{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.779 visninger | Oprettet:

Farvel lille Chouji <3 {{forumTopicSubject}}

Ja - dette bliver et indlæg jeg aldrig havde troet, jeg skulle skrive. I dag er det sket, som er en opdrætters værste mareridt. Vi har måttet sige farvel til vores dejlige 6 uger gamle dreng Chouji.

Han har været lidt "off" siden han var 2 uger gammel. Hostet ind imellem og pevet, men han tog fint på og havde ingen feber eller andet, der kunne indikere at han var syg. Det kom og gik - vi troede måske, han var ramt af orm, selvom vi aldrig tidligere har haft en hvalp, der var plaget på den måde.

Da de blev 4 uger, bemærkede vi at han tit blev forpustet, og ikke legede helt så meget som de andre. Ved 5 uger fik han ormekur, og han virkede meget bedre. Men glæden var kort. I fredags var vi til dyrlæge med ham, for noget var der altså galt.

Hun kunne intet høre på ham, og vi fik nogle piller hjem der skulle dæmpe hosten lidt. Men det virkede ikke rigtig, og i går var vi afsted, denne gang til vores faste dyrlæge. Noget kunne han høre, men han vidste ikke helt hvad. Vi tog også røntgen af lungerne, og han fik vanddrivende, antibiotika og binyrebarkhormon. Vi fik vores dejlige hvalp hjem igen, pludselig kunne han lege med de andre, spise, pjatte, løbe rundt og fjolle.

Men samme nat blev han dårlig igen. Vi var grædefærdige - hvad der end var galt, var det alvorligt. I formiddags var vi til dyrlæge igen, og han fik mere medicin med hjem. Vores dyrlæge regnede nu med, at det var en medfødt hjertefejl. Men han skulle have en chance med medicin, og se om han kunne komme sig, bare lidt.

Men hele dagen hang han med hovedet, hev efter vejret, løb slet ikke rundt... Og sidst på eftermiddagen, efter mere og mere medicin, ringede vi til dyrlægen og sagde at vi kom med ham. Nu kunne vi ikke bære mere. Så klokken 17.05 sagde vi farvel og på gensyn til Chouji. Alt for ung og alt for tidligt blev han taget fra os.

Det blev en lang smøre, men det var vigtigt for mig at få rede på det og få det skrevet ned. Nu bliver Chouji obduceret, og siden kremeret. Så vælger vi en smuk perle og får ham hjem som et smykke. Han vil jo altid være en del af vores flok det kære væsen smiley

Æret være Choujis minde.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Farvel lille Chouji <3
Kommentér på:
Farvel lille Chouji <3

Annonce