{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
535 visninger | Oprettet:

Forsikring - forhåndsgodkendelse {{forumTopicSubject}}

Nones skal have foretaget et indgreb som forsikringen skal give forhåndsgodkendelse til.

Jeg ved allerede nu, at det først bliver uge 34.

Jeg er lidt i tvivl om, om jeg kan tillade mig og ringe og høre om de vil godkende det? Det er jo ikke akut, men noget dyrlægen, mener der skal gøres. Bør jeg vente til nogle dage før ? Eller har det ingen betydning tror i ?

Det ville være rart at vide, om man står med 100 procent egen betaling.


Kommentarer på:  Forsikring - forhåndsgodkendelse
 • #1   4. aug 2019 Afhængigt af hvem du har, ville jeg vente til du kom tættere på. Da jeg havde Agria, fik jeg smækket forbehold på, hvis jeg så meget som ringede og stillede et generelt spørgsmål

 • #2   4. aug 2019 Inden jeg gik i gang med allergi udredning og behandling kontaktede jeg sygeforsikringen for at høre hvordan jeg stod i henhold til dækning ect. smiley

  Hvis jeg var dig ville jeg ringe smiley


 • #3   4. aug 2019 BATDOG, det er nemlig også det jeg er bange for ! Måske skal jeg bare vente. Han skal jo have det lavet. Jeg ved ikke om de kan finde på at ringe til dyrlægen, så det måske også smart hvis operation er skemalagt og bestilt.

 • #4   4. aug 2019 Jeg har været ude for det...
  Jeg betalte hos dyrlægen, sendte regningen ind og krydsede fingre smiley


 • Eva
  Eva Tilmeldt:
  jul 2012

  Følgere: 8 Hunde: 4 Emner: 14 Svar: 2.243
  #5   4. aug 2019 Da Ingle skulle MR-scannes sidste sommer, tilbød dyrlægen at søge forhåndsgodkendelse for mig. Agria afviste at forhåndsgodkende men bad mig alligevel sende regningen ind, og de endte med at dække alt andet en selve scanningen.

  Basso blev CT-scannet for nylig, og her havde jeg egentlig opgivet på forhånd, men dyrlægen bad mig ringe op til forsikringen, og et par minutter senere havde han overbevist dem om at forhåndsgodkende. Jeg sendte regningen ind sammen med en halvstor regning fra egen dyrlæge, og de har betalt uden det mindste brok.


 • #6   4. aug 2019 Eva, så tror du jeg skal høre om dyrlægen vil søge godkendelse ?

 • #7   4. aug 2019 Det er vel ikke koloskopien, der kræver forhåndsgodkendelse, eller? Hvilken forsikring har du?

 • #8   4. aug 2019 Jo, det er dyrekassen . 4.3

  profilbillede
 • #9   4. aug 2019 Det kan vist ikke ses. Går ud fra koloskopien hører under endoskopien.

  profilbillede
 • Eva
  Eva Tilmeldt:
  jul 2012

  Følgere: 8 Hunde: 4 Emner: 14 Svar: 2.243
  #10   4. aug 2019 Ja, jeg er ret sikker på, at Agria ikke havde forhåndsgodkendt CT-scanningen, hvis ikke jeg havde fået dyrlægen til at snakke med dem.

 • #11   4. aug 2019 L.P hold da op en masse de vil have forhåndsgodkendelse på! smiley

  Jeg tænker nok de skal dække. Men lad evt dyrlægen ringe og melde det ind. De kan bedre svare på hvad der er gjort/afprøvet, hvorfor de mener det er den rigtige undersøgelse osv. Jeg bøvlede noget med Agria ift en forhåndsgodkendelse jeg selv ringede ind og bad om til en CT scanning af Lui.


 • #12   4. aug 2019 Åh, jeg må lige høre dyrlægen derude så. Det kan også godt være at koloskopi ikke hører ind under endoskopi.
  Det var bare rart at vide. Ellers må jeg jo bare krydse fingre, og sende ind.


 • mette b
  mette b Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 4 Emner: 35 Svar: 142
  #13   4. aug 2019 Skal det ikke læses sådan at de dækker de oplistede ting, mens CT og MR skal forhåndsgodkendes. Ellers burde der ikke være et punktum efter og lign.


 • #14   4. aug 2019 Jeg overlader det til dyrlægen. Det bare noget lort, den vanlige dyrlæge som har været med fra start, er på barsel. Men altså, så må han jo se i journalen. Jeg ved ikke hvad ellers jeg skulle have forsøgt. Tid og gentagende test samt foder og tilskud. Ved ikke hvad mere de kan forlange altså.

 • #15   4. aug 2019 Jo koloskopi er under endoskopi. Endo er den overordnet betegnelse for kikkertundersøgelser. Derfra er der forskellige betegnelser - om det er operativt, eller for hvilken åbning i kroppen de stikker den ind i og hvor langt de roder ind i systemet smiley

 • #16   4. aug 2019 Mette, det kan da godt være du har ret ! Det ville give mening ! Jeg kan egentlig godt se det, nu du siger det. Det kan jeg da kun håbe ! Så behøver jeg måske slet ikke ringe derind !

 • #17   4. aug 2019 Mette. Jo! Du har ret, er jeg sikker på. Giver heller ikke mening at de skal have forhåndsgodkendelse til lab og røntgen.

 • #18   4. aug 2019 Ja det mente jeg nok. Men hvis Mette har ret, så det jo ingen problem. Dyrlægen sagde godt nok, med mindre du smider dig ud fordi han har sådan en imponerende journal. Men de har kun dækket 2 regninger udad 7 tror jeg. Har ikke sendt de andre ind, har aniplan så konsultationen er dækket, og så var regningen kun på små beløb. Så det tror jeg nu ikke smiley

 • #19   4. aug 2019 Det godt der er nogen der er vågen ! TAK Mette !

 • #20   4. aug 2019 L.P man ved aldrig med forsikringer ift hvad de mener man skal forsøge. De ville have vi skulle sætte Lui på en langvarig og skrap antibiotikakur da dyrlægen mistænkte infektion i rygsøjlen. Fremfor at finde årsagen. Så bare behandle i blinde med skrap antibiotika. Hvilket vi heldigvis ikke gjorde - da vi fandt ud af at han manglede en hel ryghvirvel i stedet. Så tak for lort til forsikringen. Det kunne være blevet en langtrukken omgang fordi de ikke ønskede at finde årsagen - men bare behandle.

  Men ang dækning er jeg helt sikker på Mette har ret! Kender heller ikke andre steder der vil have forhåndsgodkendelse til en koloskopi.


 • #21   4. aug 2019 Hold da kæft ! Det er jo sygt ! Selvom man syntes man gør alt for at sikre sig, så kan man alligevel komme til at stå sådan der !



 • #22   4. aug 2019 Jeg skal aldrig (!) have et dyr forsikret hos Agria igen. Vega og Enya bliver pga Vegas PL og Enyas giardia/tarmbetændelse. Men aldrig nogensinde tegner jeg en ny forsikring hos dem igen. Jeg har haft så meget bøvl med dem. Glemmer dem aldrig for deres "Mon ikke hun bare har dårlig mave" da både Robert og Karen var ved at dø fra mig pga forgiftning. Det var i karensperioden for Karen (Robert er uden forsikring), men da dækker de udefrakommende ting såsom en påkørsel og derfra brækket ben, forgiftning el.lign. Jeg stod med to katte med fuldstændig samme symptomer på præcis samme tid. Som var gået fra friske til døende på kort tid. Dyrlægen var ikke et sekund i tvivl. De var begge svært forgiftet og jeg blev ringet op at jeg nok ikke skulle forvente at få dem hjem igen. Agria blev ved med at holde på at Karen nok bare havde lidt dårlig mave, så det dækkede de selvfølgelig ikke. Til sidst fik jeg fat i deres chef og givet dem den kæmpe skideballe de havde til gode for deres fuldstændig uretmæssige og ikke mindst uempatiske opførsel - og hun medgav mig (og min dyrlæge) at de selvfølgelig skulle dække. Og så det her med Lui. Så nej tak til Agria herfra!

 • #23   4. aug 2019 Hold da op ! Jeg har da aldrig kendt mage !
  Godt du var vedholdende og forlangte at snakke med chefen ! Man betaler alligevel en slat penge for den forsikring, så har de fandme også, at dække når man står i sådan en situation ! Jeg er egentlig glad nok for dyrekassen. Indtil videre smiley jeg var lige ærgelig at jeg ikke havde agria pga de havde en udvidet tand forsikring. Men det skulle nok passe de ikke havde dækket hans bøjle, alligevel.


 • #24   4. aug 2019 L.P der var ikke engang tale om ret mange penge. Vi snakkede en regning på omkring 3000kr. Karen blev frisk væsentlig hurtigere end Robert. Så jeg tror egentlig de brugte flere ressourcer på at sende mig rundt fra medarbejder til medarbejder end det næsten havde kostet dem bare at betale ved kasse 1. Så for mit vedkommende handlede det ikke om pengene til sidst men mere om at jeg på ingen måde ville finde mig i den måde de behandlede mig på og hvordan de på ingen måder tog det seriøst og nærmest snakkede ned til mig. Jeg var rødglødende over deres opførsel overfor mig.

 • #25   4. aug 2019 Men dyrekassen burde uden problemer dække Nones' forløb smiley og de mindre regninger kan du jo bare smide sammen med den store når det er i samme forløb.

 • #26   4. aug 2019 Det burde ikke være et problem, når du har Dyrekassen.

  Agria derimod er et skodselskab, efter min mening. De smider forbehold på alt og ændrer vilkår og pris konstant.

  De kontaktede mig, da jeg fik Skye, da de åbenbart kontakter alle DKK-hvalpe (de samarbejder med DKK).
  Og damen der ringede blev ret mopset, da jeg kort forklarede dem hvorfor jeg aldrig vil have noget med deres selskab at gøre, og vil fraråde alle andre det samme.

  Jeg har aldrig bedt om forhåndsgodkendelse hos mit forsikringsselskab (Dyrekassen DK). Jeg forventer, at de betaler det, som jeg betaler for, at de dækker, via min forsikring. Min dyrlæge vil altid bakke mig op, så de kan jo bare ringe til ham, skulle der være noget.
  Der har aldrig været bøvl med dem.


 • Rikke aka rapanden
  Rikke aka rapanden Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  aug 2013

  Følger: 12 Følgere: 34 Hunde: 2 Emner: 255 Svar: 8.676
  #27   4. aug 2019 Vi har agria, og har hverken fået forbehold eller hævet prisen, selvom begge vores har været igennem et par ret så dyre omgange smiley

  Da Ozzy skulle CT scannes kontaktede jeg bare Agria med det samme jeg havde datoen, mener det var 1 uges tid før scanningen, og så godkendte de den og dækkede uden problemer. Ingen forbehold på undersøgelser/ting der har med ryggen/lænden at gøre efterfølgende. Heller ingen forbehold eller cyste på hans hale som også løb op i 12.000 i alt eller sådan noget. Og heller ingen forbehold efter Mailos forløb med hornhindesår der endte i operation, eller hans operation for urinvejssten.

  Prisen på Agris forsikring stiger dog en lille smule hvert år, men det er også den eneste prisstigning vi har oplevet, og har haft dem i 9 år smiley

  Vores dyrlæge fortalte at ved CT scanning er det HELT normalt alt forsikringen skal forhåndsgodkende, og det er uanset om det er Agria eller dyrekassen, og at de altid skriver at dyrlægen vurdere det er nødvendigt, og at forsikringen altid kan ringe til dem, og de har aldrig oplevet problemer med hverken Agria eller dyrekassen, når det netop forgår sådan, og man sørger for forhåndsgodkendelsen smiley


 • #28   5. aug 2019 Jeg har Dyrekassen, og da jeg ringede for at spørge, om de dækkede til en CT-scanning, så sagde de jaja, intet problem, og at de ville notere i Atlas’ sag, at der kom sådan en regning på et tidspunkt. De har været rigtig søde, de få gange, jeg har snakket med dem.

  Jeg læser dog teksten fra forsikringen anderledes end Mette. Der er jo punktum efter lign. fordi det er en forkortelse. Der burde være et komma, men hvis du læser de to sætninger hver for sig, så giver de ikke rigtig mening. Så mangler der en slutning på det første og en start på det andet. Så jeg tror, at du skal have forhåndsgodkendelse til det hele.


 • #29   5. aug 2019 Ej altså, er helt ked af at høre om alle jeres dårlige oplevelser med forsikring, det burde ikke være sådan !

  Det er mærkeligt hvad de lige tager efter, hvis Rikke slet ikke har haft samme problemer. Jeg forstår også godt de gerne vil godkende først, når det er så store ting, som MR og CT.

  Åh, jeg er ikke så skarp i at læse sådan en tekst, måske har du ret ! Men underligt hvis de vil godkende røntgen inden !



 • #30   5. aug 2019 Det skal altså kun læses som om, at CT og MR scanning skal forhåndsgodkendes - der står, at det andet ER dækket af forsikringen. smiley

  Tro mig - det står præcis som i Agria's betingelser, og det kræver ikke en godkendelse til at få taget røntgen osv. Kun MR og CT.

  Jeg har Agria og har bestemt ingen dårlige erfaringer med dem. De har blandt andet betalt to CT scanninger og en MR scanning til 2 af mine hunde. Samt en masse andre undersøgelser og operationer.


 • #31   5. aug 2019 TAK for det !

  Det var godt, at ikke alle har dårlige oplevelser med Agria ! Ens situation er jo dårlig nok i forvejen med en syg hund smiley


 • #32   5. aug 2019 Rikke, Aarhus Dyrehospital og en dyrlæge der også har været ansat hos Østergaards siger at de oplever en del bøvl med Agria ift forhåndsgodkendelse af CT/MR.

 • #33   5. aug 2019 Amalie, jeg har lige været inde og læse Dyrekassens betingelser, og det er helt hundrede at de dækker koloskopien. Afsnittet står netop under "Sygesikringen dækker". Ergo dækker de alt det nævnte - og så er der bare CT/MR som kræver forhåndsgodkendelse. Og det tror jeg ikke man finder et selskab som ikke kræver idag.

 • #34   5. aug 2019 Vi har også kun været tilfreds med Agria.
  God pris på hundene grundet rabatter. Asger blev forsikret som 4 års - efter vores bøvl med struvitkrystaller. Der var forbehold herpå og på prostata i 6 måneder, hvor efter jeg fik brev om at jeg nu kunne søge om at få det ophævet.
  Så gik han jo så i stykker med hoften og de betalte de hvide ud af øjnene på ham der. Og 1/2 år senere søgte jeg så om at få ophævet forbehold på prostata og urinveje - og det gik sgu igennem.
  Selv om de kort for inden havde udbetalt til hofteslagskaden.
  I dag er han fuldt dækket med ordningen 20% egenbetaling og 1000kr selvrisiko. Vi har fået tilbudt ændret til 10%. Men det er sådan noget kost/bennefit jeg tror vi er ok hvor vi er.

  Til dit spørgsmål er jeg ikke i tvivl om det skal forstået som om de alm. Udredninger dækkes helt uden bøvl. Men scanningerne (mr og CT )skal godkendes.


 • #35   5. aug 2019 Hov, man skal ikke svare på sådan noget, når man er træt. Sætningen nedenunder giver jo heller ikke mening for sig selv, så det er selvfølgelig fordi der er en overskrift med at de dækker følgende eller sådan noget.
  Undskyld L.P. For at skabe forvirring!


 • #36   5. aug 2019 har dyrekassen. da nanoq skulle ct skannes pga kræft, altså før vi vidste det var kræft, ringede jeg og fik besked om at det dækkede de.

 • #37   5. aug 2019 I de tilfælde hvor forsikringen skal give tilladelse for at dække regningen, der vil jeg altid få det på skrift.

 • Rikke aka rapanden
  Rikke aka rapanden Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  aug 2013

  Følger: 12 Følgere: 34 Hunde: 2 Emner: 255 Svar: 8.676
  #38   5. aug 2019 Nicole: Jeg fik at vide at så længe man søgte forhåndsgodkendelse, og dyrlægen skrev at det var vurderet nødvendigt og at de bare kunne kontakte dem ved spørgsmål, så var der ingen problemer. Hvor der godt kunne være problemer hvis man ikke sørgede for de ting, så det sørgede dyrlægen selvfølgelig for, og vores forhåndsgodkendelse gik mega hurtigt, uden nogen former for bøvl.

  Vi har aldrig haft bøvl med agria på nogen som helst måde, de har altid betalt når vi har sendt regninger ind, og det går altid hurtigt med at behandle og udbetale pengene.


 • #39   5. aug 2019 Rikke, vi søgte forhåndsgodkendelse og selv dyrlægen måtte bøvle med dem.

Kommentér på:
Forsikring - forhåndsgodkendelse

x