{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Franske bulldog hvalpe
  • #1   28. nov 2013 De opdrætter jo tavleløst?

  • #2   28. nov 2013 http://franskebulldog.dk/velkommen

    Ja det ser jo ud til at de avler uden tavle, som Kaj siger. Jeg ville holde mig derfra...


  • #3   28. nov 2013 De skriver hverken noget om, om hundene er undersøgt for nogle sygdomme eller om de bliver chippet inden salg (hvilket de jo skal).
    Jeg ville aldrig købe en bulldog (uanset hvilken) uden tavle.


  • #4   28. nov 2013 Du kan jo prøve at skrive en mail til dem og spørge om hvad man får med. Og om de har tavle. Ellers kan du jo altid kigge inde på bulldogklubben.dk og se om de overhovedet er medlem der

  • #5   28. nov 2013 Jeg ville ikke købe en fransk bulldog uden tavle. Der står heller ikke noget om, at de undersøger for arvelige sygdomme, og dem har FB'en jo altså en del af efterhånden.

  • #6   28. nov 2013 Jeg erklærer mig enig med de andre. Tag kontakt til dem og hør om der er tavle (og evt. i hvilken klub), hvad forældredyrene er tjekket for og hvad der ellers følger med hvalpene, hvordan de er socialiseret m.m.
    Hvis hvalpene er uden tavle, så ville jeg vælge at finde en anden opdrætter, især nu hvor der er tale om en race med en del helbredsmæssige skavanker.


  • #7   28. nov 2013 Jeg har lige måtte sende min dreng afsted til hundehimlen i fredags.. Jeg var meget uvidende omkring tavler, da jeg anskaffede ham.. Jeg faldt for ham, og tog ham med hjem. Ud over han måtte have amputeret sit ben pga et kompliceret brud, havde han meget slemme problemer med sin blære, sine ører, havde allergi, og jeg har i de seks år jeg har haft ham, brugt omkring 60000 kr på dyrlæge..

    Jeg siger ikke du får en syg hund, hvis du køber en uden tavle, men jeg vælger at tro på, mange af Toby's sygdomme kunne have været undgået, hvis jeg havde købt hvalp et andet sted fra, hvor de går op i tavler, sygdomme osv.
    Jeg har selvfølgelig aldrig fortrudt at have købt ham, for så havde jeg ikke fået lige netop ham..

    Men jeg er blevet MEGET klogere hvad det angår. Og hvis jeg nogensinde skal have hund igen, køber jeg ALDRIG en uden tavle igen..
    Både for min egen skyld, men mest af alt for hundes skyld! Ingen dyr fortjener at gå alt det igennem, som Toby var igennem smiley


  • #8   28. nov 2013 Vil du have FB så kontakt Moloshuset eller Venges her inde fra. smiley

Kommentér på:
Franske bulldog hvalpe

Annonce