{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Beroligende til nytår
 • #1   5. nov Bare husk at det sløvende ikke gør at hunden ikke er bange, det gør bare at den ikke kan reagere på frygten.

 • #2   5. nov Sludder, Frk Jensen, sådan var det i gamle dage med plegicil, som ikke må bruges (alene) længere. Og giver man rent slæbende, fx stesolid, tager det også frygten - det er lissom dét det er lavet til.

  Der er en gele, som lægges ind i mundhulen. Den hedder Sileo, og er meget effektiv! Den sløver ikke. Den skal gives kontinuerligt gennem aftenen, vist nok hver 3. time. Det er relativt dyrt, og gives efter vægt. Vær ude i god tid - sidste år var det i restordre en uge før jul.


 • #3   5. nov Svende får Sileo. Det virker som en dæmper på hans lyd raseri og han kan derfor komme igennem aftnen på ok vis.

  Det sløver ikke og virkningen varer “kun” to timer. Derfor skal det gives hver 2. time igennem aftnen.

  Og så det A skrev smiley !


 • Rikke aka rapanden
  Rikke aka rapanden Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  aug 2013

  Følger: 12 Følgere: 34 Hunde: 2 Emner: 254 Svar: 8.662
  #4   5. nov vores ene hund får stesolid, det er angstdæmpende og ikke beroligende. Hvis man kun giver beroligende, risikere man at hunden er spærret inde i egen krop med angsten, og ikke rigtig kan agerer på det. Men tror ikke nogen kun giver berolignede mere

  Vi prøvede selvfølgelig forskellige ting først, men til sidst syntes vi ganske enkelt ikke det var forsvarligt at forsøge flere ting, og nu får han så stesolid hvert år til nytåt. Vi starter et par dage før , så han ikke når at blive panisk inden han starter på pillerne smiley


 • #5   5. nov Rikke, kan du få din dyrlæge til at udskrive stesolid? Jeg har været i kontakt med flere dyrlæger og de vil kun give stesolid som en del af den cocktail til selve nytårs aften. Ellers kan jeg få sileo, men det fungere ikke til min hund.

 • #6   5. nov Jeg har også brugt Sileo de sidste 2 år til Tucker og det bliver købt igen i år. Jeg har været meget glad for det. Det er egentlig lidt dyrt, ikke fordi min skal have en stor dosis, men fordi det egentlig kun er nødvendigt at give ham 2 gange i løbet af aftenen, men det er nu det værd smiley
  Her plejer hunden at gø af hvert eneste brag og har derfor ikke mange rolige minutter i træk - sileoen gør ham ikke sløv, men den giver ham ro, så han kan sove eller deltage i aftenen som på en normal dag.


 • #7   5. nov Mine får stesolid. Eller set kun den gamle, fordi han køre dem alle op. Min gamle jackline var bange hele november, december og januar da hun levede fordi folk fyrede af konstant, så vi luftede aldrig om aften selido (den gelé man smøre på gummer, aftager for hurtig på den gamle.

 • #8   5. nov Baby får nogle piller ved dyrlægen, som jeg selvfølgelig ikke kan huske hvad hedder...
  Han får en halv ved aftensmads tid, en halv igen klokken 22 og en halv lige inden klokken 00.00.
  Han bliver lidt sløv, men ikke "lammet" på nogen måde. Han kan gå og drikke selv, dog slingre han lidt.

  Min dyrlæge forsikrede mig om, at det tog frygten og ikke kun gjorde ham handlingslammet. Og jeg har indtryk af, at det virker rigtig godt. Han er fint til stede, og kan holde aftenen ud, så længe han kan være i nærheden af os mennesker.

  Baby har svær skudangst, og syntes generelt hele december er uhyggelig... Vi lufter slet ikke efter mørkets frembrud i december, for Baby vil slet ikke ud så snart skuddene begynder at komme.


 • #9   5. nov Karla fik Sileo sidste år, det var med rigtigt god succes smiley Hun var ikke sløv, men kunne rent faktisk slappe lidt af. Hun var stadig opmærksom på lyde, men rystede ikke eller kravlede under sofaen, hun lå mest bare ved siden af os og observerede smiley
  Siden har vi trænet intensivt og i år har vi det liggende som backup, men jeg tror heldigvis ikke det bliver nødvendigt.


 • Rikke aka rapanden
  Rikke aka rapanden Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  aug 2013

  Følger: 12 Følgere: 34 Hunde: 2 Emner: 254 Svar: 8.662
  #10   5. nov Maya : Jeps vi får uden problemer stesolid, eller det hedder vist hexalid det vi får, men det er det samme smiley Vi startede med at få det ved den tidligere dyrlæge, og da vi så skiftede dyrlæge snakkede jeg med dem om det, og det har ikke været noget problem. Mailo er virkelig panisk bange for fyrværkeri, så jeg har ikke mod på at teste sileo, vil ikke risikere at han skal have en hel dag/aften/nat i helvede, fordi vi lige skulle afprøve noget nyt, når vi nu ved at stesolid virker.

 • #11   5. nov Rikke må jeg spørge hvilken dyrlæge du har, for jeg ville virkelig gerne ha det til Tessa.

 • Rikke aka rapanden
  Rikke aka rapanden Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  aug 2013

  Følger: 12 Følgere: 34 Hunde: 2 Emner: 254 Svar: 8.662
  #12   5. nov Maya : Vi bruger Østergaards i Tranbjerg, før det brugte vi Byens dyreklinik i Viby smiley

 • Holly
  Holly Tilmeldt:
  feb 2018

  Følgere: 59 Svar: 1.519
  #13   5. nov Jeg bruger bare alkohol, hunden er ligeglad.

 • #14   6. nov De 2 hunde jeg har haft, der var bange, fik stesolid. Det skal afprøves noget tid før, for at se hvor meget hunde skal have og om det hjælper.

  1-1.5 måned før, starter jeg med Calm.

  På aftenen startede kl 17, efter gåtur og mad, med at give 2 stk. Hen over aftenen fik de yderligere 3 stk. Den sidste ved 23 tiden. Kl 2 var vi ude og tisse til god nat.

  De sov gennem aftenen og kunne flytte på sig, som vanligt. De var klart trætte/sløve men stavrede ikke omkring.

  Det skal gives INDEN de bliver bange. Ellers har det modsat effekt. Var hvad jeg fik at vide.


Kommentér på:
Beroligende til nytår

x