så ha Hanhunden fra Anettes kuld..)

Kommentér på:
Alle hvalpe solgt :-)

Annonce